|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
11.5.2010 11:14:22   
Nika v službi
Pety, toliko sikam, nisem se pa pozanimala, kje je točno ta Harfa! Torej, sodeč po Google maps, je to čisto blizu vaše firme. A pridem kar na vaš parking al kako?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.5.2010 12:54:16   
ninocka
Vidim da razsajajo bolezni na polno pri nas...
Evan je sel danes v vrtec  in odnesel s sabo dieto, Ruben je doma, ker je dobil impetigo user posted image user posted image user posted image user posted image , z Lianom sva mela zjutraj sistematiko in je vse OK, velik je 71 cm, tezek 8450, obseg glavice 45 cm.
Vceraj sem bila jst pri zdravnici, ker me je v nedeljo naenkrat zgrabil krc v trebuhu in to tolk mocno, da sem samo lezala, poleg tega pa se bruhala in dobila drisko. Ze v petek zvecer sem bruhala in me je bolelo, v soboto je blo OK, v nedeljo je blo pa groooznooo...user posted image
Me pa tale trebuh oz. bolecin zdej matrajo ze kaksne mesec, s tem da sem ene 2 tedna nazaj mela se eno bulo na desni strani. V glavnem - me je zdravnica poslala na UZ (mam naslednjo soboto), pa se kri mi je vzela (poporodni pregled hemoglobina z eno veliiiko zamudo), no, to mam pa OK - celih 132...kaksna razlika od unih 88, ko sem jih mela en dan po porodu user posted image

Vsi bolancki in bubancki in bubancice en VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK kos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalo pa kasneje, unadva lumpa tam nek cuden zvok proizvajata user posted image user posted image

Samo to - kljub vsemu je pa danes moj srecen dan (ocitno), ker sem  dobila UZ tolk hitro in se na cesti sem nasla 20 EUR...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Razmisljam, ce cem danes se s temi 20 EUR vplacat loto...a se splaca, a je kaj evrckov v skladu? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.5.2010 13:32:07   
Nika v službi
Ninočka, impetigo.user posted image Spet. user posted image Pikepoke tudi za vas, pa za tvoje bolečine v trebuhu. Upam, da se čimprej neha.

Bravo za najdene evrčke! Ja, vplačaj loto, sem pogledala in je sedmica preko 760.000€! Splača se, mogoče je res tvoj srečen dan! Potem pa nas pelješ na Maldive.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.5.2010 14:15:47   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Potem pa nas pelješ na Maldive.user posted image

user posted image user posted image ja, definitivno vplačaj user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.5.2010 14:19:54   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Poglej, Ninočka, 750.000€ je dobitek, ven dobiš 637.500€, pol milijončka ti pustimo, ostalo pa daruješ nam.

No, dobro, ker smo skromne, bomo zadovoljne tudi zgolj s 37.500€.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.5.2010 14:22:13   
2ursae
punce, kam greste letos z mulčki na vrtčevski končni izlet? Pri nas sprejemajo predloge, pa nimam ideje.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.5.2010 15:02:46   
benika

punce, kam greste letos z mulčki na vrtčevski končni izlet? Pri nas sprejemajo predloge, pa nimam ideje.

Jakob 29.5.2010 v ZOO
Benjamin 1.6.2010 v ZOO

Kul, a ne? Ampak mi gremo zastonj, ne za 120€.

Na hitro poročilo iz patološke ambulante: Prišla tja, sva poslušali srček, premerila je trebuh, me naročila na UZ in na naslednji pregled in to je to.

