|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.12.2009 21:41:32   
Nika v službi
Še od nas, smo pravkar od otroške polnočnice...

Doživet sveti večer in lep božični dan!

Nika, Tomaž, Vanja

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 826
24.12.2009 21:45:26   
benika
Nika, a ste v ponedeljek še doma? 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 827
24.12.2009 22:13:49   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nika, a ste v ponedeljek še doma? 

Ne, na pot gremo v soboto in se vračamo 30. Ste pa vsi dobrodošli v Radencih!user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 828
25.12.2009 16:46:00   
tažana
tudi jaz vam želim lep in miren božič.

jaz sem letos zelo zanimivo preživela božični večer. po večerji sem gladko zbolela in skoraj celo noč preživela na wc- ju. še danes sem vsa švoh in tako sta aljaž in katarina sama odšla gledat jaslice. midve z nežko se pa doma zabavava. upam, da nisem še koga nalezla.

uživajte praznike še naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 829
25.12.2009 21:22:26   
spelka12
Ho, ho, ho, ho,ho.... srečen božič.
Mal sem tečna, ker imam dragija 18 dni doma, pa ne moremo nikamor, ker je skoz dež user posted image . Pa še mali je nehal spat čez dan, pa ponoč je tud kriza, ker se zarad hropenja zbudi, pa prdka,pa zvija ga malo pa.... Glede noska je pa skoz slabš - a ne benika? Sem si rekla, da bom zahtevala napotnico za ORL ker se tole vleče že od rojstva.
A so bili vaši malčki veseli daril? Madonca Oskar ima šele 2 meseca pa je že dobil toooolko daril. Kaj šele bouser posted image .
Imejte se skrajno lepo čez vikend.

ninočka ni mi zneslo, se bomo drugač zmenil ane? Če jih pa kaj rabiš pa kar odpri kak paketuser posted image
2ursae dinarckiiiiiiiiiiiiiiii - kam in koliko?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.12.2009 21:03:42   
teta beta
Lep pozdrav!

Prvi del praznikov je za nami. Imeli smo se fino, z Dašo sva bili celo pri polnočnicah (no, ob 9.) in sicer celo pri naših doma na hribčku. Žal nam je pa pobralo sneg , pa tako smo se sankali. Pa danes bi morali iti na Roglo, pa je tečaj za tamalo odpovedan, zdaj začnejo naslednjo soboto. Do konca leta smo vsi doma, bomo uživali, v torek si bova verjetno midva sama vzela dan zase in šla smučat.

Pia, Dašin tečaj je na Rogli, skupaj 24 ur in sicer 3 ure dnevno, štiri zaporedne sobote in nedelje, stane 100 eur. Ta vrsta tečaja nima zraven kosila in tudi prevoza ne, pa starši naj bodo nekje v bližini. Namenjen je predšolskim otrokom od 3 let naprej. Za šolarje oz. že tudi mlajše, ki že nekaj znajo, pa imajo tečaj s kosilom in prevozom itd.

Lep konec leta vam želim!!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 831
28.12.2009 7:22:08   
Pia67
Evo mene. Na delovnem mestu user posted image , pa vse do 31.12. Sva se s sodelavcem zmenila, da bova mal kombinirana, dopoldan bom jaz na udaru, kosilo sva skupaj, popoldne pa on. HB da se lahko zmeniva, ne razumem pa staršev, da niso z otroki več, ko že imajo priložnost.
Nina je lepo doma, user posted image  in njegovi fantje jo bodo uziher lepo zabavali, kosilo imajo, popoldne pa pade ali drsanje na Čatežu ali pa izlet do okrašenega starega dela mesta Ljubljana. Nina je bila že včeraj in je navdušena.
Božič pri nas je minil v pohodu z baklami in crkljanju, ostali dnevi so bili bolj kot ne delovni, mi je bilo čudno, ker sem decembra plela v rastlinjaku, toliko je plevela user posted image , ker je tako toplo.
Aja, včeraj sem bila po dolgem času na drsalkah. Sem bila precej zabavna na pogled user posted image . Pogrešam voziček, ki sem ga gurala pred sabo, ko sem drsala.user posted image

Teta beta hvala za info. Mislim, da so cene kar enotne. Zato sem tudi napisala kako je pri nas na jugu. Škoda zaradi razmer, upam, da bo ta vikend na Rogli že bolje, čeprav je vremensko prav žalostno pogledat. Morda pa bo drugače, pa v višjih legah je čisto nekaj drugega kakor v dolini.

Skratka uživajte, teden bo minil kot bi mignil.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 832
31.12.2009 21:14:32   
Nika v službi
SREČ'NGA PA ZDRAV'GA!

