|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
16.2.2010 9:47:55   
Anonimen
živjo punce

mam pupiko bolno, pa sem zdejle si malo časa vzela da počekiram kaj dogaja!

seveda se bom probala udeležit kakšnega srečanja, če bom le lahko ker imava z možem samo en avto in je kar težko se zorganizerat če ga potrebujemuser posted image

nick: imam pa zato tak da me opominja da so nasvetu tud taki ljudje ki so hinavci in samo čakajo kdaj ti lahko nož v hrbet porinejo, na žalost me to ne izoči in skojz kaj tazga naredim oz. rečem da sem na koncu žalostna in razočarana..... uglavnem ga imam v opomin da naj določene osebe mal ignoriram.....

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
16.2.2010 9:50:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

razočarana: še od mene en helou! ti kar klepetaj... bomo vse prebrale pa kaj nazaj napisale user posted image . samo včasih smo mal lene user posted image

pety: kako je z vami? A sta že doma?

špelka: nežke še nisem imela v maškarah. včeraj smo imeli krst- pa ne paše, da bi jo oblačla. Jutri, ko se bomo šle k stari mami pokazat user posted image . Takrat se bomo slikale. Jaz pa letos tudi nisem nič našemljena... mi ne gre skupaj  zaradi mami. pa še na šiht ne grem.

Danes sem spoznala mojo novo šefico. zanimiv občutek, ko se v moji odsotnosti vodstvo menja. le kaj bo ko pridem nazaj user posted image .

kaj naj povem imamo sina Tima in 8mesecev staro hčer Niko
smo zelo pridni
- na tole izjavo, kok ste pridni, boš morala bolj pazit. Tukaj so babe že 3 krog začele- jaz jih ne dohajam  user posted image

Grem nazaj likat- ker perilo se še ne zna samo zlikat user posted image

no ja sej so vsi otroci pridni sploh domači, so pa včasih tud poredni, user posted image

prid še kmen zlikat user posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
16.2.2010 12:45:11   
Anonimen
se vidi da imam preveč časauser posted image k nobene ni tuki gor sam jz strašimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
16.2.2010 13:15:48   
tažana
jaz sem mislila, da ste pridni zaradi števila otrok user posted image . no ja pridni so pa itak vsi otroci, a ne?

jaz sem tudi danes pripeljala Katarino z vročino iz vrtca  user posted image .

< Sporočilo je popravil tažana -- 16.2.2010 13:16:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
16.2.2010 15:30:39   
Anonimen

jaz sem mislila, da ste pridni zaradi števila otrok user posted image . no ja pridni so pa itak vsi otroci, a ne?

jaz sem tudi danes pripeljala Katarino z vročino iz vrtca  user posted image .

ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne za to pa nismo pridni, bomo mel sam dva,... k jih ne smemo več met zarad zdravstvenih razlogov

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.2.2010 7:12:58   
Anonimen
jutro

spet strašim okoluser posted image

no upam da ste spočite k jz semuser posted image

sem pa že mal cujne poštimala zdaj pa likat, pol pa v LJ. k logopedu ( sina vozmo že 1 leto in pol) pol pa mal zapravlat, seveda za otrokeuser posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.2.2010 7:32:17   
2ursae
ohoj,

včeraj je bil še žur, danes je pa spet treba stvari jemat resno user posted image .
Mi smo imeli včeraj pustovanje v našem kraju, sva ga z Anžetom ful zažurala, imeli smo vse: sprevod maškar s traktorjem, vpitjem in piščalkami, potem smo poiskali teto zimo in jo zažgali, za konec pa še ples v dvorani z izbiro najboljše maske. Res super. Mi2 sva se kar rinila v ospredje, sva pomagala nest teto zimo do ognja pa tud tam pri zažiganju sva stala v prvi vrsti, sva bila popolnoma smrdeča od dima. Sva bila pa sama, Uroš in Bor sta šla že prej domov, ker je pihalo in so se Boru solzile oči, tko da naju ni nihče slikal, šmrc. Strašno so se potrudili tile naši organizatorji, prišli so itak v glavnem otroci s starši in mladina, vsi smo uživali.

