|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
16.6.2010 22:41:07   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Jutri dopoldan imam avto. gre kera v Kranju na kofe?

Pa Špela in Oskar tud user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
17.6.2010 0:06:06   
2ursae
no, drage moje, uživajte v tem tednu, vreme vam žal ne bo naklonjeno, res bomo pobegnili ob pravem času, še za vrt mi ne bo treba skrbet, kdo ga bo zalival user posted image . Se javim, ko se vrnemo user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
17.6.2010 7:16:58   
tažana
ursae lepo se imejte!! user posted image

špelka in benika: jest grem mal čez osem v kranj. Grem po plenice v mullerja in Lidl- to je takoj 1 ura okrog. KO se boste zbudili in zrihtali me pokličita da se nekje zaletimo user posted image . do dvanajstih mam cajt potem moram po Katarino user posted image .
Se vidimo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
17.6.2010 7:39:48   
benika
Urši, UŽIVAAAAAAAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image Srečno pot!

Tažana, te zvrcnem mal čez 9.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
17.6.2010 7:43:02   
Pia67
Benika res HB, da so le posledice vnetja. jaz sem sprva pomislila celo na odstopanje posteljice user posted image . In HB, da imaš pametno sestro Spelkouser posted image .

Tazana in Spelka vama kar zavidam današnje dopoldne, da se nekje "zaletita" in uživata v klepetu.

Ursa je ob tem času že tam kjer mora bit, uživajte ...

Nam pa tudi vreme kroji dejavnosti, včeraj sva z Nino prečekirali place kjer rastejo jurčki in mala je zopet našla 3 komade, jaz pa ničuser posted image . Sva z dragim sklenila, da bo kar mala hodila v hosto po dobrote. Mi je izdala skrivnost, da gleda polže kam gredo in potem najde jurčka. Tudi borovnice so že, le v bolj skromnih količinah, bil se bo težek boj z domorodci-Romi, ki jim delamo štalo (imamo grabljiceuser posted image ).
Junij bo kmalu mimo, za ta vikend moram nabrati nekaj DVD-jev, pa magnetke kupit za delavnico, kot pravi Nina. Da nam ne bo dolgčasuser posted image . Pa še kak moker tek pade, mal veslanja in veselo v drug teden, ki bo krajši. Potem pa tabori in čez več kot mesec dni zaslužen dopust.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
17.6.2010 10:14:17   
Nika v službi
No, tudi Nemci niso več tisto, kar so bili. To sicer ugotavljam že nekaj časa, danes pa sem znova dobila potrditev. S človečkom smo bili zmenjeni za sestanek danes ob 9:00. Ura je že skoraj deset, o njem pa ne duha ne sluha.user posted image Zdaj se mi je agenda za današnji dan čisto podrla in že vidim, da bo temu posledično primerna štala.

2ursae, kot vem, leti 15:35 z Airbusom A319 proti Kosu. Tako kaže na HP letališča.user posted image Verjetno bodo tam od 16:00, 16:30 dalje, tako da jim lahko gre kdo tudi pomahat. Mogoče bi se celo mi odločili za kaj takega, ampak imamo danes ob 16:00 - kot že rečeno - Cici igrice oz. uradni zaključek vrtčevske sezone.

Benika, Špelka in Tažana - uživajte na kavici.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.6.2010 9:44:31   
ninocka
Hojla,
moji srcki so doma, baje so se imeli fajn, Evanu so bili najbolj vsec avtomobilcki user posted image
Je pa vceraj pripeljal sosed (ki je poklicni gasilec) tavelikega gasilca, ker je enemu sosedu polnil bazen. Kaj je bil atrakcija, smo ga sli pogledat in sta sla lahko Evan in Ruben celo not v kabino user posted image user posted image
Ostali trije smo pa izkoristli cas brez tavelikih dveh in sli malo pogledat za darilo za Liana (dobro, da se ne razume, da so igrace zanj user posted image ), pa jst sem v Merkurju zapravljala za cvetlicne lonce, pa potem v Obiju se za vrtnice in sivko. Samo je rekel, ce sem ze zmesana s to sivko, ker jo cist skoz kupujem in jo imam polne lonce, ampak meni takooo disiiii user posted image

Druzga se ni pa nic zgodilo novega, razen prebrala sem 2 knjigi v tem casu, eno o vampirki, ki odpre zenitveno posvetovalnico ... lustna user posted image

2ursae, uzivajteeeeeeeeeeeeeeeeeee
benika, HB, da je bilo samo vnetje... kako je pa Jakob zdaj, ko smo mu odstranili sive?
nika, kdaj gremo na ledeno kavo user posted image  in kaj je bil razlog, da so nemci zamujali?

