|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
14.1.2010 12:11:03   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Pety, kaj je z vašo operacijo žrelnice ali mandljev?

Imamo datum 01.06.2010.

pa za kaj gre? Za žrelnico ali mandlje?

Oboje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 901
14.1.2010 14:28:12   
Pia67
Hvala, zlata si user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.1.2010 14:33:41   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Hvala, zlata si user posted image .

A se bosta pridružili?
Če ne to soboto, pa kdaj drugič. No, upam, da bomo še kdaj ponovili. Odvisno od Vida. user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.1.2010 20:07:48   
tažana
pia: tale pravljica mene mika... pa si še nisem nič ogledala...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.1.2010 21:10:02   
teta beta
ojla še od mene po dolgem času!

kako luštne slikice ste pokazale! Najbolj sta mi všeč mali in veliki snežak user posted image .

ninočka, spomnim se, da si lani omenila, da tja, kamor hodite v Nassfeld, da je zelo ugodno. A se da zvedet koliko? A je to prav v Nassfeldu ali kje v bližini? Mi smo enkrat spali cca 5 km ven. No, saj letos odpade, ker nam finance ne dopuščajo, ampak zanima me pa vseeno.

Pravljica na ledu - žal ne, predvsem iz finančnega razloga, pa še tudi drugih (Lj, ...) Ja, tole dašino smučanje je zdajle kar finančno breme, ampak to sem že prej vedela in sem si rekla, da za to se splača. Pa saj ni samo to, tudi jaz grem jutri za cel vikend na Golte, na tečaj smučanja v okviru tega tečaja za vzgojitelja in je še tu 130 eur, pa maturo bom morala plačat, pa vinjeto je treba kupit, kruhomat sem si zadnjič kupila, pasja hrana je draga kot pes user posted image ... eh, saj veste, ni konca.

Danes sem imela govorilne v vrtcu. Vzgojiteljica je rekla, da je Daša zelo fajn, da je zelo komunikativna, da strašno veliko stvari ve, da se lahko z njo ogromno pogovarjaš, da zelo rada pomaga (njej), skratka ni težav, razen kar so imeli pa ravno včeraj in mi je to že kar včeraj povedala - kiklce! Daša je že zdajle ene kaj vem pol leta mahnjena na kiklce, skoz kikle nosit in zdaj na koncu je bilo že to rpav obsedenost. Meni je drugače čisto vseeno kaj obleče in kakšne barvne kombinacije, to si itak vse sama izbere, samo da je vremenu primerno. Ampak zdaj je pa malo premrzlo za kiklce in ji pač oblečemo štrample, hlače in potem kiklo čez. Hlače seveda ob prihodu v vrtec sleče, ampak ji zmerom rečeva, ko boste šli ven, jih moraš oblečt. in je rekla, da so imeli vedno kake težave s tem in pregovarjanja, včeraj je bil pa višek, histeričen jok, trma do kraja, da je na koncu vzg. vzela kiklco in da bo meni povedla kaj je bilo in da ne dovoli več kiklce, dokler ne bo bolj toplo. Saj ne zdaj, da ona res ne dovoli, ampak point je bil pa dosežen , jaz sem se z njo čisto strinjala, pa nisem DAše nič kregala al pa kaj takega, ampak danes enostavno ni niti črhnila o kiklci user posted image .

Drugače pa, ja, da veliko ve in meni se pri tem najbolj dopade - o, punca me dejansko posluša! user posted image Ker včasih ko me sprašuje 1001 zakaj in jaz vestno odgovarjam, se mi že včasih zdi, da govorim sama sebi, ker kakor hitro povem, kar zamenja temo. Zdajle imajo ravno temo promet. In tukaj se res vidi, da smo ogormno na cesti, ker to ona veliko obvlada. So delali cesto, je naredila avtocesto, odstvani, vozni, prehitevalni pas, pove, kako asfalt zmešajo (večina še besede ni poznala) in položijo, veliko znakov pozna... najbolj me je pa presenetilo to, ko jim je vzg. pokazala znak za prehod za pešče z ludekom in onega okroglega z ludekom in vprašala, kaj bi bila razlika, je Daša takoj rekla, tam, kjer je moder, lahko gremo čez cesto, tam, ko je pa ta rdeč, pa ne smemo it. Od kod ji to, ne vem, po moje, ko me je enkrat spraševala, zakaj je rdeča luč za stoj in sem rekla, da je rdeča po celem svetu prepoznana kot neka prepoved oz. nevarnost, ker te spomni na kri.

