|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
20.2.2010 13:26:19   
Anonimen
pomoč - naš mali se smrtno boji kopanjauser posted image . Ko sedi v vodi je vse ok, ko ga pa poležim, da bi ga umila pa začne krilit z rokam, pa čudne glasove spuša, pa veliiike oči dobi. Tolk se mi smili, da ga sploh nočem več kopat. Kak nasvet? Banje pa nimam, da bi šla skupaj z njim not.

jz sem svojega sinka kopala kar sede, ker se je tudi bal ležat, in ima še vedno strah se uležat v kabino tako da se kopava stoje ali pa sede star je pa 4leta...

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
20.2.2010 22:38:09   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ooo, Benika, a jih je fasal še Jakob? No, naj se mu čimprej izboljša. Imaš še dovolj PoxClina? Ker jih bo verjetno dobil tudi Oskar glede na predvideno krstno druženje. Nedelja bo lepa (sončno vreme je napovedano), tako da bo dogodek sigurno super. In kje imate slavnostno kosilo?

Jok brate odpade. Oskarja bomo držal zeloooo daleč stran od naših noričkarjev. Je pa res še premajhen za takele špase. Sej pomojem po zraku se to ne prenaša al kako?
Uf pety dobra ideja, morm šwester "spet" prosit za čebriček. Ampak sej je še prekmalu, k še ne sedi, a gre prej tud lahko v ta čebriček?????
razočarana aaaaaaaaa to pa je kriza. No sej 2 sončka doma sta dovolj ane? Še dobro, da so ti jo rešili v 23 tednu. Kako jim je pa to uspelo? Jest sem predlani dvojčka izgubila v 22, pa se ni dalo nč pomagat.

No dans sva ga spet kopala s plenico, probala v leže na buhiju, na hrbtu in isto, revež je čisto hin, tko da banca gre zaenkrat v kot. Bom probala kako se obnese še tuš, mogoče bo pa šlo.

Srečanje - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tkole zgleda reakcija dragega, ko sem ga vprašala. Oskar ima namreč sistem. Prvič se zbudi 2,5h potem ko zaspi, pol pa na vsako uro auf. In dokler se to ne umiri bom zgleda priklenjena na domače večere in noči.

Jutri pa krst. Si morte mislit, letos smo prvi v Kranju pa še edini imamo jutri krst. Ja kam gre ta svet, župnik je čisto hin user posted image user posted image  (prav jim je, kaj pa tolk komplicirajo glede vsega). Aaaaaaaaaaaa sirenca je, morm šibat.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.2.2010 7:03:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

razočarana aaaaaaaaa to pa je kriza. No sej 2 sončka doma sta dovolj ane? Še dobro, da so ti jo rešili v 23 tednu. Kako jim je pa to uspelo? Jest sem predlani dvojčka izgubila v 22, pa se ni dalo nč pomagat.

ojej, ja hudo je če izgubiš otroka, lastne iskušne HB nimam, ampak je moja prijateljica splavila v 22tednu in jo vidim kako je hudo, se mi kr srce trga.....  
a kako so rešil, ti bom opisala od oktobra pa do januarja sem bila na bolniški ( vrtoglavca, slabosti, pritisk) ker pa v januarju ni bilo v kartoteki zadnega izvida, so me poslali delat, ok sem se počutila vredu in sem šla delat.... deveti dan v službi sem se počutila ful slabo, taka čist švoh sem bila, tresla sem se, kuhalo me je, vrtelo... tako da sem šla predčasno domov... iskat me je prišel mož in me komaj ujel da nisem padla po tleh, pol sem dva dni ležala doma nič nisem mogla, ko sem drugi dan zjutraj zakrvavela.... in naslednji dan me je moral mož peljat v LJ. HB je G. rekla da imam telo ki me je samo opozorilo in sem se ulegla takoj in sem ležala že dva dni, tako da se je vse skupaj umerilo, je pa rekla da imam več sreče ko pametiuser posted image no potem sem bila še cel dan dol na opozavanju in ker se ni nič več dogajalo so me spustili domov pod pogojem da čim več počivam, tak da je bilo na koncu HB vse vredu in se je posteljica nazaj zaraslauser posted image

sam mi je G. rekla pol k sem šla na pregled za 6 tednov da ni pričakovala da bom do konca donosila, uglavnem pričakovala je prezgodni porod, sam sem se res mirkala pol do konca, mogoče je bilo tud to da sem imela slepič in sem se spolnila kako sem morala takrat delat da me niso mišice trebušne nič bolele in tako sem tud zdaj in HB je šlo vse lepo skojz...

aja dobro jutrouser posted image

sem sepa razpisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.2.2010 19:58:08   
Anonimen
živjo punce

danes je bil ful lep sonček tak da smo ga izkoristil kolikor smo ga lahko.... zdej gremo pa počas vsi spat

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.2.2010 6:40:35   
Anonimen
jutro

no pa je spet zaspalauser posted image jz pa ne morem in sem od 5h že pokoncuser posted image

lep ponedeljkov danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
22.2.2010 8:07:08   
pety78
Dobro jutro,

Spelka, kljub temu, da ne sedi, ga lahko daš v čebriček, edino jaz sem pod bradico držala roko, da ni glave not namakaluser posted image , ali pa imaš roke v čebru in ga pod ritko polcaš. Saj boš videla takoj, ko boš prvič probala.

