|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
29.10.2009 23:03:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
A sem že povedala, da gremo na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisi, daj nam še enkrat povej no user posted image

upam da boste res maksimalno uživali, še malo namesto nas user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
29.10.2009 23:04:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

majuska...tole kar si mi na mail poslala glede bankomata ne drži! da se ne bo kdo zajeb....

sem na strani 116..prihaaaajaaammm

hja sori ... me je 5 minut po poslanem mailu kolegica, ki dela v banki, "razsvetlila" .... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2952
29.10.2009 23:20:52   
Majuska
No, končno grem spat. Nočko!

Almera - bon voyage! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.10.2009 7:42:47   
Majuska
'jutro ladies,

no pri nas smo držali ritem celega tedna in smo se tudi danes zbujali ... budnica ob 2h, po flaški še kar ni bilo miru. Res ne vem, kaj daje našega fanta user posted image

Ste opazila, da je končno petek? user posted image user posted image

Evo še zajtrk
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
30.10.2009 8:05:24   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

kuku... je kdo tu...
vem koga ni user posted image ... po "kostanj" na brnik hiti...

opozorilo: Vse prebivalce območja Brezovica opozarjamo na morebitni manjši potres, morebit sledi še nekaj popotresnih sunkov. Vsem se opravičujem za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje. p.s. Morebiti se nam čez 9 mesecev obeta kakšen prečudovit rezultat današnje noči, na epicentru potresa, seveda. user posted image

user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

... sva šla vMcD po food na hitro in domov. ... najprej markotu slabo, čez 3 ure še pa men. oba grozovito bruhala, jst sm mela še drisko, visoko vročino. ...

aja, pa shujala sm kr 6kg v 3 dneh user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

o pišuka na to pa nisem pomislila, da bi se jima tako mudilo... hmmm, malo tu, malo tam, upam da jima rata pridit danes domov...

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

3jeMi: baje bom kmalu spet začela ob petkih dopoldne snemat oddajo Prisluhnimo tišini v vaši hiši. Te prej obvestim (samo, da se taca pocajta), da greva skupaj na malico v peti oz. šesti štuk. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera
A sem že povedala, da gremo na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

'jutro ladies,

no pri nas smo držali ritem celega tedna in smo se tudi danes zbujali ... budnica ob 2h, po flaški še kar ni bilo miru. Res ne vem, kaj daje našega fanta user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
30.10.2009 8:15:54   
Majuska
halo metuljčica user posted image   kako sta se imela z dragim? user posted image  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
30.10.2009 8:17:22   
busica
jutro!

Mi pa zdaj ponoči na srečo spimo, smo pa zato že med 4 in 5 uro pokonci. user posted image   Naš frajer ma vsak mesec kakšen teden ki ga nekaj daje da ne spi tko k je treba. Sam smo se že kar navadli. Jaz sicer pridem včasih malce čudna v službo ampak rinemo...

Almera uživajte maximalno na dopustu!!  user posted image   Vi ste res face da greste tko daleč z malim! Pri nas moj dragi že do dalmacije komplicira. user posted image

inigo user posted image user posted image da se čimprej pozdravita!!

user posted image user posted image za vse nenaspane mamice in očije! user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.10.2009 8:18:45   
3jeMi
jutro!

... sitna sm... spala še ne 4 ure... Lovro, revež mali, je imel 3 ure kašljanja na sporedu... spal in kašljal... zjutraj vstal, se smejal, in odletel v vrtec, tudi lupčka mu nisem uspela dat, je bil že v igralnici... sem pred vrati stala z blago telečjim pogledom... user posted image

... aja, evo, mož me je klical, je bil zdravnik pri njemu in mu rekel, da ga bo prej vrinil, ker, če je zadnji na spisku zopet zagotovo ne bi prišel na vrsto, pa še sestre so se pritožile nad sitnobo, uf, to pa znajo user posted image user posted image user posted image ... jah, žalostno a ne, da moraš bit siten in zoprn, da kaj dosežeš...

o ti bog... ravnokar sem zmazala eno 200g francosko solato, poleg pa malo žemljo z mortadelo... ej, danes pa res ne vem kaj počnem... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.10.2009 8:22:36   
neboglasnica

... sitna sm... spala še ne 4 ure...

o ti bog... ravnokar sem zmazala eno 200g francosko solato, poleg pa malo žemljo z mortadelo... ej, danes pa res ne vem kaj počnem... user posted image

Zdaj veste zakaj sem jaz tako zelo podobna slonu, po kilaži seveda.. user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.10.2009 8:27:02   
Majuska

jutro!

