|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
21.1.2010 21:19:42   
teta beta
O, Doroteja, to je pa super slišat. Da ste se imeli fajn, seveda, ne da je Alina zbolela. To mora biti pa res šit, da se ti to zgodi še tako daleč od doma, pa ne znaš jezika in nič. Glavno da je vse v redu. A da je bilo več otrok - to mora biti pa strašno zanimivo. Jaz sem si predstavljala, da greste kar tako na bus s kakšnimi mlajšimi, študenti ipd., ne pa družine. To je pa fajn, tako bi jaz tudi šla.

Tamponi in menstruacija - tako daleč pa jaz še ne grem, mislim, da 4letnikom pa tudi še ni treba čisto vsega vedet. Tudi ko vidi kondome pač rečem, "to ima ati nekaj, kar tam pusti" in ne razlagam dalje. Pa saj tudi ne sili. Pa saj tudi o menstruaciji in tamponih še ni nič spraševala, sama pa tudi ne bom šla razlagat.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 926
22.1.2010 9:52:18   
pety78
Hojla, punce,

Da se na hitro javim. Cel teden sem doma, je najprej Kaja zbolela, nato še jaz, včeraj ob 4. zjutraj pa je še Vid začel bruhat, tako da sem prosila Matjaža, da je bil včeraj z nami doma, če ne bi se mi tako sfuzlalo, ker je tamala takoooooo tečna. Iz joka v smeh in kar je še huje, iz smeha v jok. Non stop! Seveda, če ji poleg vsega še vse 4 dvojke ven lezejo. Revica je pri letu in pol še vedno s štirimi zobki, sedaj jih bo pa kar naenkrat 8.

Na smučanju prejšnji vikend je bilo ok. Vid je sicer drugi dan, ko so šli na vlečnico kričal, kot da bi ga iz kože dajal. Dober, da sva bili s Kajo doma, ker mi je večer prej zakuhala. No, potem pa se je kar navadil in je šlo. Ta vikend pa verjetno ne bo nič zaradi zdravja.
Eh, komaj čakam na pomlad...user posted image

Ninočka, kombinezon je v LJ. Če boš kaj na Viču do cca 17. ure, se kadarkoli oglasiš, drugače ti ga pa po 17. uri Matjaž kamot kam dostavi. Sicer se pa raje slišiva, ok?

LP, Petra

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 927
23.1.2010 8:39:54   
benika
A ste videle tole? Grozauser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4862379/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 928
23.1.2010 13:10:06   
tažana
jap, sem vse zaklenila! user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 929
23.1.2010 21:33:43   
yelci
Ha, ha, ha, jst pa neki vem!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 930
23.1.2010 21:40:27   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Ha, ha, ha, jst pa neki vem!!!!!!!!user posted image

Jest tud, pa kaj.user posted image user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 931
23.1.2010 21:44:08   
yelci
user posted image user posted image user posted image
Punce, se opravičujem, če sm mal čudnauser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 932
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 22:19:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yelci)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
23.1.2010 23:30:21   
2ursae
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... komurkoli že za karkoli že user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 934
24.1.2010 7:56:58   
A-N-J-A
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hudoooooooooooo, ČESTITKE tud od mene!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 935
24.1.2010 8:32:38   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

user posted image user posted image user posted image
Punce, se opravičujem, če sm mal čudnauser posted image

O nisi, nisi čudnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 936
24.1.2010 12:47:32   
pety78
Pravijo da gre v tretje rado. Mogoče nam je pa le uspelo naredit punco. Bomo videli septembra.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, he he he, bravo mami in ati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 937
24.1.2010 14:54:50   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Pravijo da gre v tretje rado. Mogoče nam je pa le uspelo naredit punco. Bomo videli septembra.

te besede lahko pašejo le pod eno osebo user posted image , Čeeeeeestitkeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , navijamo za user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 938
24.1.2010 15:40:31   
spelka12
No zdej, ko pa že vsi vejo bom pa jaz tud rekla

VEM PA NE POVEEEEEEEEEMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 939
24.1.2010 18:24:49   
tažana
Jupi!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo pa ja še en fantič, ko pa so vaši fantiči tako prisrčni user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 940
25.1.2010 9:29:45   
pety78
Punce heeeeeeeelp!

Kaji bode ven 8!!! zob. Vse dvojke in mislim da vse štirke. Tako je boga, NIČ ne je, pije bolj malo, ponoči se tako dere, da jo po moje cel blok sliši. user posted image Pa sploh se je ne da pomirit. Včeraj sem ji dala dve dozi calpola, pa mažem s calgelom. Kaj naj še naredim? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 941
25.1.2010 10:02:15   
Nika v službi
Ojej, Pety, ubožica. Tvoja mala in ti z njo. Ne vem, kaj bi ti še lahko svetovala za ublažitev bolečin.... če Calpol ne pomaga, pa Calgel... ne vem... a ima tudi vročino?

