|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
7.1.2010 21:49:28   
teta beta
Nika, šli so na pravo vlečnico, na krogce, potem pa tudi na sedežnico na Planjo. Saj dvakrat ali trikrat Daši ni najprej uspelo se peljat s vlečnico, malo jo je vlekla, pa so ji pomagali, tazadnjič pa se je čisto sama peljala. To je bila ponosna. Na sedežnico jo je pa vaditeljica dvignila. Je pa to ful vplivalo na njeno samozavest. Potem se je hotela še sama peljat dol do Zreč z avtobusom. Ja, pa včeraj je bila prvič na plavanju v nadaljevalni skupini in so šli tudi v tavelik bazen. Najprej si seveda ni upala not, potem pa je trenerka njej in še enemu fantu pomagala in sta se držala za rob, tako da v bistvu ni sama plavala. Ampak premik v glavi je pa vseeno.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 876
8.1.2010 7:38:40   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nika, za soboto se komot zmenmo,jst bommela pac s sabo celo ekipo,ker bomo sli najprej v CP. Pa ce sem prav razumela, se z Beniko dobita v nedeljo? Bi ti jst pol se plenice prinesla za Spelko, ce lahko?

Ne bo potrebe, ker benika in špelka prideta v sobotouser posted image

Iiiii, malega miškota bomo videli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je novica tedna! Se že zelo veselim!

Nika pa bo strašansko vesela ob ponovnem srečanju z Benijem.user posted image user posted image

A potem velja okoli 11. ure? Kolosej ali Arena? Jaz bom prej težko, ker pride ena pogledat posteljico, ki jo prodajam....

Teta beta, to pa so prelomnice, ja. Prava vlečnica, sedežnica, velik bazen. Bravo, Daša. Je pa res fino, ko vidiš, kako se jim z vsakim uspehom dvigne samozavest in so tako ponosni sami nase. In mi na njih, seveda.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 8.1.2010 7:40:17 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 877
8.1.2010 8:11:24   
Nika v službi
Aja, sem pozabila povedat, da sem od Mothercare dobila odgovor, da igralnica zaenkrat še ni odprta. Odprtje predvidevajo šele enkrat konec februarja.user posted image

Zato sem predlagala Kolosej ali Areno....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.1.2010 8:58:09   
Pia67
Vau! Teta Beta blagor vam, ko imate toliko možnosti za rekreacijo malih. Daša je res naredila premikuser posted image user posted image user posted image . Mi ga še čakamo user posted image , sem se nasmejala, ko si omenila koliko časa bi trajalo, da bo jo pripravili na vlečnico, če bi se sami matrali s smučanjem. Mi zveni zelo znano. V bistvu bomo videli v nedeljo, ko gremo na Gače. Tam je mala vlečnica na krogce. Včeraj sem Nino vlačila po klancu, da sem imela gurtno in paličko gor navezano, ona pa si jo je dala zadi za stegna (zajahala), pa je kar šlo. Mala je tudi izsilila smučarske palice, ker kao premalo leti po klancu in se občasno besno požene, nekajkrat se ji je ponesrečilo, da je celo zavila, mislim pa, da to še ni  to, da bi zavestno naredila. Ampak izkušnje štejejo. Dragi in Nina sta bila dve slabi uri na snegu (nočna smuka), danes pa spet. Jaz sem bolj za šerpo in vlačim v hrib, ker ne bi rada s svojim stilom štokrleta kvarno vplivala na Nino. user posted image  
Da ne omenjam športnih novic o smučanju na TV. Nič je čisto nalepljena na ekran.

