Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jutri pa imamo kontrolo pa operaciji. Imamo uz z barvilom in se bo zak točno vidlo ali je uspelo ali ne! Upam da ja. Držite prosim jutri pestke. Tudi mi se pridružujemo dobrim željam! Beniki pa še tule "uradno" - iskrene čestitke. Sporočilo je bilo izvirno, da je kaj. Punce, jaz se pa danes že cel dan "valjam" v odločitvi ZA ali PROTI. Jordanija JA ali NE. Torej, Tomaž je v službi dobil nagrado in sicer potovanje v Jordanijo za 1 teden - vse vključeno, nek hud program, sami fensi šmensi hoteli 5*, Petra, Mrtvo morje, Aqaba in ne vem kaj še, program za dol past in vse plačano. Zanj. Jaz grem lahko zraven za 1.700€. Ni toliko problem v samem denarju (čeprav je to velik znesek, še posebej ob vseh nedavnih stroških*) kot v dejstvu, da bi oba odletela v daljno deželo, Niko pa pustila doma v varstvu pri babi in dediju. Uf, odločitev moram sporočiti do četrtka, sicer se nagibam k temu, da vendarle grem, ker je res edinstvena priložnost, ampak.... joj, črviček me gloda... A mi date malo vzpodbude? Koliko bi vas tako priložnost izkoristilo in koliko absolutno ne in zakaj ne? * dopolnilo k stroškom: nov avto sva naročila, nov TV sva kupila (stari je pred parimi dnevi dokončno izdihnil). In ja, Samo, kupila sva full HD. Kaj češ, ženska si pač ne da ničesar dopovedat.