|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.3.2010 10:17:05   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

pety: najbolj da greva skupaj  v napad user posted image .

Jap. Kdaj imaš čas? Za vikend?

ta vikend bo menda dež user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.3.2010 10:23:04   
pety78
Pa saj je tule okol Deteljice streha. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.3.2010 10:39:17   
ninocka
Vse najlepse za materinski dan!!!! Pa da nas danes nasi srcki extra ubogajo user posted image

Nas plan za danes je pa tkole - jst Liana cimprej popoldne peljem k P, pol grem pa odnest prijavo v vrtec in se po tist list za prijavo nezgode za Evana in potem v vrtec k Rubnu, Samo bo pa tam prevzel Evana in Liana in ju odpeljal domov, da bom jst lahko na delavnicah. Pa vmes moram se v knjiznico po kaksno knjigo za brat, se ze 2 dni blazno dolgocasim med dojenjem user posted image

Evan je vceraj tud povedal obnovo knjige (Francek sklene kupcijo) za bralno znacko. Ga ze 4 mesece pripravljamo in zbiramo kero bi bral, vceraj pa hoce odnest knjigico v vrtec, pa mu recem, da jo lahko, ampak ce jo bo povedal za BZ in rece OK. MAter, jst se pa tolk prezivcirala, ker mu nobena ni bla vsec, pa skoz si je premisljal....user posted image

Lian je boljse, ne horpe vec tolk, hrope pa se zmeraj. Sem ze zacela razm isljat, da mu mogoce, kaksen notranji organ pritiska na pljucka, da tolk hrope al kaj...ker v spanju pa nic, spi cist umirjeno, 10 min po tistem, ko se zacne kobacat pa zacne hropst ko en 100letni kadilec...user posted image
Sem hotla povedat za novo pediatricno, kaksen neumen sistem so meli. Prideva tja na sprejem ob 18:20 in sva bla na vrsti za pregled tam okrog 19:15-20. Ga zdravnica pregleda, poslusa in se pol ne more odlocit, a bi ga not vzeli al ne (seturcaijo je imel se kar OK) in potem caka nadzornega zdravnika, da naju se on pogleda. So meli pa lih vizito in jih ni blo. MI pa sedimo not pri njej, ona skace okrog in na koncu naju prideta pogledat se 2 zdravnika, od tega en ful mlad, ki je bil skoz tih in se eden, ki se je razkomotil tam na stolu. Samo je rekel, da se mu je zdelo, kot da si je un doktor mislil, ces, kaj sta sploh tuki, men je pa deloval ful nek flegmatik in jebiveter user posted image V glavnem po posvetovanjih se zmeraj ne vejo, a cmo ostat not al ne in se odlocijo, da bodo vzeli se kri. IN midva spet sediva not pri zdravnici, da pride sestra in nama vzame kri, potem pa lahko greva nazaj v cakalnico. Vmes se pa ta zdravnica odloci, da ne bo zaenkrat vzela vec nobenega pacienta, dokler ne podela teh, ki jih ze ima (na mizi je mela pa 4 kartoteka, predvidevam, da so bli to taki, kot mi, ki so
cakali samo  na izvide). In potem sva sedela v cakalnici do ene 21:30, ko so naju not poklicali, pregledal naju je spet se en 4ti zdravnik, ki je hotel Liana tud hipnotizirat s stetoskopomuser posted image . Najboljsa mi je pa bla, ko mi je rekel, naj ga slecem, ampak ga kr drzim v rokah, da Lian ne bo vedel, da ga on gleda user posted image user posted image Boli Liana ... a ga on gleda al ne...user posted image user posted image   Sej je bil prijazen drugace, pa ful je govoril user posted image Na koncu se je odlocil, da naju posljejo domov, pod strogim opazovanjem malega in v primeru najmansega poslabsanja takoj nazaj in sva sprejeta. So meli pa ful guzvo, tud infekcijska je bla cist polna...za nama pa se  3 tedneska dvojcka z bronhiolitisem...user posted image
Ko smo mi koncali, je pa ta zdravnica vzela naslednjega pacienta, tj ob 10h zvecer.... ej, groza, kak sistem...vmes bi lahko se 5 jih podelala, ko smo mi cakli izvide....s tem da je  bla ena mamica, k sta s sinckom cakala samo na sprejem oz. sta ze mela stvari v sobi in sta ocitno samo papirje cakala...So bli pa vsi prijazni, to pa moram rect.

