Nika v službi
|
Ninočka, gasilci (smetarji, urarji... ipd.) so itak zakon. Carji. Naši imajo običaj, da gredo z vrtcem na obisk v našo gasilsko enoto in vem, da je to u iber dogodek. Čelade, pa sedenje v gasilskem avtu, pa cevi, pa špricanje.... Sicer pa dobro, da vem, da imaš profi gasilca v bližini.... bo drugič tudi k nam prišel vodo natočit v Nikin bazen. Pa ne bo rabil ta velikega avta... Glej slike na FB. Nemci so zamujali, ker... ne moreš verjet. Pozabili so priti na sestanek!!!! Kaj takega se nam pa v več kot 20-letni zgodovini podjetja še ni zgodilo. Je bilo že nekaj zanimivih in zabavnih pripetljajev, najbolj svež je primer Italijanov, s katerimi smo bili zmenjeni za nek coaching, pa je tim ljudi sedel pripravljen v Ljubljani in v Milanu. Smo drug drugega čakali. Po 1h čakanja dobim klic, kjer me eden od šefov tako previdno vpraša, kako napredujemo, kdaj predvidevamo prihod... Pa jaz skoraj dol padem od smeha in mu povem, da je očitno prišlo do nesporazuma, saj je bilo predvideno, da pridejo oni k nam! Ampak saj veš, Italijani, so malo narobe razumeli stavek, pa malo zbrljali, ampak smo vse rešili b.p. Tole včeraj pa je bilo res pod nivojem, sploh za neke Nemce, ki se (še vedno) imajo za malce superiorne, sploh proti ostali "vzhodni" Evropi. No, sem človečku povedala primeren test in je obljubil, da bo do danes predlagal alternativni termin sestanka. Za crknit. Ledena kava - hm, zaradi mene se lahko že ta vikend kaj zmenimo, obeti z vremenom so itak nikakvi. Razmišljam, da bi mogoče šli kam plavat (Atlantis, Bernardin...). Bi se katera pridružila? Sicer pa pade kavica v Gulliverlandii - saj gremo, a ne? Nogomet - valjda, da gledam. Poleg naših so moji vedno in vsakič znova, ne glede na to, da letos niso v igri za vrh - Italijani. Ampak sem zelo žalostna, ker se je moj Buffonček poškodoval.... Sicer pa gledam večino večernih tekem, tudi analize in to, mi je zabavno in zanimivo. Pri nas smo glede tega vsi precej nogometni navdušenci, midva s Tomažem, pa mami in oči tudi. In potem je še posebej zabavno, ko vsak navija za svojega favorita in imamo potem pravi navijaški, temperamentni (!) tabor. V vsaki tekmi si izberemo svojega, tako je bolj zanimivo. Včeraj sem npr. navijala za Francoze, ampak niso imeli šans proti Mehiki. Žal. Danes ob 16:00 pa.... GO GO SLOVENIJA!