Valla., kopija tvoje slike je uspela. Res dober pride. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
22.2.2010 8:31:18   
Anonimen
no pa ste se predramleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
22.2.2010 10:47:12   
Nika v službi
Razočarana, lepo, da si nas "prebudila"...user posted image

Mogoče si opazila, da na našem forumu ni dnevnega javljanja, bolj smo orientirane, da se pač oglasimo po potrebi, ko je kaj konkretnega za pisat, tako smo se nekako navadile in nam ustreza. Zato mogoče izgledamo bolj neaktivne, če nekaj dni ni ničesar gor.user posted image

No, danes pa vsekakor pričakujemo, da se kdo oglasi, saj so imeli na gorenjskem koncu krst in jasno, pričakujemo poročilo in slike. Špelka, Benika - izkažita se!

Kdor se še ni vpisal v seznam, pa le pogumno.user posted image

p.s. Pri nas čez vikend nič posebnega - v soboto smo plavali v Atlantisu, včeraj pa smo se sprehajali vsepovsod - od podeželja do mesta. Priporočam obisk centra v teh dneh, dokler je še sneg. Nika je bila čisto navdušena nad tekaško in curling stezo pri Tromostovju (Olimpijsko mesto) ter na splošno dogajanjem na tistem koncu.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
23.2.2010 8:43:54   
Anonimen
jutro punce

Neposredna povezava do sporočila: 1109
23.2.2010 9:21:35   
Nika v službi
Dobro jutro! Sonček je.... kako lepo. Vsaj skozi okno ga lahko gledam, če že ne morem biti zunaj...

Danes bo natrpan dan - 2 sestanka, popoldne nemščina, zvečer večerja s prijateljico. Dan bo minil kot bi mignil.

Nasploh se mi urnik do najinega odhoda zelo "gosti" - jutri imamo popoldan Frkolina (Nikin frizer), v četrtek imam zadnjič nemščino (in testuser posted image ), Tomaž ima izobraževanje v Novem mestu, na obisk mi pride tuji kupec, ki ga bomo gostili do petka, potem pa je tu že zadnji vikend pred najinim odhodom. Bo treba poletne cunjice ven privlečt, pa kaj spakirat...user posted image Komaj čakam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
23.2.2010 10:14:17   
Anonimen
oooo nika maš naporen teden, no naj čimprej mineuser posted image

jz bi tud kam šlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
23.2.2010 16:33:49   
Anonimen
jz sem pa dobila nov sesavc, sem si ga kr sama podarila za RDuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
23.2.2010 18:57:58   
A-N-J-A
spelka-naš Bor je imel prvo kopanje v čebričku.Je patronažno zanimal kako to zgleda, pa sem ji pokazala, tako da namesto da bi ga ona skopala, sem se jaz junaško lotila podvigauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
23.2.2010 20:37:24   
benika
Nika, za taxi ni problema, vaju bo z veseljem pobral. Preden gresta me še enkrat zvrcni.

Krst uspel, Oskar se tud oglasil ni (po moje ga je Špela mal zadrogirala prej) slikice pa sledijo v kratkem.

Yelci, kako Kristjan?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.2.2010 21:13:08   
spelka12
Slikce bi dala, PA NOBENE NIMAM. Jest nisem slikala, ostali jih špa še niso dal, tko da naj jih benika gor prilima.

Krst je super uspel, OSkar je bil tolk priden, niti glaska ni dal od sebe, pol je pa še celo kosilo prespal, se zbudil ob odhodu in ko smo bili popoldne pri nas še na enem druženju je seveda spet zaspaluser posted image . Kolk imam jaz pridnega otroka. Samo raje bi videla, da tako spi ponoči.
Grem, ker je hausy na sporedu.
Pa, pa.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.2.2010 12:17:32   
Nika v službi
Benika, hvala tebi in Edotu za prijaznost. Vsekakor se ti oglasim, preden se vračamo.
Kako je Jakob?

Špelka, daj, podrezaj tetko, da objavi kakšno sličico novokrščenca.user posted image

Yelci, a ima Kristjan tudi noričke?

A vi mene glede našega večera ignorirate?user posted image Nobena se noče več vpisat v noben datum - zdaj sem pa užaljena. In bom spokala in šla v Jordanijo. Tko.user posted image

Krasen sonček, jaz pa popoldan izpit iz nemščine.user posted image Tomaž v NM, dete pa samo brez staršev cel dan.user posted image Ah, bo že.

