|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
15.8.2010 7:34:57   
A-N-J-A
Mi smo bli tud včeraj v Atlantisu, sicer šele ob 5-ih.Po celodnevnem beljenju je toooook pasalo user posted image .
Jaz se bi vam tud mogoče pridružila 20. Mi že orng manjka čvek, še naše bzovke nič ne vidim.

Če kera rab kej čeveljčkov sem celo spet album nardila.Mam pa še cuje, pa ene bundice.Upam da mi rata narest album user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
15.8.2010 8:59:23   
benika
Ej, mi smo se potem ravno zgrešili. Mi smo odpeketela 15 čez 5 ven. Škoda.

20. pa le glej, da se naslikaš v gostilni. Te pogrešamo na vsakem srečanjuuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
15.8.2010 13:34:13   
tažana
DAn!
A ste se naplavali?  MI lenarimo 100 na uro. Katarino sem pustila pri tašči do jutri, ker ima še jutri dopust pa naj se mal pocrklja.

benika:
jest mam še tri "nalepke". Še rabiš?
Pa veš kaj bi še imela od justa kapljice user posted image . Se ne mudi, enkrat ko boš mela čas user posted image .

valla: Veš kaj te moram vprašat. A nisi ti preštudirala tiste knjige Pantley za uspavanje. A je uporabna?
Mi imamo strašne težave s tem spanjem user posted image . Danes sem mislila, da bom Nežo kar na parkirišče postavila ponoči! Nekaj moram ukrenit, da se bom vsaj malo naspala- ker to postaja vse slabše. Na noč se je sposobna zbudit tudi 5x ali več user posted image . In ne zaspi nazaj, če ji ne dam flaše mleka.  Tako ji čez noč naštimam približno 2 flaši mleka user posted image . Ah ja najbolj da grem mal spat user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
15.8.2010 15:28:30   
benika
benika:
Pa veš kaj bi še imela od justa kapljice user posted image . Se ne mudi, enkrat ko boš mela čas user posted image .

Ja, seveda rabim, hvala. Katere kapljice pa potrebuješ? 31, evkaliptus, tea tree...? Morš bit mal bolj natančnauser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
15.8.2010 16:32:20   
2ursae
a bo ktera tako prijazna in me v petek odrešila plenic št.5, ki so nam ostale in se mi valjajo naokoli? So Moltex in jih z največjim veselje prinesem na srečanje user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
15.8.2010 19:09:49   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

a bo ktera tako prijazna in me v petek odrešila plenic št.5, ki so nam ostale in se mi valjajo naokoli? So Moltex in jih z največjim veselje prinesem na srečanje user posted image .

Ti kr prinesi, te bomo že odrešileuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
15.8.2010 20:13:45   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: benika

benika:

Ja, seveda rabim, hvala. Katere kapljice pa potrebuješ? 31, evkaliptus, tea tree...? Morš bit mal bolj natančnauser posted image

mislila sem tea tree user posted image . Zakaj pa so 31 user posted image . mal me izobrazi, proosim!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
15.8.2010 22:13:39   
teta beta
ahoj

mi imamo menda nekje še neakj, recimo menda 5 nalepk od shreka, če še katera rabi. Mi smo zbrali vse štiri kozarce, osla celo dvakrat, ker je enega J. razbil, in pri vseh teh nalepkah smo dobili en sam beden naprstnik oz. tisto pač za na svinčnik, nobenga mp3ja user posted image . lego pa tudi zbiramo.

počai odštevamo do začetka vrtca, zadnjič sem šla iskat kakšne sp. dele trenirk za J. in nisem našla ama ništa!!!za punčke lahko kupiš kar češ, za fantke nič. No, zdaj sem jih dobila še nekaj, pa nekaj sem našla na dilih, kavbojk in drugih hlač ima pa itak dost. Drugače je pa cel teden minil v znamenju plavanja, smo vsak dan gledali EP in navijali za naše.

za otr. dodatek sem jaz tudi zadnjič opazila, da mi je poteklo že z junijem in sem zdaj oddala za naprej. dva meseca mi bosta šla...

no, tak, mejte se, že komaj čakam, da grem spat. nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
16.8.2010 7:07:01   
Pia67
Evo, še malo, pa začnemo s polno paro. Kave še ni na vidiku, ena v drncu zjutraj navsezgodaj ni imela svoje moči.

