|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
12.5.2010 10:07:21   
Pia67
Ja res je, maj je vedno natrpan z dogodki, vsi se spravijo na zadnja meseza pred "počitnicami" in je potem cela štala.user posted image

Pri meni je včeraj zgledalo takole: do 16. ure služba, poptem po Nino v vrtec, sledila je knjižnica (nabiranje knjigic, pitje vode igranje z rekviziti), slabih pet minut pred 17. uro na rolanje, ki je odpadlo, ker je deževalo (cca 10 min). Potem z malo na tekaški trening 17.30, tam je bila k sreči ena mama, ki ima malega, pa sva na smeno tekli po hosti in na štadionu in imeli očke na obeh otročkih, ki sta se zabavala z rolerji in kolesom (HB da imam pol športnih rekvizitov v avtu, nikoli ne veš kdaj pridejo prav), mala dva sta šla še na bližnje igrišče z enim od tekačev, ki je šel pogledat svojo malček bolj veliko punčko) in se je izšlo, ob 19.30 sem pretekla 14 km, naredila 4x klanec po 400m, se raztegnila in popokala Nino, ob 20. uri sva bili doma, pojedli večerjo, ki je bila skuhana zjutraj (rižota) in ob 21. uri skopani zaspali, jaz sem se zbudila ob 22. odtapala v spalnico, ob 2. uri me je klicala Nine, sem zaspala pri njej, potem ob 4. nazaj, potem jasno user posted image , ob 6. uri me je zbudila mala in zdaj je nov dan. Jaz rabim intravenozno mal kofeina, ker bi šla kar spat.

Končni izlet: pri nas je celo navada, da starši pridemo za RD otroka v vrtec in zabavamo celotno skupino (men čisto mimouser posted image , najbolj je zaželjen oče, ki igra na harmonikouser posted image ). Kar se tiče končnega izleta: že od avgusta 2009user posted image imamo rezerviran izlet 5.6.2010 in avtobus, ki nas bo peljal (mi+otroci+vzgojitelja) na Rdečo kapico, ki ni kar tako. Za izlet morajo otroci šparat 10 mesecev po 3 €, tako, da imamo tudi vzgojni momentuser posted image . Link: http://freeweb.siol.net/iste/501.html zate Ursa, če rabiš idejo. Izlet je v soboto, je enodneven (HB) in takrat bi midve z Nino imeli tudi drugačne plane-Oskarjev tek in DM tek, ampak kaj čmo, sovpadanje datumov. Kmetij itd na sreči ni, ker res mislim, da je to po nepotrebnem obremenjevanje vzgojiteljev, če pomislim, da nekateri petošolci niso bili sposobni sebe uštimat npr. v šoli v naravi.
Nika: gavre so skromne rožice, cvetejo podobno kot brnistra, neobčutljive in kot nalašč za korito. Še link: http://rastline.mojforum.si/rastline-about2149.html
Fotk raje ne bi objalvljala, da ne bom dobila kako pritožbo.user posted image
Srečanje v petek: upam, da vam rata, meni vem da bouser posted image ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.5.2010 10:11:54   
Nika v službi
O, Valla, krasno, da ste bolje!

2ursae, kje pa je ta pizzerija Oliva? A to je tam ob cesti na levi, ko se pelješ proti Brunarci? Ninočka, s predlogi na plan.
Jaz na tistem koncu ne poznam prav nič razen Micke, pa še tam osebno nisem bila.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.5.2010 13:24:05   
tažana
pia: Ti pa maš tempo user posted image . Jaz sem letos pošteno iz ritma prišla, zato mi takrat, ko imam gužvo, to dela veliko preglavic- skratka moja organizacija je trenutno nekje na dopustu user posted image . To se pozna tudi, ko moram v urnik natančno vnesti čas našega kosila in nežinega kosila (če kam gremo potem). Največkrat se konča tako, da moje kosilo vsebuje nekaj mrzlih žlič skuhanega. user posted image
Včeraj je bil že en tak dan. na koncu dneva sem ugotovila, da sem otroke prekladala kot ena ciganka user posted image . Eno v eni roki v drugi roke en kup krame, Katarino ves čas priganjat, ker je počasna kot polž user posted image . Vidt je bilo kot da me bodo vsak čas odpeljali nekam, kjer bi si lahko spočila živčke pod zdravniško kontrolo user posted image

V petek se dobite... Tut jest ne morm, ker ne vem, če bo Neža zdržala brez sesanja. preden pridem nazaj domov gospodična že živčnega dobi. user posted image

končni izleti:
tudi meni niso preveč všeč. Mi jih sicer nimamo. Otroci gredo na kakšen izlet v času vrtca in to mi je čisto dovolj. Na koncu imamo vedno srečanje v vrtcu, kjer otroci pokažejo kaj so delali in to je to.
Tudi kot vzgojiteljica mi ni preveč všeč, da bi otroke za več dni kam vlekla. Pa ne da jih ne bi hotla, ampak sem mnenja, da lahko v času vrtca veliko zabavnih stvari delamo. To so le še majhni otroci, zakaj bi jih čez noč vlekla v vrtec user posted image .
jest Katarino komaj k tašči pustim... vrtca ima pa dopoldan dost. Ko bo starejša bo že sama šla kam.