Neposredna povezava do sporočila: 879
8.1.2010 16:26:35   
spelka12
pia in nika, vajini punčki sta lepiiiiiiii, glih za Oskarja, če bo na starejše mahnjenuser posted image .

jutri srečanje - ja no ajn mejčken velik snegec pada ane? Po takem pa res nebi rada vozila v lj. Sej Oskar se tud zelo veseli srečanja s teticam iz rr-ja. Sam zdej je že fejst zrastel, ima že konkretne obročke okol nogic user posted image . Pa odkril je, kako se dajo rokice v usta in se zraven slini kot polž, tko da smo že pri slinčkihuser posted image . Pa v naročju bi bil samo še pokonci,v leže se samo pritožuje. Da ne bom govorila o odkritih glasovih - grrrrr, geeej, glu,glu, brrrrrrr - tolk je luštkan, ko se pogovarja, bi ga kar pohrustalauser posted image .

ninočka ja nujno se moramo dobit na kavi - sej lahko pridem kdaj v Lj, ko bo boljše vreme, al pa če boste vi kdaj v bližini, ste lepo vabljeni na kavico-al pa piruser posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 880
8.1.2010 20:30:52   
pety78
Da vam samo eno veselo novičko sporočim. Danes sem dobila še enega nečaka. Moj bratec in njegova draga sta povila fantka Nika. user posted image Sedaj imamo pa vsi štirje že otročke, ampak jaz vodim in imam dva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 881
8.1.2010 21:07:21   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tetka in čestitke tudi novopečenim staršem!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 882
8.1.2010 22:18:40   
Nika v službi
Tetica, čestitke, enako tudi staršem malega Nika!user posted image user posted image user posted image

Hja, imamo pravo zimsko idilo, kaj? Meni je noro všeč, smo se danes popoldan peljali proti Škofljici (Nika - Frkolin) in je bilo tako lepo, ker je bilo malo avtomobilov, pa snežni metež, tema, tišina, še gum ne slišiš - čisto pravljično.

Kar se mene tiče, bi po moje jutri - snegu navkljub - lahko prišla, ampak za druge pa je malce večji problem, ker ste dlje. Jaz imam res le pljunek do BTC-ja.

No, bomo videli zjutraj, a ne? Če je katera vseeno za kufe, naj mi javi na mobi. Sicer pa pač ob drugi priliki, a ne?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 883
10.1.2010 20:43:51   
Nika v službi
No, ker nobena noče ničesar napisat, bom pa jaz strnila kratko poročilo o našem včerajšnjem snežno-dežnem srečanju. V Areni (ki ni več Vodafone Live) smo se dobili Benika, Špelka in jaz, na kratko se nam je pridružila tudi "banda" iz s snegom zametanega Bizovika.user posted image

Itak, da je bil glavna atrakcija Oskar, ki je pravi mali lepotec. Ponosna mamica Špelka je prikazala vse spretnosti skrbne mame, tetica Benika pa je svetovala na podlagi izkušenj. Mala bubica se je očitno dobro počutila tudi v mojem naročju, saj ga je zmagal spanček.

Nika in Beni sta norela po novih igralih (imajo fenomenalno dobre velike, lesene hiške!), Jakoba je bilo dosti povsod, v Simobilu, za šankom, v bowling clubu... mi tri smo malce poklepetale.

Ko je prišla Ninočka s svojimi mušketirji so dame izmenjale vrečke in nekaj besed, potem pa smo se razkropile vsaka na svoj konec.

Mi smo potem včeraj popoldan še enkrat šli na tisti konec - malo po nakupih v H&M in Interšpar, pa na kavico, na konjčka (tistega ta velikega pred H&M). v Mc donald's na večerjo in domov. Tomaž je bil spet priden in je pospravljal, dedi pa je naredil enega ogromnega snežaka na igrišču.user posted image

Danes smo se zjutraj crkljali, imeli pozen zajtrk, potem pa smo uživali v snežnih radostih. Popoldan smo imeli na obisku Beniko z družino, zvečer sva s Tomažem pri maši prebrala berili, skočila na kavico, zdaj pa se Nika in Tomaž tuširata.

Šibam, ker me kličeta...