tko, lepo bodte, šibam delat user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.2.2010 7:55:09   
Anonimen
no super da sta mal sama zažurala, fajn je k si mal sam da ti ni treba skojz gledat kje so naši otrocuser posted image

mene je zadnjič k sem šla sama na banko, na banki vprašala una kje imam otroke, k me sploh niso navajane da hodim sama vedno enga vlačim okol po svetuser posted image

aja pridno delajuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.2.2010 8:05:28   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

no super da sta mal sama zažurala, fajn je k si mal sam da ti ni treba skojz gledat kje so naši otrocuser posted image

user posted image user posted image Saj naša 2ursae je šla sama z otrokom.... ni šla sama z možem...user posted image user posted image user posted image Saj vem, težko je vsa imena folgat, sem bila jaz tudi enkrat na tem... Sem se namreč RR pridružila kasneje, pa imela težave, kateri otrok kam paše, pa prava imena, ko smo se srečali in ne vem kaj še.. Če boš tako pridno čvekala, boš hitro vse spoznala.user posted image

Sicer pa dobro jutro. Za kaj več pa zdaj nimam časa.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.2.2010 8:31:21   
2ursae
user posted image ja, razočarana, Anže je moj septembrček05 user posted image . Sej se boš hit not ugurala, kot pravi Nika. Hej, kje pa živiš oz. s kterga konca Slo si?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.2.2010 8:37:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

user posted image ja, razočarana, Anže je moj septembrček05 user posted image . Sej se boš hit not ugurala, kot pravi Nika. Hej, kje pa živiš oz. s kterga konca Slo si?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se oproščam, ja nimam kej sej se bom navadla kdo kam spadauser posted image

sem pa iz Logatcauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.2.2010 19:26:02   
Anonimen
spet jaz, naporen dan je za nami

nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.2.2010 20:29:03   
Nika v službi
Dober večer!

Končno imam nekaj minutk časa, medtem ko se T & N tuširata.

Kako ste, bubančki?

Benika, kako Beni in norice? Pa tvoj zob?

Pety, kako je Kaja, kaj bolje? Piti pa res mora, saj veš, magari po žlički, injekciji, kar koli, samo da pije, da ne dehidrira.

Tažana, kaj pa je s Katarino? Viroza?

Kaj dela Valla?

Mi smo ok, pustovanje v vrtcu uspelo, Nika je čisto prevzeta nad obleko, bi jo najraje kar vsak dan oblekla.user posted image

Moja pot na sever je uspela, domov sem prišla čisto navdušena nad Nizozemsko - kakšna arhitektura, kakšni izobraženi ljudje, pa po drugi strani tako preprosti, prijazni. Zares navdušujoče. Vsekakor sem dala NL na spisek prihodnjih destinacij za popotovanje.

Včeraj sem si privoščila prost dan, odpeljala Niko - maškaro v vrtec, šla z možem na kavico, pa na masažo v Atlantis (tajska masaža z olji + relfeksoterapija stopal - 90 min skupaj), pa v nabavo in spet na kavico s kolegico, na koncu pa spet po Niko v vrtec. Popoldan je ostal prost za skupno druženje. Smo šli na en dolg sprehod, potem pa na avtobus do Vrhovcev, napolnili smo Urbano in se z našo "šestko" vrnili domov. Vozačkanje z mestnim busom - ni boljšega, bi rekla Nika. No, edino metro ali tramvaj prekašata zelence.user posted image

V petek me spet čaka službeni bowling (juhej), za vikend pa še nimamo planov. Odvisno od vremena in navdiha.

Aja, bili smo tudi pri zobozdravniku, smo zobarco zamenjali, ker je Nikina nekdanja zobozdravnica zbežala med zasebnike. Zdaj smo bili prvič pri dr. Derča in bili nadvse zadovoljni. Zelo zelo prijazna zobozdravnica, krasno vse razloži, na koncu je Nika dobila štampiljko na rokico in nalepko v obliki zobka. Zobki so lepi, smo bili pohvaljeni za pridno čiščenje, kontrola čez 6 mesecev.

