Pia67
|
Ja res je, maj je vedno natrpan z dogodki, vsi se spravijo na zadnja meseza pred "počitnicami" in je potem cela štala. Pri meni je včeraj zgledalo takole: do 16. ure služba, poptem po Nino v vrtec, sledila je knjižnica (nabiranje knjigic, pitje vode igranje z rekviziti), slabih pet minut pred 17. uro na rolanje, ki je odpadlo, ker je deževalo (cca 10 min). Potem z malo na tekaški trening 17.30, tam je bila k sreči ena mama, ki ima malega, pa sva na smeno tekli po hosti in na štadionu in imeli očke na obeh otročkih, ki sta se zabavala z rolerji in kolesom (HB da imam pol športnih rekvizitov v avtu, nikoli ne veš kdaj pridejo prav), mala dva sta šla še na bližnje igrišče z enim od tekačev, ki je šel pogledat svojo malček bolj veliko punčko) in se je izšlo, ob 19.30 sem pretekla 14 km, naredila 4x klanec po 400m, se raztegnila in popokala Nino, ob 20. uri sva bili doma, pojedli večerjo, ki je bila skuhana zjutraj (rižota) in ob 21. uri skopani zaspali, jaz sem se zbudila ob 22. odtapala v spalnico, ob 2. uri me je klicala Nine, sem zaspala pri njej, potem ob 4. nazaj, potem jasno , ob 6. uri me je zbudila mala in zdaj je nov dan. Jaz rabim intravenozno mal kofeina, ker bi šla kar spat. Končni izlet: pri nas je celo navada, da starši pridemo za RD otroka v vrtec in zabavamo celotno skupino (men čisto mimo , najbolj je zaželjen oče, ki igra na harmoniko ). Kar se tiče končnega izleta: že od avgusta 2009 imamo rezerviran izlet 5.6.2010 in avtobus, ki nas bo peljal (mi+otroci+vzgojitelja) na Rdečo kapico, ki ni kar tako. Za izlet morajo otroci šparat 10 mesecev po 3 €, tako, da imamo tudi vzgojni moment . Link: http://freeweb.siol.net/iste/501.html zate Ursa, če rabiš idejo. Izlet je v soboto, je enodneven (HB) in takrat bi midve z Nino imeli tudi drugačne plane-Oskarjev tek in DM tek, ampak kaj čmo, sovpadanje datumov. Kmetij itd na sreči ni, ker res mislim, da je to po nepotrebnem obremenjevanje vzgojiteljev, če pomislim, da nekateri petošolci niso bili sposobni sebe uštimat npr. v šoli v naravi. Nika: gavre so skromne rožice, cvetejo podobno kot brnistra, neobčutljive in kot nalašč za korito. Še link: http://rastline.mojforum.si/rastline-about2149.html Fotk raje ne bi objalvljala, da ne bom dobila kako pritožbo. Srečanje v petek: upam, da vam rata, meni vem da bo ...
|