Valla, bravo za Nika user posted image user posted image user posted image user posted image MI mormo se kolo kupit, sva hotla ta teden, pa nam je tole mal nacrte prekrizalo...user posted image Sem se pa zdej zapalila se za enega, ki ga imajo v Toysu http://www.toysrus.at/outdoor-sport/fahrrad-zubehoer/16er-threat-707031.html
Ucenje pa - pojma nimam, ker ga bo ucil...ker Evan ful noce poslusat in on ne bo tko delal, tko da verjetno bo kar samouk user posted image ...

Pety, uzivaj na koncertu user posted image
2ursae, jst bi pa jutri Anzeta peljala v vrtec, ce bi se OK pocutil. Ker ce je samo mal prehlajen, mu ni treba bit samo zato doma...Vsaj pri nam niso, ker jim tko al pa tko celo leto skoz neki iz nosa tece in kasljajo. Moram pa rect, da v Evanovi skupin je ze ful upad tega, se vdi, da so starejsi in jih ne oblaja vsak bacil, ki se mimo pridrajsa...
Cokolada - a nimas posta? Ponavadi se mela post sladkarij, a ne? Kaj pa letos?

Jst sem bla pa vceraj 10 min na mojem novem orbitreku (ki mu ne dela racunalnik in smo jim ga poslali nazaj user posted image ) in je tista stopnja 1 tolk tezka...ne vem, a je cel orbitrek pokvarjen, al je tezje, ker je magnetni al kaj...Po 10 min so mi utripale se misice na trebuhu, noge sem mela pa kot zolca...S tem, da sem na sosedinem (ki sem ge mela prej sposojenega) u izico pregonila 30 min user posted image

Grem jst mojega smejkota spat dat...je tole tratal ful projekt, ker se sredi dojenja spomne i obrne na vse stiri on potem se tko doji, da kleci na vseh stirih in poije, pa mal okrog poskace, pa spet pride mal popapat... Projekt GH je pa tkoaltko katastrofa...Spet noce nic jest, vceraj je celo zvecer pojedel 1 obrok mlecne kasice...vau user posted image

Pety in teta beta, a nista vidve mele tezave z GH pri Kaji in Janosu? Kako sta pol to resile?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.3.2010 20:22:59   
Nika v službi
Ninočka, a tudi Orbitrek vam nagaja?user posted image Samo vas pa tale tehnika res na mara,no..user posted image

Valla, da ne pozabim. Z Nikinim dovoljenjem ti poklanjam našega Kettler poganjalčka, če ga želiš. Odkar ima Nika kolo, poganjalček ni več aktualen. Zdaj rulata zgolj skiro in kolo. Torej, če želiš, povej, da se zmeniva za predajo in kakšno kavico.user posted image

Midva sva oba od frizerja, mašo sva pa zamudila, ker sva prišla domov šele pred slabe pol ure. Zdaj se Nika in Tomaž tuširata, jaz pa moram urediti še nekaj stvari na banki. Oba s Tomažem sva sveže ostrižena in pobarvana.user posted image

V soboto dopoldan imava z Niko "žensko dopoldne" - greva z busom v mesto, na tržnico (po butarico), pa verjetno na sladoled ali išlerje - se mogoče kdo nima kam dati in se nama pridruži na pohodu?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 21:01:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.3.2010 22:28:13   
teta beta
Ninočka, jaz nisem imela nobenih problemov z uvajanjem, od samega začetka je šlo gladko. Pri Daši je bilo bolj težko, je dlje trajalo, potem ko sem začela še z glutenom, mlečnimi izdelki in mesom je pa šlo lažje. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.3.2010 22:54:59   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

oooo, Nika, a res? wow, ja super! Seveda sem za, za poganjalčka in za kavico :) se bova zmenile za primerno ceno.

Hja, kavo s smetano težko dobiš pod 1,70€, tako da...user posted image user posted image Mogoče se bo dalo kaj dogovorit za primerno ceno...user posted image user posted image

Halo??! A nisi dobro prebrala? PODARJAM, ne PRODAJAM. Jasno? Brez ugovarjanja. Kavo mi pa lahko plačaš, se vdam.user posted image

Ja, se bova zmenili prihodnji teden, pri meni se kaže edinole četrtek, v začetku tedna sem na Dunaju.

