|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
4.2.2010 8:59:56   
Nika v službi
O, Tažana, si si pa popestrila svoj RD! Samo, da ste našli vzrok in da gre na bolje! Nežika, pikepoke zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, organiziraj se, bratov ni dobro preveč zapostavljati (pa tudi sicer moškega spola ne). Saj obstajajo opomniki, koledarji, kaj bi se zanašala na tako nezanesljive babnice z RR-ja.user posted image user posted image

A veš, da mi je včeraj Tomaž sunil (pojedel) zadnji mali košček tvoje torte!?!? Nezaslišana nesramnost.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.2.2010 10:04:57   
pety78
A veš, da mi je včeraj Tomaž sunil (pojedel) zadnji mali košček tvoje torte!?!? Nezaslišana nesramnost.user posted image

Sram ga naj bo!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.2.2010 20:31:09   
teta beta
Tažana, vse najboljše!!!!Izkoristi tega tipa, ki ga je prilepila Nika, potem ga pa še k meni pošlji - ima poln kavč za zlikat user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.2.2010 20:42:51   
spelka12
tažana vse najboljše

Danes sem prvič pred spanjem v mleko dala pol žlice riževe kašice, če bo mogoče pomagalo pri spanju. Kdaj ste pa ve kaj začele s tem? Upam, da bo vse ok. Vodo mi že lepo pije po žlici, ostale hrane pa še ne bom probala kak mesec, se mi zdi še prekmalu.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.2.2010 22:00:11   
tažana
špelka jest sem dala kašico slab mesec nazaj, da bi bolje spala. Dva dni je bilo idealno, potem je bilo pa konec veselja user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.2.2010 10:14:35   
ninocka
Koncno imam  minut casa, da se vam posvetim (upam).

V glavnem pri  nam je cela zmesnjava - Ruben bi moral met vceraj operacijo jajck in lulcka - kozica, Evan je v ponedeljek fasal vneto uho in potem se Lian, ki nikamor ne sme...in imamo celo zbrko. Cel teden sva se s samotom ful sekirala zaradi operacije in kako bomo to izvedli...prej je bilo misljeno, da bom cez dan jst pri Rubnu z Lianom, zdaj pa, ko Lian ne sme  mesec nikamor, pa je lo vse bolj tezko...
No vceraj sva pustila potem Liana in Evana v varstvu pri moji mami in sem samo srcno upala, da se L ne bo prevec jokal vsaj ene  ure, ker pol ga bom pa ze lahko prisla domov podojit. Mi smo pa sli na novo P. Guzva v mestu itak, parkirat nimas kje, ker je pac LJ tako fenomenalno scicsena (Jankovic!!!!), parkirna hisa pa zabita, ker se je nardila guzva in folk ni mogu ven iz PH in posledicno ne not in je ratala cela zmesnjava. Vcasih se vprasam, ce tile aritkti, ki risejo garazne hise, sploh kaj razmisljajo oz. a so ze kdaj v kaksni bli?
Matr bluzim....smo prisli v novo P, oddali papirje (najprej smo mogli se v ambulanto), nas poklicejo noter se na pregled, ga zdravnik pogleda in rece, da ne bo operacije, ker so se jajcka ze napol dol spustila user posted image Kozica je pa se zmeraj tesna, ampak je ne bodo operirali. Zdej moramo pa jajcka opazovat in cez pol leta imamo kontrolo. Ce se bodo cist dol spustila, bodo takrat samo kozico operirali, ce se pa ne bodo, bo mel pa takrat operacijo...In smo sli domov user posted image user posted image user posted image
Pa se nam je ze vsem zdel, da so se mu neki dol spustila - jst sem opazila zadnjic, ko je na previjalki sedel, Samo in mami pa med previjanjem...