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 884
11.1.2010 8:01:38   
Pia67
Pišuka, sem fouš ... user posted image user posted image user posted image  vsem bolj S domujočim septembrkam, ker vam je nametalo snega. Tokrat smo južnaki izviseli, pri nas je bolj kot ne deževalo, težko prigarana, beri preštanfana proga za tekaški tek kaže blatne luže, Ninina proga se še kar drži. Skratka kje je sneg user posted image .

Tako smo iz obupa včeraj šli na Gače-smučarski center Bela (če greš iz npr. Dolenjskih Toplic proti Semiču je ob partizanki odcep za pod Kočevski Rog). Jasno, imela sem prav, ko sem navijala, da gremo. Inverzija, SONCE, snega slaba pol metra, otroška vlečnica je jasno delala in mi v akcijo. Najprej sva dobila karti zastonj (nekateri so že odhajal domov). Nina, ker je v spremstvu, je ni rabila. Dragi se je zapodil z njo na krogce, mal sta se motovilila čez napravo za čekiranje kart. Na vrhu se dragi naštima, Nič vpraša a tuki dol greva in še predno je kaj odgovoril, tamala gasa v dolino. Pa sva jo lovila in jo ujela. Sneg je bil hiter in je kar šla. Skratka, takoj sva dobila lekcijo, da se ni za hecat. Potem sva se menjavala in se pošteno prepotila, Nini kar gre, nočeva, da dobi kako slabo izkušnjo.
Na žalost pa Nina ne bo šla na tečaj, ker je njen vaditelj rekel, da vzamejo na tečaj otroke, ki so tik pred vstopom v šolo in je Nička še premajhna. Njegova hči je Ninina sošolka in tudi njo bo učil sam in bo šla naslednje leto na tečaj. Imeli smo srečo in ga srečali pod smučiščem tako, da sta obe punčki ob navijanju in podpori smučali še slabe pol ure. Je pa pohvalil, da Nini zelo dobro gre. Morda pa se bo omečil in jo vseeno vzel. Se javim za klovna in bom zabavala otroke s svojim neponovljivim stilom smučanja, sem najbrž šolski primer kaj se na smučeh ne počne.user posted image
Srečala pa sem znanca, ki je tudi vaditelj smučanja in mi je rekel, da je otroke v tej fazi bolje napotit na individualno vadbo cca. dve urici skupaj večkar  po malem, ker staršem marsikdaj ne uspe prepričat otroka, vaditelju pa. In da je starostna omejitev zgolj zaradi tega, ker do določene starosti otrok ne dojame, da se mora postaviti s smučkami v klin, kako zavija itd. Enostavno se mu ne da še dopovedat in da nekateri to ugotovijo prej, eni kasneje.
Zato Teta Beta super za Dašo user posted image , da ji tako dobro gre. se priporočam še za kako informacijo kaj počno na tečaju. Mi zaenkrat vadimo smučanje v blagem počepu, z rokami na kolenih in rahlim zavijanjem levo in desno (pritisk izmenično na kolena). Uspe pa se ji tudi že zaustavit z zavijanjem.

Evo sem se razpisala. Ta teden me čaka ponovna peka torte, kozorogi še ne odnehajo in ta trend se bo nadaljeval še ves naslednji teden. user posted image  Pa kaj so starši delali aprila? A je ves čas deževalo ali kaj drugega?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 885
11.1.2010 8:16:35   
Nika v službi
Posebej zate, Pia, za lušte delatuser posted image (sem zlobna, kaj?):

Snežni zameti na našem igrišču
user posted image

Dedi je naredil ogromnega snežaka, ki je bil za vse mimoidoče velika atrakcija
user posted image

user posted image

Tu se lepo vidi, koliko je snega - klopca v ozadju slike je čisto zasnežena
user posted image

Zimska idila za Savo
user posted image

Še več zimskih (in ostalih) utrinkov si lahko ogledate na FB.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.1.2010 15:47:26   
Nika v službi
Kaj vas je zamedlo, al' kaj? Nič novic?user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 887
12.1.2010 21:01:53   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Da vam samo eno veselo novičko sporočim. Danes sem dobila še enega nečaka. Moj bratec in njegova draga sta povila fantka Nika. user posted image Sedaj imamo pa vsi štirje že otročke, ampak jaz vodim in imam dva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii še bojo bebice na gorenjskem. Čestitke bratcu in njegovi družini. Pa seveda zlati tetki user posted image user posted image user posted image
Ja na srečanju je bilo super user posted image user posted image user posted image . Tko da sedaj, ko imam veliiiiko prostega časa bi lahko kmalu ponovile a ne user posted image user posted image user posted image .
ninočka tele plenice iz ikeje so pa ZAKON. Še boljše kot Hoferjeve.

