|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
17.5.2010 16:12:08   
2ursae
mi smo imeli kr neki vikend, prekladali smo se naokoli, brez veze user posted image . Jz začenjam že sumit moj nivo hemoglobina, ker sem kar precej utrujena. No, itak še nismo imeli potrjeno, da je Bor zdrav in nismo hoteli it v kakšno gužvo, igrišč tu ni ... skratka vikend, ki ga ne želim ponoviti.

Imajo pa v Borovi skupini adeno virus, prisotnih je le 6 otrok, ostali so prejšnji teden eden po eden podlegli. Tko da sem se odločila, da bomo mi tud manjkali in bosta otroka ta teden pri tašči. Saj ne vem, kaj je prav, ampak ko sem videla tiste boge tri otročke, ki so ob pol treh še bili v skupini, me je kar zvilo in sem že videla našega, kako ga zakuha vročina. Saj morda ne bomo s tem ukrepom nič dosegli, mogoče pa. Mi je danes še P rekla, da taka obolenja zdaj razsajajo. Pa Mupija sem letela kupit user posted image .

tko, zdaj peljem mulca k frizerju, pol pa kmalu slikat za osebne - na obstoječih sta popolnoma neprepoznavna (oba stara cca pol leta) in ne želim, da mi pri vstopu na Grčijo kdo kaj zakomplicira, češ, kje imam pa dojenčke, ki so na slikah user posted image .

pa pa

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 17:48:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
17.5.2010 19:41:29   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

da  ima Nika polno komodo sezonskih pizam user posted image   

ampak men tole cel vikend ni šlo iz glave user posted image user posted image user posted image  

Men tud ne, se zacnem vsakic rezat, ko se na to spomnim user posted image user posted image user posted image
Uh, ja, pa pozabila sem napisat se, kako je nas Nika mijavkala user posted image

Benika, dobila posode, hvala user posted image Sem mislila, da bo Edo spil se kaksno kavico, pa se mu je mudilo. Je pa uletel lih takrat, ko je bil pri nas prometni zamasek user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.5.2010 19:56:25   
benika
Uh, ja, pa pozabila sem napisat se, kako je nas Nika mijavkala

Ja, ja, ta je zmagala. Boh ve, kaj si je mislil ubogi kelnaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.5.2010 20:18:28   
Nika v službi
A takole se norca delate iz mene, uboge revice!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak res, po moje mu res ni bilo nič jasno. Kelnarju, namreč.

S to komodo ste me pa čisto razkurile in sem šla prav štet: torej, mojih je 8 kos, Tomaževih pa 11!!! Pa naj še kdo reče, da nisem skromna. In ja, v predalih je še nekaj prostora, tako da... bo treba spet po nakupih. Nemčija se bliža, sigurno bom kaj pozabila na kljuki v kopalnici...user posted image

Da vam za konec povem še grozljivko z našega igrišča danes. Nika se zunaj igra s prijateljico Pio, Tomaža obe prosita, da bi ju porival na gugalnici. Sede vsaka na svojo gumo, T. najprej stopi k Niki, da jo bo porinil, Nika pa se je takrat še nekaj zvirala po gugalnici in se še ni držala, T. ni videl, da se ne drži in je z vso močjo porinil gumo od zadaj. Niko je dobesedno katapultiralo z gume, naredila je salto in priletela direktno na tla na glavo, trebuh, kolena. Zgodilo se je v sekundi, to ne moreš verjet. Sem stala zraven, pa sem bila čisto brez moči, da bi jo prestregla. Jo je obrnilo kot kakšno punčko iz cunj. Meni se je srce skoraj ustavilo, saj je tako nesrečno padla z glavo in vratom ravno nekje med tisto podlago pod gugalnico in tlemi, da sem se bala, da ne bi bilo z vratom (hrbtenico) kaj narobe. Kriki so bili seveda divji, ampak se je kasneje izkazalo, da je vse ok. HB!

Pety, je operacija za vami? Upam, da imaš kak dostop do neta...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
17.5.2010 20:36:02   
benika
Da vam za konec povem še grozljivko z našega igrišča danes. Nika se zunaj igra s prijateljico Pio, Tomaža obe prosita, da bi ju porival na gugalnici. Sede vsaka na svojo gumo, T. najprej stopi k Niki, da jo bo porinil, Nika pa se je takrat še nekaj zvirala po gugalnici in se še ni držala, T. ni videl, da se ne drži in je z vso močjo porinil gumo od zadaj. Niko je dobesedno katapultiralo z gume, naredila je salto in priletela direktno na tla na glavo, trebuh, kolena. Zgodilo se je v sekundi, to ne moreš verjet. Sem stala zraven, pa sem bila čisto brez moči, da bi jo prestregla. Jo je obrnilo kot kakšno punčko iz cunj. Meni se je srce skoraj ustavilo, saj je tako nesrečno padla z glavo in vratom ravno nekje med tisto podlago pod gugalnico in tlemi, da sem se bala, da ne bi bilo z vratom (hrbtenico) kaj narobe. Kriki so bili seveda divji, ampak se je kasneje izkazalo, da je vse ok. HB!

O jezus kristususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene bi fršlok na licu mesta. HB, samo da je Nika OK!