Smucanje: mi vsi spakirani, pol nase prtljage v avtu od kolega, mi z vsem futrom, Lian je pa ful grdo dihal in hropel. Pa ga preventivno peljemo k dezurni na pregled in naletimo na bivso Evanovo P user posted image Ga poslusa in pravi, da ima bronhiolitis. Dobi  2 vpiha ventolina, vprasa, ce ima kaj vrocine (do takrat je ni imel), ampak mu je pa v ZD narastla na 38. Gremo not na kontrola, a j eventolin prijel (je user posted image ), nam rece da imamo 2 vpiha na 4 ure in potem ne vem kaj jst neki prijavim smucanje in ona cist ven pade, da ne mormo it smucat, ker imamo jutri kontrolo. Jst pa kako jutri, ce je nedelja? Ja jutri. Ja, kam pa naj ga peljem na kontrolo, a na metelkovo????? JA tja. PA a veste, on ma 38 vrocine, to je znak nove gripe, vam bodo na metelkovi bris vzeli in vas poslali na infekcijsko, da boste dobili tamiflu....
Res sem jo skor uzgala tisto sekundo tam...dobr da sem bla prevec paf, ker bi bli drugace njeni zadnji paceinti tam....user posted image
Glupaca, res...pa ze eni znanki prej je rekla, da ma njen sin novo gripo (mel viorozo), k je bla pred nami not...
Mi gremo domov po ventolin in masko in via nassfeld. Na kontrolo pa v pon k nasi P.
Pridemo v nassfeld, bi mogla dat malemu ventolin in nikjer maske. vse preiscemo, avto 10x okrog obrnemo, pol pa klice Samo mami, ce lahko gre pogledat, ce smo jo slucajno doma pozabili in ITAK, da smo jo. Je sel revez direkt nazaj v LJ.
Lian je bil v nedeljo ze boljsi, edino proti veceru je mal bolj hropel, ampak ponoci je bil pa tudi OK. V ponedeljek isto OK, popoldne smo sli pa na kontrolo v LJ. Jst sem celo pot klicala v ZD in jih nisem dobila, pridemo tja in nas zavrnejo, ker imajo tako guzvo...Gremo na metelkovo, naletimo na eno P, ki se Liana tud dotaknit ni hotla user posted image (sej drugace je bla prijazna), mu da inhalacijo ventolina, ki v 20 min nic ne izboljsa stanja (setoracija je bla 94-95) in nas poslje cez noc na opazovanje na infekcijsko. KO smo prisli tja, je bla setoracija ze 96, ampak so nas vseeno vzeli not. Naslednje juto naj bi sli ven, pa je bil problem, ker poleg dojenja ni nic pil in je mel suho plenicko in je dobil infuzijo. Povrh vsega sva pa mogla skoz delat vlazne inhalacije, ki so ga ful pucale in se mu je iz noska kar vlivalo in kakal je tisto sluz na polno. Naslednji dan je blo OK, bomo sli popoldne domov, ni bil vec izsusen (sej tud prej ni bil), dobi vlazilno inhalacijo in mu setoracija pade na 88. In dobimo kisik in ukinemo vlazilne inhalacije. Kisik je mel do naslednjega dne, pol so pa ugotovili, d aima se zmeraj tolk zabasana pljucka s sluzom, da bova pac se not ostala. V petek so pa najprej rekli, da bova se not, potem pri nasldenji viziti so si pa premislil in naju poslali v domaco oskrbo. Lian je se ful hropel in kasljal, se je v torek koncno malo umirilo, v srdeo je mel pa spet vrocino...Sem ga hotla ze peljat k P, ampak mu je pa zdej padla, HB.
Moram pa ful pohvalit infekcijsko - in sestre in zdravnike...ful priijazni, cloveski...super...V sobi sme bla sama, mela sem cel dan posteljo - sem se pocutila kot da bi bla v porodnisnici spet, ampak brez bolecin in z vecjim dojenckom. Kuhali so mi, jst sem samo za Liana skrbela in brala . Sme od pon-petka prebrala 4 knjige, mi je mogla mami vsak dan novo prinest user posted image

Moram it, se beremo

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.2.2010 10:17:02   
ninocka
Se tole:

Benika, cestitke za 3 user posted image !!!!!!! Zelim ti lepo in mirno nosecnost, pa eno lustno pupico user posted image Naj bo pri vam, ce pri nas ni bla user posted image