IZVIRNO SPOROČILO: valla.
ninocka in benika, a vašim ni nič problem imeti 2 naenkrat? Jaz ne verjamem, da bosta moja2 uspela met oba drugo leto. Bo kar mal zoprno.

Seveda jih bosta lahko mela - lej Nik bo takrat ze skoraj 6 let star, Tilen pa 3 in ni vec takega problema.  Sej tasca jih je zdaj prvic mela, pa z njo je bla ena kolegica in baje ni blo problema. Sploh sta pa nasa dva nacelomakar pridna in nekomplikatorska. Edino kar je, da Evan zacne naju pogresat, Ruben ko je bil manjsi pa tud. Zdaj pa ni vec take krize.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Valla, ja, dobro, da si se spomnila, da ti en otrok manjka.user posted image

...dokler ga na blagajni ne pozabi,je se uredu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Ninočka, a ste bili vi prvič v Čateških? Mislim na splošno.
Ja, prvic. Mi mo ponavadi hodili v Moravske al pa Topolsico.

Kako pa izgleda tista Gusarska zadeva?
Hiske so ful lustne, edino mene je tud to zmotilo, ker je ful mrcesa tam okoli (bajer). Sem jih pa samo od dalec gledala, ker si jih Evanni hotel it blizje ogledat, pa se tolk je blo enih zuz, da smo si premislili.

In kaj ti je lepega prinesel poštar?user posted image
Odlocbo o otroskem dodatku user posted image

Sicer pa sem pravkar prišla s kofetka - z možem. Se je res prileglo. Tankat pa nisva uspela.user posted image user posted image user posted image
eh, dej, dej...ziher sta...k se uni smajliji tko poredno smejijo...user posted image

Tazana, na kaksni dieti si pa ti? Pekav, si bom zapomnila, ce bomo kdaj kam sli jest tam.

Zdej si grem pa zajtrk narest oz. zmiksat...

A gledate fuzbal? A za koga (poleg nasih) navijate?
Jst ga drugac ne gledam, sam zanima me, ce ga ve user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.6.2010 10:09:20   
Nika v službi
Ninočka, gasilci (smetarji, urarji... ipd.) so itak zakon. Carji.user posted image Naši imajo običaj, da gredo z vrtcem na obisk v našo gasilsko enoto in vem, da je to u iber dogodek. Čelade, pa sedenje v gasilskem avtu, pa cevi, pa špricanje....user posted image Sicer pa dobro, da vem, da imaš profi gasilca v bližini.... bo drugič tudi k nam prišel vodo natočit v Nikin bazen. Pa ne bo rabil ta velikega avta...user posted image Glej slike na FB.user posted image

Nemci so zamujali, ker... ne moreš verjet. Pozabili so priti na sestanek!!!! Kaj takega se nam pa v več kot 20-letni zgodovini podjetja še ni zgodilo. Je bilo že nekaj zanimivih in zabavnih pripetljajev, najbolj svež je primer Italijanov, s katerimi smo bili zmenjeni za nek coaching, pa je tim ljudi sedel pripravljen v Ljubljani in v Milanu. Smo drug drugega čakali.user posted image Po 1h čakanja dobim klic, kjer me eden od šefov tako previdno vpraša, kako napredujemo, kdaj predvidevamo prihod...user posted image Pa jaz skoraj dol padem od smeha in mu povem, da je očitno prišlo do nesporazuma, saj je bilo predvideno, da pridejo oni k nam! Ampak saj veš, Italijani, so malo narobe razumeli stavek, pa malo zbrljali, ampak smo vse rešili b.p. Tole včeraj pa je bilo res pod nivojem, sploh za neke Nemce, ki se (še vedno) imajo za malce superiorne, sploh proti ostali "vzhodni" Evropi. No, sem človečku povedala primeren testuser posted image in je obljubil, da bo do danes predlagal alternativni termin sestanka. Za crknit.