joj, zdaj sem se pa razpisala, koliko je že ura, jaz moram it spakirat!!! uživajte, lp, čao, se mi mudi

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.1.2010 21:44:20   
spelka12
Bolj pozno kot nikoli, slikce iz srečanja.

benika skrbi za nečakovo lakoto
user posted image

dinozavri so zaaaaaakon
user posted image

varno v mojem naročju
user posted image

del novih igral
user posted image

čez sladoled pozimi ga pa ni
user posted image

septembrčka "od uzadi" :)))
user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 906
15.1.2010 9:46:15   
Nika v službi
Ojla, frajle!

Petek je.... jupiiii!

Valla, z Niko se nismo še nič pogovarjali na temo maškar, čeprav bi bil že kar čas, da se začnemo, saj je ponudba pustnih kostumov zunaj. Slutim, da bo aktualna kakšna princeska...

Pia, a veš, da je tudi mene malce zamikala tale drsalna predstava, ko sem videla reklamo, ampak nikjer ne najdem podatka, koliko časa tole vse skupaj traja. Jaz imam vedno pomisleke glede dolžine, ker Nika preprosto nima obstanka, še pri risankah zdrži le omejen čas in ji hitro postane dolgčas. Termin mi sicer načeloma odgovarja, kart je videti še dovolj na razpolago, tako da se bom še malce pozanimala.

Teta beta, tudi mi imamo obdobje krilc, kičastih pasov, kopalk z modrčki, majic z bleščicami... skratka same tipično punčkaste stvari. Nedavno v H&M-u me je Nika prepričala, da sem ji kupila obupno bleščeč pas s srčkiuser posted image ter kopalke Hello Kitty (modrček - top + spodnji del). Ven mi je vlekla pa itak same bleščice in krinoline in komentirala: tole bi imela, mami, pa tole... Ojej, ojej, kaj nas še čaka pri teh naših punčarah...

Špelka, hvala za fotke, luštkano. Mi jih lahko pošlješ še na moj Gmail? Hvala.

Torej, noče nihče v nedeljo z nami v Atlantis? Imamo že ekipo mi3 + Nataša, Sara in Manca, tako da bo zelo zabavno. Če ima katera čas in željo - pridite! Mi bomo tam cel dan, verjetno od nekje 11:00 dalje.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 907
15.1.2010 15:51:48   
spelka12
No pa smo že stariuser posted image  - 3 MESECE ja kaj ste pa mislile. Evo zdejle mi prvič spi na trebuščku (seveda pod mojim budnim očesom), jest se pa trudim zavezat tale sling, ga mi je ena posodilauser posted image .
anja vse najbuljšeeeee
nika se jutri vidiva zarad slikc

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 908
18.1.2010 9:38:45   
Nika v službi
Oj! Ste lepo preživele vikend?

Mi smo ga, čeprav smo nedeljski obisk Atlantisa odpovedali, ker je Nika začela smrkat. Smo se pa z njenima sestričnama dobili v Areni na čveku. Niko smo obdržali doma tudi danes, pa verjetno ostane še kak dan, da se tile smrklji umirijo.

Špelka, moj e-mail ima Benika, pošlji mi sličice na Gmail, prosim.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 20:42:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 910
18.1.2010 20:45:32   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Za maškare sva z Nikom nekako dobila idejo, da bi bil dinozaver. Zdaj moram pa v akcijo in narediti kostum. Upam, da rata user posted image

