|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
30.1.2010 20:17:14   
teta beta
No, jaz pa sploh ne vem, O ČEM vi to oz. KAJ je to. Pa moj po moje tudi ne. (Pa prosim, to ni bila izražena želja, da mi razložite.) Pismo, mi gre to na živce, človek sploh ne more več kupit televizije, da bi jo enostavno priključiš na štrom, vžgeš in dela. A je res treba imet tisoč in eno nepotrebno funkcijo za navaden klinčev tv, ko itak manj ga gledaš, boljše je. Pa saj ga mi tudi gledamo, valjda, ampak ko mi gre tako na živce, ko po nesreči kak gumb pritisnem in pridem nekam v meni in tavžnt enih funkcij, samo izklopit se ga ne da. Eh, pustimo to... 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.2.2010 8:08:33   
tažana
teta beta: sej bo user posted image  user posted image . jaz sem za nakup tv- ja samo kimala. Pa mi je Aljaž ves čas nekaj razlagal pa spraševal jaz pa pojma nimam. Katarina bo pa itak kmalu bolj obvladala računalnik kot jaz user posted image .

Grem se Neža dere. Že od sobote ima vročino- pa ne vem zakaj ?? Čakam, če bo še kaj, kje ven vdarilo al pa naj vročina izgine user posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.2.2010 9:04:14   
pety78
user posted image Nika v službi, vse najlepše za tvoj rojstni dan!user posted image

Samo zate...

user posted image

user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.2.2010 9:37:09   
tažana
pety: a nimaš nobene šivanke, da bi vsaj balon počla user posted image . Zdej Niko v službi reši samo to, da s seboj šivanke nosi user posted image .
Pety a ti še kaj pečeš torte? veš mi imamo kmalu krst... user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.2.2010 11:13:09   
pety78
Pety a ti še kaj pečeš torte? veš mi imamo kmalu krst... user posted image

Seveda, soseda. Po naročilu, unikat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.2.2010 11:14:20   
tažana
koliko me pa pride ena taka dobra pa ne preveč velika? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.2.2010 11:15:34   
tažana
nika še tuki vse najboljše- da bo res najboljše user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.2.2010 11:31:23   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

koliko me pa pride ena taka dobra pa ne preveč velika? user posted image

Ooooo, kake probleme mam jaz s temi cenami. A ne, Nika?user posted image
Najbolje bo, da mi vse surovine prineseš, pol bom pa še sama vedela, koliko me torta pride. user posted image user posted image user posted image Pa odvisno, ali želiš oblečeno s tičino maso ali ne.
Kdaj pa imate krst?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.2.2010 11:32:04   
ninocka
Da se vam javim z nasega smucanja, ki je zgledalo nekako takole:
jst in Lian sva bila na infekcijski, Ruben je bil na pocitnicah pri mojih dveh, Samo in Evan sta pa smucala.
Kaj vec pa kasneje, pa tudi prebrala bom pol za nazaj.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.2.2010 11:33:11   
pety78
jst in Lian sva bila na infekcijski

Ojoj, ojoj, ojoj, ...user posted image Upam, da ste sedaj ok.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.2.2010 12:21:07   
spelka12

jst in Lian sva bila na infekcijski

Ja madonca. Sej ste zdej že zdravi ane?
tažana kdaj pa bo krst? Mi ga imamo 21.2. Pa naš "dober" župnik noče dat beniki potrdila, da bi bila lahko botrca. Sej bi velik sočnih povedala, pa rajš ne bom, da me ne bo kdaj štrafal. A neža pa z vročino? Naš jo je tud imel okol 39, sem šla k pediatrinji pa je samo viroza. AMpak zdej je že dober. Pomojem nekaj razsaja.
nika vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeee, la la la la la laaaaaaaaaaaa
pety če maš probleme s cenami, pol daj okvirno vse na 100€, pa ne bo več problemovuser posted image .

U sirena, šibam

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 986
1.2.2010 12:49:51   
tažana
krst mamo 14.2. En dan pred atkovim rojstnim dnevom pa za atka je maša takrat (krst je med mašo)- tko, da upam, da prenesem. Zadnje dni me spet precej trka vse skupaj... bliža se moj rojsti dan pa mam kar mal treme kako ga bom preživela- upam da ne v joku user posted image .
Ko že mislim, da sem iz hujšega ven, me vedno znova vse skupaj povozi. (v petek še zaspati nisem mogla, kar lilo je iz mene) user posted image . Ah naj bo že eno leto mimo, pravijo da je 1. leto najhuje user posted image .

pety: saj ne mislim komplicirat ti mi samo okvirno povej, da vidim, če pridem skoz user posted image . Nimam predstave, ko smo jih pa vedno sami pekli...
pa kar brez tičine mase računaj. seveda če lahko.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 987
1.2.2010 13:06:56   
tažana
ninočka: kaj ste pa imeli user posted image .