Toliko od mene, grem počasi pripravit stvari za jutri, pa Niko dat spat, potem pa....user posted image

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
18.2.2010 7:07:50   
Anonimen
jutro

nika: sem ti kar folš, da si bla onkraj mejeuser posted image

no mi smo pa pokonci že od 5:30h, naša nika noče spat, zdej se pa sam certa k je utrujenauser posted image

bo šla kmalu prvo kitico v posteljo narestuser posted image

jz pa čakam da bo ura 8h da bo možek mi šel po mleko k ga nimam nič, sem včeraj mu rekla da ga naj gre kupit, pa je blo tojk nateprano da ni mel časauser posted image

tak da zdaj še kave nemorem pit, k nimam mlekauser posted image

< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 18.2.2010 7:08:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 1064
18.2.2010 7:29:32   
pety78
Dobro jutro,

Razočarana
, še dobre pol ure do kofeta, kaj pa jaz,ko nimam kave, niti instant, niti navadne, pa moram pit kapučino. user posted image
Kaja je kar ok, malo še kašlja, sedaj je spila po flaški skoraj 3 dcl mleka s keksolinotom. Skoraj samo to je. user posted image Vid pa še spi. Ga imam od včeraj doma, ker tudi fejst kašlja. Upam, da se pozdravi, da lahko grem v ponedeljek po 14-ih dneh spet v službo.

Nika, Nizozemska pa tudi mene mika. user posted image Kdaj greš naslednjič, se ti pridružim. user posted image

Tažana, kako je bil krst?

Tudi jaz Vallo pogrešam.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
18.2.2010 8:30:23   
Anonimen
pety: pol sem jaz naboljšem, sem si skuhala kavo nalila v lonček in kot klošar šla k tastu na zgorništuk fehtat kaplico mleka, pa sem jo dobilauser posted image   tak da je kofein v ritiuser posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
18.2.2010 8:40:01   
tažana
dobro jutro

katarina: je imela vročina pa kašlja- nič resnejšega. je bila pa prvič tako narejena, da je celo ležala dopoldan user posted image .

krst: je uspel. user posted image župnik si je dal duška in jo skoraj skopal med mašo user posted image . pa obred je bil ful lep, je uporabil vso domišlijo in vključil vso simboliko, ker je rekel da mora bit za "tadomače" nekaj posebnega. ko dobim slike bom kakšno prilepila.
torta je bila pa super- narejena po tvojem receptu pety. user posted image
se potem še  kaj oglasim ko bom iela obe roki frej...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
18.2.2010 8:44:25   
Anonimen
oooo torta pety: dej še men recept k mam drugteden RD pa bi rada eno dobro torto si naredilauser posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
18.2.2010 8:44:46   
Anonimen

dobro jutro

katarina: je imela vročina pa kašlja- nič resnejšega. je bila pa prvič tako narejena, da je celo ležala dopoldan user posted image .

krst: je uspel. user posted image župnik si je dal duška in jo skoraj skopal med mašo user posted image . pa obred je bil ful lep, je uporabil vso domišlijo in vključil vso simboliko, ker je rekel da mora bit za "tadomače" nekaj posebnega. ko dobim slike bom kakšno prilepila.
torta je bila pa super- narejena po tvojem receptu pety. user posted image
se potem še  kaj oglasim ko bom iela obe roki frej...

super za krstuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1069
18.2.2010 9:01:44   
teta beta
ojla, babe!

na hitrco se javim, da me ćist ne pozabite. saj bom imela kmalu kaj več časa, obljubim.

vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje!

lepe maškarce ste bili. naša je bila rožica, ful lepa, ob priliki prilepim slikico (če ne bo prej že velika noč user posted image ). v nedeljo sva šli na drsališče in je bila namaskirana, pa v torek za v vrtec. Drugače pa nismo šli nikamor. Tamali pa sploh ni hotel dati obleke gor.