Grem se zdej malo zorganizirat user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.5.2010 20:12:12   
Nika v službi
Pia, zanimiv link za Rdečo kapico in na sploh tudi drugi programi so zanimivi. Ti imaš res dobre ideje.user posted image user posted image

Da se pohvalim: mi gremo pa letos (končno!) v Turčijo. Pravkar sva nakazala 30% avansa. Gremo v hotel, kjer sva s Tomažem že 3x bila (Limak Limra, Belek), odhod 22.09. Jupiiii! Zdaj pa gledam še malo po slo-obali za julijsko-avgustovske termine, če bi mogoče vseeno prej skočili še za nekaj dni na naše morje, da bo lažje dočakat Turčijo... Pa verjetno bomo ponovili lanskoletno prakso, da bo šla Nika za nekaj dni z babi in dedijem na morje. Upam, da bo letos projekt bolj uspešen in da bo zdržala več kot 1 noč.user posted image

Greva z Niko pod tuš, potem pa s Tomažem na sprehod. Zdaj ne sme tečt zaradi suma na kilo, tako da poskušava vsaj sprehode prakticirat. Jaz pa sem solidarna z njim in tudi ne tečem.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
13.5.2010 8:31:40   
benika
Tumorou, tumorou, aj love ju tumorou....kje se zdej dobimo in kdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1680
13.5.2010 8:39:57   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Jaz pa sem solidarna z njim in tudi ne tečem.user posted image

Nika jaz sem ponavadi tudi takoj za tako solidarnost user posted image user posted image .

Ta teden smo bili čist pridni. V bloku so se moški lotili štrihanja  vrat (klet, vhod), jaz pa sem vsak dan ko sta mali dve zaspali počistila blok, da se ni vse prašilo user posted image . Mi je kr mal pasalo delat- sploh ker sta tamali dve spali.

Danes pa spet dež. Ta teden je tako dolg...

Danes zjutraj se sem se spomnila, da sem v ponedeljek pozabila it na govorilne ure user posted image . Me je kar strah it nazaj v vrtec user posted image .

Grem zajtrk naštimat, Katarina že okrog mene lazi in sprašuje kaj bomo jedli user posted image .

Šibam...

Neposredna povezava do sporočila: 1681
13.5.2010 8:52:12   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Tumorou, tumorou, aj love ju tumorou....kje se zdej dobimo in kdaj?

Se pridružujem vprašanju. Dajta, Ninočka in 2ursae, določita lokacijo. Če je to Oliva, bodi tako, samo navigirajte nas. Dajmo, LOKACIJA.

Uro predlagam 20:00.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
13.5.2010 8:56:48   
benika
Se pridružujem vprašanju. Dajta, Ninočka in 2ursae, določita lokacijo. Če je to Oliva, bodi tako, samo navigirajte nas. Dajmo, LOKACIJA.

Uro predlagam 20:00.

Men je vseen za uro in lokacijo, sej veste. Prosila bi le, da gremo nekam tko jest, da si lahko izberem kej z jedilnega lista meni dovoljenega (beri solato), ker drugače si bom roko požrla, ko vas bom ob kozarcu vode gledala, kako se bašete s picouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1683
13.5.2010 9:24:30   
2ursae
Olivo poznam le po lokaciji, ne po kvaliteti, se mi pa zdi, da je bila v prejšnjem stoletju to kar solidna pizzerija. Danes pa ne vem ...
Je pa tko - hrana je do 22h, imajo solatni bar, odprto pa do 23h. A če hočemo bit do 23h (oz malo dlje), se mormo usest spodaj, pa pol prinesejo hrano od zgoraj.

Fajn bi bilo, če bi Ninočka povedala, kakšen domet ima user posted image . Če se ne bo nč javla, jo bom poklicala.

Pa recmo hipotetično, da bi Ninočka lahko prišla tudi kam dlje v LJ: katero lokacijo bi izbrale?

