ninocka
|
Pri meni je Lian bolan, pa pol spi in se zbuja non stop, jst ga pa tud konstantno dojim, pol pa nimam casa tle tapkat. Pa se ta tipkovnica, ko spet pol tipk ne prime, pa me cisto mine Se bom pa zdaj potrudila Pety, cestitke za necaka teta beta, VAU za Daso Jst samo upam, da bo Evan tud hotel smucat... Pia, Nina je tud carica, da si vse tko upa Nama je lih danes Evan rekel, da zakaj pa on ne zna drsat, da vsi njegovi otroci v vrtcu pa znajo in da je zato zalosten. Ce mu pa reces, da bi se naucil drsat, pa ne in se bo po tleh metal... Nika, ful lustne fotke Se prav vidi, kolk Nika uziva v snegu Spelka, Oskar je pa rees pravi cukercek ...mi je blo ful zal, ker ga nisem nic popestovala, ampak je ze tam napol komiral v Benikinih rokah in se nisem upala, da ga ne bi razbudila...pa drugic...pa kolk je se micen, joj, kr mela bi se enega Plenice od Ikee so pa meni tud dobre, ker so bolj kompaktne...bom sporocila Beniki TRR, nakaze naj mi pa samo za 4 paketke, enden je pa darilo za Oskarja. Te bo ziher mel najrajsi Benika, hvala za darilo Me je Evan spraseval, ce so medvedki zanjga, pa sem rekla, da ne, da jih bom jst pojedla Tisto je pa za tusirat, a ne? Valla, kje si se pa ti zgubila? 2ursae isto, kje si? A naj ne bi mela ti zdej vec casa? IN kako je bilo prvi dan uvajanja fantov v vrtec? Pa tvoj TRR in racun za Ikeo prosim Tazana, Pety in Doroteja - ku ku No pri nam je pa cela zbrka - prejsnji teden je bil doma Ruben zarad uck, v sredo se se vnele se Lianu. V cetrtek je bil doma tud Evan zarad zuljev. V nedeljo sta bla E in R pri tasci, ker sva midva z mozem preurejala dnevno sobo, je pa Lian zbolel. Je mel vrocino, 2x bruhal in je bil ful nerazpolozen. Vceraj isto in sem ga peljala k P, popoldne je mel pa ze 39 vrocine. Danes zjutraj tudi, zato sem klicala P in jo prosila da mi da se napotnico za labaratorij. Smo pa dali samo kri, ker se do tam ni polulal, tko da vodo nese me jutri. Rezultati krvi pa naj bi kazali na virozo (mi je rekla sestra, ker sem jo prosila, ce lahko ona na hitro pogleda rezultate in ce ni nic kriticnega, bi raje prisla pol jutri k nasi P). Evan ima pa na eni nogici tako velik zulj, da ga bo Samo jutri zjutraj k P peljal, ker se je ful vnelo vse skupaj... Pa za tiste, ki se ne veste, je v soboto Evan padel (baje z malo pomoci soseda) s skarpe, direkt na brado. HB, da je blo spodaj se nekja snega, ker drugace bi direkt na beton priletel. Je pa tista skarpa kr ene 2m visoka Pa pri nam so v soboo pluzli z bagerjem in je to potem tko zgledal, da je bla na tisti nasi ozki cestici po sredi spura spluizenega, ob strani so bli pa vsi dovozi zasuti. In so se potem vsi sosedje celo dopoldne mucli z odkidavanjem, da s(m)o lahko sploh ven prisli in potem, ko vsi odkidamo, pride spet z bagerjem pluzit in spet zasuje. Da ne govorim, kako je blo spluzeno - nas klanc je bil, pol pa ene 50 m nic, pa spet 50 m spluzeno, pa 50m nic. Tista ravnica je bla cist nespluzena. Ko smo se pa vracali iz BTCja, je spet z bagerjem pluzil in direkt na nasi strani naredil pol meterski kup snega in avti naj pol tam cez vozijo... mislim katastrofa... sej vem, da se je bagerist trudil, ampak je delal vec skode kot koristi... No, eto mi je ratalo natapkat...bi mogla it likat, pa se mi ne da... Vceraj je mela pa A-N-J-A RD Vse najboljse