|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
29.10.2009 20:42:32   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

kuku... je kdo tu...
vem koga ni user posted image ... po "kostanj" na brnik hiti...

opozorilo: Vse prebivalce območja Brezovica opozarjamo na morebitni manjši potres, morebit sledi še nekaj popotresnih sunkov. Vsem se opravičujem za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje. p.s. Morebiti se nam čez 9 mesecev obeta kakšen prečudovit rezultat današnje noči, na epicentru potresa, seveda. user posted image

hej, da te ne bosta postavila na laž in bosta šla kostanj obirat v kakšen gozdiček ob Brniku ... user posted image

o pišuka na to pa nisem pomislila, da bi se jima tako mudilo... hmmm, malo tu, malo tam, upam da jima rata pridit danes domov... majuska ti nisi daleč od brnika, a ne... če kaj začutiš, nam sporoči user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 29.10.2009 20:43:48 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
29.10.2009 20:43:21   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

aja, za vse ljubiteljice Mc Donaldsa - ko sva šla z dragim po maratonu domov, sva šla vMcD po food na hitro in domov. se napokama. pridema domov. najprej markotu slabo, čez 3 ure še pa men. oba grozovito bruhala, jst sm mela še drisko, visoko vročino. marko je bil dober v dnevu in pol, jst se še pa vlečem vn. tk da... tolko o meku. nikad više! mam pa srečo, pred leti sm se zastrupila v kitajski, da grem težk mimo, zdj pa še McD. ampak kk je pa to grozno...aja, pa shujala sm kr 6kg v 3 dneh user posted image ja pa še kaka kilca bo šla dol, kr mi je še vedno slabo. tut ko kaj spijem mam tako težo v želodcu... user posted image

ojoj, user posted image 6kg

mi smo bili pred enim tednom v McDonaldsu na Rudniku pa niti sledu o kakšnih prebavnih motnjah, (na žalostuser posted image ).

lahko sta pa virus staknila (glede na prisotno vročino je čisto možno)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
29.10.2009 20:45:06   
3jeMi
inigo... user posted image ... upam, da boš tudi ti kmalu bolje... a vidva sta obadva tekla?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
29.10.2009 21:02:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

aja, za vse ljubiteljice Mc Donaldsa - ko sva šla z dragim po maratonu domov, sva šla vMcD po food na hitro in domov. se napokama. pridema domov. najprej markotu slabo, čez 3 ure še pa men. oba grozovito bruhala, jst sm mela še drisko, visoko vročino. marko je bil dober v dnevu in pol, jst se še pa vlečem vn. tk da... tolko o meku. nikad više! mam pa srečo, pred leti sm se zastrupila v kitajski, da grem težk mimo, zdj pa še McD. ampak kk je pa to grozno...aja, pa shujala sm kr 6kg v 3 dneh user posted image ja pa še kaka kilca bo šla dol, kr mi je še vedno slabo. tut ko kaj spijem mam tako težo v želodcu... user posted image

mi smo bili pred enim tednom v McDonaldsu na Rudniku pa niti sledu o kakšnih prebavnih motnjah, (na žalostuser posted image ).

Po moje je kak virus. Jaz imam sila občutljiv želodec, pa se mi še ni zgodilo, da bi mi bilo po hitri hrani slabo, po kakem pomfriju iz kake oštarije pa večkrat.

Aja, minus kile bi mi pa pasale.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 29.10.2009 21:03:29 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
29.10.2009 21:04:32   
neboglasnica
3jeMi: baje bom kmalu spet začela ob petkih dopoldne snemat oddajo Prisluhnimo tišini v vaši hiši. Te prej obvestim (samo, da se taca pocajta), da greva skupaj na malico v peti oz. šesti štuk. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
29.10.2009 21:05:27   
neboglasnica

Kaj je GLOBALIZACIJA?

Odgovor:

Smrt Princese Diane.

Vprašanje:

Kakšno zvezo ima princesa Diana z GLOBALIZACIJO?

Odgovor:

Bila je Princesa, ki je bila ločena z ANGLEŽEM,

zaročena z EGIPČANOM in je imela

prometno nesrečo v FRANCOSKEM tunelu z

NEMŠKIM avtomobilom, ki ga je poganjal

NIZOZEMSKI motor, vozil pa ga je

pijani BELGIJEC, ki se je

v ARABSKEM hotelu

napil ŠKOTSKEGA viskija, varjenega

na IRSKEM, sledili pa so mu

ITALIJANSKI parapazzi na

JAPONSKIH motorjih. Dianino življenje

je poskušal rešiti KANADSKI zdravnik, ki

je uporabljal BRAZILSKE medicinske aparate.

