ninocka
|
Najprej SRECNO in predvsem ZDRAVO in ZALJUBLJENO 2010!!! PA da se kaksen busi zraste iz te zaljubljenosti (pa ne moj, da ne bo pomote) Jakob, srcek mali, vse najboljse za 2 rojstni dan!!!! Mi smo bili za NL v Crni, praznovali nismo nic ekstra - za vecerjo smo meli svinjsko pecenko in slane struklje, potem nas je obiskal dedek mraz in pustil zvrhan kos daril (ki jih je mami pred tem se pridno zavijala), pol pa sploh ne vem,kaj smo delali...Evan in Ruben sta se igrala z darili, spat sta sla okrog 10ih, Lian malo prej,pol sem pa jst brala knjigo in zaspala. Cene bi oci prisle v sobo,bi NL gladkmalo prespala ...POtempa mal sampanjcka, cestitke,pogledali ene 30 razlicnih ognejemtov (vsaka bajta ma svojega), s Samotom sva sla na eno pijaco h kolegoma, ampak je ona spala, tko da sem jst po ene 10 min sla, Samo je pa tam ostal.Jst sem sla spatin to je to...je mel pa zjutraj Lian tolk zabasan nosek, da sploh dihat ni mogelin sva ob 7ih vstala, da sem mu ga s fiziolosko spucala, pol se je pa samo podojilin zaspal...bozcek... V soboto sem pa ugotovila da 10 janura pride na nedeljo in zacela razmisljat, ce nima Ruben operacije prej, in sicer ze v ponedeljek. Takoj, ko smo prisli domov,semposikala dokumentacijo in itak, da jo je imel vceraj...Mi pa brez napotnice, testov... Klicem v ZD, ce lahko da napotnico ena druga P,pa so rekli, da moramopriti se na pegled. Na koncu se je izkazalo,da je prevec bolan za operacijo in smo jo prestavili na 4.2. Ma ful zabasan nosek,pa malo kaslja in veliko sluzi ima v pljucih, zdaj se mu je pa se ucek vnel. Ampak problemjesamo zaradi sluzi in kaslja, drugace bi operacijo delali... Tko da ga imam zdaj ta teden doma, lihkar razturava ene DVDje Sobotna kavica - mogoce bi tudi jst uletela, ce se boste kaj zmenile. Mi smo bli lih v nedeljo v koloseju...a kera ve, a je ze odprta igralnica v mothercareu? sej bi se kaj napisala, pa je zadnjic Ruben na laptopu 1/3 tipk ven pobral in zdej lih ne prijemljejo najboljs Ja,pa danes mi je pojslo polulal...se je cist slekel, ker je hotel Liana nahranit , pol je pa raje nama jogi in kovter polulal...ja, takle mamo