V soboto sva se tudi midve naplavali v Kolpi. Priporočam Primostek, Kolpa topla, 23 stopinj, veliko igral in otroške družbe, saj je bilo okoli 80 tekmovalcev, večina z otroškim navijaškim klubom. Tako, sva od navijanja pordeli dlani ohladili v reki, Nina je našla veščo veliko za mojo dlan in jo fotografirala. Žal ji je bilo, ker ni imela lupe.

Včeraj smo bolj kot ne počivali, po mojem dolgem teku sva popoldne zaspali, prespali odhod v kino in komaj ujeli zadnjo predstavo. Risanka Svet igrač 3 je zelo lepa, na Nino je naredila precejšnji vtis. Tako bova te dni malček pospravili zabojčke za igračke in jih podarili.

Danes na lov za koruzo, breskve in hruške, ki jih pridno papajo polhi, ki nam delajo precejšnjo škodo.

Tažana, spomnim se, ko si mi predlagala glede nočnega hranjenja, da Nini dam vodo v steklenički user posted image . Po vsej verjetnosti to v tvoji sedanji situaciji ne bo šlo. Kaj pa kaj bolj krepkega za Nežino večerjo?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
   [Brisano sporočilo]
16.8.2010 7:48:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
16.8.2010 8:28:45   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Mi smo bli tud včeraj v Atlantisu, sicer šele ob 5-ih.Po celodnevnem beljenju je toooook pasalo user posted image .
Jaz se bi vam tud mogoče pridružila 20. Mi že orng manjka čvek, še naše bzovke nič ne vidim.

O, ti smola, da se nismo videli. Ker mi pa smo ostali tam do 20:30! Res čudno, da se nismo uspeli zagledat!

No, na srečanju se že ne bomo zgrešili - dobrodošla!

Benika, jaz bi tudi potrebovala nekaj od Justa - Deo sprejček. Če imaš kaj na zalogi, prinesi kar v petek na srečanje, plis.

Teta beta, a te je Piino obvestilo glede OD prepozno doseglo?user posted image Jaz sem tudi takoj, ko je prvič opozorila na potek OD, hitro pogledala v naš koledar, ampak sem ugotovila, da ima moj skrbni mož vse zabeleženo. Mi imamo do septembra čas za podaljšanje.user posted image

Benika je sicer dala dobro idejo - namreč, da bi bilo mogoče smiselno naš Napoli rezervirat. Jaz sem sicer rekla, da bi sedela zunaj, ampak se Benika ni strinjala, češ, da bo mrzlo. Torej, Valla, a lahko tebe zadolžimo za rezervacijo? Koliko nas je zdaj? Benika, Valla, 2ursae, Ninočka, Anja, Pety, Nika, sem koga pozabila? A rečemo ob 20:00?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
16.8.2010 8:30:34   
tažana
z dojenjem sva nehali. tako da sedaj flaše rulajo user posted image . Evo danes grem v knjižnico po knjigo da se teoretično pripravim na nova pravila user posted image .
Saj danes je bilo malo bolje. Sedaj imam v planu, da jo najprej naučim da sama zaspi- mogoče mi bo to kaj pomagalo.
Evo šibam po papirje v vrtec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
   [Brisano sporočilo]
16.8.2010 9:56:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2313
16.8.2010 9:58:21   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Benika je sicer dala dobro idejo - namreč, da bi bilo mogoče smiselno naš Napoli rezervirat. Jaz sem sicer rekla, da bi sedela zunaj, ampak se Benika ni strinjala, češ, da bo mrzlo. Torej, Valla, a lahko tebe zadolžimo za rezervacijo? Koliko nas je zdaj? Benika, Valla, 2ursae, Ninočka, Anja, Pety, Nika, sem koga pozabila? A rečemo ob 20:00?

ni problema. Jaz tudi mislim, da je bolje, da sedimo noter. Sploh glede na spremembe vremena zadnje čase user posted image

Zmagale ste.user posted image Sicer pa je to res manj pomembno - važno je, da smo skupaj. Počutje nosečk ima pa itak prednost.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
16.8.2010 10:13:25   
2ursae

Počutje nosečk ima pa itak prednost.

a res, k jaz bi bila zunaj user posted image ... sam zmedo delam, a ne. Komot smo not user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2315
16.8.2010 10:35:29   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Počutje nosečk ima pa itak prednost.

a res, k jaz bi bila zunaj user posted image ... sam zmedo delam, a ne. Komot smo not user posted image .