Ja ja čas hiti, čez 3 dni bo imel Oskar že 3 meseceuser posted image , v pon. imava pediatrinjo in bo dobil prvo pikico, pa za rota virus ga bova dala cepit, komaj čakam da izvem, kolk sem ga poredila. Aja pa še to - nehali smo dojit, ker mulo noče več vlečt user posted image user posted image . Tud zagrabi ne več, tko da si ene 2x na dan spumpam ven (kolikor je še ostalo not) in potem to spije po flaški za sladico - ŽALOSTNA. Pa tako sem se matrala dojit. Porkašpinčič.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.1.2010 21:54:21   
ninocka
Pri meni je Lian bolan, pa pol spi in se zbuja non stop, jst ga pa tud konstantno dojim, pol pa nimam casa tle tapkat. Pa se ta tipkovnica, ko spet pol tipk ne prime, pa me cisto mine user posted image Se bom pa zdaj potrudila user posted image

Pety, cestitke za necaka user posted image user posted image user posted image
teta beta, VAU za Daso user posted image user posted image user posted image Jst samo upam, da bo Evan tud hotel smucat...user posted image
Pia, Nina je tud carica, da si vse tko upa user posted image user posted image Nama je lih danes Evan rekel, da zakaj pa on ne zna drsat, da vsi njegovi otroci v vrtcu pa znajo in da je zato zalosten. Ce mu pa reces, da bi se naucil drsat, pa ne in se bo po tleh metal... user posted image
Nika, ful lustne fotke user posted image user posted image Se prav vidi, kolk Nika uziva v snegu user posted image user posted image

Spelka, Oskar je pa rees pravi cukercekuser posted image ...mi je blo ful zal, ker ga nisem nic popestovala, ampak je ze tam napol komiral v Benikinih rokah in se nisem upala, da ga ne bi razbudila...pa drugic...pa kolk je se micen, joj, kr mela bi se enega user posted image Plenice od Ikee so pa meni tud dobre, ker so bolj kompaktne...bom sporocila Beniki TRR, nakaze naj mi pa samo za 4 paketke, enden je pa darilo za Oskarja. Te bo ziher mel najrajsi user posted image
Benika, hvala za darilo user posted image Me je Evan spraseval, ce so medvedki zanjga, pa sem rekla, da ne, da jih bom jst pojedla user posted image Tisto je pa za tusirat, a ne?
Valla, kje si se pa ti zgubila?
2ursae isto, kje si? A naj ne bi mela ti zdej vec casa? IN kako je bilo prvi dan uvajanja fantov v vrtec? Pa tvoj TRR in racun za Ikeo prosim user posted image
Tazana, Pety in Doroteja - ku ku user posted image

