|
RE: Julijke 2008, 2. del 31.10.2009 20:19:42
|
|
|
|
3jeMi
|
hojla! evo, pa smo doma... jah se je dogajalo, malo sem očetu po delavnici šarala po dolgem času... je bilo lušno... Lovro pa itak... babi je zakon... torej glugluglu... kaj naj rečem, moja mami bi najraje videla, da je Lovro kar skozi pri njima, midva pa naj samo malo na obisk prideva... buče... vsepovsod polno samo za nas babe... kahlica... naša babi se je nekaj zabavala okoli tega poleti, nekajkrat je uspelo, velikokrat ne... če se mu je dalo je sedel in opravil vse, če ne je pa samo nagec letalo okoli... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Evo mene, sem se privlekla do semle. Najprej hvala za pike poke in zlate besede, o našem zdravstvu pa ne bi izgubljala besed. Samo tole rečem: odgovor zdravnika in medicinske sestre: ja, če pa teh A ne delajo več, si pa sami izberite katere bi radi. A bejž no, sem že pozabila, da sem se v OŠ učila o A... Ma ja. Taca še kar, so mi jo povili, kot da so mi kaj odrezali. Glede na bolečine si mislim, da še imam prst. ah, ne no, a res... ti povem še eno cvetko enega boga v belem... moj leži na intenzivni, poleg pa dve starejši gospe... uleti mladenič v belih halji, pogleda mojega in reče, da gre lahko že z intenzivne, potem se pa obrne in reče: Aha, teli dve pa čakata Svetega Petra. ... WTF, a se tako obnaša, včasih je pametno misli zadržati zase, a ne... ne vem, verjetno je mislil, da bo v očeh pacientov frajer izpadel... pridni otroci... ... za prst... joj, sam tale pa je taprav dec, vso tvojo pozornost hoče zase... HD... kovinsko posteljo imela in je šla pa pa... z največjim veseljem sva jo vrgla ven, ker je... če že sprašuješ... škripala... inigo... IMUNOGLUTAN... poglej v navodila... piše, da se jemlje 3 do 4 tedne max. ... in podobno kot sasi13 je meni P svetovala, da naj mali tako jemlje (3 tedne) potem pavza 14 dni, pa potem zopet 3 tedne... no, pa pojdimo malo počivat... uživajte... lahko noč...
|
|
|