Matr, imamo problem.user posted image user posted image user posted image Hitro naj se javi še ena, ki je noseča, da odloči, kje bomo. Zdaj je 1:1.

p.s. Mogoče bi mene upoštevali; glede kg bi komot lahko bila noseča.user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
16.8.2010 10:40:01   
pety78
Matr, imamo problem.user posted image user posted image user posted image Hitro naj se javi še ena, ki je noseča, da odloči, kje bomo. Zdaj je 1:1.

Evo mene. Jaz pravim not! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2317
16.8.2010 10:46:18   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

O, poglej, jo, a mi česa ne vemo? No, ZDAJ vemo. user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
16.8.2010 10:47:01   
2ursae

kaj, kaj, kaj ... kaj je zdej to? Jz ti nč ne verjamem, boš morala eno dokazilo prinesti user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
16.8.2010 11:21:53   
pety78
V bistvu bi samo rada, da me ne bi zeblo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
16.8.2010 11:25:39   
Nika v službi

V bistvu bi samo rada, da me ne bi zeblo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič se zdaj ven ne vleci.... Če si noseča (proti dokazilom, kot pravi 2ursae), imaš pravico glasovanja in odločanja, sicer pač ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Proti mrazu obstajajo topla oblačila. Če ti je vroče, pa midve s 2ursae težko sediva v FKK varianti.user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
16.8.2010 12:05:29   
benika
Pety lubica mojauser posted image , najboljša bejba na Gorenjskemuser posted image , carica peke tortuser posted image ...a bi ti mene lahko pobrala v petek? Ker sem brez avta in ne morem drgač prit v LJuser posted image . Taksi je pa predraguser posted image

Ma men je vseen v končni fazi kje sedim. Ampak če se bom prehladila me boste imele ve na vestiuser posted image

Nika, dobiš v petek deo plususer posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.8.2010 12:11:07   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pety lubica mojauser posted image , najboljša bejba na Gorenjskemuser posted image , carica peke tortuser posted image ...a bi ti mene lahko pobrala v petek? Ker sem brez avta in ne morem drgač prit v LJuser posted image . Taksi je pa predraguser posted image   Ojej, kovačeva kobila pa to... Če ne bo druge, te pridem tudi jaz iskat, ni blema.

Ma men je vseen v končni fazi kje sedim. Ampak če se bom prehladila me boste imele ve na vestiuser posted image

A ti potem še kakšno jopico prinesemo?user posted image

Nika, dobiš v petek deo plususer posted image   HVALA.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.8.2010 13:36:22   
A-N-J-A
Punce sam neki, jaz sem že od ene parih slišala, da so se zasstrupili v Napoliju.Ravno zadnjič je bil moj z enim na gastro, k se j e  v Napoliju zastrupil in se sploh ni mogu pocajtatuser posted image .

Nika mi gremo vedno v termalni del, zato se nismo vidl user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.8.2010 14:03:24   
Nika v službi
A-n-j-a, a ti to resno? Govoriš o Napoliju v Jaršah (Gradnikove brigade)?! Tam bolj ali manj redno je možek od naše Valle, pa tudi midva s T. sva že bila tam, pa... Hm, hm, zame osebno me niti ne skrbi, ker sem trpežna žival, ampak naše nosečke, pa gastro ipd. .. nope, ne bi bilo preveč zabavno.

Generalno mene sicer tovrstne izjave (sem že od parih slišal, da...) ponavadi ne ganejo preveč, ker vsak ponavadi pozna koga, ki pozna koga, čigar punca/sestra/žena/prijateljica se je zastrupila s tem in tem...

A-n-j-a, pa brez zamere, ni letelo direktno nate, čeprav si mi bila za iztočnico.user posted image Odločite se ostali, meni je vseeno, kam.

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.