|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
13.5.2010 16:48:36   
Nika v službi
Uredu, bejbe, jaz sem sicer bila že v obojem, ampak tudi ponavljat ni greh.user posted image

Ampak do Playe se bomo morale preparkirat, ker ne bi čez cel BTC hodila sredi noči gor in dol...user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.5.2010 17:01:02   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

San martino je v stavbi Mercurius, to je taprva stavba na levi, če pripelješ iz Šmartinke v BTC (BTC, ne City park!), nasproti BTC-jeve stolpnice. Tam je tudi dosti parkirišč, tko da ni panike.

a to je v stavbi, kjer je tudi Unicredit Banka?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.5.2010 17:05:32   
2ursae
se pravi, na tej karti:

http://www.btc-city.com/zemljevid.php

v "stolpnica" ali v "Mercurius in Teater komedija BTC" - najverjetneje slednje, ne user posted image , dost očitno.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.5.2010 20:57:36   
A-N-J-A
ninocka- a se ne bojiš da bi v Playi Plestija srečala user posted image  ?

Nika-ti bom kar tle odgovorila na vpr.z FB...selimo se na najbolj elitno lokacijo v Ljubljaniuser posted image .Blizu je brunarca, Oliva, Btc, pa še moja nevesta je par 100 m stran user posted image .Kaj bolj jasnouser posted image ?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.5.2010 20:59:50   
benika
Nika-ti bom kar tle odgovorila na vpr.z FB...selimo se na najbolj elitno lokacijo v Ljubljaniuser posted image .Blizu je brunarca, Oliva, Btc, pa še moja nevesta je par 100 m stran user posted image .Kaj bolj jasnouser posted image

Sej ti tud prideš, a ne? 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.5.2010 21:04:54   
A-N-J-A
benika-bi rade volje, sam če ti po pravic povem se mi ne da, ker sem tok utrujena, da komi čakam da se v postlo zvrnem.Ta selitev me mal matra, pa še v soboto mamo obletnico mature, tko da bi blo sploh preveč dva dneva za povrstjo.Pa še v službi mamo NORO, zgleda tko kot da vsak drugi prebivalec Slo rabi nove zobe.Naslednjič se pa zihr uštulim, ker smo se mele zadnjič prav fino .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
14.5.2010 7:44:42   
ninocka
valla, ja hodmo na malice tja user posted image
2ursae
, SM je nasproti Unicredita.
Za tiste, ki ne vete - ce se pripeljete po Smartinki - zavijete naslednje krizisce od City parka levo in potem takoj za vratarnico (ena taka zelena kucica na levi strani) se enkrat levo. Ce boste pa falile, se pa v kroznem obrnete in takoj desno zavijete in ste tam.

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
ninocka- a se ne bojiš da bi v Playi Plestija srečala  ?

eh, men je ravno do Pakistana zanjga...lahko mu pa tvoje poljubcke in pozdrave prenesem, pa se za kaksen avtogram prosim user posted image
Al ti ga pa na dom pripeljemo, da ti zapoje kaksno podoknico???
Bejba, kaj ne mores 2 dni zaporedoma zurat? Lepo te prosim...user posted image user posted image
Danes ne bo tak zur, k zadnjic v OZu, ker ze Pety ne bo v tisti svoji sexy pizamici zraven user posted image

Nika-ti bom kar tle odgovorila na vpr.z FB...selimo se na najbolj elitno lokacijo v Ljubljani .Blizu je brunarca, Oliva, Btc, pa še moja nevesta je par 100 m stran .Kaj bolj jasno ?

Jupi, jupi jej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
14.5.2010 8:44:14   
benika
Valla, a te dons zvečer poberem?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
14.5.2010 8:51:56   
2ursae
a mormo kej rezervirat?

Ninočka, a imaš kakšno zanimivo čtivo za posodit - sem ravno končala z eno knjigo, pa zdaj ne vem, česa se lotit. Nekja somračnega sta si izmenjavali z vallo, a bi bilo možno to dobit za prebrat?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
14.5.2010 8:52:36   
Nika v službi
Čaki, A-n-j-a, pa ne da se seliš v tiste hiške tam spodaj?! Zdaj me pa res že firbec matra...user posted image Pa pridi zvečer, no. Saj veš, kam.user posted image

Jaz že komaj čakam na naš klepet. Pety, a ti RES ne prideš? A si naredila torto? A pa ne bi krašenja prepustila M.? Saj sigurno bolje obvlada kot ti.user posted image user posted image

Koliko nas torej bo? Benika, Valla, Ninočka, 2ursae, Nika v službi, A-N-J-A (user posted image ), PETY (user posted image ), Tažana, daj pridi še ti, no. Pa vsaj na kratko (lahko na solato, da boš Beniki delala družbouser posted image ). A bo katera vseeno poklicala tja in rezervirala eno lepo mizico za nas - za 8 oseb?user posted image Da ne bomo potem imeli težav mize skupaj dajat...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
14.5.2010 8:58:50   
benika

benika-bi rade volje, sam če ti po pravic povem se mi ne da, ker sem tok utrujena, da komi čakam da se v postlo zvrnem.Ta selitev me mal matra, pa še v soboto mamo obletnico mature, tko da bi blo sploh preveč dva dneva za povrstjo.Pa še v službi mamo NORO, zgleda tko kot da vsak drugi prebivalec Slo rabi nove zobe.Naslednjič se pa zihr uštulim, ker smo se mele zadnjič prav fino .