No pri nam je pa cela zbrka - prejsnji teden je bil doma Ruben zarad uck, v sredo se se vnele se Lianu. V cetrtek je bil doma tud Evan zarad zuljev. V nedeljo sta bla E in R pri tasci, ker sva midva z mozem preurejala dnevno sobo, je pa Lian zbolel. Je mel vrocino, 2x bruhal in je bil ful nerazpolozen. Vceraj isto in sem ga peljala k P, popoldne je mel pa ze 39 vrocine. Danes zjutraj tudi, zato sem klicala P in jo prosila da mi da se napotnico za labaratorij. Smo pa dali samo kri, ker se do tam ni polulal, tko da vodo nese me jutri. Rezultati krvi pa naj bi kazali na virozo (mi je rekla sestra, ker sem jo prosila, ce lahko ona na hitro pogleda rezultate in ce ni nic kriticnega, bi raje prisla pol jutri k nasi P).
Evan ima pa na eni nogici tako velik zulj, da ga bo Samo jutri zjutraj k P peljal, ker se je ful vnelo vse skupaj...user posted image
Pa za tiste, ki se ne veste, je v soboto Evan padel (baje z malo pomoci soseda) s skarpe, direkt na brado. HB, da je blo spodaj se nekja snega, ker drugace bi direkt na beton priletel. Je pa tista skarpa kr ene 2m visoka user posted image
Pa pri nam so v soboo pluzli z bagerjem in je to potem tko zgledal, da je bla na tisti nasi ozki cestici po sredi spura spluizenega, ob strani so bli pa vsi dovozi zasuti. In so se potem vsi sosedje celo dopoldne mucli z odkidavanjem, da s(m)o lahko sploh ven prisli in potem, ko vsi odkidamo, pride spet z bagerjem pluzit in spet zasuje. Da ne govorim, kako je blo spluzeno - nas klanc je bil, pol pa ene 50 m nic, pa spet 50 m spluzeno, pa 50m nic. Tista ravnica je bla cist nespluzena. Ko smo se pa vracali iz BTCja, je spet z bagerjem pluzil in direkt na nasi strani naredil pol meterski kup snega in avti naj pol tam cez vozijo... mislim katastrofa... sej vem, da se je bagerist trudil, ampak je delal vec skode kot koristi...

No, eto mi je ratalo natapkat...bi mogla it likat, pa se mi ne da...

Vceraj je mela pa A-N-J-A RD user posted image user posted image user posted image Vse najboljse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 889
13.1.2010 17:26:37   
benika
Pa še nekaj naših zimskih utrinkov

user posted image

Delamo iglu

user posted image

Angelček v snegu

user posted image

Špela in Oskaruser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.1.2010 17:29:30   
benika
Anja, vse tanajlepše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z Jakobom sva imela danes kontrolo v LJ zaradi ustnice. Vse se je lepo zacelilouser posted image Dr. Koželjeva je tudi obljubila, da bo operacija neba čimprej (enkrat do poletja upam).

2ursae, kako ste kaj pri vas? Vrtec laufa?

Doroteja, kako kaj Alina?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 891
13.1.2010 21:27:02   
2ursae
evo mene, res končno malo ... ja, cajt, kje si? Ga imam še manj kot prej user posted image , prej se je md učenjem vedno našla kakšna luknja za RR ali kak telefonski čvek (nujno, sicer se ti lahko samo še odpelje), zdaj sem pa bizi v službi, bizi doma, bizi zvečer (z U. igrava eno rač. igrico in sva čist not padla, hodim pa tud na aerobiko - izpit terja davke na vseh področjih, tudi na kg, le da tu ne vzame ampak da ... hvala lepa user posted image ) in sploh ne pridem do nujnih opravkov, kot je npr plačevanje računov user posted image .

vrtec: presenetljivo ok, pri obeh user posted image . Bor sploh, me ne šmirgla pet posto in sem ga že prvi dan (včeraj) pustila samega za eno urco, danes pa že dve, za ju3 se pa igram z mislijo, da bi bil na kosilu, a se bojim, da bi bilo to preveč hitro. Anžeta uvaja U., lepo se je že ujel s parimi otroci, danes je že bil malo sam, ju3 se je stinjal, da bo sam že dlje.
Skratka, izgleda fajn. Edino .... oba sta med starejšimi v skupini (A. v skupini 3-5, B. v skupini 1-3), B. sploh, je veliko malih, tako da se bojim, da mu bo dolgčas, sploh, ker že govori praktično tekoče in si ne bo našel kompanjona pa tudi aktivnosti so starosti prirejene, se pravi stvari, ki jih obvlada (katere živali so, kako se oglašajo ...). Upam, da mu bo ostalo zanimivo, zaenkrat se igra z igračami, kaj bo, ko jih bo dal skozi, bomo pa videli.