A ti lahko tudi dopoldan, med službo, ali so to bolj popoldanske ure?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 25.3.2010 22:55:40 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
25.3.2010 23:15:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

V soboto dopoldan imava z Niko "žensko dopoldne" - greva z busom v mesto, na tržnico (po butarico), pa verjetno na sladoled ali išlerje - se mogoče kdo nima kam dati in se nama pridruži na pohodu?

morda se pa vidimo, mi imamo enak načrt - butarce, špancir in slaščičarna, potem pa morda še železniški muzej user posted image .

Materinski dan: izvisela na celi črti user posted image . Imam pa dobro novico: ju3 predstava odpade zaradi epidemije noric, jeeeeee. Ko pomislim na boge otročke z noricami vem, da se sebična, ampak si ne morem pomagat, res sem vesela user posted image . Vrtec pa ... po moji presoji bi ju3 lahko že šla, ampak je ravno petek in res res res res ZARES ne bi rada videla, da zbolita, tko da ju ju3 še peljem v LJ.

Jaz se moram pa pohvalit, da sem res začela teči, danes sem šla že četrtič in sem že opazila razliko. Ful sem ponosna nase, ker sem bila včasih zaprisežena sovražnica teka, zdaj pa dobivam veselje do tega športa :)

hmmm, tole je pa zanimivo - tudi jaz načeloma ne maram teka, priznam pa, da je ful praktično, če tečeš. Morda bi pa še jaz poskusila ... dokler še lahko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Cokolada - a nimas posta? Ponavadi se mela post sladkarij, a ne? Kaj pa letos?

sem ga imela, zdržala sem, dokler sem lahko, pol sem pa prenehala. Saj imam opravičljiv razlog (ampak ti še ne veš, kateri to je, ker si zadnjič manjkala user posted image ), no vsaj meni se zdi opravičljiv, upam, da mi G. zgoraj ne bo preveč zameril, da sem se izneverila cilju, ki je bil zastavljen Njemu v čast user posted image .

nočko, grem še malo brat, potem pa zadnji delovni dan tega tedna, jupi ... čeprav me ju3 čaka še eno sranje v službi user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.3.2010 6:25:34   
benika
Saj imam opravičljiv razlog (ampak ti še ne veš, kateri to je, ker si zadnjič manjkala user posted image ), no vsaj meni se zdi opravičljiv, upam, da mi G. zgoraj ne bo preveč zameril, da sem se izneverila cilju, ki je bil zastavljen

Maš prav, kazen mora bit vzgojna. Če manjka, potlej naj jo muči radovednost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, in kot pravi Jan Plestenjak: Dej povej, si OK?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.3.2010 6:42:03   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image user posted image user posted image Simpatično.

2ursae, mogoče pa se res srečamo...user posted image

Daj mi še nekaj povej, ti in ostale, ki to obvladate: kako citiraš več postov v enem odgovoru, tako kot je naredila 2ursae. Jaz znam citirat samo enega.user posted image Hvala.

Pa dobro jutro.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.3.2010 8:00:15   
tažana
hmmm, tole je pa zanimivo - tudi jaz načeloma ne maram teka, priznam pa, da je ful praktično, če tečeš. Morda bi pa še jaz poskusila ... dokler še lahko 

Aha, počasi berem med vrsticami in se mi rahlo dozdeva, kaj ste zadnjič izvedela na skupnem večeru user posted image . user posted image user posted image user posted image
A imam prav?

NIka: Vsak citat je ločen od ostalega besedila z besedo [*quote] (na začetku citata) in [*/quote] (na koncu citata).. jaz vse ostalo zbrišem pa vmes napišem user posted image . Tele quote piši brez zvezdic- jaz sem jih noter dala, zato da se napiše, drugače bi mi spet citat naredil user posted image .
No tole je po kmečko... če katera zna bolj strokovno naj kar razloži ponovno user posted image .

pety: tale vikend bom težko. V ponedeljek grem stare grehe na faks urejat pa se učim čez vikend user posted image .

Grem žehto obest dokler mala princeska spi.

< Sporočilo je popravil tažana -- 26.3.2010 8:09:15 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
26.3.2010 8:53:26   
Nika v službi
Hm, Tažana, očitno sem tupa kot noč, ker ne razumem točno, kaj mi hočeš povedati.