Meni je en stavek od 2ursae tko všeč, da ga sedaj veselo kopiram (malce prirejen, ampak bistvo je isto)...

Ko ti zmanjka energije, ti jo dvigne babji čvek!!!!!!

Pa kot je rekla ninocka, sej lahko 2 dni zapovrstjo žuraš. Greš pač domov ob enih, namesto ob dveh, pa spiš eno uro dlje kot meuser posted image user posted image user posted image Dej prid no. Priti pliiiiiisuser posted image

Mater urša, jaz ti moram en kofe častituser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
14.5.2010 9:08:30   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Mater urša, jaz ti moram en kofe častituser posted image

a za avtorski honorar? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.5.2010 9:11:55   
2ursae
rezervirano!! Na moj priimek, ob 20.00 user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 9:23:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.5.2010 9:26:47   
Nika v službi
2ursae, hvala za rezervacijo.user posted image

A še katera rabi kak prevoz? Komot naredim še kakšen ovinek...

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.5.2010 9:37:15   
2ursae
glede rezervacije: tiste, ki ste že bile not - a bi imele kakšne želje, kje sedet?

Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.5.2010 9:45:56   
pety78
Oj, babnce, vidim, da boste imele res prijeten večer. user posted image

Pri meni je pa tako....torte ni, na srečanje me pa tudi ne bo.... user posted image

Zvečer sva se s sestrično zmenili, da mi praznovanje prešpricamo, saj kot ste verjetno same opazile, vreme v soboto takim zadevam ne bo naklonjeno. Glede na to, da se bo potem vse dogajalo v hiši, mi pa res ni za reskirat, da v ponedeljek ne bi mogli iti na operacijo.

Pa vseeno ne morem v LJ, ker se je Matjaž zmenil za nek sestanek danes po službi, tako da sva vsak s svojim avtom v LJ, jaz moram pa seveda po otroke in jih dati spat.

Skratka, plani so se nam podrli. Moram reči, da mi kar paše, da ne bo zopet dirkanja sem in tja, ker enkrat bom sama sebe nekje srečala, tako non stop nekaj divjam. Zvečer se bom pa relaksirala in delala NIČ, mislila na vas in so privoščila kak bandidos. Pa sama bom doma, kar je zame LUKSUZ! Ker moram non stop deca gledat. user posted image user posted image

Benika, če si za, bi se pa jutri dopoldan mogoče kaj v Kranju oglasila, saj bo treba še itak kaj nabavit za vikend, kar se hrane tiče, seveda. user posted image Ker bo kolegica počasi rodila in imam ful slabo vest, saj sem ji cunje obljubila,  user posted image te prisim, če mi jih boš lahko prinesla. Pa še just ti vzamem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
14.5.2010 9:57:26   
benika
Benika, če si za, bi se pa jutri dopoldan mogoče kaj v Kranju oglasila, saj bo treba še itak kaj nabavit za vikend, kar se hrane tiče, seveda. user posted image Ker bo kolegica počasi rodila in imam ful slabo vest, saj sem ji cunje obljubila, user posted image te prisim, če mi jih boš lahko prinesla. Pa še just ti vzamem. user posted image

Ja komot, ni blema. Za cunje bom pa sis nagnala, da ti jih spakira in ti jih pol dostavim.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.5.2010 10:04:21   
Nika v službi
Zaključek, Pety: nočeš nas videt. Tako. Užaljena.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
14.5.2010 10:24:43   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Hmmmm, le s čim bi se lahko oddolžila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, klinc, res je tako naneslo. Matjaž se je zmenil, ker je tako mislil, da bom doma, pa torto delala. Zdej pa on zaradi mene res ne more odpovedati, ker jih je več, pa se valda ne bodo men prilagajali. Pa ne gre glih za žur...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
14.5.2010 10:28:34   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Hmmmm, le s čim bi se lahko oddolžila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo danes razmislile s čim, pa ti sporočimo.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
14.5.2010 10:32:10   
pety78
Bomo danes razmislile s čim, pa ti sporočimo.

No, le dajte. user posted image Ampak, pretiravat vseeno ni treba. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1722
14.5.2010 10:58:56   
2ursae
punce, a ne vidte, da je pety dec zatrl, ker se je zmenil za načrte, ne da bi njo prej vprašal user posted image ? Uboga pety, zihr je čist iz sebe, ker se ji je tko izteklo. Doma bo pijačkala sama s sabo. Revca. user posted image user posted image user posted image

jz bi šla pa prej, recmo okoli pol osmih al pa 19.15, da ne bom na knap, v CP v H&M mal pogledat za poletne cunje za otročke ... se mi katera pridruži?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 14.5.2010 10:59:31 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
14.5.2010 11:19:04   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

jz bi šla pa prej, recmo okoli pol osmih al pa 19.15, da ne bom na knap, v CP v H&M mal pogledat za poletne cunje za otročke ... se mi katera pridruži?

2ursae, midva s Tomažem imava danes frizerja, ki je v Mengšu, tako da težko garantiram, da bo uspelo, ampak želja je velika, zato bom naredila vse, da se ti pridružim. Tempiram svoj prihod v H&M okoli 19:00, te pokličem na mobi, ko bom vedela, kako se stvari odvijajo.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.5.2010 11:20:25   
pety78
Doma bo pijačkala sama s sabo.

Si moram še neki dobrega za pit iti kupit. user posted image user posted image user posted image

Ja, res sem boga, sicer pa 2ursae, če bi prišla, bi se ti ziher jaz pridružla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.