teta beta
|
Lep dober večer vsem! Najprej seveda čestitke, Benika!!!!!!!! Tudi jaz držim pesti, da bo punčka, ampak jasno, v prvi vrsti, da bo pa dete zdravo, karkoli že bo! (Upam, da ne pričakuješ svoje marele nazaj, ker ni več v tako dobrem stanju, kot je bila ) Nika, kaj pa vem, kaj bi ti rekla. Jaz ziher na mojem mestu ne bi šla; prvič, ker mi je to čisto preveč denarja, drugič, ker imam še enega majhnega otroka, tretjič, ker me v Jordanijo sploh ne vleče in četrtič, ker halo! 1700 eur za en teden, pa mi gremo vsi štirje skupaj nekam za ta denar. Pa še za zraven imamo pa še ostalo bi verjetno (no, če bi nam kdo podaril, bi se že potrudili zapravit ). Skratka, tole me ne prepriča, če bi se šlo za kako Norveško, Škotsko, Islandijo, Portugalsko... bi bilo mogoče drugače, ampak bi mi bilo vseeno verjetno hudo za mojima sončkoma. Verjetno bi poskusila vse skupaj organizirat tako, da bi za isto ceno vsi šli nekam. Saj veš, da smo mi bolj na izi, kampiranje, avtodom, kak penzionček; hoteli s 5 * glih niso za nas, po moje bi se počutila tam kot en outsider. Pismo, saj bi si morala sploh nakupit kaj za oblečt, da sploh pridem v tak hotel . Ampak, seveda zdaj na TVOJEM mestu je pa čisto drugače, želiš si tja, denar ni problem (oz. si ga imaš možnost prerazporedit), uživaš v luksuzu in Nika je itak navajena biti z babico in dedijem, saj živite skupaj. Mislim, da ni panike glede nje, po moje bo razumela. tannya, jaz se te tudi ne spomnim. Kdaj si pa bila z nami, čisto na začetku? Kaj pa imaš, fantka ali punčko? Ti se kar vklopi v debato, pa bo. Doroteja, za uspelo operacijo! Glede dude bodi kar vztrajna, saj bo zelo kmalu pozabila, boš videla. Jaz sem J. nehala dojit prejšnji vikend, ko sem šla smučat. In tudi sploh ni panike. Saj je res, da ga je že prej večkrat dal moj spat kamot brez dojenja, ampak ko sem bila pa jaz zraven, je pa hotel zizat. Zdaj pa se samo stisne k meni, pa je.