|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 21:10:14
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: Inigo aja, za vse ljubiteljice Mc Donaldsa - ko sva šla z dragim po maratonu domov, sva šla vMcD po food na hitro in domov. se napokama. pridema domov. najprej markotu slabo, čez 3 ure še pa men. oba grozovito bruhala, jst sm mela še drisko, visoko vročino. marko je bil dober v dnevu in pol, jst se še pa vlečem vn. tk da... tolko o meku. nikad više! mam pa srečo, pred leti sm se zastrupila v kitajski, da grem težk mimo, zdj pa še McD. ampak kk je pa to grozno...aja, pa shujala sm kr 6kg v 3 dneh ja pa še kaka kilca bo šla dol, kr mi je še vedno slabo. tut ko kaj spijem mam tako težo v želodcu... ojoj, 6kg mi smo bili pred enim tednom v McDonaldsu na Rudniku pa niti sledu o kakšnih prebavnih motnjah, (na žalost ). lahko sta pa virus staknila (glede na prisotno vročino je čisto možno) Po moje je kak virus. Jaz imam sila občutljiv želodec, pa se mi še ni zgodilo, da bi mi bilo po hitri hrani slabo, po kakem pomfriju iz kake oštarije pa večkrat. Aja, minus kile bi mi pa pasale. ma ne vem če je bil glih virus... je pa možno, zakaj ne. takrat ko sem se zastrupla v kitajski je blo iiiiiiiiiiiiisto. s tem, da sm takrat šla k dežurnemu in preživela 3 dni v bolnici. zdaj pa nism šla k zdravniku, kr sama nism bla sposobna, marko da bi me pelal pa tut ne. mati moja ne vozi... pa tko ne vem če bi preživela do tja, kr to je bla pa taka slabost... vse me je bolelo... želodec, v bistvu cela trebušna votlina. pe danes vse čutim. in še zdaj mi ruži po vampih. mam pravo revolucijo. in še vedno driskam počas bi moglo bit, a? ja šiiiiiiiiiit, ko se spomnem, da sm bla žejna ko šus, pa sm nardila 3 požirke v upanju, da me poteši... pa sm v oku parih minut že klicala jelene...
|
|
|