|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
12.2.2010 14:58:54   
tažana
Dan.
mi smo se vrnili iz kratkih počitnic na Ptuju. bili smo v toplicah 3 dni, včeraj pa smo bili še na poli žuru z ribičem Pepetom. Katarina je bila že klovn in tako smo že otvorili sezono pusta. user posted image

špelka: ja zdej pa vem, koga misliš user posted image . to ni žlahta od mojga, ampak je moja sestra poročena z njegovim bratom. user posted image
No pa jih pozdravi ob priliki user posted image
Aja veš, jaz tudi vztrajam, da je Neža v svoji sobi. samo nekajkrat sem jo imela v svoji postli pa je bilo potem še slabše. Saj se navadi.
šibam Nežko uspavat.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.2.2010 9:27:48   
benika
Dobro jutro drage šeme....

user posted image

user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
13.2.2010 11:28:20   
tažana
user posted image

dobro jutro.

Mene mal postavitev zeza user posted image . Zasukajte glave pa boste prav videle user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
13.2.2010 14:01:03   
2ursae
super maškarce user posted image user posted image ...šef Beni, originalno user posted image

še moja2:

... sploh ne morem prilepit slikic ...  a je kakšna nova fora na RR?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
13.2.2010 17:49:31   
Anonimen
živjo punce, sem misenla da ne obstaja več september 2005, namreč k moj sinko je takrat rojen

l.p.

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
13.2.2010 17:53:49   
2ursae
no, zaenkrat le tako:

http://www.mojalbum.com/2ursae/maskare2010

razočarana, obstajamo od začetka in nč ne mislimo nehat user posted image , pridruži se nam user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
13.2.2010 18:10:29   
Anonimen
o hvala

ja lepo, sem enkrat iskala pa nisem našla, izgleda da sem spregledala!

kaj naj povem imamo sina Tima in 8mesecev staro hčer Nikouser posted image
smo zelo pridniuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
13.2.2010 18:47:48   
benika
Razočarana, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image Se boš malce bolj podrobno predstavila, a neuser posted image Pridne smo pa tukaj skoraj vse kar se tiče skrbi za nataliteto.

2 ursae, aaaa kolk sta dobri maškarci. Sploh Ani je feenomenalenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tažana, tvoja je pa tudi mega. Taka luštna klovnesa jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
13.2.2010 21:13:53   
Nika v službi
Čer!

2ursae, komfortna dvoposteljna soba s pomožnim ležiščem in zajtrkom je 120€/noč, standardna dvoposteljna s pomožnim ležiščem in zajtrkom pa 90€/noč, je pa potrebno povedati v roku 24 ur, ker je april povsem zapolnjen.

Krasne maškare, ena boljša od druge. Kaj več pa drugič, zdaj ni časa....

Čauči!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 13.2.2010 21:18:54 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
13.2.2010 22:08:59   
2ursae
nika, a veš, akako je z odpovedjo? Koliko prej moram odpovedat rezervacijo, če ne pridemo (bolezen, slabo vreme ...)

Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.2.2010 9:47:54   
Anonimen
jutro 

user posted image

spali super sem bila mal zunaj samauser posted image z kolegicama, je blo super, že dolgo nisem šla sama vnuser posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.2.2010 10:24:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Razočarana, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image Se boš malce bolj podrobno predstavila, a neuser posted image Pridne smo pa tukaj skoraj vse kar se tiče skrbi za nataliteto.

ja kr vprašte kaj vas zanimauser posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.2.2010 20:44:08   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

nika, a veš, akako je z odpovedjo? Koliko prej moram odpovedat rezervacijo, če ne pridemo (bolezen, slabo vreme ...)

2 dni prej.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.2.2010 0:34:32   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

2 dni prej.

a si zihr? Na njihovi spletni strani piše 10 dni pre, brez stroškov, če pa 2 dni, pa ti zaračunajo 50% cene.

Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.2.2010 9:23:09   
Pia67
Fotka pove vse:
user posted image

Sneg samo še do četrtka? Buuuuu user posted image .

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.2.2010 10:46:14   
Anonimen
pia lepe fotke

jz pa komaj čakam da bo konec z snegom čeprav sem rojena februarja to pomeni pozimi ne maram snega...

moj sinko na smučkah, letos prvič user posted image
user posted image

in moja hči

user posted image

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.2.2010 12:38:40   
Nika v službi

2 dni prej.

a si zihr? Na njihovi spletni strani piše 10 dni pre, brez stroškov, če pa 2 dni, pa ti zaračunajo 50% cene.

Kje si pa to prebrala?! Na linku, ki sem ti ga dala, je jasno napisano 2 dni prej - http://www.korotan.com/korotan_hotel_slo/C51

Sicer meni načeloma Zlata ugodi tudi zgolj za dan prej, ampak zdaj imajo ful zasedeno in je še bolj pomembno, da pravilno planira...