Ledena kava - hm, zaradi mene se lahko že ta vikend kaj zmenimo, obeti z vremenom so itak nikakvi. Razmišljam, da bi mogoče šli kam plavat (Atlantis, Bernardin...). Bi se katera pridružila?

Sicer pa pade kavica v Gulliverlandii - saj gremo, a ne?

Nogomet - valjda, da gledam. Poleg naših so moji vedno in vsakič znova, ne glede na to, da letos niso v igri za vrh - Italijani.user posted image Ampak sem zelo žalostna, ker se je moj Buffonček poškodoval....user posted image Sicer pa gledam večino večernih tekem, tudi analize in to, mi je zabavno in zanimivo. Pri nas smo glede tega vsi precej nogometni navdušenci, midva s Tomažem, pa mami in oči tudi. In potem je še posebej zabavno, ko vsak navija za svojega favorita in imamo potem pravi navijaški, temperamentni (!) tabor. V vsaki tekmi si izberemo svojega, tako je bolj zanimivo. Včeraj sem npr. navijala za Francoze, ampak niso imeli šans proti Mehiki. Žal. Danes ob 16:00 pa.... GO GO SLOVENIJA!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.6.2010 12:31:28   
benika
Jst ga drugac ne gledam, sam zanima me, ce ga ve

Za Casillasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in meni ljube Špance. Ostali gredo lahko že danes domov (naši seveda izvzeti iz konteksta)user posted image

Kavica...sem za, kadarkoli, kjerkoliuser posted image user posted image user posted image

Zjutraj so mladi in stari šli od doma, doma so ostali le tisti v najlepših letih (beri midva in dva psa pa ena zlata ribauser posted image ). Edo ta vikend dela popoldne in najbrž tudi ponoči, tako da ne vem kam sama s sabouser posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.6.2010 17:37:00   
spelka12
K sestri, ker je cel petek sama doma. Pa še cunje ti spegla povrhu, imam nov likalnik (stari krepnuuser posted image ).

pia tvoja mala pa je pametna. Sem se nasmejala (tistemu s polži pa jurčkiuser posted image ).
kava je bila super, hvala tažana, neža je pa vsak dan večja  in lepša
nika pridi domov, tuki itak vedno vsi zamujajo, ti vsaj lažnih upov ne dajejouser posted image

SLOOOOVVVVEEEENNNNIIIIJJJJAAAAAA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.6.2010 21:03:46   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Kavica...sem za, kadarkoli, kjerkoliuser posted image user posted image user posted image

Zjutraj so mladi in stari šli od doma, doma so ostali le tisti v najlepših letih (beri midva in dva psa pa ena zlata ribauser posted image ). Edo ta vikend dela popoldne in najbrž tudi ponoči, tako da ne vem kam sama s sabouser posted image .

A bi se mogoče prišla v Atlantis kopat ali tega, zdaj med nosečnostjo, ne prakticiraš? Mi bi mogoče res šli na kopanje, ker itak obetajo deževen in hladen dan...

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
19.6.2010 22:04:10   
teta beta
'Čer!

Kako ste kaj, spremljate munidal ? No, saj ga pri nas tudi...

Sicer pa se počasi bliža zaključek šolskega oz. vrtčevskega leta, včeraj smo imeli zaključek, je bilo prav luštno, zdaj pa še do 30. in nato dva meseca počitnic. Sicer se ne dogaja nič kaj pretresljivo posebnega, tavečja se uči rolat oz. že kar lepo rola, rada bi še usvojila kolo brez pomožnih, pa je tako zoprno, ker se nima kje vozit in vadit (asfalta pred hišo še vedno ni ). Tamali pa je že zelo priden pri odvajanju od pleničk, podnevi je brez, ponoči jih pa še ima. Do dopusta je še cel mesec... šli bomo najprej v Moravske, nato pa še na morje na krk.