Nika in tazana, vse najboljse!!!!!!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.2.2010 12:30:32   
spelka12
jao ninočka vi pa imate polno sr..... z zdravjem. Upam, da se hitro pozdravite, in da bo operacija čimprej.
tažana no pr nas tud 1 dneva veselja ni blo user posted image . Se je včeraj še prej zbudil, pa celo noč mjavkov, pol pa ob 5 pri meni zaspaluser posted image . Danes bom probala dat po žlički gosto kašico, čisto mal, pa da vidimo. A to sem ti povedala, da te moja soseda pozna in da včasih rečeva kako od tebe? Kako je svet majhenuser posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.2.2010 13:51:12   
tažana
aja? kera pa je tvoja soseda? Hitro povej, me firbc matra user posted image .
Sej jest tudi po žlici dajem kašico- se nisem trudila s flašo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.2.2010 14:24:59   
doroteja23
Samo da se pohvalim, da po dobrih treh letih ukinjamo antibiotično zaščitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem full vesla in upam da bo zaj ok!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.2.2010 14:34:32   
pety78
Doroteja, ful vesela sem za vas in srčno upam, da kdaj kakšno tudi v živo rečemo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.2.2010 19:59:16   
tažana
špelka: kje si zdej? pa me ja ne boš pustila čez noč, da se bom spraševala s kom me opravljaš!
Že tako bolj slabo spim, zdej pa sploh ne bom user posted image .

user posted image

doroteja: a kar 3 leta ste imeli antibiotike user posted image . Upam, da bo sedaj vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Alino.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.2.2010 20:51:48   
teta beta
Sori, ninočka, saj vem, da vsak dela po svoje in se zase odloča in te tudi niti slučajno ne kritiziram, ampak samo sprašujem - kaj za vraga si se sploh vozila v Nassfeld za en dan, v ponedeljek si pa itak imela kontrolo? No, jaz bi že s tamalim ostala doma, pa bi magari prišla v ponedeljek za ostalimi, če bi se izkazalo, da je vse v redu. Nassfeld ipak ni tako blizu, pa še tunel je drag, tako daleč se mi pa res ne bi dal vozit. Mah, jaz še verjetno na Roglo ne bi šla v takem primeru.

Joj, kako je bilo danes na Rogli - megla, sneg, veter... saj so bogi otroci, v kakem jih vozimo gor. No, jaz danes nisem smučala, sva šli pa spet z avtobusom gor. Pa se tudi ni nič kaj pritoževala nad vremenom ali pa da bi bila kaj sitna, da bi jo zeblo ali kaj takega. Je kar vzdržljiva, pa vidim, da ima tudi dosti kondicije.

Doroteja, to so bili AB za ledvičke, a ne. No, super, da ste se jih rešili user posted image !

Zdaj grem pa še psa ven peljat, moj pravi, kako je fajn zunaj in da se naj grem malo preluftat user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
7.2.2010 19:44:05   
benika
Helou,

sam tolk na hitrco da se oglasim. Pri nas smo dočakali norice. Benjamin jih je dobil s petka na soboto ponoči, tako da sedaj lepo doma počiva, se tušira in maže s penco...hvala Vallauser posted image

Doroteja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ukinitev AB!

Ninocka, jeb**** vi pa res nimate sreče z zdravjemuser posted image

Mene je v sredo ponoči začel ful zob bolet (ja, isti kot že lani avgustauser posted image ). V petek sem bila pri zobarju, mi ja dal noter zdravilo, ga zaflikal in me poslal domov. Ampak ko je inekcija popustila, sem mislila, da mi bo raztrgal cel obraz od bolečineuser posted image To se je potem vleklo do danes ponoči (lekadoli mi itak niso prijeli, drugega pa ne smem), ko sem tisto zalivko malce spraskala in razrahljala s škarjicam za nohte strič in bolečina je čudežno izginilauser posted image

Me pa danes blazno boli trebuh. Pismo, če med M nisem navajane teh bolečin, kaj šele bo. Drug teden sem lepo na bolniški, z Benijem bova uživala doma.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.2.2010 23:00:17   
Nika v službi
Drage moje dame, odklop. Jutri zjutraj pičim proti Nizozemski. Se tipkljamo spet konec tedna.

Čau, bau!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.2.2010 12:13:15   
spelka12
nika uživaj v holandiji
benika ja da nauš šla po mojih poteh z bolečinami, kr lepo doma pa pančkat.
tažana a še sedaj ne veš, kera 2 sta? Namig, imata punčko Mašo. Pa s tvojim dragim sta v sorodu.
doroteja še tukaj - zelo, zelo, zelo sem vesela za Alino. Upam, da boste končno počasi začeli uživat normalno življenje.