Pia, iz elegance v športno opravo.user posted image Krasna mala miss.

Razočarana, dobrodošla tudi z moje strani. Hvala, ker si podelila fotke svojih otročičkov, luštkani. Še kaj več napiši o sebi, tisti osnovni podatki pač - starost, kraj bivanja, kaj delaš privat/službeno, hobiji...

Letim na sestanek.... te dni mi ne dajo dihat. Jutri sem si pa vzela frej, da našo maškaro odpremim v vrtec.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.2.2010 12:42:17   
2ursae
nika, lej, tukaj:

http://www.booking.com/hotel/at/korotan.en.html?aid=311984;label=hotel-74813-at-Sh_N*eOZPuYqZRFBuUuerQS4080252043;ws=&gclid=CMjJ-a2h9J8CFckTzAodi0JSXQ

Cancellation If cancelled up to 10 days before date of arrival, no fee will be charged. If cancelled up to 2 days before date of arrival, 50 percent of all nights will be charged. If cancelled up to 1 day before date of arrival, 75 percent of all nights will be charged. If cancelled later or in case of no-show, the total price of the reservation will be charged.
no, se bom že zmanila, bom kar telefonirala, pa bom videla, kje sem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.2.2010 15:43:51   
Anonimen

Razočarana, dobrodošla tudi z moje strani. Hvala, ker si podelila fotke svojih otročičkov, luštkani. Še kaj več napiši o sebi, tisti osnovni podatki pač - starost, kraj bivanja, kaj delaš privat/službeno, hobiji...

starost: še 11 dni bom stara 28 let potem pa 29user posted image user posted image
kraj bivanja: Logatec, dolni
privat sem na porodniški in se ukvarjam z mulčkama samo še do 25.4user posted image
službeno pa sem zaposlenna v samopostrežni trgovini Tuš v logatcu

moji hobiji trenutno hujšanje, in čvekanje tako ali drugačeuser posted image
poročena z možemuser posted image že celih 5 let
živim pri njegovih starših imava stanovanje v pritličju tak da imava samo tri prostore zase, spalnico, dnevno in majho kuhinjo z jedilnim kotom (3x)

a še kaj

Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.2.2010 20:10:35   
Nika v službi

nika, lej, tukaj:

http://www.booking.com/hotel/at/korotan.en.html?aid=311984;label=hotel-74813-at-Sh_N*eOZPuYqZRFBuUuerQS4080252043;ws=&gclid=CMjJ-a2h9J8CFckTzAodi0JSXQ

Cancellation If cancelled up to 10 days before date of arrival, no fee will be charged. If cancelled up to 2 days before date of arrival, 50 percent of all nights will be charged. If cancelled up to 1 day before date of arrival, 75 percent of all nights will be charged. If cancelled later or in case of no-show, the total price of the reservation will be charged.
no, se bom že zmanila, bom kar telefonirala, pa bom videla, kje sem user posted image .

2ursae, to ni spletna stran h. Korotan, ampak booking.com, mednarodni brskalnik (kot še mnogo drugih - npr. Venere, Gta, Expedia...), preko katerega prav tako lahko bukiraš hotele po celem svetu. Ko gre za tovrstne brskalnike, pogoji hotela nimajo besede, gre torej za pogoje, ki so lastni pravnim osebam, ki stojijo za takimi brskalniki. Mimogrede, ravno booking.com ti ne priporočam.

Pogoji hotela Korotan, torej tisti na njihovi uradni spletni strani, pa so sigurno taki, kot sem navedla. Tudi po telefonu ti ne bodo povedali prav nič drugega.user posted image

Razočarana, zakaj pa si si izbrala tak nick? Če ni preveč osebno vprašanje.... user posted image Sicer pa hvala za predstavitev. Za RD pa ti čestitamo čez nekaj dni...

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.2.2010 20:11:54 >

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.2.2010 20:34:50   
spelka12
razočarana dobrodošla-jaz sicer ne spadam med vas, sem pa od benike sestra in se tukaj "šlepam"user posted image . Luštno družinico imaš user posted image .
2ursae ej tvoja 2 pa na slikah izgledata že tolk odrasla. Sploh starejši na 2 fotki, kot bi imel že ene 10 let.
pia jooooooj kolk je bila luštkana.
tažana sem pozdravila sosedouser posted image , tvoja klovnesa je pa cuker, kaj pa kaka slikca od Neže?
ninočka kako ste? Zdravje že boljš?

NAš je bil v soboto žaba, jutri bo pa super, superman/boyuser posted image . Ima tisti pajac iz H&M-a. Pa danes imamo 4 mesece user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.2.2010 20:46:23   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

2ursae ej tvoja 2 pa na slikah izgledata že tolk odrasla. Sploh starejši na 2 fotki, kot bi imel že ene 10 let.

to je zaradi brkov in brade user posted image

nika, aha, tako je to s hoteli. Hvala, se mi je zdelo, da so ti pogoji malo hudi, ker imajo tudi drugi hoteli možnost stroniranja 2 dneva pred prihodom.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.2.2010 21:09:45   
tažana
razočarana: še od mene en helou! ti kar klepetaj... bomo vse prebrale pa kaj nazaj napisale user posted image . samo včasih smo mal lene user posted image

pety: kako je z vami? A sta že doma?