Pety, smo vsi stiskali danes pesti za Vida. Upam, da je prenesel po moško, pa da tebi ni preveč težko pri srčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.5.2010 21:00:40   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Pety
, smo vsi stiskali danes pesti za Vida. Upam, da je prenesel po moško, pa da tebi ni preveč težko pri srčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.5.2010 21:01:58   
2ursae
user posted image user posted image za malo Niko, da se je vse dobro izteklo user posted image user posted image

ja, ja, mijavkanje user posted image , ravno takrat, ko je prišel kelnar user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
18.5.2010 9:35:51   
benika
Morgen,

včeraj sem končno uspela slikat luknjo v Jakobovih ustih. In sedaj vam lahko pokažem, kaj gremo operiratuser posted image

user posted image

Sva šla pa včeraj z E. naročit nov dnevni regaluser posted image user posted image user posted image Je tak lep, lep, lep, prav tak, kakršen se je že nekaj časa pacal v mojih mislihuser posted image Moram pa sedaj prodat starega. Kolk naj postavim ceno? A bi bilo 50€ OK?

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
18.5.2010 10:18:43   
2ursae
ojej, benika, veš da si do sedaj nisem predstavljala, kako to izgleda pri Jakobu. revček mali user posted image , upam, da se mu bo čim prej zacelilo po operaciji? kako pa bo s prehrano neposredno po posegu?

Vam moram pa še povedat, kaj sta mi ušpičla škratka včeraj za kosilo: glih se počas spravljam kuhat in opravljam še en tel. klic, vmes se pa mulca za mojim hrbtom prikradeta do hladilnika, vzameta skutice, si postrežeta z žlicami, vsedeta za mizo in se začneta basat user posted image . Tok sta bila luštna v svoji zaroti, da se niti nisem mogla jezit. Pa mi ni bilo treba kuhat, še krofe, ki sem jih imela pripravljene za malico, sem jima dala za povrh. A nisem sanjska mami user posted image ?

čau, danes sem spet v službi, moram delat.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 18.5.2010 10:19:07 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
18.5.2010 14:44:15   
Nika v službi
Benika, zelo nazorna fotka. Ti revček mali! Ampak obetajo se boljši časi in luknjice ne bo več!

Regal - hm, kaj pa vem. Na prvi uč se mi zdi 50€ malo, potem sem pogledala na Bolho in našla razpon cen od 50€ do par tisoč. Ne vem, koliko je ohranjen, koliko let je dopolniluser posted image , kakšne so dimenzije, ampak po videnem na Bolhi sodeč, bi jaz postavila ceno okoli 80 - 100€. Mogoče lahko kupcu zraven daš kakšno kuglo gratis....user posted image user posted image

2ursae, sporočilo tvojih dveh škratov je bilo nedvoumno: mami, preveč mečkaš s kosilom, midva sva lačna!user posted image
Pa WB v službi.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.5.2010 7:18:56   
Nika v službi
Ninočka, vse najboljše! Bodi blagoslovljena z vsem tistim, česar denar ne more kupiti! Lepo praznuj!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1762
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 7:59:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.5.2010 8:14:55   
benika
Ninocka, hepi brzdej to juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.5.2010 8:18:24   
2ursae
juhu, Ninočka, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.5.2010 8:20:03   
2ursae
aja, no, da povem, da me zvečer ni na RR, ker ................. berem k zmešana user posted image , ninočka, valla, benika, knjiga je ful dobra, me je čist potegnila. Sem začela brat v pon. zvečer in sem že krepko čez polovico.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 9:14:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.5.2010 9:19:21   
benika
Samo ursa, pol ne smeš filmov gledat, ker boš čist razočarana.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.5.2010 9:29:07   
2ursae

Samo ursa, pol ne smeš filmov gledat, ker boš čist razočarana.user posted image

a veš, da bi me zanimalo, kdo igra oz kako igralci izgledajo. Čeprav dokler berem, raje živim v svoji domišljiji, ko enkrat vidim film, imam vse pokvarjeno. Ej bejbe, še jst sem zaljubljena v Edwarda user posted image , res je tako doživeto napisano. Me je malo vrnilo v čase, ko sem tudi sama imela take občutke, čeprav ob poljubu pa res nisem nikoli omedlela user posted image .

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 19.5.2010 9:34:27 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 9:33:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.5.2010 9:36:28   
benika
Ej bejbe, še jst sem zaljubljena v Edwarda

A pol si se pridružla vampirski strani, jauser posted image Igralci so pa za požret dobri. Sploh nasprotja med Edvardom in Jacobom so huda. Eden bel ko stena, romantik, skratka uuuuuuuuuuu user posted image , drugi mišičast, temen, direkt za med rjuhe, skratka grrrrrrrrrrrrrrrr user posted image

Ja, ja, lepi so, skrivnostni...ampak film je pa proti knjigi bedauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
19.5.2010 9:37:51   
2ursae
ja, valla, sam jaz še nisem prav daleč z zgodbo, zaenkrat je še strašno atraktiven. ne vem pa, kaj se zgodi kasneje, ko se zgodba zapleta, a ga začne kaj biksat. Ampak res me jes trašno privleklo to, kako ona to doživlja, kako ne more stran od njega, čeprav ve, kaj je. Tisto, ko gresta v gozd namesto v Seattle in se tam dotikata in je njej vseeno, če umre, samo da je lahko sama z njim ... so mi šle vse kocine pokonc. Po mojem bom to poglavje še večkrat prebrala.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
19.5.2010 9:38:52   
2ursae
pol si se pridružla vampirski strani, jauser posted image

itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
19.5.2010 9:41:32   
benika
...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 19.5.2010 9:44:13 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
19.5.2010 9:42:57   
2ursae
ma ne, benika user posted image , prosim zbriši slike ... nočem jih gledat.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.