|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
14.5.2010 11:34:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ja, res sem boga, sicer pa 2ursae, če bi prišla, bi se ti ziher jaz pridružla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, stara, sem upala, da te bo šoping premamil user posted image user posted image in boš prišla.

Nika, kul, pokliči. Jaz bom šla zihr, ne glede na družbo, ker imam redko priliko it v CP.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.5.2010 11:46:46   
pety78
ej, stara, sem upala, da te bo šoping premamil user posted image user posted image in boš prišla.

Si na dobri poti. Pa še plača je bila danes. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.5.2010 12:52:00   
Nika v službi

Si na dobri poti. Pa še plača je bila danes. user posted image user posted image user posted image

Eto, kje je ovira. Pa še prihranila boš, ker se potem ne bo treba oddolžit! Uredi varstvo in pridi! Simpl.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.5.2010 12:58:08   
2ursae
kaj pa naš benika - valla tandem? Prideta na šoping? Dejta, sicer bom morala Niko zavistno gledat, kako kupuje lepe stvari za punčke, jaz se bom pa spet jezila nad borno ponudbo za fante user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
14.5.2010 13:05:30   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

kaj pa naš benika - valla tandem? Prideta na šoping? Dejta, sicer bom morala Niko zavistno gledat, kako kupuje lepe stvari za punčke, jaz se bom pa spet jezila nad borno ponudbo za fante user posted image

Nika je nedavno kupila ful cortkane stvari za pupike, sploh kopalke imajo extra kjut, tako da kakšnih posebnih nakupov ne pričakuje. Da ne bo zavisti - sem zadnje čase hudo solidarna na celi črti.user posted image

Ampak seveda - pridita v šoping oz. spajing.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.5.2010 13:34:28   
benika
Nika je nedavno kupila ful cortkane stvari za pupike, sploh kopalke imajo extra kjut, tako da kakšnih posebnih nakupov ne pričakuje.

Benika, pa še nima nič za Mancouser posted image A mislite, da bi mogla kej kupituser posted image

Če ma Valla cajt prej it, se pridruživa, drugač prideva direkt v oštarijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.5.2010 14:43:47   
ninocka

Doma bo pijačkala sama s sabo.

Si moram še neki dobrega za pit iti kupit. user posted image user posted image user posted image

Ej, k sem jst tko enkrat pijackala sama s sabo, sem na koncu WC papir na listke natrgala in ga obesla s kljukicami na strik za perilo...user posted image user posted image user posted image

ANJA, ce prides ti placam 137 EUR user posted image

2ursae, dobis knjigo in kmetijo

A bi mela slucajno se katera kmetijo - so kartionaste skatle od robckov za tamale, in se potem sestavijo v kmetijo, pa okna in vrata imajo, pa konjicka...jst jih mam doma tolk, da ne vem, kja z njimi, skoda mi jih je pa stran vrzt...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 15:15:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1733
14.5.2010 15:25:34   
benika
18.40 te poberem na vogalu ulice!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 15:50:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
14.5.2010 16:54:53   
2ursae
a zdej boste vse že ob 19h v h&m? Pišuka no, pol bom pa jaz tud že takrat tam, da mi ne boste vseh cunj pobrale user posted image . na konc bodo naši pobje vsi enako oblečeni user posted image .

A se vidimo kar not, v štacuni?

Neposredna povezava do sporočila: 1736
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 17:10:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
14.5.2010 18:03:30   
ninocka
Ej, ko boste ze tolk shopale, a mi lahko PLS se loto listke prineste, da vnovcim srecnega 20taka user posted image
Hvala...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1738
14.5.2010 22:26:23   
pety78
Dober, da vaši deci to ne berejo. Ženski večer, ki se začne pozno popoldan, zbirališče pa H&M...Ojej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste pa face, res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
15.5.2010 18:35:41   
tažana
kako? je nakup uspel? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
15.5.2010 19:58:06   
Nika v službi
Ninočka, zdaj ko sem prebrala, da je notri v kmetiji tudi konjiček, bi pa tudi jaz imela 1 kos. Saj veš, Nika je čisto usekana na konje. Evo, prihrani eno še za nas, pa se ob priliki zmenimo za prevzem. Hvala.

Če je šoping uspel, ne bi vedela, ker mi ni uspelo priti, je pa zato srečanje uspelo. Poročilo pa kdaj drugič, zdaj grem igrat Črnega Petra, potem pa greva s T. v kino.

Danes smo cel dan zabušavali - dopoldan v Realu, popoldan po štacunah, zaključek pa v McDonald'su. In dobili smo skodelico za čisto navaden Mc Country menu. Tako da očitno so merila različna, Ninočka.

Pa, pa!