Jaz en citat obvladamuser posted image , ne znam pa več citatov od različnih ljudi citirati. 2ursae je vzorčni primer tistega, kar želim narediti: da se vidi, koga citira, potem vmes njen tekst, pa spet citat druge osebe in njen komentar, itd.

Torej, prosim za razloži še bolj po kmečko.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
26.3.2010 9:03:43   
tažana

Hm, Tažana, očitno sem tupa kot noč, ker ne razumem točno, kaj mi hočeš povedati.

Jaz en citat obvladamuser posted image , ne znam pa več citatov od različnih ljudi citirati. 2ursae je vzorčni primer tistega, kar želim narediti: da se vidi, koga citira, potem vmes njen tekst, pa spet citat druge osebe in njen komentar, itd.

Torej, prosim za razloži še bolj po kmečko.user posted image

ne, jaz ne znam razložit user posted image . jest kopiram odstavke v moje sporočilo in lepim [*quote] [*/quote] - tele na začetek in na konec user posted image .
Aja za vsak nov okvirček moraš nalepit zgoraj omenjene quote user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 26.3.2010 9:05:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1288
26.3.2010 9:23:17   
2ursae
nika, tko gre: prvi citat je čisto navaden, pod njega napišem svoj tekt. Potem grem na text, ki ga želim citirati, kliknem CITIRAJ pri uporabnici, ki je text napisala in se mi odpre nov okenček. Tam zbrišem nepotreben text, vse označim, pritisnem CTRLX in vse skopiram v prvi okenček pod svoj text, ki sem ga prej pisala kot odgovor na prvi citat. Okenček, ki mi je pokazal drugo citirano besedilo, zaprem. V bistvu Gre za proces kopiranja in lepljenja.
Upam, de je bilo razumljivo ... do tega sem prišla sama, na podlagi mojega popolnoma povprečnega znanja uporabe računalnikov user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
26.3.2010 9:34:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

nika, tko gre: prvi citat je čisto navaden, pod njega napišem svoj tekt. Potem grem na text, ki ga želim citirati, kliknem CITIRAJ pri uporabnici, ki je text napisala in se mi odpre nov okenček. Tam zbrišem nepotreben text, vse označim, pritisnem CTRLX in vse skopiram v prvi okenček pod svoj text, ki sem ga prej pisala kot odgovor na prvi citat. Okenček, ki mi je pokazal drugo citirano besedilo, zaprem. V bistvu Gre za proces kopiranja in lepljenja.
Upam, de je bilo razumljivo ... do tega sem prišla sama, na podlagi mojega popolnoma povprečnega znanja uporabe računalnikov user posted image .

Hvala, 2ursae, tole mi je bolj razumljivo. Pa poskusimo po tvoji varianti.

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

ne, jaz ne znam razložit . jest kopiram odstavke v moje sporočilo in lepim [*quote] [*/quote] - tele na začetek in na konec .
Aja za vsak nov okvirček moraš nalepit zgoraj omenjene quote

Tažana, zdaj sem razumela tudi tvojo razlago.user posted image

Jaz se moram pa pohvalit, da sem res začela teči, danes sem šla že četrtič in sem že opazila razliko. Ful sem ponosna nase, ker sem bila včasih zaprisežena sovražnica teka, zdaj pa dobivam veselje do tega športa :)

user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko pa pretečeš? Jaz zdaj, ko sem začela po več mesečnem premoru, uspem preteči zgolj kake 3 km, več zaenkrat ne gre. Pa midva s Tomažem tudi precej počasi tečeva. Čistega teka je cca. pol ure, potem pa še 15 minutk sprehoda in raztegovanja mišic.

Iiiii, znam! Hvala, 2ursae!!!!!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 26.3.2010 9:35:28 >

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
26.3.2010 9:38:06   
tažana
sem vedla, da je v meni problem user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1291
26.3.2010 10:14:32   
Nika v službi
Tažana, pomemben je cilj, pot si vsak izbere svojo. Glavno, da pri tebi funkcionira. Ni tvoj problem, če se drugi ne znamo vkorporirati v tvoje mišljenje.user posted image

Hvala tudi tebi - če izpeljanka od 2ursae ne bo delovala, bom uporabila tvojo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
26.3.2010 12:23:52   
pety78
U, tekačice. Kaj pravite, gremo kdaj skupi tečt? Jaz sem tudi sovražila tek, sedaj mi je pa ok. Ampak še vedno si nisem nabavla tenisk. Kakšne imata vidve, Valla in Nika, in po kakšnem terenu tečeta?