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 833
31.12.2009 22:14:08   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

SREČ'NGA PA ZDRAV'GA!

PA VESEUGA IN DEBEUGAuser posted image

Punce moje drage, v letu 2010 vam in vašim najdražjim želimo vse najlepše!

Katja z družino

Neposredna povezava do sporočila: 834
1.1.2010 18:59:13   
teta beta
Srečno vsem skupaj! veliko lepih trenutkov in nepozabnih spominov!!!!

mi smo šli spat četrt čez polnoč, pol nas je pa janoš zbudil ob pol sedmih, ker je seveda celo noč spal. No, zdaj pa oba spita še od šestih. Aaahhhh....

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 835
2.1.2010 20:26:42   
tažana
Še jaz...

Srečnga pa zdravga!
Katarina pa pravi srečen pozdrav user posted image .

Uživajte

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 836
2.1.2010 22:18:01   
spelka12
Konec starega leta, začetek novega - upam, da bo leto 2010 za vas in vaše bližnje uspešno in polno zdravja ter ljubezni.
Špela in njena 2 descauser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 837
2.1.2010 22:19:14   
spelka12
Oskar je pa svoje prvo novo leto že preživel zdoma user posted image . Sva bila pri prijateljih v Tržiču in je bilo super. Oskar sicer ni skoraj nič spal (mlaj pa rakete) ampak je bilo vseeno fino. Kako ste pa vi praznopvali?

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 2.1.2010 22:20:57 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 838
2.1.2010 22:41:18   
doroteja23
Srečno, veselo, predvsem pa zdravo Novo leto 2010!

Mi smo preživeli sivestrovo pri kolegih, je blo kr fajn. Bi lahko blo boljše, ampak se nebom pritoćevala. Alina je bla gor do enih pol pa zaspala. Pol pa se je zbudla ko smo šli domov in ona več nebi spala ker je že spala. Tak da sme pol ob 4ih imele male probleme, da sem jo nazaj spravla spat. Ampak ej pol hitro zaspala.

Morem vam povedat da dobro okreva. Oziroma je že okrevala. Hvala bogu. Tak da v soboto gremo na smučanje, ki je blo do nedavnega pod vprašanjem. Ampak zaj nas ne ovira nič. Šivi so odpadli, kontrola marca. Ena sicer 24 januarja. Ampak ona se počuti ok. To je glavno. Delamo si sicer statistiko kolko spije čez dan in kolko kraz gre lulat. Ampak to je normalno. Edino kar je posledica operacije je, da smo spet ponoči na plenicah. Žal temu nismo mogli uit. Ker sem problal ko sma domov prišle iz bolnice, ampak se mi je ponoči skoraj zmešala. Spale sma glih pol ure. Mikra bla 5 al 6x kljub temu da sem jo nosla na wc. Sem se odločla da pride ta misija na vrsto po smučanju. pol pa spet jovo na novo! Ampak bo že. V glavenm da je njej zdaj ok.

Morem pa se vam zahvalit, ker ste mislile na nas oz. na Alina in držale pesti za njo. Mi to veliko pomeni, da ste mi v teh trenutkih, ki so bili za mene zelo težki, stale ob strani. Še enkrat hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 839
3.1.2010 13:18:43   
2ursae
srečno tudi z naše strani user posted image user posted image user posted image

mi smo bili za Silvestra doma, otroka sta šla spat okoli po enajstih, mi2 sva se pa tud ob polnoči pobrala v posteljo, da sva dežurala, če bi se kateri od mladičkov zbudil zaradi pokanja. Mene je potem kar hitro pobralo - sem naredila to napako, da sem šla tisti dan v službo in sem vstala že ob šestih ... pol sem bila pa zvečer čisto crknjena user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 840
3.1.2010 20:16:50   
spelka12
Doroteja vesela sem, da gre tvoji Alini tako dobro, plenice boste pa že poštimali. Uživajte na smučanju.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 841
3.1.2010 21:09:03   
Nika v službi
Dober večer, prvič letos!

Mi smo lepo preživeli zadnja dva tedna starega leta, se krasno zabavali v Radencih, najdaljšo noč pa preživeli pestro. Dopoldan je šel Tomaž za nekaj ur celo v službo, ker ga pač prej ni bilo en teden, midve z Niko pa sva uživali doma, šli v trgovino, po opravkih. Popoldan smo se s sosedi dobili na kavici v bližnji slaščičarni, potem pa so nas povabili še domov (no, v bistvu je Luka povabil Niko še k njemu domovuser posted image ) na pršut in teran. In so urice minile kot bi mignil, tako da nam je še eno srečanje, ki je bilo planirano za kasneje, padlo v vodo. Smo morali domov, saj smo se namenili polnoč pričakati doma. Voščili smo si brez šampanjca, saj je Tomaž na AB že od Radencev (uho), tako da je penina ostala na hladnem do prve primerne priložnosti. Nika je šla spat okoli 22:30, pokanje raket in petard je ni motilo in je mirno spala. Midva sva tudi bila v postelji še pred eno uro.