ti, kdaj pa je ta pust? Menda bo to zdaj zdaj. Anže bo, seveda, elektroinštalater, mu moram dobit/naredit še delavske pajac hlače, kable pa itak že ima user posted image .
Valla, ti, ki boš delala - kje so na netu kakšni kroji?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 911
18.1.2010 21:04:00   
A-N-J-A
valla-našaEla je bila že septembra v KG v Kekčevi deželi za tri dni.Ravno danes pa so odšli smučat za 5 dni.Naši je noro všeč ima tudi fantastično vzg. ,ki jih pripravi v nulo.Jo ima za boga.
Nam je pa tok dolgčas.Zdele čakam na klic, da mi sporočijo kako je bilo prvi dan user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 21:04:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 21:07:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 914
18.1.2010 21:13:14   
A-N-J-A
So hotli it še na kmetijo, pa ni bilo več termina.
Ela je bila prvič na smučkah 14 dni nazaj, ko smo bili v KG in smo jo dali v vrtec, tok da se je mal osnove naučila.Vsak večer smo šli, po koncu smučanja še enkrat in je uro in več štamfala in smučala dol.Se je hotla naučit plug in zavijat in ji je zadnji dan ratalo.Čist je not padla.
Otroci znajo različno smučat, jih prvi dan stestirajo in dajo v skupine.Imajo 5 učiteljev.

Neposredna povezava do sporočila: 915
18.1.2010 22:27:45   
teta beta
ola, punce

moram priznat, da me danes bolijo mišice, za katere sem že pozabila, da jih sploh imam. pa ne od smučanja, ampak od zvijanja in plesanja, trebušne in prsne, vse pretegnjeno. V soboto smo ga zafeštal do pol šestih zjutraj, večina jih je potem omagala in včeraj ni smučala, no, jaz sem. spila sem pa toliko kot zadnjih pet let skupaj ne. Ma, kaj pet let.
zdaj sem pa tako dolgo čvekala po gmailu, da grem spat. No juicy details tonight. upam, da mi ne bo odgovora ven vrglo, ker če ne boste še brez tega ostale. čauči

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.1.2010 9:15:47   
Nika v službi
2ursae, pustni torek je 16.02., nekaj časa še imamo, predvsem mi, ki nimamo še najmanjše ideje glede pustnega kostuma.

Valla, tudi naši imajo planirano kmetijo nekje v Gorjah enkrat maja. A pri vas že zdaj zbirate prijave? Ker pri nas se še nič ne dogaja na to temo, so nas o 3-dnevnem izletu obvestili zgolj na roditeljskem sestanku. Po moje Nika ne bo hotela iti.... bomo videli, ko bo tako daleč, kako bo odreagirala. So pa nam takrat rekli, da jih ponavadi približno polovica ostane doma.

Teta beta, to pa je bila fešta. Kaj ste pa praznovali?

A-n-j-a, super, da gre Eli tako dobro na smučanju. Naša zaenkrat zgolj z navdušenjem gleda smučanje na TV. Bomo pa res morali enkrat v kratkem skočit kam do smučišča, da bo še v živo malo opazovala smučarje, mogoče jo bo potegnilo.

Jaz se pa zadnje dneve ukvarjam z avtom. Novega imamo že naročenega (Grand Scenicuser posted image ), starega pa prodajam in ravno danes imam eno gospo, ki je resno zagrabila. Bomo videli. Časa imam itak do konca marca.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 917
19.1.2010 10:30:13   
Pia67
Pri nas ni ničesar organizirano preko vrtca user posted image . Le nekajurni izleti. No, vsaj v tem vrtcu, ki ga obiskuje Nina ni ničesar. Mogoče še kaj spremenijo, samo v programu, ki smo ga dobili na začetku šolskega leta ne.No, mislim na oni uvodni sestanek. Itak imamo pa kmetijo doma user posted image .

Pety kako je bilo na smučanju oz. na Vidovem tečaju? Če bi ne pristala na zamenjavo vikenda, bi bili najbrž v Bohinju(apartma) in bi ziher prišli v Senožeta. Tako, pa je vikend padel v vodo, ker sem prepozno izvedela, da bo Nina "moja" in nisem se več mogla pofočkat za apartma, ker so se jasno zagrebli že drugi.
Mislim pa, da vreme v nedeljo dopoldan ni bilo ravno prijazno. Peljali smo se do Medvod po prav zoprni cesti, ker je namedlo nekaj snega in je bilo težko menjavat pasove, nekatere voznike pa je tako strah, da so vozili kot polži. No, saj jih razumem. Tako smo se bolj ali manj dričali po ravnini (ne po cestiuser posted image  ampak po snežnem stadionu v Preski), jaz sem imela tečaj smučarskega teka, Nina je posledično čisto zagreta za tekaške, pa je mal prezgodaj, v alpskih pa je dobila tudi čedno kilometrino, dragi jo je vlačil okoli, ona pa je veselo vriskala.
Glede Pusta, najbrž bo baletka, tako ne bo frke glede izdelave, že lansko leto sem dobila nekaj idej iz neta, šivat ne bo kaj preveč težko, le krila, če bo slučajno metuljčica, bo potrebno premišljeno naredit.