zimska idila&co: bom tudi sama poiskala fotke, se sankamo na Polževem, je fenomenalno. Anže se že driča sam, sam bremza in reda user posted image .
Vse ste dale take lepe slikice user posted image , sploh mi je všeč Benikin iglujček (zadnje fotka). Otroci so pa vsi ful luštni, me septembrke imamo super gene, ni kaj user posted image .

lepo se imejte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 892
14.1.2010 9:24:02   
pety78
Ojla,

Eno vprašanje...
Mi gremo v soboto v Bohinj, ker sem prijavila Vida na smučarski tečaj. Poteka od 9:30 do 13:30 stane pa 15 EUR s smučarsko karto. Če mu bo všeč, mu bomo plačali še kako urco. user posted image

Zanima me, če je katera zainteresirana, da se nam pridruži. user posted image

Matjaž še ne ve, ali bo smučal, jaz pa bom vzela sanke za naju s Kajo.

LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 893
14.1.2010 10:20:44   
Nika v službi
Benika, vaš iglu res rula! Vidiš, mi se pa sploh nismo spomnili, da bi naredili kaj takega! Drugič...user posted image
user posted image za dobre izvide kontrole Jakobove ustnice (itak je jasno videti, da je lepo zaceljeno) in držimo pesti, da čimprej dobite termin za operacijo. Potem lahko začneta z Edom delati na punčki...user posted image user posted image user posted image

2ursae, zelo spodbudne novičke iz vrtca - super! Le tako naprej.
Čakamo slikice s Polževega.

Pri nas v vrtcu imajo pa danes olimpijske igre.user posted image Je morala s seboj vzeti sanke, pa ta teden so izrezovali slike športnikov in jih lepili na oglasno desko, se namreč pogovarjajo o različnih zimskih športih, pri telovadbi so na papirju (tega si ne predstavljam najboljeuser posted image ) vadili smučanje.user posted image Domov prihaja vsa navdušena in ves čas ponavlja, da je Petra Majdič. Potem pa šiba gor in dol po dnevni sobi in na koncu izmučeno pade na tla.user posted image Alternativna je Robert Kranjec - takrat preskakuje blazino in doskakuje v telemark, mi moramo ploskat in na koncu je podelitev medalj.user posted image

Je čisto noter padla v te smučarske zadeve, tako da bi kak obisk smučišča (zgolj za gledanje, pa kakšen topel čaj in sprehod) zelo ustrezal, ampak tale vikend pri nas ne gre, Pety. V soboto gremo na RD, v nedeljo v Atlantis (se kdo pridruži?) in vikenda je konec.

Prihodnjo soboto imamo pri nas v firmi veliko prostovoljno čistilno akcijo, tako da se od sobote lahko poslovim, ostala nam bo nedelja za kakšen tak izlet, a je vse odvisno od vremena.

Saj res - kje je Valla?

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 894
14.1.2010 10:56:09   
ninocka
Pety, jst bi z veseljem sla, pa mamo mi tud en RD... Dej mal vec povej o tem tecaju, ker mogoce bi pa mi sli v nedeljo, ce je tud mozno. Bi ful dala Evana nekam za par ur smucat, preden gremo v Nassfeld...
Aja, pa ves kaj bi te se prosila - ce se lahko naslednji teden dobiva kje na kavici, da mi prineses kombinezoncek? Bi ga rabla za Liana za na zmucanje. Pa se eno vprasenje - a ti majcko Prihajam julija vrnem, al jo lahko naprej kateri bodoci julijki podarim?