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
16.5.2010 20:22:06   
tažana
nika jest sem dobila skodelico za Big MAc Menu user posted image . Pa mi je tako všeč- za zjutraj za kavo... mmmmm...

možek mi je pa fouš, ker ni naroču menija user posted image . Očitno bom mogla jutr šeenkrat it da dobim še eno skodelico user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1742
17.5.2010 9:59:51   
ninocka
A ma katera take posode za hrano za posodit? Rabim jih za Evana za v vrtec, zdaj,ko mu morajo posebej kuhat. Sem jih sla vceraj kupit, pa so mi za 1 mesec uporabe predrage, pa se pol nimam kaj z njimi za delat...

http://www.vistrom.si/inox%20enoporcijska%20termo.jpg

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
17.5.2010 10:18:59   
Nika v službi
Dobro jutro! Kako ste preživele vikend?

Pety, si se imela lepo v dobri družbi?user posted image Danes za vas stiskamo pesti - srečno v NM!!!

A-n-j-a, Ninočka mi je razložila tvojo zgodbo. Sem prav vesela za vse vas, dobro ste to porihtali. In kdaj se de facto preselite?

Tažana, na srečanju je bilo luštno kot vedno. Benika nas je pocrkljala z gratis Justovimi izdelki, v San Martinu nas bodo težko še kdaj videli, saj kuhinjo zapirajo že ob 21. uri, zaradi česar s(m) ostale brez sladic (palačink). Sledila je selitev v Areno, kjer sicer palačink prav tako niso imeli, ampak je bilo pa nekaj tortic na izbiro ter zame ledena kava s smetano.user posted image Tematik za razgovor nam ni zmanjkalo do 1:30, ko so nas varnostniki (spetuser posted image ) vrgli ven iz Arene. Del punc sem popeljala na testni krog vožnje z našim novim avtočkom, pomahale smo si v slovo in odjadrale proti domu v zgodnjih jutranjih urah sobotnega dne.

Mi smo včeraj raziskali tisto novo igrišče, na katero sem vas takrat že malce vabila... Super je, prav res! Mi smo bili tam od dvanajstih naprej, pridružili so se nam tudi ata, mama ter Manca in Sara, punce so uživale, mi pa klepetali. Malce nerodno je edino to, da moraš, če hočeš spiti kavo ali kaj prigrizniti, zapustiti igrišče in iti čez cesto do lokalov. No, ampak tudi tam pred Svetilnikom (kavarna, pizzerija..) je eno tini mini igrišče, tako da se ta maučki vsaj malo zamotijo. Igrišče je izi najti, direkt nasproti Zupančičeve jame. Priporočam.

Mi smo potem šli še do nas domov, kjer se nam je pridružila še svakinja Nataša, pa smo malo noreli na našem igrišču, se sladkali z ledeno kavo, klepetali.... vse do večera. Za zaključek smo šli zvečer še k maši, nato pa pod tuš in spanje.

Še tule obvestilo: za nas Gulliverlandia 07.06., kot kaže, odpade, ker se je meni termin poti v Nemčijo spremenil. Bi morala iti ta teden, pa nekaj kupcev ne more in smo prestavili na 23. KT, kar pa žal sovpada z našo planirano Gulliverlandio.

Če ostalim odgovarja, pač go for it, sicer pa so z moje strani alternativni mogoči datumi še: 21.06., 25.06. ter 28.06.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
17.5.2010 10:20:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A ma katera take posode za hrano za posodit? Rabim jih za Evana za v vrtec, zdaj,ko mu morajo posebej kuhat. Sem jih sla vceraj kupit, pa so mi za 1 mesec uporabe predrage, pa se pol nimam kaj z njimi za delat...

Žal nimam teh niti kakšnih podobnih. Ampak ne razumem čisto, zakaj posode? A ni tako, da v vrtcu pač morajo zagotoviti dietno prehrano... zakaj moraš še posode nosit?!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
17.5.2010 11:46:46   
Pia67
Evo mi trije smo (ker sem se preveč hvalila z zdravjem) šmrkastični, pri meni je že mimo-očitno sem bila vironosec, mi je pa udarilo na ledvičke in sem čez vikend bolj kot ne počivala, beri nič nisem tekla. AB laufajo in sem zvita kot presta. Radence-tek itak nisem imela v planu, ker gre preveč keša za tovrstne prireditve. Pobožno upam, da Nino ne bo zvilo in bo ostalo pri prehladu.
Ninocka najbrž rabiš termo posodo zaradi HASAP-a. Pri meni v centru imam za eno uporabnico, ki je imela ketonsko dieto, posodo-menažko za eno osebico, ni pa termo-običajen rosfraj. Pozimi se je čisto obnesla, čeprav je transport trajal cca 15 min. Najbrž pa je meni lažje, ker zaradi pomanjkanja sredstev hvatam krivine in imamo pač običajno zadevo, za vrtce pa veljajo strožja pravila Torej, če potrebuješ običajno posodico, povej. Na voljo ti je do konca junija, potem dobim nekaj novih uporabnikov v počitniško varstvo.

