|
RE: Julijke 2008, 2. del 31.10.2009 12:26:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej, pupe! Najprej: Happy Halloween: Evo, pa še link, kjer si lahko same izrežete bučo po lastnih željah in navdihu: KLIKNI Midve z malo sva zjutraj zrezali 2 buči (za pred oba vhoda) - in ja, flower, lepo, sončno je, a mrzloooo. 3jemi, hd, Majuška za uspešne šopinge - denar mora krožiti, kajne? - in operiranega možeka. Dobro in hitro okrevanje želim! neboglasnica, ma, ne, no. Že spet ta smotani noht . Naj se tokrat pocajta tako kot se mora. Almera: are you there yet? Kako kaj Malta? pranje/likanje: evo, zdajle grem zlikat 3 stroje ... hm, kar precej zgleda ... je na Kitajskem hodil po ultra tečnem smogu in je blo res vse zapacano. Bo pa kmalu spet tipi-topi krasno. kahlica - ej, glih prejle sem razmišljala, kdaj bi jo začela uporabljat. Tolikokrat sem že rekla: "Ju3," pa potem kar ni bilo nič (razen parih poskusov, med katerimi se je Anja igrala z njo, jo potiskala po stanovanju - drajsala po tleh - in pokala od smeha zraven ). Zdaj vidim, da je Lan že krstil "mini WC" Pa ni hotel nič ven pobegnit? Si ga kar nagca dala gor torej? Ma, ful fajn, da ti ni osšibal po celem stanovanju. Fant od fare. Če nam ne bo zlaufalo, pridemo na en schnell tečaj, OK? home alone - možeku potovalna žilica ne da miru & danes je sredi noči (at least it felt so - ob 5.00) odšel na morje polagat ploščice, babi & dedi pa sta ravnokar odšla na grob stare mame in starega ata na Notranjsko. Anja dremucka - opala, samo še slabo uro časa imam - mene jokajoče kliče moj belo-modri lepotec Likalnik, potem smukneva na doooolg barjanski sprehod. Can't wait ... PS: ob priliki pa se vam malce skašljam glede včerajšnjega obnašanja svakinje ... ajme, ajme ... če začnem zdaj, me do večera ne odlepite od računala ... se moram prej še mal shladit ... Have a great day!
|