Doroteja, lepo je slišat pozitivne novičke z vaše strani, glede plenic pa se strinjam s Špelko - boste že uredili, glavno, da Alina dobro okreva.

Benika, kdaj se zdaj vidimo? Konec tedna? Imate čas?

Jutri oba s Tomažem peljeva Niko v vrtec po 14 dneh, potem sledi kavica in vrnitev v običajni dnevni ritem. Kar težko verjamem, da so prazniki tako zbrzeli mimo. Ah, ja, saj je vsako leto isto. Na začetku se zdi, koliko bo frej, potem pa na koncu ne veš, kdaj je minilo...

Srečno še enkrat vsem!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 842
4.1.2010 15:59:46   
pety78
Pozdravljene drage moje,

Predvidevam, da ste vse dobile zlato ribico, ki se sedaj ubada z vašimi željami, zato vam ne bom preveč bluzila, kaj vam želim. user posted image
Zdravje je pa itak na prvem mestu, a ne?

Mi smo bili za silvestrovo na Dolenjskem pri sestrični. Vid, in še dva fantička so dočakali Novo leto in nazdravljanje s šampanjci, Kaja pa je zaspala kot ponavadi. Po poti na Dolenjsko je začela ful težit in jokcat, potem pa kar naenkrat bruuuuh, da me je skor kap. Na srečo ni bila viroza. Očitno slabost od vožnje.
Naslednji dan smo šli nazaj domov, se v Tržiču spomnemo, da smo golfa pozabili v Ljubljani.user posted image 31-ega je namreč Matjaž še delal, mi smo ga pa pobrali pred službo. Pa nas je avtek počakal. V bistvu še čaka na konec službe. Revček. user posted image
V soboto polna hiša, otroc noreli, v nedeljo pa na kosilo s taščo in tastom. Evo, pa zopet v službi, kot da ne bi bilo vse te ihte okoli daril, nakupovanja, kuhanja, pečenja, ....user posted image user posted image user posted image In predvsem obilnega prehranjevanja. Danes pijem kavo, jogurt in jem sadje. Zvečer me bo ziher prjelo, da požrem kako čokolado ali piškote, ker mi je škoda, da se stran vrže...user posted image
Šit, mam sestanek....

Čaw

Neposredna povezava do sporočila: 843
4.1.2010 17:50:40   
benika
Benika, kdaj se zdaj vidimo? Konec tedna? Imate čas?

Sevedauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
4.1.2010 18:00:49   
yelci
JAKOB, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 845
4.1.2010 18:04:54   
benika
O tetka, Jakob ti pošilja en veliiiiiiik cmok!!!!user posted image user posted image user posted image Hvala, hvala!

Joj, ne morem verjet kako čas hitro beži. Že dve leti je minilo odkar ste skupaj z mano dihale, navijale in se veselile z nami. Nikoli ne bom pozabila, kako ste mi stale ob strani, me tolažile in vzpodbujale, ko mi je bilo hudo pri srcu. Posebej pa tebi, 2ursae, nikoli ne bom pozabila, kaj si storila za Jakobauser posted image user posted image user posted image

Zlate ste, res, moje prijateljice.user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 846
4.1.2010 20:04:18   
Nika v službi
Šarmantni blondinec, vse najboljše! Ti je mamica kakšno nobel torto spekla? Kaj pa tetka, se je izprsila?user posted image

Benika, potem pa povabljeni k nam. Se slišiva ali tipkava via FB, predlagam soboto, mogoče celo petek popoldan, če bi se uspeli zmeniti... Podrobnosti sledijo. Itak pa potrebujem spet nekaj Justa....

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 847
4.1.2010 20:46:37   
tažana
jakob vse najboljše za 2 svečki user posted image user posted image user posted image
pismo res gre hitrouser posted image drugo leto gredo naši septembrčki že v šolo user posted image

meni je Katarina zadnjič pri kosilu na ves glas jokala, ker gre šele drugo leto v šolo, Sara gre pa že letos user posted image .

Pety: Tale z avtom je dobra user posted image

Pa sneg gre JUPIIIIIIIII user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
4.1.2010 20:48:17   
tažana
Tale JUST je res zakon - še med prazniki je dosegljiv. Hvala Benika še tukaj- pjačo sem pa dolžna samo da mal sneg neha pa da do avta pridem.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 849
4.1.2010 21:25:28   
yelci
Nika, ne, ne tetka se še ni nč izprsilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?