Tako sem sedaj v LJ: 25.5 diabetolod
                                 26.5. UZ srca
                                   2.6. Jakob gre na operacijo
                                   8.6. pregled v APN

Moram pa hodit vsak mesec v Leonišče v laboratorij in potem na pregled v patološko ambulanto. Par dni pred PDP-jem me bodo obdržali v lj. porodnišnici in mi sprožili porod (če se ne bo začelo kej dogajati prej). Sem kr žalostna, ker sem si res želela rodit v KR, pa v LJ so dovoljeni obiski le in izključno samo partnerju. Tako da otrok ne bom videla cca. 10 dniuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.5.2010 15:13:10   
ninocka

Itak, pa ne sam da vas tja odpeljem, se castim vam bivanje tam user posted image user posted image user posted image

No dejmo, pomagajte s ciframi -

jst recem 11, 5, 20, 9, 18, 16, 29 (kombinacije danasnjega srecnega dneva user posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.5.2010 16:26:18   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Moram pa hodit vsak mesec v Leonišče v laboratorij in potem na pregled v patološko ambulanto. Par dni pred PDP-jem me bodo obdržali v lj. porodnišnici in mi sprožili porod (če se ne bo začelo kej dogajati prej). Sem kr žalostna, ker sem si res želela rodit v KR, pa v LJ so dovoljeni obiski le in izključno samo partnerju. Tako da otrok ne bom videla cca. 10 dniuser posted image

ej, jaz sem tud hodila v patološko pri Boru. beda, eno samo čakanje. Tko da sem pol na lastno pest kar nehala hodit user posted image , samo sem imela res brezvezen primer - pač prelahek plodek, pretoki v popkovini pa povsem ok in seveda, jasno, ob porodu sploh ni bil prelahek: nč čudnega, da tam tako čakaš, če jemljejo not vsakega, ki ni po reglcih user posted image . Ajd ne reče, pri tebi je drugače, ampak res škoda, da nimajo te ambulante tudi v KR user posted image .
Obiski: k nama z Borom je prišel Anže in starši ... a zdej je tko, al kako. Morda pa takrat, ko boš ti rodila, še ne bo nevarnosti viroz in še ne bo prepovedi za otročke in ostale sorodnike user posted image . Ampak tako kot bo, bo itak najbolje zate in za Manco user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.5.2010 16:27:18   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

jst recem 11, 5, 20, 9, 18, 16, 29 (kombinacije danasnjega srecnega dneva user posted image )

ti popolnoma zaupam, ker je tvoj srečen dan ... moj zihr ni user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.5.2010 20:34:09   
teta beta
Eh, Nika, pa kaj naj s 37.500, to še za pol hiše ni! user posted image No, za notranjo opremo mogoče user posted image . Aja, sem vam povedala, da sem prejšnji teden dobila odmero komunalnega prispevka - 2.500, ni prehudo. Tako da zdaj tole plačamo, dobimo GD, potem pa akcija! Bom jaz tudi jutri kupila srečko user posted image .

2ursae, pri nas hvalabogu ni vrtčevskega končnega izleta. Saj sem menda že enkrat pisala, da so mi te zadeve čist mim, vrtčevski (končni in siceršnji) izleti, večdnevno bivanje z vrtcem ipd. Za vse bo še čas. Saj če bi pri nas to imeli, bi tudi šla, jasno, ker bi šli vsi, ampak meni se še vseeno zdi bz.

Imajo pa naši čez dva tedna ciciolimpijado in že pridno vadijo. Sicer ne bo na takšnem nivoju kot lani, zabavali se bomo pa vseeno. Lani D. še ni mogla sodelovat, ker še ni bila 4, letos pa bo.
Tamali je bil pa danes cel dan brez plenice in do petih popoldne skoz suh, potem se je pa v 45 min.  dvakrat polulal user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.5.2010 20:41:30   
2ursae
punce, jaz ne vem, kako bo z mojo udeležbo v petek, sem npr. zdajle, ko so napori dneva prišli za mano, kar dobro sesuta user posted image . Me že kar malo skrbi za mojo malo pikico user posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.5.2010 21:00:18   
benika

punce, jaz ne vem, kako bo z mojo udeležbo v petek, sem npr. zdajle, ko so napori dneva prišli za mano, kar dobro sesuta user posted image . Me že kar malo skrbi za mojo malo pikico user posted image .

