teta beta
|
Nika, vse naj naj, predvsem veliko zdravja in pa seveda veselja in sreče s svojimi najbližjimi!!! Ninočka, vi pa res nimate sreče! A niste že lani na smučanju bili nekaj bolani al me spomin vara? Valla, pri nas so tamale legice hit že skoraj celo leto. Prve je sicer dobila že prd dvema letoma v adventnem koledarju, jih je rada vsake toliko časa razsula ven in se igrala z njimi, ampak jih še ni mogla sestavljat. Potem smo ji lani pozimi kupili bagrčka od Cityja, ga je sestavila sama po navodilih in takrat je že tudi one od prej sestavljala. Potem je čez nekaj časa dobila še en set iz serije Bellville (za punčke) in čez nekaj mesecev za rd še celo škatlo (roza). In letos smo imeli še en lego adventni koledar, tako da imamo že kar lepo število figuric (tudi božička ) in tudi zidakov (te tudi kar tako včasih kupimo, pa ploščo imata). Ful ful rada se (oba) igrata z njimi. Janoš jih sicer jasno ne more sestavljat (duplo kamot, jih ima tudi ful rad), jih pa razstavlja, če lahko, tudi poskuša dat na ploščo, jih meče , ampak v usta pa nikoli! ne da. Včasih prav sam sili, da se hoče igrat z njimi in mu jih pač dam, čeprav jih potem pobiram po vseh kotih. Daša pa itak... veliko ima teh dodatkov (šalice, čajnik, krožnike, omarice, glavnik, rože, smrekica, metle, psa, muco...), pa kocke so (tudi) roza, bele, nekaj celo z bleščicami, luštne, zanimive za punce in ji res domišljija dela na polno. JAz sem pa danes spet smučala na Golteh, super je bilo, sonček, fajn sneg, super proge, nič gužve. Imam letos za sabo že 7 smučarskih dni (lani 0 - koze), takod a kar v redu, nekaj jih še pa bo. Daša ima še 5x tečaj in potem še enkrat kao predstavitev. Ji pa že zelo dobro gre. Zadnjič sva šle z avtobusom gor in nazaj, je bilo tako fajn, ker ni bilo treba vozit, sva lepo zadremali . No, tako, toliko od nas, spet nisem začela likat, zdaj ziher ne bo nič... j..ti cote! A jih imate vi tudi toliko??!! Pa jaz bom znorela enega lepega dneva. No, ja, ne bom, sem HB preveč flegma do tega.