Kje pa ste vse - Ninočka, Valla, Pety? Sploh Ninočka se nič ne oglaša... kje si, bejba?!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.2.2010 16:49:04   
Anonimen
živjo

smo bili zunaj in je bilo superuser posted image user posted image

zdej sem pa že malo pospravila, posesala in pomilauser posted image zdej pa samo še speglam in sem na konju uživajteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 17:13:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.2.2010 18:44:11   
benika

06.03. Pety78, 2ursae, valla, benika
13.03. Nika v službi, Pia, Pety78, 2ursae, valla, benika
20.03. Nika v službi, Razočarana123, Pety78, 2ursae, valla
27.03. Nika v službi, Pety78, 2ursae, valla, benika

Danes smo dobili pošto iz MFK in Jakob bo operiran 17. marcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A sem vam že povedala, da sem res vesela, da bo vse skup čimprej mimo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.2.2010 18:58:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

06.03. Pety78, 2ursae, valla, benika
13.03. Nika v službi, Pia, Pety78, 2ursae, valla, benika
20.03. Nika v službi, Razočarana123, Pety78, 2ursae, valla
27.03. Nika v službi, Pety78, 2ursae, valla, benika

Danes smo dobili pošto iz MFK in Jakob bo operiran 17. marcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A sem vam že povedala, da sem res vesela, da bo vse skup čimprej mimo?

ja bravouser posted image user posted image user posted image za kaj pa bo opereran če smem vprašat ?!user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.2.2010 21:42:05   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odlično. tale datum je res super blizu user posted image . Norice bo dal čez in bo ravno prav.

pety: danes mi je Vid na dolgo in široko razložil, da imam hlače za Katarino v vrečki pa pozanimal se je še enkrat kakšen je naš naslov Zelenica 1 ali 4 user posted image . Kaj si jih pa tako zjezala s tole 1- ko user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
26.2.2010 7:35:10   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Wow, Benika, superca! To bo pa res izredno hitro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najprej žur (zaenkrat kaže na 13.03. in "Gorenjke" spet vodijouser posted image ), potem pa operacija.user posted image

Mimogede, kako se pa TI kaj počutiš? Vse ok?

Tažana
, a se kam odpravljajo vaši vrtičkarji ali kako?

Jaz sem pa včeraj zaključila z mojo nemščino. Dobila potrdilo, da znam za 7a oz. C1 Effective Proficiency.user posted image

Gremo delat, danes me čakajo interne presoje, popoldan gremo na obisk k Tomaževemu bratrancu (in tudi njegovi poročni priči), jutri zvečer pa verjetno kino. Vmes pa sortiranje poletnih stvari in predpriprave za potovanje. Juhej.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
26.2.2010 7:45:47   
tažana
nika: ne nikamor ne grejo. v nedeljo je šel vid smučat pa sem jim hlače od katarine posodila. pety je pa vidu in očiju napačno številko bloka povedala pa je matjaž že čisto penast prišel do nas user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.2.2010 8:18:04   
benika
ja bravo za kaj pa bo opereran če smem vprašat ?

Jakob ima preklano nebo v ustih in to mu morajo zašit.

Nika, jaz sem ok. Slabosti so končno minile, tako da tudi lažje preživim 8 ur na šihtu. Hlač že 3 tedne ne morem več zapet, tako da je sedaj elastika moj najboljši prijatelj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.2.2010 8:29:13   
pety78
Ojojoj, s tem kombinezonom imamo pa res sranje, ampak hvala bogu za sosedo z Zelenice 1, ups 4. user posted image user posted image user posted image Mah, očitno sem pobrklala...prvi blok in številko 1. user posted image user posted image user posted image A je bil penast, a? Pol je bil na robu kapi? user posted image user posted image

Skratka Vid ob sobotah in nedeljah smuča, kombinezona pa iz vrtca ponavadi ne nosimo, razen v petek poberemo vse stvari. Prejšnji teden sem pa mela malega doma, ker je kašljal in sem bila itak na bolniški s Kajo. Pa se od srede do sobote (ker je zaradi dežja smučanje odpadlo) nihče ni spomnil na ta nesrečni kombinezon. V nedeljo zjutraj pa panika. user posted image
Se je pa to tudi že enkrat pripetilo. Spomnili smo se nanj v petek zvečer, ampak hvala bogu je bila še čistilka v vrtcu in je Matjaža not spustila. user posted image
Bi res potrebovali dva. Ampak nismo računali na smučanje. Moram pa povedati, da je to super varianta za naše otročke. Vsako soboto in nedeljo je tečaj. Je bolj fajn tako, kot pa da daš otroka na en enotedenski tečaj. Sicer ni nujno, da si vsak vikend tam, ampak naša dva kar gresta, sploh ker sva s Kajo tako ali tako še v okrevanju in niti ne gremo kam drugam.

Benika, super za operacijo. user posted image Midva z Vidom pa greva 8. aprila na operacijo mandljev in žrelnice v Novo Mesto.

ŽUR 13.03.2010 je super! user posted image Kaj bomo pa počele, drage dame? A gremo kam plesat? user posted image Brez partnerjev bo sicer bolj težko, za disko smo pa mal...hmmm... mal preresne, a ne? Razen baje obstaja en plac Franci na belanci...user posted image user posted image user posted image Jaz še nisem bila tam.
Kaj pa nekaj takega?

http://www.spasteater.si/si/predstave/4155/default.html

To je glih na ta datum.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......