|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
31.10.2009 18:02:44   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Inigo - kje sta bila v Macu in kaj sta jedla?

v BTCju na drive-u. jedla sma pa navadn hamburger, pa čikn burger in pomfri.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
31.10.2009 18:14:12   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

inigo jz sm ga tudi kupla ampak mi je rekla da ga nej dajem 14 pa potem premor in spet 14. kok je pa tebi rekla v lekarni?

inigo tako sem jz bruhala in imela drisko ko jo je jan prinesu iz vrtca. zdej bodi pozorna na brina.

almera prosim te če boš tulk dobra in če boš kje vidla eure od malte (če boš spomnala) da mi jih prineseš. lepo se imejte.

men je rekla jemat 3 mesece, pol pa spomladi še eno kuro.

glu - mi vegetarjanci? NI ŠANS! hehe, smo zelo mesojedi! user posted image

hruška - midva sva najprej misla kupi kovano postlo. pa sma si pol premisla. veš zakaj? ko ves topel ponoči kj vsteneš, in se kje posloniš na tsto mrzlo kovino... jaaaaaaaj! te zbudi in ne zaspiš več! user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 18:17:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
31.10.2009 18:28:17   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Kaj oba sta jedla hamburger in čikn burger ali vsak nekaj? Ker če sta različno se mi zdi res mala možnost, da bi blo mleto in piščančje oboje pokvarjeno.

vsak je pojedu en hamburger, en čikn burger in skupaj en srednji pomfri. nimam pojma kaj je blo. a je bil kriv McD al virus al gripa... jst sam vem, da mi je blo takooooooooooooooooooooo slabo... in da se mi je McD kljub temu da mogoče ni kriv, tak zagabo, da ne grem nikol več tja.

Neposredna povezava do sporočila: 3029
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 19:24:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
31.10.2009 19:25:42   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kaj oba sta jedla hamburger in čikn burger ali vsak nekaj? Ker če sta različno se mi zdi res mala možnost, da bi blo mleto in piščančje oboje pokvarjeno.

vsak je pojedu en hamburger, en čikn burger in skupaj en srednji pomfri. nimam pojma kaj je blo. a je bil kriv McD al virus al gripa... jst sam vem, da mi je blo takooooooooooooooooooooo slabo... in da se mi je McD kljub temu da mogoče ni kriv, tak zagabo, da ne grem nikol več tja.

prisilna dieta...jaz bi po mojem lahk 5 dni skup bruhala pa bi še vedno šla v McD

heheheh! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3031
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 19:28:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3032
31.10.2009 20:19:42   
3jeMi
hojla!

evo, pa smo doma... jah se je dogajalo, malo sem očetu po delavnici šarala po dolgem času... je bilo lušno... Lovro pa itak... babi je zakon... torej glugluglu... kaj naj rečem, moja mami bi najraje videla, da je Lovro kar skozi pri njima, midva pa naj samo malo na obisk prideva...

buče... vsepovsod polno samo za nas babe... user posted image

kahlica... naša babi se je nekaj zabavala okoli tega poleti, nekajkrat je uspelo, velikokrat ne... če se mu je dalo je sedel in opravil vse, če ne je pa samo nagec letalo okoli... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo mene, sem se privlekla do semle. Najprej hvala za pike poke in zlate besede, o našem zdravstvu pa ne bi izgubljala besed. Samo tole rečem: odgovor zdravnika in medicinske sestre: ja, če pa teh A ne delajo več, si pa sami izberite katere bi radi. user posted image user posted image A bejž no, sem že pozabila, da sem se v OŠ učila o A...  Ma ja. Taca še kar, so mi jo povili, kot da so mi kaj odrezali. Glede na bolečine si mislim, da še imam prst. user posted image

ah, ne no, a res... ti povem še eno cvetko enega boga v belem... moj leži na intenzivni, poleg pa dve starejši gospe... uleti mladenič v belih halji, pogleda mojega in reče, da gre lahko že z intenzivne, potem se pa obrne in reče: Aha, teli dve pa čakata Svetega Petra. ...  WTF, a se tako obnaša, včasih je pametno misli zadržati zase, a ne... ne vem, verjetno je mislil, da bo v očeh pacientov frajer izpadel... user posted image

pridni otroci... user posted image ... user posted image  za prst... joj, sam tale pa je taprav dec, vso tvojo pozornost hoče zase... user posted image

HD... kovinsko posteljo imela in je šla pa pa... z največjim veseljem sva jo vrgla ven, ker je... če že sprašuješ... škripala... user posted image

inigo... IMUNOGLUTAN... poglej v navodila... piše, da se jemlje 3 do 4 tedne max. ... in podobno kot sasi13 je meni P svetovala, da naj mali tako jemlje (3 tedne) potem pavza 14 dni, pa potem zopet 3 tedne...

no, pa pojdimo malo počivat...

uživajte... lahko noč...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
31.10.2009 20:32:56   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

inigo... IMUNOGLUTAN... poglej v navodila... piše, da se jemlje 3 do 4 tedne max. ... in podobno kot sasi13 je meni P svetovala, da naj mali tako jemlje (3 tedne) potem pavza 14 dni, pa potem zopet 3 tedne...

sj ne morm verjet! pa še res je. kk lahk pol tko lekarnarka reče... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 20:34:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 20:35:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3036
31.10.2009 20:38:47   
sasi13
hd sej če maš kej majčk z dolgim rokavim se javim. ker imam vse gor v najinem stanovanju in ne pridem do njih ker je tašča ključavnico zamenjala. brezveze se mi zdi pa nove kupovat.

