Nika v službi
|
Dober večer, prvič letos! Mi smo lepo preživeli zadnja dva tedna starega leta, se krasno zabavali v Radencih, najdaljšo noč pa preživeli pestro. Dopoldan je šel Tomaž za nekaj ur celo v službo, ker ga pač prej ni bilo en teden, midve z Niko pa sva uživali doma, šli v trgovino, po opravkih. Popoldan smo se s sosedi dobili na kavici v bližnji slaščičarni, potem pa so nas povabili še domov (no, v bistvu je Luka povabil Niko še k njemu domov ) na pršut in teran. In so urice minile kot bi mignil, tako da nam je še eno srečanje, ki je bilo planirano za kasneje, padlo v vodo. Smo morali domov, saj smo se namenili polnoč pričakati doma. Voščili smo si brez šampanjca, saj je Tomaž na AB že od Radencev (uho), tako da je penina ostala na hladnem do prve primerne priložnosti. Nika je šla spat okoli 22:30, pokanje raket in petard je ni motilo in je mirno spala. Midva sva tudi bila v postelji še pred eno uro. Doroteja, lepo je slišat pozitivne novičke z vaše strani, glede plenic pa se strinjam s Špelko - boste že uredili, glavno, da Alina dobro okreva. Benika, kdaj se zdaj vidimo? Konec tedna? Imate čas? Jutri oba s Tomažem peljeva Niko v vrtec po 14 dneh, potem sledi kavica in vrnitev v običajni dnevni ritem. Kar težko verjamem, da so prazniki tako zbrzeli mimo. Ah, ja, saj je vsako leto isto. Na začetku se zdi, koliko bo frej, potem pa na koncu ne veš, kdaj je minilo... Srečno še enkrat vsem!