Z nežo pa počakam do jutri če bo imela še kar vročino jo peljem k P. sej nima veliko (37,5- 38,5) ampak se že vleče.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 988
1.2.2010 21:20:39   
benika
Nika v službi...a te kej kosti bolijo? Prihaja revma? Slabše vidiš? Moža več ne slišiš? Jah, tko je to, ko vstopiš v novo desetletje.
Želimo ti, da se naslednjih 40 let koplje v sreči in zdravju,
pa ostani še naprej taka fejst baba kot dosedajuser posted image

Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 989
2.2.2010 8:02:26   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

pety: a nimaš nobene šivanke, da bi vsaj balon počla user posted image . Zdej Niko v službi reši samo to, da s seboj šivanke nosi user posted image .

Tažana, a veš, da imam vedno s seboj šivalni set, ampak, glej ga, zlomka, balon noče in noče počit. A mislite, da po določenem času tele pike od igle na ekranu izginejo?!?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, punce, za vsa voščila.

Pety
, tebi še enkrat hvala za torto. Bila je res fantastično dobra, večina je vzela še repete.user posted image

Ninočka, infekcijska? Ojej, to pa ste imeli "zabavo". Čakamo poročilo, kaj se je dogajalo z vami.

Tažana, kako je z Nežo? Je vročina padla ali gresta danes k zdravniku?

In ostale septembrke 05, kako ste?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.2.2010 8:07:06   
tažana
dobro jutro.
jaz že čakam da neža 1. danes, pade v svet sanj. vočine pa mislim da nima več (moram še zmerit), tako da je ne bom nikamor vlekla user posted image . moram še dobro pregledat, če ni slučajno kje kakšen zob na vidiku- pa mi ne pusti user posted image .
šibam...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.2.2010 9:02:59   
Pia67
Kdor ne bere RR septembrke 2005, ga tepe ... Koliko novega user posted image

Benika user posted image  za 3.user posted image .
Hm, se mi kar stoži po vznesenem stanju user posted image , ampak ne bi šla še enkrat skozi. Sploh sedaj, ko vidim moje male "reveže", kako se borijo za vsak dan. Ampak ti si še mlada, fantka rabita 3. nogometaša ali pa sestrico, da jo bosta razvajala. Čestitam! 

Nika vse naj, naj. Ja 40. so najboljša leta. Boš videla user posted image

Pri nas teramo smuči, za Nino sva včeraj iskala otroške skate smučke, ker hoče delat tisto kot mi2, pa na alpskih ne gre(negibljiva peta). Bomo probal čez 14 dni v Ratečah kaj rabljenega dobit. V bistvu so bolj problematični čevlji, ker nimajo 30 številke.
Pa za pusta se tudi pripravljava, kupila sem blago za baletno krilce, danes zvečer nareževa, ju3 pa zaveževa na elastiko, ker je zelo preprosto in bo Nina ob moji pomoči izdelala krilce. Zgornji del bo stara majica rožnate barve, ki jo bo porisala z barvami, ki se po 6 urah sušenja in likanju napihnejo, pa nekaj bleščic bom našila in bo malo drugače kot lansko leto. Krila odpadejo, kaka bolj gozdna barva tudi, tako bo kot sladkorna penauser posted image .
Hodim na terapije, noga je mal fuč, pri teku zateka, če smučam pa ne. Tako, da kakor sem začela tudi zaključujem, HB da je sneg.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 13:51:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
2.2.2010 18:08:04   
2ursae
oho, nika, vse najboljše in najslajše user posted image user posted image za okroglo user posted image

mi smo spet bolni, eh, no comment ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.2.2010 20:15:48   
teta beta
Nika, vse naj naj, predvsem veliko zdravja in pa seveda veselja in sreče s svojimi najbližjimi!!!

Ninočka, vi pa res nimate sreče! A niste že lani na smučanju bili nekaj bolani al me spomin vara?

Valla, pri nas so tamale legice hit že skoraj celo leto. Prve je sicer dobila že prd dvema letoma v adventnem koledarju, jih je rada vsake toliko časa razsula ven in se igrala z njimi, ampak jih še ni mogla sestavljat. Potem smo ji lani pozimi kupili bagrčka od Cityja, ga je sestavila sama po navodilih in takrat je že tudi one od prej sestavljala. Potem je čez nekaj časa dobila še en set iz serije Bellville (za punčke) in čez nekaj mesecev za rd še celo škatlo (roza). In letos smo imeli še en lego adventni koledar, tako da imamo že kar lepo število figuric (tudi božička user posted image ) in tudi zidakov (te tudi kar tako včasih kupimo, pa ploščo imata). Ful ful rada se (oba) igrata z njimi. Janoš jih sicer jasno ne more sestavljat (duplo kamot, jih ima tudi ful rad), jih pa razstavlja, če lahko, tudi poskuša dat na ploščo, jih meče user posted image , ampak v usta pa nikoli! ne da. Včasih prav sam sili, da se hoče igrat z njimi in mu jih pač dam, čeprav jih potem pobiram po vseh kotih. Daša pa itak... veliko ima teh dodatkov (šalice, čajnik, krožnike, omarice, glavnik, rože, smrekica, metle, psa, muco...), pa kocke so (tudi) roza, bele, nekaj celo z bleščicami, luštne, zanimive za punce in ji res domišljija dela na polno.

