pety78
|
Oj, babnce, vidim, da boste imele res prijeten večer. Pri meni je pa tako....torte ni, na srečanje me pa tudi ne bo.... Zvečer sva se s sestrično zmenili, da mi praznovanje prešpricamo, saj kot ste verjetno same opazile, vreme v soboto takim zadevam ne bo naklonjeno. Glede na to, da se bo potem vse dogajalo v hiši, mi pa res ni za reskirat, da v ponedeljek ne bi mogli iti na operacijo. Pa vseeno ne morem v LJ, ker se je Matjaž zmenil za nek sestanek danes po službi, tako da sva vsak s svojim avtom v LJ, jaz moram pa seveda po otroke in jih dati spat. Skratka, plani so se nam podrli. Moram reči, da mi kar paše, da ne bo zopet dirkanja sem in tja, ker enkrat bom sama sebe nekje srečala, tako non stop nekaj divjam. Zvečer se bom pa relaksirala in delala NIČ, mislila na vas in so privoščila kak bandidos. Pa sama bom doma, kar je zame LUKSUZ! Ker moram non stop deca gledat. Benika, če si za, bi se pa jutri dopoldan mogoče kaj v Kranju oglasila, saj bo treba še itak kaj nabavit za vikend, kar se hrane tiče, seveda. Ker bo kolegica počasi rodila in imam ful slabo vest, saj sem ji cunje obljubila, te prisim, če mi jih boš lahko prinesla. Pa še just ti vzamem.