Benika, ful dober iglu user posted image user posted image user posted image Pa bravo za jakobovo ustnico (se ze tko vidi, da je lepo zaceljeno user posted image user posted image user posted image ) in da cimprej dobite datum...ja, pol pa puncka user posted image
Spelka, sem pozabila komentirat tvoje dojenje - ne sekiraj se, saj si se potrudila in ce ne gre vec, ne gre...Jst sem tud Evana dojila samo 3 mesece in se to nepolno, Rubna in Liana pa brez problemov...recimo user posted image
2ursae, bravo za vrtec...kar tako naprej user posted image user posted image
Nika, a vi mate pa olimpijko doma...dobr tole, he he user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 11:22:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
14.1.2010 11:25:07   
pety78
Pety, kaj je z vašo operacijo žrelnice ali mandljev?

Imamo datum 01.06.2010.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 12:04:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
14.1.2010 12:05:06   
Pia67
Pety ta tečaj pa se bere zelo zanimivo. Imaš kak link oz. preko koga si prijavila Vida?

Glede na temo kam greste me zanima, če katera kani svojega otrošiša peljati na Alico v deželi škratov ( http://www.eventim.si/portal/si/kultura/gledalisce/alica_v_dezeli_skratov/173647/performance.html#)?

Nina je opazila reklamo, pa drsajo, pa plešejo in potem smo tam kjer ni muh. Po vsej verjetnosti gremo. Danes bom rezervirala vstopnice.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 899
14.1.2010 12:10:44   
pety78
Kopirano je iz enega drugega foruma, zato mislim, da lahko objavim.

Pri nas (Smučarsko društvo Bohinj) potekajo tečaji za otroke vsako soboto in nedeljo po predhodni najavi. Cena za karto in 4 ure učenja, torej od 9.30 do 13.30 ure je 15 EUR. Otoka se prijavi vsak teden do petka za naslednje dva dneva. Otroci se učijo v skupinah. V tečaj pa se lahko vklučijo otroci stari vsaj 3 leta. Tečaj poteka na smučišču Senožeta v Srednji vasi v Bohinju. Prej smo dolga leta delali na smučišču Kobla. Za program bordanja je na voljo sicer zelo omejeno št. mest.

Kopiram vsebino prijavnice, vprašanja pa lahko postavite tudi tukaj.

LP A.

Smučarsko društvo Bohinj bo tudi v letošnji zimi organiziralo alpsko šolo za otroke. V okviru snežne vadbe bodo otroci vključeni v organizirani program s ciljem, da se naučijo pravilno, samostojno in varno smučati,

Tudi to zimo vam nudimo spremenjeni program snežne vadbe, saj bo le ta potekal na smučišču Senožeta v Srednji vasi. Kasneje, če bo interes, še na kakšnih sosednjih smučiščih. Cena dnevnega tečaja je 15 eur v kar je vključeno smučarska vozovnica in učitelj.
Za lažjo organizacijo in zagotovila zadostnega števila učiteljev vas prosim, da mi vsako udeležbo otroka sproti javljate. To pomeni, da mi vsak petek do 17 ure javite kdaj bo vaš otrok smučal, (sobota/ nedelja ali oba dneva). Javite mi kar po e-meil naslovu ki je spela.sodja@telemach.net ali po sms če slučajno nimate e-meila.

Otroci pri vadbi potrebujejo naslednjo opremo:
-primerno dolge smuči, -smučarske čevlje, -palice, čelado, -ustrezno obleko in
-malico (sendvič, ki ga otrok je in topel čaj)

OTROKOM NUDIMO VKLJUČITEV V NASLEDNJA PROGRAMA:
1. PROGRAM SMUČANJA in 2. PROGRAM BORDANJA
OD 9.30 DO 13.30 URE s ceno 15 EUR na dan

Z vadbo bomo pričeli 16. januarja.

Prijavite se meni na e-meil z naslednjimi podatki:
-Vaš Ime in Priimek - Ime in Priimek otroka -Starost otroka
-Vašo mobilno številko -E-meil naslov -Program smučanja/bordanja
-Če se vaš otrok že pelje z vlečnico -Če vaš otok že zna bordati (v primeru 2. programa)

Vodja Alpske Šole Smučarsko društvo Bohinj
Pia Špela Sodja Predsednica
041 533 434

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?