špelka: nežke še nisem imela v maškarah. včeraj smo imeli krst- pa ne paše, da bi jo oblačla. Jutri, ko se bomo šle k stari mami pokazat user posted image . Takrat se bomo slikale. Jaz pa letos tudi nisem nič našemljena... mi ne gre skupaj  zaradi mami. pa še na šiht ne grem.

Danes sem spoznala mojo novo šefico. zanimiv občutek, ko se v moji odsotnosti vodstvo menja. le kaj bo ko pridem nazaj user posted image .

kaj naj povem imamo sina Tima in 8mesecev staro hčer Niko
smo zelo pridni
- na tole izjavo, kok ste pridni, boš morala bolj pazit. Tukaj so babe že 3 krog začele- jaz jih ne dohajam  user posted image

Grem nazaj likat- ker perilo se še ne zna samo zlikat user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.2.2010 22:11:38   
Nika v službi
user posted image

Naša plesalka flaminca med vajo...user posted image Jutri gre zares - ples v maskah.

No, generalko je imela že v nedeljo v slaščičarni Pod vodo, kjer je sovrtičkarca praznovala RD in so imeli pustno obarvano rajanje v maskah.

Tažana, Pety je doma, ja. Kaja ima bronhiolitis, so bili na infekcijski, zdaj pa se cartajo doma.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.2.2010 8:16:56   
pety78
Dobro jutro,

Pijem svojo jutranjo kavico v pižami. :) Uuuu, sem se spomnila Ninočkine dekliščine. user posted image
Jap, s Kajo sva bili malo naokrog. V torek sva bili sprejeti na Jesenice, zaradi virusne pljučnice, tam sva bili do petka, diagnoza bronhitis. V petek čisto srečna, da bom po treh dneh spala v domači postelji in ne na stolu, ampak ob sedmih zvečer med spanjem pošlatam Kajo in se mi je zdela vroča. Zmerim vročino, 39,2. Dihala je ful hitro. Kličem kolegico, ki je zdravnica in me napoti k dežurnemu. Še enkrat zmerim vročino, pa je 39,8. Mala je bila čisto adijo. V pižamci sva jo dala z Matjažem v kombinezon, Vida dostavila tašči in gasa v ambulanto. Poslali bi ne nazaj na Jesenice, vendar sem rekla, naj me dajo v Lj na infekcijsko. Še sreča, ker sem imela tam posteljo. Revčka je dobila kanal v rokico, da so ji vzeli kri in dali infuzijo. Že cel teden mi nič ne je, niti pije. user posted image Sploh ne vem, kako jo naj prisilim, da vsaj pije.
Evo, tako sva prenoćili tam, zaradi suma na bakterijsko pljučnico, diagnoza pa bronhiolitis. Čisto srečni sva zapustili bolnico, sedaj se pa doma cartava, dajeva ventolin na 8 ur, delava inhalacije s fiziološko in se igrava. No, jaz imam en kup dela, ker me je vse počakalo, itak...user posted image
Ta teden bom še z njo doma, naslednjih 14 dni pa bomo probali jo nekako imeti še v domačem varstvu. So mi svetovali naj je za 6 tednov ne dam v vrtec. user posted image
Vid je zaenkrat ok, čeprav zjutraj malo pokašljuje.

Zelo lepe so vaše maškarce. Vid je pa batman, tako kot lani. Bom dala v naslednjih dneh kako fotko gor. Mam zdaj Kajo v naročju. Madonca, kar za mano hodi, stegne rokice proti meni in reče: meni! user posted image Takacartljivka je mala, pa ful pridna in res uboga, kar ji rečem. Le včasih malo potrmari, kadar ji neki ni ok.

Ali ste kaj pekle krofe? Jaz sem jih že prejšnji teden za probo in včeraj. Moram povedati, da sem jih delala prvič v življenju, pa je takooooo enostavno, da jih bom še pekla. Sploh, ker imam super recept iz kulinarike, kjer vse sestavine zmečem v kruhomat in ta dela 2 uri. Ko je gotovo, naredim kroglice, kar mi vzame cca 15 minut, potem vzhajajo, nato pa jih še pečem cca pol ure. Tu rabim še malo vaje, da vem, kako vroče mora biti olje. Skratka krofi narejeni z zelo malo truda. user posted image

Aja, Razočarana, dobrodošla. user posted image Tudi mene zanima, zakaj takšen nick? user posted image Upam, da se nam boš kdaj pridružila na kakem srečanju.

Toliko od mene zaenkrat. Sedaj grem pa dat posteljnino prat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......