... sitna sm... spala še ne 4 ure... Lovro, revež mali, je imel 3 ure kašljanja na sporedu... spal in kašljal... zjutraj vstal, se smejal, in odletel v vrtec, tudi lupčka mu nisem uspela dat, je bil že v igralnici... sem pred vrati stala z blago telečjim pogledom... user posted image

... aja, evo, mož me je klical, je bil zdravnik pri njemu in mu rekel, da ga bo prej vrinil, ker, če je zadnji na spisku zopet zagotovo ne bi prišel na vrsto, pa še sestre so se pritožile nad sitnobo, uf, to pa znajo user posted image user posted image user posted image ... jah, žalostno a ne, da moraš bit siten in zoprn, da kaj dosežeš...

jutro 3jeVi,

hm kaj to pomeni, kdaj bodo torej dragega operirali? Tole se pa že kar malo vleče, ne? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.10.2009 8:27:12   
Majuska

Zdaj veste zakaj sem jaz tako zelo podobna slonu, po kilaži seveda.. user posted image

neboglasnica, nehaj s takimi user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.10.2009 8:28:56   
3jeMi

3jeMi: baje bom kmalu spet začela ob petkih dopoldne snemat oddajo Prisluhnimo tišini v vaši hiši. Te prej obvestim (samo, da se taca pocajta), da greva skupaj na malico v peti oz. šesti štuk. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... super, upam, da se bodo zopet spomnili imeti kakšne tedne palačink in podobnih specialitet (ravnokar je za nami teden mehiške kuhinje)... superca user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.10.2009 8:33:29   
3jeMi

kuku... je kdo tu...

Jaaaa, kje si pa ti? Pod odejo?

gledala CSI - Las Vegas... čeprav sem še vedno jezna, ker so mi Warricka ubili... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.10.2009 8:35:42   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Sprašujem, ker imam zadnje čase napade na čizburgerje (vsaj 1x tedensko...)

a nisi ti včasih Horsa rada jedla?

Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.10.2009 8:39:11   
3jeMi

halo metuljčica user posted image   kako sta se imela z dragim? user posted image  user posted image

no?.... in potem vse tiho je bilo... user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro, majuska!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.10.2009 8:47:39   
3jeMi

neboglasnica, nehaj s takimi user posted image

dejta no, bejžta no... take smo, lepe, pa debele, bi rekel moj oče... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in bi nas vse lepo peljal na sladoled in baklavo k Berzotu na Vrhniko... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.10.2009 8:48:22   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Sprašujem, ker imam zadnje čase napade na čizburgerje (vsaj 1x tedensko...)

a nisi ti včasih Horsa rada jedla?

horsi je pa men zakon user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.10.2009 8:49:14   
Majuska

no?.... in potem vse tiho je bilo... user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro, majuska!

očitno z razlogom ... če smo pa preveč o potresih pisale user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 9:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu busica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
30.10.2009 9:30:55   
3jeMi
aja, a almera family gre na dopust? kam pa? kdaj pa? in zakaj brez nas?

almera... uživajte!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
30.10.2009 9:32:36   
nanka
jutro,

3jemi mater si me razdražila shrano, mmmmmmsendvič z mortadelo, jaz pa ene neužitne oreščke natepavam pa sanjam kaj bi zdajle pojedla.

Almera uživajte !!!!!!!!

Končno petek, samo kaj bosta jutri zjutraj naši punci že ob 6 pokonci, jaz bi pa takoooo spala.

Je treba delat, delat, delat................... bi zapel Adi Smolaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 9:35:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu busica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 9:36:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 9:52:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2974
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 9:55:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?