ninocka
|
Vse najlepse za materinski dan!!!! Pa da nas danes nasi srcki extra ubogajo Nas plan za danes je pa tkole - jst Liana cimprej popoldne peljem k P, pol grem pa odnest prijavo v vrtec in se po tist list za prijavo nezgode za Evana in potem v vrtec k Rubnu, Samo bo pa tam prevzel Evana in Liana in ju odpeljal domov, da bom jst lahko na delavnicah. Pa vmes moram se v knjiznico po kaksno knjigo za brat, se ze 2 dni blazno dolgocasim med dojenjem Evan je vceraj tud povedal obnovo knjige (Francek sklene kupcijo) za bralno znacko. Ga ze 4 mesece pripravljamo in zbiramo kero bi bral, vceraj pa hoce odnest knjigico v vrtec, pa mu recem, da jo lahko, ampak ce jo bo povedal za BZ in rece OK. MAter, jst se pa tolk prezivcirala, ker mu nobena ni bla vsec, pa skoz si je premisljal.... Lian je boljse, ne horpe vec tolk, hrope pa se zmeraj. Sem ze zacela razm isljat, da mu mogoce, kaksen notranji organ pritiska na pljucka, da tolk hrope al kaj...ker v spanju pa nic, spi cist umirjeno, 10 min po tistem, ko se zacne kobacat pa zacne hropst ko en 100letni kadilec... Sem hotla povedat za novo pediatricno, kaksen neumen sistem so meli. Prideva tja na sprejem ob 18:20 in sva bla na vrsti za pregled tam okrog 19:15-20. Ga zdravnica pregleda, poslusa in se pol ne more odlocit, a bi ga not vzeli al ne (seturcaijo je imel se kar OK) in potem caka nadzornega zdravnika, da naju se on pogleda. So meli pa lih vizito in jih ni blo. MI pa sedimo not pri njej, ona skace okrog in na koncu naju prideta pogledat se 2 zdravnika, od tega en ful mlad, ki je bil skoz tih in se eden, ki se je razkomotil tam na stolu. Samo je rekel, da se mu je zdelo, kot da si je un doktor mislil, ces, kaj sta sploh tuki, men je pa deloval ful nek flegmatik in jebiveter V glavnem po posvetovanjih se zmeraj ne vejo, a cmo ostat not al ne in se odlocijo, da bodo vzeli se kri. IN midva spet sediva not pri zdravnici, da pride sestra in nama vzame kri, potem pa lahko greva nazaj v cakalnico. Vmes se pa ta zdravnica odloci, da ne bo zaenkrat vzela vec nobenega pacienta, dokler ne podela teh, ki jih ze ima (na mizi je mela pa 4 kartoteka, predvidevam, da so bli to taki, kot mi, ki so cakali samo na izvide). In potem sva sedela v cakalnici do ene 21:30, ko so naju not poklicali, pregledal naju je spet se en 4ti zdravnik, ki je hotel Liana tud hipnotizirat s stetoskopom . Najboljsa mi je pa bla, ko mi je rekel, naj ga slecem, ampak ga kr drzim v rokah, da Lian ne bo vedel, da ga on gleda Boli Liana ... a ga on gleda al ne... Sej je bil prijazen drugace, pa ful je govoril Na koncu se je odlocil, da naju posljejo domov, pod strogim opazovanjem malega in v primeru najmansega poslabsanja takoj nazaj in sva sprejeta. So meli pa ful guzvo, tud infekcijska je bla cist polna...za nama pa se 3 tedneska dvojcka z bronhiolitisem... Ko smo mi koncali, je pa ta zdravnica vzela naslednjega pacienta, tj ob 10h zvecer.... ej, groza, kak sistem...vmes bi lahko se 5 jih podelala, ko smo mi cakli izvide....s tem da je bla ena mamica, k sta s sinckom cakala samo na sprejem oz. sta ze mela stvari v sobi in sta ocitno samo papirje cakala...So bli pa vsi prijazni, to pa moram rect. Valla, bravo za Nika MI mormo se kolo kupit, sva hotla ta teden, pa nam je tole mal nacrte prekrizalo... Sem se pa zdej zapalila se za enega, ki ga imajo v Toysu http://www.toysrus.at/outdoor-sport/fahrrad-zubehoer/16er-threat-707031.html Ucenje pa - pojma nimam, ker ga bo ucil...ker Evan ful noce poslusat in on ne bo tko delal, tko da verjetno bo kar samouk ... Pety, uzivaj na koncertu 2ursae, jst bi pa jutri Anzeta peljala v vrtec, ce bi se OK pocutil. Ker ce je samo mal prehlajen, mu ni treba bit samo zato doma...Vsaj pri nam niso, ker jim tko al pa tko celo leto skoz neki iz nosa tece in kasljajo. Moram pa rect, da v Evanovi skupin je ze ful upad tega, se vdi, da so starejsi in jih ne oblaja vsak bacil, ki se mimo pridrajsa... Cokolada - a nimas posta? Ponavadi se mela post sladkarij, a ne? Kaj pa letos? Jst sem bla pa vceraj 10 min na mojem novem orbitreku (ki mu ne dela racunalnik in smo jim ga poslali nazaj ) in je tista stopnja 1 tolk tezka...ne vem, a je cel orbitrek pokvarjen, al je tezje, ker je magnetni al kaj...Po 10 min so mi utripale se misice na trebuhu, noge sem mela pa kot zolca...S tem, da sem na sosedinem (ki sem ge mela prej sposojenega) u izico pregonila 30 min Grem jst mojega smejkota spat dat...je tole tratal ful projekt, ker se sredi dojenja spomne i obrne na vse stiri on potem se tko doji, da kleci na vseh stirih in poije, pa mal okrog poskace, pa spet pride mal popapat... Projekt GH je pa tkoaltko katastrofa...Spet noce nic jest, vceraj je celo zvecer pojedel 1 obrok mlecne kasice...vau Pety in teta beta, a nista vidve mele tezave z GH pri Kaji in Janosu? Kako sta pol to resile?