Neposredna povezava do sporočila: 918
19.1.2010 15:06:56   
teta beta
nika, nič nismo praznovali, samo tako je naneslo. Bila sem gor s sošolkami s tečaja in smo imele tečaj smučanja oz. učenja smučanja. Zdaj si pa zamisli 6 bab in enega učitelja, ene borovničke, 2 litra vodke, potem smo šli pa naprej iz hotela v mozirsko kočo, so bili tam eni muzikanti, ful dobri in smo plesali in pili, ne me vprašat kaj vse, v glavnem odklop. Res smo se imeli fajn, čisto en drug lajf kot spodaj, sem se malo preselila nazaj v študentska leta user posted image . V nedeljo smo šle samo 3 še na smuče, pa je ena še kmalu odnehala, dve sva še vztrajali, potem je še njo zmatralo in tudi učitelja malo, pa smo potem nehali. Čeprav je bilo pa ravno v nedeljo najlepše, zjutraj je sicer snežilo, potem pa sonceeee!

Naši tudi ne grejo nikamor z vrtcem, po pravici povedano tudi ne vidim posebnega smisla v tem. za pusta še tudi ne vem, kaj bo. Zadnjič je omenila, da bi bila winxica, pa sem rekla, da to pa ne, naj si kaj drugega izbere. Pa ne na grd način, ampak tako... da naj še malo razmisli. Bomo videli. Pia, Daša ima ena krila, ki jih je svakinja lani oz. predlani kupila za novo leto v kiku za majhen denar. Pa v kompletu je bila še verižica, dve zapestnici in uhani.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 919
19.1.2010 16:57:33   
A-N-J-A
Pri nas bodo šli v Borovi skupini septembra v Kekčevo.Sicer ne vem kako bomo to pri Boru izvedli, no bomo vidli, ko bo čas.

Ela se pa danes že na krogcih vozi, pa sonček majouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 920
20.1.2010 9:41:20   
Pia67

Teta Beta ponavadi se z Nino udeleživa še kake nagradne maškarade, kjer ponavadi vodijo kostumi narejeni doma. Zaradi zmedenega začetka lanskega leta je Nina imela krila Barbike (nek rožnati bljak, ki se ji je snemal z ramen, bo pa dober mušter za letos). Pa veš, da bi bilo zame to prav sramotno, kupovanje kostuma pri toliko blaga, ki ga premorem doma. Madona, danes me daje sam napuh user posted image . Men bi tudi pasal kak tak žur, ki si ga imela med vikendom. Bravo, da si si ga privoščila.
No, mi2 mava nekaj takega v mislih- smo pri Mimojčkih pri branju (HB Nino mineva rožnata faza user posted image ):

user posted image

Anja user posted image  za Elo, morda pa nam tudi uspe tak podvig. Včeraj je hotela smučati med koli, pa ji je kar ratal. Res pa je, da ni skoraj nobene strmine in se mora poganjat.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.1.2010 20:51:13   
ninocka
Pety, nisi mi odgovorila, kdaj (jutri ali v petek), lahko pridem do tvoje sluzbe po kombinezon, za kavico pa zal nimam casa. Dej PLS cimprej sporoci, ker ga res rabim za na smucanje.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.1.2010 22:48:22   
2ursae
joooj, mačke, da povem, s čim se moram že ukvarjat: "mami, zakaj so tamponi", "mami, zakaj rabiš tud očija, da pride otroček na svet?" user posted image Pa se ne zadovolji z enim bežnim odgovorom, ampak vrta in vrta ... sem mislila, da mi bo še malce časa prihrajeno. Ta teden smo doma, sta oba bolna in imamo hude debate.
Mu včeraj razložim, da rabim tampon zato, ker mi enkrat na mesec teče kri, da pa nič ne boli in da se to dogaja zato, da imam lahko otroke in da takrat, ko nosim dojenčka, te krvi ni.
In danes:
user posted image zakaj imam mamico?
jaz: da si lahko sploh prišel na svet
user posted image kaj pa očija?
jaz: tudi nega rabiš, da lahko prideš na svet
user posted image zakaj?
jaz: erm, khm, otroček nastane, ko se imata mamica in oči zelo rada. Če ni očija, tud mamica ne more imeti otročka.
user posted image a taka ima lahko samo tampone
jaz: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, res. A ni to bedno?
user posted image ja, ful bedno.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.1.2010 23:05:17   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Pety, nisi mi odgovorila, kdaj (jutri ali v petek), lahko pridem do tvoje sluzbe po kombinezon, za kavico pa zal nimam casa. Dej PLS cimprej sporoci, ker ga res rabim za na smucanje.