Danes je šele torek, a veš, kje je šele petek??? Pa kot si napisala na oktoberkah...ko zmanjka energije, pomaga en dober babji čvekuser posted image Spočij se!!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.5.2010 21:43:40   
Nika v službi
2ursae, zate nasvet dneva: v službi čim bolj počivaj, da boš čila in polna energije v petek zvečer.

Benika, vse se bo poštimalo, samo pozitivne misli v glavo in bo. Pomemben je cilj, pot boste pa že zmogli. Kaj pa si tako šlatala joško tam v Veroni, zdaj pa imaš.user posted image

Teta beta, a ti si si pa kar vseh 37.500€ prisvojila al kaj? Opala, tako ne gre. Mi investiramo v dopust, ti pa v hišo. Tako bodi. Sicer pa - bravo za skorajšnji začetek projekta.

Mi tudi nikamor ne hodimo na končne izlete z vrtcem in mi kar ustreza, da je tako. Nas čakajo še Gorje (3-dnevni tabor na kmetiji) čez 14 dni, pa v Arboretum gredo (ker so zaradi slabega vremena prestavili), tako da bo še kar nekaj dogajanja za naše mulčke.

Pety, še enkrat hvala za odlično kosilo. Punce, Harfo je treba probat. Super restavracija!

Ninočka, vedno in povsod je moja srečna številka 13. Sicer pa bodo itak tvoje izbrane dobitne.user posted image

Naše srečanje v petek: s Pety sva se pogovarjali, da bi mogoče naredili kje njej bližje. Ker sicer bi morala bodisi cel dan do večera ostati v Ljubljani ali pa se voziti 2x gor in dol. Kar se mene tiče, mi je čisto vseeno, kaj pa ostale pravite? A začnemo ob 20:00?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.5.2010 21:49:07   
benika
Naše srečanje v petek: s Pety sva se pogovarjali, da bi mogoče naredili kje njej bližje. Ker sicer bi morala bodisi cel dan do večera ostati v Ljubljani ali pa se voziti 2x gor in dol. Kar se mene tiče, mi je čisto vseeno, kaj pa ostale pravite? A začnemo ob 20:00?

Jaz pridem povsod, pa magari po vseh štirihuser posted image Ančka mogoče, če bi šle na večerjo al pa kak bowling (mene lahko uporabite kot kuglo, garantirano poderem vseuser posted image ). Čeprav draga Pety, ti bi se lahko peljala le enkrat domov, pa pol se zapelješ do mene, jaz pa naju zategnem v LJ. A bi to šlo?

Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.5.2010 22:15:49   
pety78

Jaz pridem povsod, pa magari po vseh štirihuser posted image Ančka mogoče, če bi šle na večerjo al pa kak bowling (mene lahko uporabite kot kuglo, garantirano poderem vseuser posted image ). Čeprav draga Pety, ti bi se lahko peljala le enkrat domov, pa pol se zapelješ do mene, jaz pa naju zategnem v LJ. A bi to šlo?

Saj v bistvu kilometrine sem vajena, ampak čas me malo je*e. Bolj kot razmišljam, manj se mi izide. Sploh ne vem, kaj naj naredim. user posted image

V soboto dopoldan gremo v Semič, kar pomeni, da mora biti torta gotova že v petek zvečer. Pekla jo bom v četrtek zvečer, kar pomeni, da jo MORAM okrasiti v petek, ker druge opcije sploh ni. Glede na to, da sem doma v najboljšem primeru ob 17:15 (če me da Matjaž pred blokom ven, pa gre sam po otroke), ob 19:30 pa že nazaj v LJ. Ostane mi natanko 2 uri in 15 minut, da okrasim torto ( pa še kak wc vmes, pa preobleči, pa otroci pridejo domov, pa da se recimo še stuširam in preoblečem za v LJ, ....), mater, da se mi ne izide. Spljoh ne, tako da bom morala žal odpovedati naš zmenek user posted image .......ali pa torto...user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.5.2010 22:21:03   
Nika v službi
Pety, a torte ne moreš okrasiti že v četrtek? Oprosti, mogoče je moje vprašanje čisto mimo, ampak saj veš, na te zadeve se čisto nič ne spoznam...