Vidim, da ste se imele fajnuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1746
17.5.2010 12:11:27   
benika

Temu se reče menaškauser posted image user posted image user posted image user posted image Bom povprašala, če so še doma, pa ti sporočim.

Ninocka rabi te posode, ker nosi hrano iz šole, pa morajo Evanu posebej pakiratuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
17.5.2010 13:02:07   
benika
Nika v službi, a si videla tole? A boš sodelovala? Ker če ne boš, a lahko jaz s pomočjo slike Nikine sobice? Sej če zadanem glavno nagrado te peljem k Ančki na večerjouser posted image Mi bomo drugo leto prenavljali in opremljali 2 otroški sobi, pa bi nam nagrada prav prišla.

http://www.ringaraja.net/clanek/velika-nagradna-igra-alplesa-in-ringaraje_2808.html

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
17.5.2010 14:10:04   
ninocka
Sem dobila posode, jupi user posted image user posted image user posted image Sem jih lih pripeljala iz sole, pa me se Benika klice, da jih ima tudi ona. Tko da cakam edotodoor dostavo user posted image
Benika, v vrtcu rabijo te posode in ja, tko kot je Pia napisala zarad higienskih standardov. Iz sole hrano pa ponavdi samo mi2 s Samotom jeva, pa tam mi dajo v navadne plasticne. Mi je pa tud rekla ta kolegioca, da oni sami priskrbijo in poskrbijo za posode v takem primeru in ji ni jasno, zakaj moram jst v vrtcu zdaj posode dajat...user posted image

Nas vikend je bil pa ful super user posted image  - v soboto smo sli v zjutraj v trgovino, potem se pa v kolosjeja igrat. Doma je Samo skuhal kosilo, za Evana smo naredili makaronflajs s eno bio omako in piscancjim mesom in je ful zmlaskal. Potem smo se pa se pocrkljali s sladico (maladva jagode in sladoled, Samo sladoled, jst ledeno kavo), sledil je ogled Garfielda2 (in sicer 2x od zacetka, nikoli do konca user posted image ), vmes se je se Lian zbudil, igranje z legoti, jst sem se likala, pol so sli pa ze spat.
Vceraj pa dost podobno - trgovina, kolosej, edino potem smo bli zunaj do ene 5ih, sli pojest kosilo (ze ta tretje ta danuser posted image ), sladica, ogled garfielda1, kopanje in spanje. Mi2 sva si pa zvecer privoscla se cokoladni fondue in ogled filma, ki sem ga vidla celih 20 min, potem pa sem na tem udobnem kavcu ze panckala user posted image

Srecanje - men je blo super, ugotovile smo da je Valla carovnica v pospravljanju stvari v omaro, da  ima Nika polno komodo sezonskih pizam user posted image  (ja pa ce rabim za potoovanjaaaa), mene so zmedle ovce v akciji (6 kom za 200 EUR user posted image ),  ostale smo brez palacink 2x, nekaj cez 12 meje paklical Samo, da je nasa zverca lacna in da jookauser posted image
Sibala sem domov, pa je bil Lian tolk uzaljen, da sem ga mogla se najprej mal umirit, pol se je pa cist zabubil vame user posted image

Skratka super, men je prav pasalo, odklop od vsega in mal odrasle zenske druzbe user posted image  Nosecki zgledata super, prav fous sem jima za busije user posted image

Zdej si grem poa kavo skuhat, Liana sem dala vmes se spat, pa neki me v prsih tisci, kot kaksna hrana, ki se ni do zelodca pripotovala...skratka moram it nekaj popit user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
17.5.2010 15:05:55   
Nika v službi
Benika, tole Alples zadevo sem že videla oz. me je o njej obvestila soseda, ki ve, da imam Planet.user posted image Bom sodelovala, veš, samo moram prej še lepo pospravit, pa poslikat...

Sicer pa, zate velja podčrtani del:

Vsi, ki boste do 30. septembra 2010 objavili fotografijo Vaše otroške sobe iz Alplesovega programa Planet,kot ste si jo uredili doma, videli pri znancih ali prijateljih ali ste jo pofotografirali na kateremkoli od Alplesovih prodajnih mest, si boste pridobili možnost, da osvojite eno od dveh enkratnih nagrad.

Torej, pot pod noge, fotko s seboj in mogoče bo nagrada vaša.

Srecanje - men je blo super, ugotovile smo da je Valla carovnica v pospravljanju stvari v omaro, da  ima Nika polno komodo sezonskih pizam  (ja pa ce rabim za potoovanjaaaa), mene so zmedle ovce v akciji (6 kom za 200 EUR ),  ostale smo brez palacink 2x, nekaj cez 12 meje paklical Samo, da je nasa zverca lacna in da jooka
Sibala sem domov, pa je bil Lian tolk uzaljen, da sem ga mogla se najprej mal umirit, pol se je pa cist zabubil vame

Zelo zabaven opis naših razgovorov!user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.