Včeraj sem bila na koncertu od PJ. Bilo je res super. Sva se s sosedo hecali doma, da se ga greva po koncertu mal napit. Nama se je potem res zaluštalo kakega koktejla ali pa kake papice, pa nisva našli nič odprtega. Potem pa se asici spomniva, da greva na avtocesti v Marche....Ampak je bil zaprt. Nič, na pumpo po pizzo (kos), sok in rumove kroglice, da sva pridišali domov, kot da bi bili na hudem žuru...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1293
26.3.2010 12:56:41   
tažana

Ni tvoj problem, če se drugi ne znamo vkorporirati v tvoje mišljenje.user posted image

s tem imajo tudi moji družinski člani občasne probleme user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1294
26.3.2010 13:07:11   
2ursae

pa kva me zdej ta Plestenjak spremlja? A veste, da sem delala pravosodni izpit v sobi 102 user posted image , me je tud prijateljica hecala "soba 102 ... lalalalalala" žal ne poznam texta user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
26.3.2010 13:19:17   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pa kva me zdej ta Plestenjak spremlja? A veste, da sem delala pravosodni izpit v sobi 102 user posted image , me je tud prijateljica hecala "soba 102 ... lalalalalala" žal ne poznam texta user posted image .

Ha, ha, ta je pa dobra, no!

Pety, midva tečeva po asfaltu (kar ni najbolj kolenom prijazno), jaz imam Adidas superge, sem si jih lani omislila v Outletu v Palmanovi, Tomaž pa je bolj revček Andrejček, je ravno v postopku nakupa Mizuno something. user posted image Ima sodelavca tekača, pa mu je priporočil Mizuno, tipa pa res ne vem, lahko pa preverim. Po moje za ta vprašanja primerna naša Pia.user posted image

Sicer pa sva midva lani tekala po pesku in travi, kar je bilo po eni strani bolje, po drugi pa bolj neugodno, ker je zvečer premalo osvetljeno, teren pa neraven in si hitro lahko v kakšno luknjo priletel.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
26.3.2010 13:25:11   
pety78
Ja, saj zato sprašujem, ker jaz tudi tečem po asfaltu. Sem pa imela ene črne reebook, stare po moje že skor 10 let, pa take za aerobiko, pa sem si kupila v Hoferju tekaške copate za 20 EUR. Še nisem tekla z njimi, čakam na lep dan. Ampak si bom seveda morala omisliti kaj bolj kvalitetnega, čeprav ne bi rada dala en kup denarja samo zaradi znamke. 

Neposredna povezava do sporočila: 1297
26.3.2010 22:15:26   
2ursae
nika, žal moram odpovedat naše jutrišnje naključno srečanje v LJ, Bora je popoldne prijela vročina ... user posted image

POLN KUFER IMAM BOLEZNI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prou depresivna sem, no user posted image ... najboljš, da grem mižat, morda bo ju3 bolje ... še prej pa en zeleni čaj za pomiritev user posted image , mmm, jasminov mi paše ...

nočko babe, bodite hvaležne za zdravje user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
27.3.2010 8:22:38   
teta beta
zanimivo jutranje branje, česa vse človek ne zve oz. na kaj se namiguje user posted image . 2ursae, a so čestitke na mestu?

no, naša d. je že od pol šestih pokonci, mali pa se je zbudil malo za njo. zdaj so že zunaj, oprali so že avto, jaz sem si pa privoščila kapučino, kruh in rr user posted image .

nika, jaz sem uporabljala enak način kot 2ursae, ampak se mi ponavadi niti ne da.

drugače pa nič kaj novega pri nas. bom nehala, ker četam na gmailu in se skoz motim, ko pišem levo desno. ajd, se čujemo.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
27.3.2010 8:57:22   
pety78
Dobro jutro,

Midva z Vidom greva pa danes v Kranj v kino, pa mi ne odpre njihove spletne strani, da bi videla, če je kaka fajna risanka, Benika, Špelka, ima katera čas za kavico popoldan? Ali pa katera druga tudi, seveda.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?