Sem ti poslala en mail s prošnjo - pozabi nanj. Imaš zdaj vse kaj drugega za poštimat...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 942
25.1.2010 11:53:56   
pety78
Sem ti poslala en mail s prošnjo - pozabi nanj. Imaš zdaj vse kaj drugega za poštimat...

Sem ti odgovorila. Jaz srčno upam, da do vikenda več ne bo tako hudo, no. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
25.1.2010 11:58:12   
Pia67
Pety v Škofji Loki so pred časom imeli lekarno Arnika (ne vem, če še deluje), ker je šla ga. Zvonka v pokoj.
Vseeno jo lahko kontaktiraš na tel.  040 850 770
Pri njej so se dobile kroglice Osanit, ki lajšajo bolečinopri izraščanju zob. Kroglico stopiš v žlici vode. Probat ni greh, morda pa ima kak drug pameten nasvet.

Drugače nič novega razev, da je Nič videla kostum princeske (lanski), ki sem ga hotela dati prijateljičini hčerki za pusta in si ga je prilastila. Tako bomo zopet v rožnatem user posted image . No, saj je še daleč.

Aja, gledali sva Planet 51, zdaj je na vrsti Princeza in žabec (pa Aldvin in ... , pa aprila Shrek). Kino je zakon user posted image .
Na drsalno revijo (predstava za otroke traja eno uro) ne greva, ker sva šli v soboto na gledališko delavnico, tam so bile malo starejše punčke, ki imajo  gledališki abonma in so Nino spraševale, če bo šla v soboto na Zlatolasko in tri medvede. Tako, da bomo prišli ceneje skoz. Še dobro, da nisem nabavila kart, pridejo pa z Dnevnikovo prilogo Pilot 20% ceneje.

Neposredna povezava do sporočila: 944
25.1.2010 13:56:28   
A-N-J-A
pety-po mojem da je najboljš, da ji kar Calpol daješ, če ji seveda pomaga.Boljše kot pa da se otrok matra.Drugače pa baje zelo pomaga ogrlica z jantarja, imajo jo v Ahat-u v centru Lj., pa mislim da jo tudi Mojškratek.com prodaja. Pikapokeuser posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 945
26.1.2010 14:18:41   
doroteja23
user posted image čestitke!user posted image user posted image

Joj ene že tretjič jaz pa še drugič ne! Mojuser posted image ni za to! Jaz pa bi kr mela!

Pri nas pa poteka misija duda! Sem misla da bo bolj kriza, ampak kr gre. Vpraša za dudo samo pred spanjem popoldne in zvečer, pa ponoči včasih! Ampak bo počesi. Tudi plenico smo vzeli ponoči dol. Tak da smo kr dvoje na enkrat začeli odvajat. Plenica je šla kr vredi, saj je itak že bla brez. Duda pa bo tud počasi!
Jutri pa imamo kontrolo pa operaciji. Imamo uz z barvilom in se bo zak točno vidlo ali je uspelo ali ne! Upam da ja. Držite prosim jutri pestke.

Tak to je blo malo od mene!
lp

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 946
26.1.2010 16:56:25   
benika
Jutri pa imamo kontrolo pa operaciji. Imamo uz z barvilom in se bo zak točno vidlo ali je uspelo ali ne! Upam da ja. Držite prosim jutri pestke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.1.2010 21:27:27   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi se pridružujemo dobrim željam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beniki pa še tule "uradno" - iskrene čestitke. Sporočilo je bilo izvirno, da je kaj. user posted image

Punce, jaz se pa danes že cel dan "valjam" v odločitvi ZA ali PROTI. Jordanija JA ali NE. Torej, Tomaž je v službi dobil nagrado in sicer potovanje v Jordanijo za 1 teden - vse vključeno, nek hud program, sami fensi šmensi hoteli 5*, Petra, Mrtvo morje, Aqaba in ne vem kaj še, program za dol past in vse plačano. Zanj. Jaz grem lahko zraven za 1.700€. Ni toliko problem v samem denarju (čeprav je to velik znesek, še posebej ob vseh nedavnih stroških*) kot v dejstvu, da bi oba odletela v daljno deželo, Niko pa pustila doma v varstvu pri babi in dediju. Uf, odločitev moram sporočiti do četrtka, sicer se nagibam k temu, da vendarle grem, ker je res edinstvena priložnost, ampak.... joj, črviček me gloda... A mi date malo vzpodbude? Koliko bi vas tako priložnost izkoristilo in koliko absolutno ne in zakaj ne?

* dopolnilo k stroškom: nov avto sva naročila, nov TV sva kupila (stari je pred parimi dnevi dokončno izdihnil). In ja, Samo, kupila sva full HD. Kaj češ, ženska si pač ne da ničesar dopovedat.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 948
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 8:11:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 949
27.1.2010 8:30:59   
tannya
Ojla septembrke 2005user posted image
se vam na hitro javim, da preverim, če se me še spomnite....sem bila tudi septembrka 2005.
No, naneslo je tako, da bom letos spet septembrkauser posted image  Ker vas že dolgo nisem brala, nisem na tekočem kako ste, ali imate že veliko otrokuser posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?