Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.2.2010 13:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
pomoč - naš mali se smrtno boji kopanjauser posted image . Ko sedi v vodi je vse ok, ko ga pa poležim, da bi ga umila pa začne krilit z rokam, pa čudne glasove spuša, pa veliiike oči dobi. Tolk se mi smili, da ga sploh nočem več kopat. Kak nasvet? Banje pa nimam, da bi šla skupaj z njim not. jz sem svojega sinka kopala kar sede, ker se je tudi bal ležat, in ima še vedno strah se uležat v kabino tako da se kopava stoje ali pa sede star je pa 4leta...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.2.2010 22:38:09
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ooo, Benika, a jih je fasal še Jakob? No, naj se mu čimprej izboljša. Imaš še dovolj PoxClina? Ker jih bo verjetno dobil tudi Oskar glede na predvideno krstno druženje. Nedelja bo lepa (sončno vreme je napovedano), tako da bo dogodek sigurno super. In kje imate slavnostno kosilo? Jok brate odpade. Oskarja bomo držal zeloooo daleč stran od naših noričkarjev. Je pa res še premajhen za takele špase. Sej pomojem po zraku se to ne prenaša al kako? Uf pety dobra ideja, morm šwester "spet" prosit za čebriček. Ampak sej je še prekmalu, k še ne sedi, a gre prej tud lahko v ta čebriček????? razočarana aaaaaaaaa to pa je kriza. No sej 2 sončka doma sta dovolj ane? Še dobro, da so ti jo rešili v 23 tednu. Kako jim je pa to uspelo? Jest sem predlani dvojčka izgubila v 22, pa se ni dalo nč pomagat. No dans sva ga spet kopala s plenico, probala v leže na buhiju, na hrbtu in isto, revež je čisto hin, tko da banca gre zaenkrat v kot. Bom probala kako se obnese še tuš, mogoče bo pa šlo. Srečanje - tkole zgleda reakcija dragega, ko sem ga vprašala. Oskar ima namreč sistem. Prvič se zbudi 2,5h potem ko zaspi, pol pa na vsako uro auf. In dokler se to ne umiri bom zgleda priklenjena na domače večere in noči. Jutri pa krst. Si morte mislit, letos smo prvi v Kranju pa še edini imamo jutri krst. Ja kam gre ta svet, župnik je čisto hin (prav jim je, kaj pa tolk komplicirajo glede vsega). Aaaaaaaaaaaa sirenca je, morm šibat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.2.2010 7:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 razočarana aaaaaaaaa to pa je kriza. No sej 2 sončka doma sta dovolj ane? Še dobro, da so ti jo rešili v 23 tednu. Kako jim je pa to uspelo? Jest sem predlani dvojčka izgubila v 22, pa se ni dalo nč pomagat. ojej, ja hudo je če izgubiš otroka, lastne iskušne HB nimam, ampak je moja prijateljica splavila v 22tednu in jo vidim kako je hudo, se mi kr srce trga..... a kako so rešil, ti bom opisala od oktobra pa do januarja sem bila na bolniški ( vrtoglavca, slabosti, pritisk) ker pa v januarju ni bilo v kartoteki zadnega izvida, so me poslali delat, ok sem se počutila vredu in sem šla delat.... deveti dan v službi sem se počutila ful slabo, taka čist švoh sem bila, tresla sem se, kuhalo me je, vrtelo... tako da sem šla predčasno domov... iskat me je prišel mož in me komaj ujel da nisem padla po tleh, pol sem dva dni ležala doma nič nisem mogla, ko sem drugi dan zjutraj zakrvavela.... in naslednji dan me je moral mož peljat v LJ. HB je G. rekla da imam telo ki me je samo opozorilo in sem se ulegla takoj in sem ležala že dva dni, tako da se je vse skupaj umerilo, je pa rekla da imam več sreče ko pameti no potem sem bila še cel dan dol na opozavanju in ker se ni nič več dogajalo so me spustili domov pod pogojem da čim več počivam, tak da je bilo na koncu HB vse vredu in se je posteljica nazaj zarasla sam mi je G. rekla pol k sem šla na pregled za 6 tednov da ni pričakovala da bom do konca donosila, uglavnem pričakovala je prezgodni porod, sam sem se res mirkala pol do konca, mogoče je bilo tud to da sem imela slepič in sem se spolnila kako sem morala takrat delat da me niso mišice trebušne nič bolele in tako sem tud zdaj in HB je šlo vse lepo skojz... aja dobro jutro sem sepa razpisala
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.2.2010 19:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce danes je bil ful lep sonček tak da smo ga izkoristil kolikor smo ga lahko.... zdej gremo pa počas vsi spat lahko noč
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.2.2010 6:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no pa je spet zaspala jz pa ne morem in sem od 5h že pokonc lep ponedeljkov dan
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.2.2010 8:07:08
|
|
|
|
pety78
|
