Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Mi smo bli tud včeraj v Atlantisu, sicer šele ob 5-ih.Po celodnevnem beljenju je toooook pasalo . Jaz se bi vam tud mogoče pridružila 20. Mi že orng manjka čvek, še naše bzovke nič ne vidim. O, ti smola, da se nismo videli. Ker mi pa smo ostali tam do 20:30! Res čudno, da se nismo uspeli zagledat! No, na srečanju se že ne bomo zgrešili - dobrodošla! Benika, jaz bi tudi potrebovala nekaj od Justa - Deo sprejček. Če imaš kaj na zalogi, prinesi kar v petek na srečanje, plis. Teta beta, a te je Piino obvestilo glede OD prepozno doseglo? Jaz sem tudi takoj, ko je prvič opozorila na potek OD, hitro pogledala v naš koledar, ampak sem ugotovila, da ima moj skrbni mož vse zabeleženo. Mi imamo do septembra čas za podaljšanje. Benika je sicer dala dobro idejo - namreč, da bi bilo mogoče smiselno naš Napoli rezervirat. Jaz sem sicer rekla, da bi sedela zunaj, ampak se Benika ni strinjala, češ, da bo mrzlo. Torej, Valla, a lahko tebe zadolžimo za rezervacijo? Koliko nas je zdaj? Benika, Valla, 2ursae, Ninočka, Anja, Pety, Nika, sem koga pozabila? A rečemo ob 20:00?