kaj sem še hotela povedat???? neki, pa se ne spomnim, ampak moram it, mi bo mali celo kuhinjo razturil, že nosi plehe okoli in tolče z njimi. Aja, pa moram povedat, da si je danes čisto sam oblekel hlače (trenirko), obe nogi not in si potegnil gor čez rit. zdaj je pa brez plenice, ker mi potem ni pustil sleči hlač in je dati gor user posted image . no, saj že lepo hodi na kahlico, ampak grem stavit, da bo zdaj moker user posted image .
aha, zdaj je preselil ofenzivo v sobo, lahko še hit povem, da je imel zdajle dva popoldneva izpuščaje na nogi, ki so čez noč izginili in se nasldnje popoldne spet pojavili. A je katera že imela podobno izkušnjo? Prvi dan so bili izpuščaji kot bi ga npr. nasekale koprive, včeraj pa kot bi ganpr. pičil klop, tak je bil en,, dva pa sta bila obrisa kroga. Sicer pa samo malo smrka in kašlja, vročine nima.

zdaj pa moram it, čao

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
18.2.2010 9:55:11   
Anonimen
teta beta: a je na kaj alergičen? lahko je suha koža (dermatitis) ? pri nas ima tastari drmatitis akutni in se mu je vsake toliko časa pojavile lise kot da bi imel garje...

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
18.2.2010 12:02:46   
Nika v službi
Teta beta, nimam ideje, s čim podobnim se nismo srečali. Nika je sicer imela občasno lišajčke, ampak je to bila bolj taka suha koža, hrapava, nežno rožnata. Takrat so rekli, da je neka blaga oblika atopijskega dermatitisa, neko mazilo smo dobili (zdaj se ne spomnim imena), po katerem je bilo bolje.
A Janoš je pa že tako samostojen? Si sam obleče hlače, pospravlja posodo, brez plenice...user posted image user posted image user posted image Faca mala. Je kuhinja ostala cela?user posted image
Slikice maškare - rožice pa le prilepi, hitro.

Razočarana, Pety je carica za torte, prava profesionalka. Njene torte so res božansko dobro in še krasne na pogled.

Tažana, me veseli, da je krstni obred lepo uspel, slikice pa seveda nestrpno čakamo.

Pety, Nizozemska ne vem, kdaj bo spet na sporedu. Imam pa v kratkem pot (spet) na Dunaj, pa Jordanija se nama nezadržno približuje, oktobra pa imam že planiran oddih v Monte Carlu (darilo za RD - samo midva s Tomažem). Vmes pa bo seveda še kar nekaj poti, kot sem že rekla - če bo kakšna prilika, si na spisku (resno).

Kdaj imamo zdaj naš naslednji babji večer? Katera sobota je že to - 1. ali zadnja? Vedno pozabim.... Ker marec se približuje.... Jaz 1. soboto (06.03.) ne morem (Jordanija), 27.03. pa je zaenkrat frej.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 18.2.2010 12:04:25 >

F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
18.2.2010 12:51:14   
benika
Kdaj imamo zdaj naš naslednji babji večer? Katera sobota je že to - 1. ali zadnja? Vedno pozabim.... Ker marec se približuje.... Jaz 1. soboto (06.03.) ne morem (Jordanija), 27.03. pa je zaenkrat frej.

Prvo soboto v marcu. Jah nč, boš pač Jordanijo odpovedala, ni druge. Sej grem lahk jaz namesto tebe, da ne bo T preveč osamljenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 19:47:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
18.2.2010 20:18:04   
teta beta
Nika, vem, o kakšnih izpuščajih govoriš, taka hrapava koža. No, tudi to imata oba, pojavlja se predvsem na pregibih rok in nog, na ritki in po trebuhu. Mažemo s hladilnim mazilom, ribjim mazilo, če je več z Elidelom, Daša je pa dobila že tudi Advantan. To so pa zdaj čisto drugačni izpuščaji. Saj zdajle jih nima, še dobro, da sem jih včeraj slikala, ker greva jutri k P, da ji bom imela vsaj kaj pokazat. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!