inigo sej glupo je to ko vsak drugač reče. sirup je lahko odprt dva meseca potem je pa zanič. kulk kg pa ima brin? jz jima dajem 2ml zvečer pred spanjem.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3037
31.10.2009 20:42:18   
Majuska
Hoj,

mi smo se tudi potepali ... evo smo bili sredi kosila, kliče moja mati in sprašuje, kdaj pridemo do nje. Pa sploh še nič nismo bili zmenjeni, kako in kaj, tako da sem imela na voljo 45 minut, da se stuširam, urihtam, preoblečeva malega, mu naredim čaj in malico za sabo, vzamem sveče in vse potrebno ... sploh ni resna! Že tako sva se skoraj skregali, nakar ji je kasneje sestra rekla, naj že neha kritizirat in naj me pusti, da po svoje uredim šopek (ma v vse se je vtikala!). Najbrž nam je zato potem kupila kostanj user posted image

Najbrž je bila tudi malo užaljena, ker smo takoj šli naprej, namreč nameravali smo še na sprehod do Žal. Smo šli, mali je užival, ko je lahko brcal v liste, mimoidoče je zabaval s svojim vriskanjem in stopicljanjem, je kar hotel zbezljati za eno punčko ... user posted image

Potlej smo se eno uro vozili naokoli, ker je mladeniča zmanjkalo. Ma čez dan skoraj nič ni spal ... doma pa še malo risank, tuš, večerja in postelja - se je mož 3/4 ure matral, da je le zaspal. Neverjetno!

Grem pogledat, če je kaj pametnega na TV ... jutri dobim pa obisk, pride prijateljica, ki že nekaj let živi v Bruslju in Aleksandra še ni spoznala. Faaaaaajn bo! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
31.10.2009 20:44:58   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

hd sej če maš kej majčk z dolgim rokavim se javim. ker imam vse gor v najinem stanovanju in ne pridem do njih ker je tašča ključavnico zamenjala. brezveze se mi zdi pa nove kupovat.

inigo sej glupo je to ko vsak drugač reče. sirup je lahko odprt dva meseca potem je pa zanič. kulk kg pa ima brin? jz jima dajem 2ml zvečer pred spanjem.

a se ti hecaš??? a je ženska normalna??? o joooooooooooooj... dj se oglasi pr meni, ma kj poiskale. jst pol svari ne nosim. Brinu dajem tut kr po 2ml.

hruška - mi mamo ivernato, spodj luft. je pa taka težka iverka. zdj je stara... hmm...skor 2 leti in nč ne škriple,nč ni razjahana. je pa model matrix od Gorenja.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
31.10.2009 20:49:00   
sasi13
inigo ne hecam se. če želim pridit noter jo morem poklicat in obvestit da mi bo odklenla. je grozila da bo vse postrelila user posted image   upam da se ne bom kiri zdej zasmilla ker imam tu za oblečt ampak ne tulk kot pri njemu. še sreča da sm za tamala dva vse vzela.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
31.10.2009 20:50:03   
sasi13
hd midva imava leseno posteljo in tiste letvice spodaj za jogi. jz si skoz full želim železno.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
31.10.2009 20:53:14   
sasi13
kje ste zdej vse? kadar sm jz gor ni nobene.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 21:04:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
31.10.2009 23:01:42   
glugluglu
inigo, ups nekaj sem zamešala glede tega katera je vegetariankauser posted image , blagor tebi, meni se McD najbrž ne bi zameriluser posted image ,

metuljcek
, kaj je sedaj s tvojo svakinjo?

HD, midva imava leseno posteljo od Alplesa, meni je fajn. Moja prijateljica pa prisega na kovinsko, ima jo že skoraj od začetka, no, vmes sta z možem imela leseno in jima ni bila dobra, sta jo hitro zamenjala za kovinsko. Bi rekla, da je to tako kot se navadiš.Potem je pa tukaj pomembno dno postelje in jogi.

Mi gremo pa šele jutri svečke prižigat, pa na kosilo k staršem, prej sva šla po otroke, kar fajn, da sem lahko že dala prvo rundo iz počitnic prat, pa buče smo naštimali okoli cele hiše, zgleda že kičastouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3044
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 23:29:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
1.11.2009 0:39:08   
Majuska
Vse že pančkajo ... user posted image

metuljčica, kaj je bilo s tvojo svakinjo?

Postelja - imava leseno, pod jogijem letvice. Pri nama zgleda škripa jogi, ne vem ...

Gledam Exorcism of Emily Rose ... ne bi smela gledati ob tej uri user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3046
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 9:05:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
1.11.2009 9:53:17   
Majuska
'jutro,

pa je nedelja. Vstali smo po klasiki ob 7h in potem še malo dremuckali, kolikor nam je Aleksander pač pustil. Danes me čaka deloven dan.

Punce, privoščite si :)

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3048
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 10:44:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
1.11.2009 12:01:26   
3jeMi
dan bejbe!

sej ne vem več, mislim tale moj mož je pa... ah... skratka, bi šel pa ne bi šel domov in naposled se fant le odloči, da ne bo šel domov... HB, itak je še bogi, tako, da z malim (ko dete vstane) letiva k babici in dedku, potem pa jaz back k mojemu, čeprav pravi, da naj ne hodim user posted image ... ah brez veze...

... zdaj grem pa kar kosilce pristavit, ker imam občutek, da bi bilo dobro, da imam žlico že kar v roki, ko mali vstane... user posted image

populis... a maš še kak krof viška?... za trojanske vem, da so veliki, mljask... sem zadnjič v KC en krof kupila, pa se mi je v vitrini zdel večji, kot je bil potem v resnici user posted image

ah... life is a b... život je plaža... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?