Danes smo prvič po doooolgem času prespali pol noči user posted image user posted image . Jedel je samo ob 1.30, pa "samo" 5x sem vstala zaradi dude. Ampak podočnjake imam pa večje kot takrat, ko nič ne spim user posted image . Danes imava UZ kolkov. PA moram plačat, ker nisem rodila v Kranju. BANDA.

Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.2.2010 19:43:11   
teta beta
user posted image hehe, špelka, ti si faca. A še kar vztrajaš, da Oskar spi v svoji postelji? Saj to je prav, ampak meni se ni daaaalo - iz znanih razlogov: vstajanje n-krat na noč. Kar vztrajaj še, te podpiram user posted image ! Pa držim pesti, da se boš čimprej naspala!

Benika, držite se med kozami! Moja nečakinja jih je tudi zdaj dobila, menda ima kar hude, pa še mali jih bo verjetno dobil. Mi smo jih hvalabogu že dali skoz.

< Sporočilo je popravil teta beta -- 10.2.2010 19:45:21 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.2.2010 21:13:46   
2ursae
ej, dunajčanke, a mi lahko ktera pove, kako gredo tam ti becirki? Kot zastopim, je strogi center 1. becirk, pol so pa kolobarji okoli in št. naraščajo. Do katerega becirka je pa sploh še pametno it, če nočeš, da ti otroc izdihnejo zaradi dolge poti v center? Saj se bomo itak vozakali s tramvajem, najbrž je fajn, če izberem hotel, ki ima v bližini tramvaj štacion.

Kakšni nasveti?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.2.2010 21:24:46   
2ursae
že imam, hvala user posted image

http://www.vho.at/guide/hotels_by_districts.en.html

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.2.2010 21:46:18   
Nika v službi
Ojla, maham iz Češke! Sva že prevozili pol Evrope od Avstrije, Nemčije in Nizozemske do Češke.

2ursae, če rabiš namestitev na Dunaju, ti priporočam h. Korotan. Lahko uredim ugodne cene, če želiš. Za podrobnosti pa vprašaj Ninočko. Iz Korotana imaš cca. 10 - 15 minutk peš sprehoda do centra (Rathausa), ali pa greš preprosto s tramvajem direkt na Ring.

Kdaj pa greste in za koliko časa?

Doroteja, bravo za Alino brez AB!user posted image

Špelka, user posted image za pol noči. Saj počasi bo - prvih nekaj let gre nekaj težje, potem pa se izboljša.user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika, kako je Beni? Pa tvoj zob?

Ninočka, to pa je bila odisejada. Ojoj, prejoj, tudi jaz ne vem, če bi imela toliko moči, da bi se v dani situaciji spravila še na smučanje. Ma, res ste face, kapo dol.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.2.2010 20:32:34   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

user posted image hehe, špelka, ti si faca. A še kar vztrajaš, da Oskar spi v svoji postelji? Saj to je prav, ampak meni se ni daaaalo - iz znanih razlogov: vstajanje n-krat na noč. Kar vztrajaj še, te podpiram user posted image ! Pa držim pesti, da se boš čimprej naspala!

Pa ne samo to, mali spi v svoji sobi, tko da moram skozi hodnik v njegovo sobo, da se ja dobro zbudim. Ampak je vredno, končno lahko spet spim z mojim user posted image , sem ga že močno pogrešala. A ti si ga imela prav v vajini zakonski? Mah jest sem tudi pomislila na to, ko je še jedel 4x na noč, ampak če sem si zadala da bo tako, pol bom pač potrpela še par mesecev. Pa saj ni panike, ko se mi nasmeje je cela noč pozabljena.
nika hvala za "tolažbo". user posted image user posted image
jelcy če bereš pol še kaj napišiuser posted image , kako je kaj Kristjan?

Na UZ-ju kolkov - porkašpinčič itak me je pediatrinja prezgodaj poslala, tko da 40€ je šlo v nič, se vidijo šele zametki jedra, tko da ponovni UZ 20.4. Je rekla, da naj me ne skrbi, lahko bo kaj narobe, ampak po vsej verjetnosti ni. Ponovni Uz je samo zato, da bo ona bolj sigurna.
Včeraj je Oskarju tašča dala jabučka za polizat, pa se je bojda ful pačiluser posted image  (me ni blo zraven), zgleda bo bolj na mleku.

Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.2.2010 22:37:59   
2ursae
nika, na Dunaj planiramo it od sobote, 24.4. do torka 27.4., tko da tri nočitve. Veza s tramvajem je zelo zaželjena!! Nekaj posebnega za mulca, pa da prihranita moči za hojo po centru user posted image ,
Ninočka, ti bom hvaležna, če poveš, kako je s tem tramvajem in kakšne so sobe. O kakih cenah/noč pa govorimo user posted image ?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
12.2.2010 7:56:47   
Nika v službi
2ursae, redne cene v Korotanu si lahko ogledaš tule: http://www.korotan.com/korotan_hotel_slo/C51

Koliko mi bo v vašem primeru ponudila moja Zlata, težko rečem, sem ji pa poslala mail in čakam njen odgovor. Tile praznični termini so cenovno problematični, zato si - iskreno povedano - nekega extra popusta ne obetam. V času naših praznikov je Korotan namreč zelo zaseden, tako da pač tudi to vpliva na cene. Med tednom izven sezone pa je situacija povsem drugačna.

Kar se same lokacije tiče, je Korotan zelo prikladen. S tramvajem imaš različne možnosti, odvisno, v katero smer se napotiš. Če greš iz Korotana ven in levo gor, vozi tramvaj št. 2, ki je direktna povezava na Ring, kar je super. Na Ringu imaš namreč več ali manj locirane vse glavne znamenitosti - Rathaus, Burgtheater, Hofburg, Parlament, Volksgarten, Staatsoper, Karlskirche, Kärtnerstraße... z Ringa so tudi povezave na ostale linije najbolj razpredene. Mah, o Dunaju bi ti lahko govorila ure in ure. Če tam še niste bili in če bi rabila konkretne nasvete, kako si oglede zastaviti, se lahko dobiva tudi na kakšni kavici in predebatirava. Pridem s planom Dunaja in ti vse pokažem, narišem, napišem.user posted image

Drugih namestitev (razen strogega centra, kjer priporočam hotel AustriaTrend Europa), sploh cenejših, pa na Dunaju žal ne poznam, bi prav tako morala surfat in iskat.

Generalno je zelo ugodna veriga hotelov Accor, kjer najdeš hotele od luksuznih do budget. V tvojem terminu so na voljo tile: http://www.accorhotels.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml

Je pa tukaj prednost ta, da imajo praviloma vse sobe dodaten raztegljiv kavč, kjer lahko spita oba otroka, torej bi v principu zadostovala 1 soba za vse vas.

No, kot rečeno, če boš potrebovala dodatne info glede Dunaja - sem na razpolago.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
12.2.2010 8:21:10   
2ursae
nika, hvala za info user posted image . Z možem sva že bila na Dunaju, preden sva imela otroke. Tko da kar se znamenitosti tiče, ni problem.  Ampak takrat sva lahko ves dan pešačila, kofetkala ... zdaj z otroci pa to ne gre. Zato se mi zdi bližina tramvaja zelo pomembna.
Hvala, da se tako angažiraš, a veš da sploh nisem pomislila, da bi bila v Korotanu lahko gužva ... jasno, saj je slovenski hotel, drgač se mi zdi pa ta temin, ko je praznik le v Slo, zelo priročen za izlet v sosedno državo. No, če bo strašno zaseden, sem pa našla tudi par drugih hotelov, ki so fraj in pridejo v poštev. Gre pa za ceno cca 100 €/noč za vse štiri. Se ne bojim, da bi izviseli.
Bi bila hvaležna, če mi, ko boš od Zlate izvedela za info, sporočiš, da malo vem, pri čem sem.

zdej pa delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
12.2.2010 9:24:56   
Nika v službi
2ursae, ok, sporočim, ko dobim info od Zlate. 100€ na noč je že solidna cena, mislim, da res ne bi smel biti večji problem najti sobo za tako ceno, sploh ker niste vezani na strogi center. Ta malim je itak vožnja z metroji in tramvaji ena glavnih atrakcij.

V kolikor mogoče ne poznaš, www.venere.com je zelo uporaben iskalnik za hotele in zelo zanesljiv. Poleg Expedie, Gta in še nekaterih, seveda.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (18%)

Luka (49%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!