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.5.2010 22:21:55   
benika
Jaz mam boljše predloge:
1. Vzemi v petek LD
2. Ko se vrneš iz babjega čveka okrasiš torto, spiš pa med vožnjo do Semiča
3. Torto naroči v slaščičarni, pa ne bo nobenega dela

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.5.2010 22:27:52   
2ursae

2ursae, zate nasvet dneva: v službi čim bolj počivaj, da boš čila in polna energije v petek zvečer.

lubica, saj nisem v službi - doma sem in negujem dva bolna pobčka + sebe, kolikor se pač da.
Če bi bila v službi pa ja, seveda, tam se kar da spočit, če je treba: Pa tudi sicer sem tak tip, da bolezen lažje prenašam, če sem aktivna, posedanje doma me najbolj zamori.

lokacija: ker je Ninočka rekla, da bi se dobile v LJ zaradi njenega dojenja, sem kar vzela za dogovorjeno, da bo v LJ. Sem celo hotela predlagat pizzerio Oliva, ali pa če bi Ninočka podala predlog za lokacijo blizu njenega doma.
Zame osebno je tko, da če bom zdrava, lahko pridem tud prke KR, ni problem, se rada vozim. Pa rada poslušam gorenjščino user posted image .

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 11.5.2010 22:31:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.5.2010 22:29:48   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

pa da se recimo še stuširam in preoblečem za v LJ

zakaj je pa to treba user posted image , pa na wc greš lahko tud na našem srečanju, doma pa malo zdrži oz. pejt tik preden greš iz službe user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.5.2010 22:34:52   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

pa da se recimo še stuširam in preoblečem za v LJ

zakaj je pa to treba user posted image , pa na wc greš lahko tud na našem srečanju, doma pa malo zdrži oz. pejt tik preden greš iz službe user posted image

Ena boljših!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa oprosti, ker sem pozabila, da si na negi. Sorči. Itak si pa sama sebi dala odgovor: ... sem tak tip, da bolezen lažje prenašam, če sem aktivna, posedanje doma me najbolj zamori.

Imamo rešitev! Aktivno sedenje na septembrskem čveku v petek zvečer!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
11.5.2010 22:36:37   
Nika v službi

Jaz mam boljše predloge:
1. Vzemi v petek LD
2. Ko se vrneš iz babjega čveka okrasiš torto, spiš pa med vožnjo do Semiča
3. Torto naroči v slaščičarni, pa ne bo nobenega dela

Še boljša ideja: torto prineseš na naše srečanje. Jo bomo skupaj okrasile.user posted image  Njamsi....

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.5.2010 22:39:29   
benika
Pa rada poslušam gorenjščino

Sej če ns rada pusvušaš, t lohk jest kej pametnga puvem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
11.5.2010 22:41:11   
pety78

Pety, a torte ne moreš okrasiti že v četrtek? Oprosti, mogoče je moje vprašanje čisto mimo, ampak saj veš, na te zadeve se čisto nič ne spoznam...

Ja, ja, opažam, ja. user posted image user posted image user posted image Torto spečem zvečer, jo nafilam in pustim čez noč lepo v hladilniku, še obdano z obodem od pekača, da se ne razleze, ker drugače ne bi bila tako lepe oblike. Razen, če bi jo nafilala zelo skromno. user posted image Je malo bolj dolgotrajen postopek, žal. Pa še s tičino jo bom krasila, risala nanjo, po vsej verjetnosti, kar mi vzame kar nekaj ur. Mater, a se mi sploh splača delat torte! user posted image user posted image Ne, saj na koncu sem zadovoljna z izdelkom in če so tudi odjemalci, se tiste ure hitro pozabijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 7:48:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.