Dobro jutro, Spelka, kljub temu, da ne sedi, ga lahko daš v čebriček, edino jaz sem pod bradico držala roko, da ni glave not namakal , ali pa imaš roke v čebru in ga pod ritko polcaš. Saj boš videla takoj, ko boš prvič probala. Valla., kopija tvoje slike je uspela. Res dober pride.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.2.2010 8:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa ste se predramle
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.2.2010 10:47:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
Razočarana, lepo, da si nas "prebudila"... Mogoče si opazila, da na našem forumu ni dnevnega javljanja, bolj smo orientirane, da se pač oglasimo po potrebi, ko je kaj konkretnega za pisat, tako smo se nekako navadile in nam ustreza. Zato mogoče izgledamo bolj neaktivne, če nekaj dni ni ničesar gor. No, danes pa vsekakor pričakujemo, da se kdo oglasi, saj so imeli na gorenjskem koncu krst in jasno, pričakujemo poročilo in slike. Špelka, Benika - izkažita se! Kdor se še ni vpisal v seznam, pa le pogumno. p.s. Pri nas čez vikend nič posebnega - v soboto smo plavali v Atlantisu, včeraj pa smo se sprehajali vsepovsod - od podeželja do mesta. Priporočam obisk centra v teh dneh, dokler je še sneg. Nika je bila čisto navdušena nad tekaško in curling stezo pri Tromostovju (Olimpijsko mesto) ter na splošno dogajanjem na tistem koncu.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.2.2010 8:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.2.2010 9:21:35
|
|
|
|
Nika v službi
|
Dobro jutro! Sonček je.... kako lepo. Vsaj skozi okno ga lahko gledam, če že ne morem biti zunaj... Danes bo natrpan dan - 2 sestanka, popoldne nemščina, zvečer večerja s prijateljico. Dan bo minil kot bi mignil. Nasploh se mi urnik do najinega odhoda zelo "gosti" - jutri imamo popoldan Frkolina (Nikin frizer), v četrtek imam zadnjič nemščino (in test ), Tomaž ima izobraževanje v Novem mestu, na obisk mi pride tuji kupec, ki ga bomo gostili do petka, potem pa je tu že zadnji vikend pred najinim odhodom. Bo treba poletne cunjice ven privlečt, pa kaj spakirat... Komaj čakam.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.2.2010 10:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo nika maš naporen teden, no naj čimprej mine jz bi tud kam šla
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.2.2010 16:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa dobila nov sesavc, sem si ga kr sama podarila za RD
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.2.2010 18:57:58
|
|
|
|
A-N-J-A
|
spelka-naš Bor je imel prvo kopanje v čebričku.Je patronažno zanimal kako to zgleda, pa sem ji pokazala, tako da namesto da bi ga ona skopala, sem se jaz junaško lotila podviga .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.2.2010 20:37:24
|
|
|
|
benika
|
Nika, za taxi ni problema, vaju bo z veseljem pobral. Preden gresta me še enkrat zvrcni. Krst uspel, Oskar se tud oglasil ni (po moje ga je Špela mal zadrogirala prej) slikice pa sledijo v kratkem. Yelci, kako Kristjan?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.2.2010 21:13:08
|
|
|
|
spelka12
|
Slikce bi dala, PA NOBENE NIMAM. Jest nisem slikala, ostali jih špa še niso dal, tko da naj jih benika gor prilima. Krst je super uspel, OSkar je bil tolk priden, niti glaska ni dal od sebe, pol je pa še celo kosilo prespal, se zbudil ob odhodu in ko smo bili popoldne pri nas še na enem druženju je seveda spet zaspal . Kolk imam jaz pridnega otroka. Samo raje bi videla, da tako spi ponoči. Grem, ker je hausy na sporedu. Pa, pa.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 25.2.2010 12:17:32
|
|
|
|
Nika v službi
|
Benika, hvala tebi in Edotu za prijaznost. Vsekakor se ti oglasim, preden se vračamo. Kako je Jakob? Špelka, daj, podrezaj tetko, da objavi kakšno sličico novokrščenca. Yelci, a ima Kristjan tudi noričke? A vi mene glede našega večera ignorirate? Nobena se noče več vpisat v noben datum - zdaj sem pa užaljena. In bom spokala in šla v Jordanijo. Tko. Krasen sonček, jaz pa popoldan izpit iz nemščine. Tomaž v NM, dete pa samo brez staršev cel dan. Ah, bo že. Kje pa ste vse - Ninočka, Valla, Pety? Sploh Ninočka se nič ne oglaša... kje si, bejba?!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 25.2.2010 16:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo smo bili zunaj in je bilo super zdej sem pa že malo pospravila, posesala in pomila zdej pa samo še speglam in sem na konju uživajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2010 17:13:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 25.2.2010 18:44:11
