Nika v službi
|
A-a, Benika, Tomaža ti pa ne prepustim, sploh pa ne v Jordaniji. Saj vas imam rada, ampak.... Saj vam bolj ustreza zadnja sobota, a ne? Valla, Nika je imela tiste lišaje predvsem po ritki, na ramenu, nekaj po trebuščku in na zgornjem predelu hrbta. So bile take osamljene lise, ki pa na Ribodermin in hladilno mazilo niso "trzale", tista krema, hudimana, me jezi, ker se ne morem spomniti... moment, grem prav pogledat........Locoidon. , torej to je pomagalo. Se pa namaže čisto na tanko in le nekaj dni. Pa še eno drugo smo imeli, ampak tiste pa nimam več, zato ne morem plonkat. Teta beta, zdaj sem se spomnila, da je neke take lise imela Manca, Nikina sestrična. A bi hotela pokazat slike? Kolikor se spomnim, je bila takrat pri njej diagnoza reakcija na stik z mačjo dlako... 2ursae, kako sta se zdaj odločila glede hotela, je Korotan aktualen ali ne? Bi morala namreč Zlati povedat status...