Nika v službi
|
A takole se norca delate iz mene, uboge revice! Ampak res, po moje mu res ni bilo nič jasno. Kelnarju, namreč. S to komodo ste me pa čisto razkurile in sem šla prav štet: torej, mojih je 8 kos, Tomaževih pa 11!!! Pa naj še kdo reče, da nisem skromna. In ja, v predalih je še nekaj prostora, tako da... bo treba spet po nakupih. Nemčija se bliža, sigurno bom kaj pozabila na kljuki v kopalnici... Da vam za konec povem še grozljivko z našega igrišča danes. Nika se zunaj igra s prijateljico Pio, Tomaža obe prosita, da bi ju porival na gugalnici. Sede vsaka na svojo gumo, T. najprej stopi k Niki, da jo bo porinil, Nika pa se je takrat še nekaj zvirala po gugalnici in se še ni držala, T. ni videl, da se ne drži in je z vso močjo porinil gumo od zadaj. Niko je dobesedno katapultiralo z gume, naredila je salto in priletela direktno na tla na glavo, trebuh, kolena. Zgodilo se je v sekundi, to ne moreš verjet. Sem stala zraven, pa sem bila čisto brez moči, da bi jo prestregla. Jo je obrnilo kot kakšno punčko iz cunj. Meni se je srce skoraj ustavilo, saj je tako nesrečno padla z glavo in vratom ravno nekje med tisto podlago pod gugalnico in tlemi, da sem se bala, da ne bi bilo z vratom (hrbtenico) kaj narobe. Kriki so bili seveda divji, ampak se je kasneje izkazalo, da je vse ok. HB! Pety, je operacija za vami? Upam, da imaš kak dostop do neta...