Nika v službi
|
Dobro jutro! Kako ste preživele vikend? Pety, si se imela lepo v dobri družbi? Danes za vas stiskamo pesti - srečno v NM!!! A-n-j-a, Ninočka mi je razložila tvojo zgodbo. Sem prav vesela za vse vas, dobro ste to porihtali. In kdaj se de facto preselite? Tažana, na srečanju je bilo luštno kot vedno. Benika nas je pocrkljala z gratis Justovimi izdelki, v San Martinu nas bodo težko še kdaj videli, saj kuhinjo zapirajo že ob 21. uri, zaradi česar s(m) ostale brez sladic (palačink). Sledila je selitev v Areno, kjer sicer palačink prav tako niso imeli, ampak je bilo pa nekaj tortic na izbiro ter zame ledena kava s smetano. Tematik za razgovor nam ni zmanjkalo do 1:30, ko so nas varnostniki (spet ) vrgli ven iz Arene. Del punc sem popeljala na testni krog vožnje z našim novim avtočkom, pomahale smo si v slovo in odjadrale proti domu v zgodnjih jutranjih urah sobotnega dne. Mi smo včeraj raziskali tisto novo igrišče, na katero sem vas takrat že malce vabila... Super je, prav res! Mi smo bili tam od dvanajstih naprej, pridružili so se nam tudi ata, mama ter Manca in Sara, punce so uživale, mi pa klepetali. Malce nerodno je edino to, da moraš, če hočeš spiti kavo ali kaj prigrizniti, zapustiti igrišče in iti čez cesto do lokalov. No, ampak tudi tam pred Svetilnikom (kavarna, pizzerija..) je eno tini mini igrišče, tako da se ta maučki vsaj malo zamotijo. Igrišče je izi najti, direkt nasproti Zupančičeve jame. Priporočam. Mi smo potem šli še do nas domov, kjer se nam je pridružila še svakinja Nataša, pa smo malo noreli na našem igrišču, se sladkali z ledeno kavo, klepetali.... vse do večera. Za zaključek smo šli zvečer še k maši, nato pa pod tuš in spanje. Še tule obvestilo: za nas Gulliverlandia 07.06., kot kaže, odpade, ker se je meni termin poti v Nemčijo spremenil. Bi morala iti ta teden, pa nekaj kupcev ne more in smo prestavili na 23. KT, kar pa žal sovpada z našo planirano Gulliverlandio. Če ostalim odgovarja, pač go for it, sicer pa so z moje strani alternativni mogoči datumi še: 21.06., 25.06. ter 28.06.