pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Naše srečanje v petek: s Pety sva se pogovarjali, da bi mogoče naredili kje njej bližje. Ker sicer bi morala bodisi cel dan do večera ostati v Ljubljani ali pa se voziti 2x gor in dol. Kar se mene tiče, mi je čisto vseeno, kaj pa ostale pravite? A začnemo ob 20:00? Jaz pridem povsod, pa magari po vseh štirih Ančka mogoče, če bi šle na večerjo al pa kak bowling (mene lahko uporabite kot kuglo, garantirano poderem vse ). Čeprav draga Pety, ti bi se lahko peljala le enkrat domov, pa pol se zapelješ do mene, jaz pa naju zategnem v LJ. A bi to šlo? Saj v bistvu kilometrine sem vajena, ampak čas me malo je*e. Bolj kot razmišljam, manj se mi izide. Sploh ne vem, kaj naj naredim. V soboto dopoldan gremo v Semič, kar pomeni, da mora biti torta gotova že v petek zvečer. Pekla jo bom v četrtek zvečer, kar pomeni, da jo MORAM okrasiti v petek, ker druge opcije sploh ni. Glede na to, da sem doma v najboljšem primeru ob 17:15 (če me da Matjaž pred blokom ven, pa gre sam po otroke), ob 19:30 pa že nazaj v LJ. Ostane mi natanko 2 uri in 15 minut, da okrasim torto ( pa še kak wc vmes, pa preobleči, pa otroci pridejo domov, pa da se recimo še stuširam in preoblečem za v LJ, ....), mater, da se mi ne izide. Spljoh ne, tako da bom morala žal odpovedati naš zmenek .......ali pa torto...