JAz sem pa danes spet smučala na Golteh, super je bilo, sonček, fajn sneg, super proge, nič gužve. Imam letos za sabo že 7 smučarskih dni (lani 0 - koze), takod a kar v redu, nekaj jih še pa bo. Daša ima še 5x tečaj in potem še enkrat kao predstavitev. Ji pa že zelo dobro gre. Zadnjič sva šle z avtobusom gor in nazaj, je bilo tako fajn, ker ni bilo treba vozit, sva lepo zadremali user posted image .

No, tako, toliko od nas, spet nisem začela likat, zdaj ziher ne bo nič... j..ti cote! A jih imate vi tudi toliko??!! Pa jaz bom znorela enega lepega dneva. No, ja, ne bom, sem HB preveč flegma do tega.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.2.2010 14:21:15   
pety78
No, tako, toliko od nas, spet nisem začela likat, zdaj ziher ne bo nič... j..ti cote! A jih imate vi tudi toliko??!! Pa jaz bom znorela enega lepega dneva. No, ja, ne bom, sem HB preveč flegma do tega.

Non stop, ampak ne za likat, ker jih dam večinoma vse v sušilca, temveč se mi jih še zlagat ne da in nosit v omaro. user posted image Pol so pa raztegnjene čez stol 2 dni. user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.2.2010 20:32:11   
Nika v službi
Tažana, si našla kak zametek zobka pri Neži?

Valla, a ti pa kar vnetje oči?! No, samo, da ste zdaj vsi bolje.

2ursae, kaj pa se je vas tokrat lotilo - viroza, prehlad?

Pia, a že št. 30 (običajno verjetno 29) nosi Nina? Uf, velika nogica. No, pa saj je tudi velika punca. Kako pa tvoja noga? Kakšne terapije to imaš?

Ninočka, kako ste? Vse ok?

Teta beta, likanje tudi jaz sovražim, HB za zlato mami, ki večino dela opravi namesto mene. Sicer pa bravo za že 7 smučarskih dni. Vsaj še enkrat toliko ti jih želim.

Tiste male legice imamo tudi mi, še od naju s Tomažem, in občasno se jih tudi Nika loti, le da ona nima nekega posebnega veselja z njimi. Ne s temi in ne s tistimi, večjimi. Je pač bolj po meni. So mi legice španska vas.

Včeraj je bil pri nas en divji dan - nabava, nakup darila za RD, potem sva Niko peljala na praznovanje v G-rego (praznovala sta 2 njena sovrtičkarja in je bila med povabljenimi), hitro sva jo tam oddala, midva šla k maši (praznik - svečnica), po maši pa na kavico do 20:30. Po dveh urah in pol zabave sva najino razgreto madam spet pobrala in odpeljala domov pod tuš in direkt v posteljo. To je bil tempo, vse je šlo skoraj na minute, uf, uf.

Če se kdo želi pogledati, kako je v Nikini enoti potekala zimska olimpiada, najde slikice tule:

http://www.vrtec-ciciban.si/images/dokumenti/ajda_nives_10.pdf

Niko najdete kar na prvi sliki pri preskakovanju ovir (v temno rjavi bundi in lila hlačah), potem pa je nekje na saneh in na koncu, ko so vsi dobili medalje (tretja z leve v zgornji vrsti).

Nočko!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 3.2.2010 20:33:17 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 997
4.2.2010 7:35:42   
Nika v službi
TAŽANA, VSE NAJBOLJŠE!

Enega takega ti želim, da bi te razvajal vsak dan znova...user posted image

user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 998
4.2.2010 7:57:25   
tažana
o hvala nika v službi user posted image . veš mišice me ne ganejo preveč- enga tacga, ki bi me cel dan razvajal to pa bi user posted image .

>pri neži pa nisem našla zobka ampak pikice user posted image . pridelali smo 6. bolezen. prejšno noč sem jo celo v dežurni imela, ker je bil obupna. po 3 dneh vročine +pikice + dretje, ki ga nisem uspela ustavit pol noči me je zaskrbelo, da ji kaj več fali in sem jo peljala ob polnoči v dežurno ambulanto, kjer se je potem veselo pogovarjala z zdravnikom user posted image . Zmedlo nas je to, da je imela še vedno vročino. ampak po pregledu krvi smo ugotovili, da je pač posebnica, ki more s 6. boleznijo ona še vročino imet user posted image . ampak zdej počasi bo...

šibam- neža noče več brat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
4.2.2010 8:10:36   
pety78
Tažana, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

Sem se pa spomnila, da ima danes rojstni dan tudi moj brat, drugi brat pa čez 6 dni. Spomnite me 10.! user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ime?
daisy87

Katero ime vam je ljubše?

Žana (33%)

Zala (67%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!