No, that's about it. Saj pravim, da ni nič posebnega .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 2012
20.6.2010 15:24:47   
Nika v službi
Oj, no mi smo včeraj uživali v Atlantisu, zdajle pa se počasi odpravljamo v Areno. Sem vrgla sms Beniki, Valli, Pety in Ninočki, če imajo mogoče čas in voljo se pridružit. Benika pride solo, Valla mogoče tudi pride, Pety ne more, Ninočka pa se ni oglasila.

Torej, mi3 + Nataša & Manca ter Benika bomo vsekakor tam nekje okrog igral in kavice, če se še kakšna nima kam dat, naj le pride.

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 16:53:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2014
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 20:11:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.6.2010 20:33:14   
tažana
jest imam aquafresh kids pa ji je uredu. itak  bi ona izbirala tiste ki imajo "lepe" škatlice zato sem nalogo izbiranja prevzela jaz. Oziroma sem ji dala možnost izbiranja med mojimi favoriti user posted image .

kino:  medve imava nežo, ker Aljaž nima časa.

grem peglat...

Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.6.2010 22:43:41   
ninocka
Mi smo pa danes praznovali in pihali Lianovo prvo svecko. Ne morem verjet, da je moj mali macek ze eno leto star :(
 Vse najboljse srcek!!!!

Mi je blo pa ful hudo, ker Evan ni smel torte in je potem fuul jokal. Jst sem mu obljubila, da bom zanj spekla njegovo, pa mi ni zneslo, mi je blo tako hudo...na koncu sva se zmenila, da mu naredim jagode, torto mu pa jutri specem...

Gigantski tovornjak je pa pravi hit, je potem Evan Lian v njemu prevazal, Lina se je pa ful smjeal in vriskal  user posted image user posted image

Zobna pasta - mi mamo zdaj eno jagodno iz hoferja, drugace smo pa meli prej Walle-ja, pa od vademecuma tistga krokodilcka...

Nika, mi bi za Guliverlandijo startali tam med 7-8 uro zjutraj. Se nam bo pa pridruzila se Anja user posted image user posted image  Kolk casa ste pa vi lani rabli do tja?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.6.2010 7:49:39   
Nika v službi
Valla, mi uporabljamo Biodent Junior, fresh okus (torej brez okusa). Meni je pomembno, da je pasta za otroke in da nima nekega sladkega okusa. Kino - žal ne, sem v službi skoraj do 17. ure, potem pa nabava in zvečer obiski.

Ninočka, ne biti huda, ampak mi verjetno ne bomo ponavljali Gulliverlandie. Sva se ravno te dni s Tomažem pogovarjala in sva se oba strinjala, da bi jo mahnili nekam, kjer še nismo bili. Najverjetneje tako pade Schladming - Skywalk in Ice Palace (DACHSTEIN), pa Faaker See in model železnice (MODELLBAHN) ter za zaključek romantični ogled gradu Landskron (LANDSKRON) ob sončnem zahodu. Mimo slednjega se vozim že celo večnost, pa mi nikoli še ni uspelo priti gor. Tokrat je v planu! Torej, na nas ne računat, če pa se slučajno premislimo, se vidimo tam. Sicer pa računaj dobri 2 urici, sploh ker boste verjetno naredili še kak postanek za kavico.user posted image

p.s. Lian, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 22.6.2010 7:54:36 >

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 7:53:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.6.2010 8:30:19   
pety78
Lian, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla, kdaj gresta v kino? Bi se midva z Vidom pridružila, ampak saj veš, do 16:30 sem v službi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2020
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 10:37:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.6.2010 11:02:52   
pety78
3D Sinhronizirana je ob 16:20 in 17:10. Slednjo bi mogoče ujela.
Če je pa navadna, sinhronizirana, je pa ob 16:00, kar zame ni mogoče in naslednja šele ob 18:20.

Neposredna povezava do sporočila: 2022
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 11:14:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.6.2010 11:30:20   
pety78
Ok. Drugače se pa na naju ni treba preveč ozirat, prav? user posted image
Če nam uspe, super, če ne, pa drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 2024
   [Brisano sporočilo]
22.6.2010 11:34:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.