To vam pošilja SLOVENEC, ki uporablja

AMERIŠKO (Bill Gates - ovo) tehnologijo. To sporočilo

verjetno prebirate s pomočjo računalnika, ki ima TAJVANSKI

procesor, gledate v KOREJSKI monitor, ki ga

je sestavila poceni delovna sila BANGLADEŠA,

ki je zaposlena v SINGAPURJU. Roba je bila

nato transportirana z INDIJSKIM transportom,

nato z INDONEZIJSKIMI ladjami do

SICILIJE. Končno pa je robo do vas

pripeljal BOSANEC, ki je

emigriral iz SRBIJE.

Torej...

to je pravi pomen GLOBALIZACIJE!

Neposredna povezava do sporočila: 2931
29.10.2009 21:09:19   
neboglasnica

kuku... je kdo tu...

Jaaaa, kje si pa ti? Pod odejo?

Jaz sem tudi malemu slekla spalno vrečo, ker je spet zašvical, kar teče mu po laskah. Sem ga sicer pokrila, upam, da bo pokrit vsaj pol ure. user posted image Pa imam tanko vrečo iz H&M-a. Čakam kolegico, da mi zašije eno tanko, samo iz flanele, kot nekakšna rjuha bo. 

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
29.10.2009 21:10:14   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Po moje je kak virus. Jaz imam sila občutljiv želodec, pa se mi še ni zgodilo, da bi mi bilo po hitri hrani slabo, po kakem pomfriju iz kake oštarije pa večkrat.

Aja, minus kile bi mi pa pasale.

ma ne vem če je bil glih virus... je pa možno, zakaj ne. takrat ko sem se zastrupla v kitajski je blo iiiiiiiiiiiiisto. s tem, da sm takrat šla k dežurnemu in preživela 3 dni v bolnici. zdaj pa nism šla k zdravniku, kr sama nism bla sposobna, marko da bi me pelal pa tut ne. mati moja ne vozi... pa tko ne vem če bi preživela do tja, kr to je bla pa taka slabost... vse me je bolelo... želodec, v bistvu cela trebušna votlina. pe danes vse čutim. in še zdaj mi ruži po vampih. mam pravo revolucijo. in še vedno driskam user posted image počas bi moglo bit, a?
ja šiiiiiiiiiit, ko se spomnem, da sm bla žejna ko šus, pa sm nardila 3 požirke v upanju, da me poteši... pa sm v oku parih minut že klicala jelene... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2933
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:22:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
29.10.2009 21:22:35   
neboglasnica
Inigo: ja ti bogica, no...user posted image user posted image user posted image za oba seveda... Pa Brin?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
29.10.2009 21:23:30   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
A sem že povedala, da gremo na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važička!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
29.10.2009 21:30:29   
neboglasnica
Ma, spet sem sama... user posted image Včasih smo se vsakih 14 dni pregovarjale, katera bo odprla nov del, zdaj pa na vsakih 14 dni komaj 50 strani obdelamo.

Zimska: kako sta se odločila? Gresta v I ali V? Kamorkoli vaju že zanese pot, srečno!

Se grem raje k dragemu stiskat, kot pa da tu zastonj kar naprej refrešam.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2937
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:33:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2938
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:39:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2939
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:45:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2940
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:48:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:48:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2942
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:49:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:51:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 22:01:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2945
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 22:04:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2946
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 22:10:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2947
29.10.2009 22:28:07   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Zimska - po mojem kar dobra odločitev, ker proti Italiji je baje kar štala na cesti (sestra se je danes proti Benetkam vozila, pa je rabila eno uro do Logatca)

jaz sem normalno prišla iz službe, ni bilo nič, dopoldan pa je bil res baje nek zastoj

Neposredna povezava do sporočila: 2948
29.10.2009 22:28:46   
glugluglu
inigo saj res, kaj sta pa jedla v McD? Mcfish?, ali sta vidva vegetarianca, če sem si prav zapomnila? 

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.10.2009 23:02:54   
Majuska

o pišuka na to pa nisem pomislila, da bi se jima tako mudilo... hmmm, malo tu, malo tam, upam da jima rata pridit danes domov... majuska ti nisi daleč od brnika, a ne... če kaj začutiš, nam sporoči user posted image

3jeMi, na vse je treba mislit ... nič nisem čutila, sem bila pod tušem user posted image

sicer pa sem si ogledala film Just like heaven in je bil prav lušten user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?