Ninočka, Pety je doma, sta obe s Kajo bolni. Daj, kontaktiraj jo na Gmail ali na mobi, jaz sem bila danes z njo na vezi na Gmailu.

2ursae, sem ravno hotela vprašat, kako napredujete v vrtcu, pa preberem, da ste doma. Očitno imamo skupinsko bolniško...user posted image Upam, da ni hujšega in da se hitro pozdravite.

Vajini dialogi so pa vedno zelo zabavni. Tamponi... ha, ha. Mene tudi Nika preša z vprašanji glede vložkov in menstruacije... sem ji tudi že nekajkrat morala razlagat.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.1.2010 19:39:37   
doroteja23
Evo da se vam malo javim!

Mi smo ok. Predvsem Alina je vredu, čeprav je na antibiotiku! Prišli pa smo z njim iz Francije. Ja, kljub temu da od operacije ni minlo niti en mesec smo šli na smučanje! Blo je super. No če odmislimo da je <Alina zbolela. Tam smo potem li k zdravniku, ne me vprašat kak smos e zmenli, ker še danes ne vem. Dobla je antobiotike in še neke sirupe, ki pa jih pol nisem davala. Imela pa je vročine 39,4. Take še nikoli ni mela! In me je seveda malo zgrabla panika zaradi ledvičk, da nebi blo kaj narobe. Ampak blo je žrelo in ušesa.
No to je glede bolezni v Franciji. Drugače pa je blo noro 2-3 metre snega. Tri dni neverjetnega sonca. Čudovita pokrajina, same gore okrog in okrog. V glavnem prava zimska idila. Presmejali smo se full in imeli prave čage. Blo nas je en avtobus. Moj jih je poznal kr nekaj, jaz sem jih spoznaa na avtobusu. In se full dobro zaštekala z vsemi.
Alina je imela družbo, saj je blo vliko otrok. Ena punčka je bla leto mlajša, ostali pa starejši. Alina je uživala na snegu in zunaj na zraku. Ble sma cel dan na snegu in se naužile svežega zraka. Ampartmaje smo imeli tik ob smučišču, kjer je en par imel teraso in tam kuhal vino. In tam se je zbirala vsa druščina. Zdaj se že pogovarjamo in planiramo že za drugo leto. In upam da res gremo.

Drugače pa je Alina ok. Naslednji tedn imama prvo kontrolo po operaciji. In bomo vidli, če poteka vse tak kot mora. Ima kr veliko brazgotino. Imela je 7-8 šivov. Kolko pa je blo notranjih pa ne vem. Ta tedn začnemo spet odvajanja od pleničk ponoči. Čez dan pa ni blo velikih problemov z lulanjem. Prve dni ji je še ušklo, zdaj pa je vredu. V torek je šla po skoraj dveh mesecih v vrtec in otrci so se je res tako lepo razveselili da je blo kr lušto za pogledat, kak so jo polupčkali in precartali. Res nobenega problema za v vrtec po tolkem času. Je itak komaj čakala da gre. Hvala bogu, vsaj to nam je prihranjeno, da gre rada v vrtec in da ni problemov.

V tem času je tud moja nečakinja praznovala že prvi roj. dan. Zdaj kmalu pa bo imela že druga! Tak da sami roj. dnevi zdaj v tem in neslednjem mesecu.
No to bi blo zaenkrat vse in se tipkamo.
Grem počasi Alino zrihtat za spanje. Se zdaj zjutraj malo težje vstaja, zvečer pa noče it spat in so borbe!

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?