A Pety je pol dokončno odpovedala user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
13.5.2010 10:03:05   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Končni izlet: pri nas je celo navada, da starši pridemo za RD otroka v vrtec in zabavamo celotno skupino (men čisto mimouser posted image , najbolj je zaželjen oče, ki igra na harmonikouser posted image ). Kar se tiče končnega izleta: že od avgusta 2009user posted image imamo rezerviran izlet 5.6.2010 in avtobus, ki nas bo peljal (mi+otroci+vzgojitelja) na Rdečo kapico, ki ni kar tako. Za izlet morajo otroci šparat 10 mesecev po 3 €, tako, da imamo tudi vzgojni momentuser posted image . Link: http://freeweb.siol.net/iste/501.html zate Ursa, če rabiš idejo.

pia izgleda super user posted image , ampak: a tako daleč se boste peljali? A na Dolenjskem ni ničesar podobnega? Nekak si za nas, vrtec iz Iv. Gorice predstavljam, da bi do LJ še šli (oz. nekak podobna razdala v smeri NM), kaj dalj pa ne. Morda pa jaz še nimam dejanske predstave, kaj je to končni izlet - očitno user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
13.5.2010 10:18:02   
2ursae
pia, gaure izgledajo super - ravno nekaj za nas, ko imamo ob hiši tri terase, vsaka v velikosti cca 5 m2, imm eno mini smreko, grm in vrtnice, ostalo pa zaenkrat prekriva trava user posted image , ker so pridne roke zbolele user posted image oz. njihova ga. šef (glava) je v razsulu user posted image . Tele Gaure izgledajo, da se razrastejo in so precej košate. Pa dala bom še ta visoke dalije, te so mi ful všeč user posted image . Lani sem imela tamale, pa mi jih je sonce spržilo. Komaj čakam, da se pocajtamo in jo mahnemo v vrtnarijo. Morda že v soboto.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
13.5.2010 10:52:01   
2ursae
lokacija: sem govorila z Ninočko in pravi, da Oliva ni nič posebnega, je majhna in njej ni všeč. Najbolj sta v igri BTC - Arena, pa tudi Jurman ni slaba ideja.

Osebno mi je bilo zadnč v Areni čisto fino, pa tudi Jurmana imam v dobrem spominu. Pa mislim, da v Areni Benika ne bo mogla dobit solate. Jurman torej?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
13.5.2010 10:56:59   
benika
Pa mislim, da v Areni Benika ne bo mogla dobit solate.

A, a, jo imajo, vešuser posted image Tako da men ustrezata tako arena kot Jurman. Ampak pri Jurmanu bi blo fajn rezervirat al majo dost placa?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
13.5.2010 11:19:53   
2ursae
ja, v Jurmanu bi bilo res fajn prej rezervirat. Še Nika in valla povesta, če jima je ok, pa bom poklicala. Osebno bi raje v Jurmana, ki ima za prehranjevanje več izbire, ker mi pizza ne diši, sem ravno pred dvema dnevoma po njej bruhala in jo imam še v svežem spominu, pa najbrž ima Jurman malo več sladic user posted image .
Aha edino to, da se Jurman zapre ob 23h (restavracija ob 22h), v Areni smo pa lahko dlje. A čmo pol raje Areno?
Ura: ob 20h meni čisto paše.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 11:25:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
13.5.2010 11:43:38   
Nika v službi
Ej, meni je v principu vseeno, lahko tudi Jurman, čeprav ga osebno ne čislam preveč. Tudi Vallin predlog mi je ok - recimo najprej Jurman, pa potem Arena, če nas tam vržejo ven... ampak mislim, da so tam precej prilagodljivi... no, verjetno do enih zjutraj ravno ne..user posted image

Povejte - jaz sem za kombi varianto.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1691
13.5.2010 12:12:13   
2ursae
meni se zdi pa takole prestavljanje pravi party killer. Sem neki nafilozofirala, zakaj bi Jurmana, ampak če nobena ni noro za Jurmana, bi raje Areno. Če bo Benika našla nekaj zase, bom tudi jaz, pa bova magari skupaj zelenjavo žvečili user posted image .

A lahko pol Areno? Edino če se vam zdi presedanje dobra fora, se grem to varianto lahko tudi jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 1692
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 12:48:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
13.5.2010 13:14:01   
Nika v službi
OK, zmenjeno. 20:00 Arena.

Ponudbo pa imate tuleuser posted image .

Celo 2 solati na izbiro in 3 vrste sladic.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1694
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 13:28:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.5.2010 13:43:18   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Še eno idejo sem dobila - lahko se zmenimo v San Martinu (to je pri Siti teatru), kjer je več ponudbe hrane in tam kaj pojemo, potem pa ni daleč do Arene.

San martino pa tista v pizzeria v areni sta isti user posted image
Men je tud SM kul,  edino upam, da zvecer ne bo ta tecnih natrakarjev in da bodo mal hitrejsi, ker ti drugace tam brada zraste...je pa res, da jst nikol nisem bla tam zvecer...
Ej, ampak pol se lahko v Playo preselimo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1696
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 13:52:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.5.2010 14:14:25   
2ursae
ja, kul San Martino (CityTeater vem, kje je, bom tud SM našla), mi je všeč, če gremo kam, kjer še nisem bila. V Playi tud še nisem bila user posted image .
A kar rečemo:

San Martino ob 20.00, pol pa Playa

aha, kje pa parkiram za SM? Tam na parkiču pred City Teatrom?

Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.5.2010 14:33:30   
benika
Ja kul, jaz sem za. Kje pa sploh je Siti Teater? Blizu katere velike stvari?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 15:35:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.