Nika v službi
|
Dober večer! Končno imam nekaj minutk časa, medtem ko se T & N tuširata. Kako ste, bubančki? Benika, kako Beni in norice? Pa tvoj zob? Pety, kako je Kaja, kaj bolje? Piti pa res mora, saj veš, magari po žlički, injekciji, kar koli, samo da pije, da ne dehidrira. Tažana, kaj pa je s Katarino? Viroza? Kaj dela Valla? Mi smo ok, pustovanje v vrtcu uspelo, Nika je čisto prevzeta nad obleko, bi jo najraje kar vsak dan oblekla. Moja pot na sever je uspela, domov sem prišla čisto navdušena nad Nizozemsko - kakšna arhitektura, kakšni izobraženi ljudje, pa po drugi strani tako preprosti, prijazni. Zares navdušujoče. Vsekakor sem dala NL na spisek prihodnjih destinacij za popotovanje. Včeraj sem si privoščila prost dan, odpeljala Niko - maškaro v vrtec, šla z možem na kavico, pa na masažo v Atlantis (tajska masaža z olji + relfeksoterapija stopal - 90 min skupaj), pa v nabavo in spet na kavico s kolegico, na koncu pa spet po Niko v vrtec. Popoldan je ostal prost za skupno druženje. Smo šli na en dolg sprehod, potem pa na avtobus do Vrhovcev, napolnili smo Urbano in se z našo "šestko" vrnili domov. Vozačkanje z mestnim busom - ni boljšega, bi rekla Nika. No, edino metro ali tramvaj prekašata zelence. V petek me spet čaka službeni bowling (juhej), za vikend pa še nimamo planov. Odvisno od vremena in navdiha. Aja, bili smo tudi pri zobozdravniku, smo zobarco zamenjali, ker je Nikina nekdanja zobozdravnica zbežala med zasebnike. Zdaj smo bili prvič pri dr. Derča in bili nadvse zadovoljni. Zelo zelo prijazna zobozdravnica, krasno vse razloži, na koncu je Nika dobila štampiljko na rokico in nalepko v obliki zobka. Zobki so lepi, smo bili pohvaljeni za pridno čiščenje, kontrola čez 6 mesecev. Toliko od mene, grem počasi pripravit stvari za jutri, pa Niko dat spat, potem pa.... Nočko!