|
|
|
|
benika
|
06.03. Pety78, 2ursae, valla, benika 13.03. Nika v službi, Pia, Pety78, 2ursae, valla, benika 20.03. Nika v službi, Razočarana123, Pety78, 2ursae, valla 27.03. Nika v službi, Pety78, 2ursae, valla, benika Danes smo dobili pošto iz MFK in Jakob bo operiran 17. marca A sem vam že povedala, da sem res vesela, da bo vse skup čimprej mimo?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 25.2.2010 18:58:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika 06.03. Pety78, 2ursae, valla, benika 13.03. Nika v službi, Pia, Pety78, 2ursae, valla, benika 20.03. Nika v službi, Razočarana123, Pety78, 2ursae, valla 27.03. Nika v službi, Pety78, 2ursae, valla, benika Danes smo dobili pošto iz MFK in Jakob bo operiran 17. marca A sem vam že povedala, da sem res vesela, da bo vse skup čimprej mimo? ja bravo za kaj pa bo opereran če smem vprašat ?!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 25.2.2010 21:42:05
|
|
|
|
tažana
|
odlično. tale datum je res super blizu . Norice bo dal čez in bo ravno prav. pety: danes mi je Vid na dolgo in široko razložil, da imam hlače za Katarino v vrečki pa pozanimal se je še enkrat kakšen je naš naslov Zelenica 1 ali 4 . Kaj si jih pa tako zjezala s tole 1- ko .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 26.2.2010 7:35:10
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Danes smo dobili pošto iz MFK in Jakob bo operiran 17. marca A sem vam že povedala, da sem res vesela, da bo vse skup čimprej mimo? Wow, Benika, superca! To bo pa res izredno hitro. Najprej žur (zaenkrat kaže na 13.03. in "Gorenjke" spet vodijo ), potem pa operacija. Mimogede, kako se pa TI kaj počutiš? Vse ok? Tažana, a se kam odpravljajo vaši vrtičkarji ali kako? Jaz sem pa včeraj zaključila z mojo nemščino. Dobila potrdilo, da znam za 7a oz. C1 Effective Proficiency. Gremo delat, danes me čakajo interne presoje, popoldan gremo na obisk k Tomaževemu bratrancu (in tudi njegovi poročni priči), jutri zvečer pa verjetno kino. Vmes pa sortiranje poletnih stvari in predpriprave za potovanje. Juhej.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 26.2.2010 7:45:47
|
|
|
|
tažana
|
nika: ne nikamor ne grejo. v nedeljo je šel vid smučat pa sem jim hlače od katarine posodila. pety je pa vidu in očiju napačno številko bloka povedala pa je matjaž že čisto penast prišel do nas .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 26.2.2010 8:18:04
|
|
|
|
benika
|
ja bravo za kaj pa bo opereran če smem vprašat ? Jakob ima preklano nebo v ustih in to mu morajo zašit. Nika, jaz sem ok. Slabosti so končno minile, tako da tudi lažje preživim 8 ur na šihtu. Hlač že 3 tedne ne morem več zapet, tako da je sedaj elastika moj najboljši prijatelj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 26.2.2010 8:29:13
|
|
|
|
pety78
|
Ojojoj, s tem kombinezonom imamo pa res sranje, ampak hvala bogu za sosedo z Zelenice 1, ups 4. Mah, očitno sem pobrklala...prvi blok in številko 1. A je bil penast, a? Pol je bil na robu kapi? Skratka Vid ob sobotah in nedeljah smuča, kombinezona pa iz vrtca ponavadi ne nosimo, razen v petek poberemo vse stvari. Prejšnji teden sem pa mela malega doma, ker je kašljal in sem bila itak na bolniški s Kajo. Pa se od srede do sobote (ker je zaradi dežja smučanje odpadlo) nihče ni spomnil na ta nesrečni kombinezon. V nedeljo zjutraj pa panika. Se je pa to tudi že enkrat pripetilo. Spomnili smo se nanj v petek zvečer, ampak hvala bogu je bila še čistilka v vrtcu in je Matjaža not spustila. Bi res potrebovali dva. Ampak nismo računali na smučanje. Moram pa povedati, da je to super varianta za naše otročke. Vsako soboto in nedeljo je tečaj. Je bolj fajn tako, kot pa da daš otroka na en enotedenski tečaj. Sicer ni nujno, da si vsak vikend tam, ampak naša dva kar gresta, sploh ker sva s Kajo tako ali tako še v okrevanju in niti ne gremo kam drugam. Benika, super za operacijo. Midva z Vidom pa greva 8. aprila na operacijo mandljev in žrelnice v Novo Mesto. ŽUR 13.03.2010 je super! Kaj bomo pa počele, drage dame? A gremo kam plesat? Brez partnerjev bo sicer bolj težko, za disko smo pa mal...hmmm... mal preresne, a ne? Razen baje obstaja en plac Franci na belanci... Jaz še nisem bila tam. Kaj pa nekaj takega? http://www.spasteater.si/si/predstave/4155/default.html To je glih na ta datum.
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......