|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
20.12.2009 23:32:00   
2ursae
ooo, punce, meni se tako ne da v službo ... spet po dolgem času ... kar ne bi, bi imela še mal dopusta ...

danes sem crkavala od smeha. Anže začne:
user posted image "mami, a ko bom velik, bom jaz oči svojim otrokom"
pa jaz: "seveda"
user posted image "kdo bo pa mami?"
jaz: "boš že našel kakšno punco, ki ti bo všeč"
user posted image "kaj pa, če bom jaz kakšni všeč, ona pa meni ne?"
jaz: "se pa ne boš poročil z njo"
user posted image "kaj pa, če bo kakšna meni všeč, ona se pa ne bo hotela poročit?"
jaz: "se pa tud ne boš poročil z njo"
user posted image "ampak pol bom pa jokal"
jaz: "ja, mal boš jokal, pa boš potem že drugo našel"
user posted image "kaj pa, če mi bodo vse punce všeč?"
jaz "hmmm, kaj bo pa potem?"
user posted image "to bo fino: ena bo otroke čuvala, ena bo hodila v službo, ena se bo učila, ena bo čistila, ena bo hodila v trgovino ..."
jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "kaj pa, ko boš šel na morje, katero boš vzel s sabo?"
user posted image "tisto, ki zna najboljš plavat"

itd itd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem se na glas režala, ful sva imela hudo debato .... o, otroci zlati mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 801
21.12.2009 8:06:08   
tažana
kera dobra otroška logika- ti pogovori so zakon user posted image
itak na morje gre tista, ki zna plavat user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.12.2009 8:22:55   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

user posted image "to bo fino: ena bo otroke čuvala, ena bo hodila v službo, ena se bo učila, ena bo čistila, ena bo hodila v trgovino ..."

Hej, moški, zrel za muslimanski svet.user posted image user posted image user posted image

Carski dialog, kere skrbi.user posted image

Mi smo nazaj s polarnega Dunaja. Tokrat sem postavila rekord v vožnji Dunaj - Ljubljana - skoraj 6 ur!user posted image user posted image So pred nami vozili plugi, po dva vštric in temu primerna je bila hitrost premikanja - celih 30 km/h! Je bila pa cesta res pasja - snežni metež, tema, megla na trenutke, vsakih nekaj kilometrov kakšna nesreča, avto v grabnu ali v ograji, policija, plugi, hitrost do max. 90 km/h... res smo se premikali po polžje. Ampak smo prispeli, polni krasnih vtisov. Kljub nizkim temperaturam smo cesarsko mesto prehodili po dolgem in počez, se prevozili tudi z vsemi mogoči prevoznimi sredstvi, od katerih sta absolutni hit metro in tramvaj.user posted image

Ninočka, brisačko sem pripeljala, v sredo začenjam dopust in se lahko tudi kje dobiva na kavici, če si za. Zjutraj bom peljala Niko še v vrtec, potem pa imam čas.... najbrž bom šla do frizerja, pa pedikuro bi rada realizirala, pa še kaj.user posted image

Nič, grem delat, za danes in jutri sem si zadala še kar nekaj dolžnosti... da upravičim nagrado, ki sem jo prejela za svoje odlično delo.user posted image

Se čujemo, slike pa tudi sledijo......

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.12.2009 8:48:46   
pety78
BENIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, VSE NAJBOLJŠE STARA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.12.2009 9:33:13   
ninocka
Dobro jutro!!!
Jst sem sele zdaj se mal k seb spravla, sem cist adijo danes...zjutraj, ko je Samotu ura zvonila nisem in nisem ogla oci odpret, tko da je na koncu moral on porihtat ta velika2, se ko so mi prisli lupcka dat, sem bla na pol v dezeli sanj...

Nika, sem se parkrat spomnila nate tale vikend...pa ne zaradi brisacke, ampak zarad snega in kaksno voznjo tja in nazaj bos imela...Samota je prejsnjo nedeljo fuul glava bolela, pa tema, pa luci, je tud rekel, da je bil ful utrujen od voznje. Ceprav sva prisla pa v 3 urah, ce ne stejemo 1 urnega postanka v Oldtimerju.
Hvala za brisacko, jst sem definitivno za kavico, bi mi pa sreda najbolj ustrezala...ker v cetrtek bodo verjetno ze take guzve, da bo dol za past...user posted image
Spelka, a bi se nama pridruzla, pa ti potem jst se plenicke prinesem, al ti ne bo zneslo? Sem pa razmisljala, da ce se 2ursae jutri oglasi pri meni (danes zal ne morem), mi prinese se ona zate stvari, pa ti potem jst vse skupaj predam, da se vedve ne bosta lovile. Ce vama je obema kul?
2ursae, user posted image user posted image dober pogovor...tile veliki nasi majo zdaj res polno enih domislic user posted image user posted image Bejbe, 5 let nazaj smo ob takem cajtu pridno delale tele nase skrate...uh, 5 let bodo ze stari , kolk gre hitro...evo, sej ma LIan danes 6 mesecev user posted image user posted image
Ko smo ze lih pri pogovorih nasih tavelikih, da povem, kaj je vceraj Ruben prijavil. Itak vam je znano, da se ne govori oz. pove par besed in od teh parih besed je sposoben celo stavek sestaviti. Vceraj zjutraj pa z Lianom poslusava Mariah Carey All I want for Christmas in jst zraven lepo, ubrano, usklajeno z njo prepevam, pa pride Ruben do mene in me pogleda in se zadere Tiio (tiho), tiio, tiio user posted image user posted image user posted image
Mene je kar ruknlo, pol pa u smeh, se neham smejat, Ruben pa ful poslusa komad...ocitno nisem dost lepo pela...user posted image user posted image

V soboto smo okrasili jelko, s tem da so se tega aranziranja lotili moski in na koncu je blo tko, da jelka ni bila raztegnjena (veje), bunkice so ble pa obesene na eno vejo user posted image user posted image Evanu in Rubnu se je to zdelo ful lepo user posted image user posted image
Dobr, da sem se ta prav cas prisla, da smo potem lepo popravili jelko in porazdelili bunkice po celi user posted image
Vceraj smo bli pa malo zunaj na snegu pred bajto...Evan je ful uzival, Ruben tudi user posted image user posted image Lian je bil pa cist zadekan v vozicku in je samo okrog gledal. Mene je po 20 min zacelo zebst in sva sla z Lianom not, ene 10 min za tem, so pa se ostali prisli. S tem, da je se Ruben metal po tleh, ker smo mogli not user posted image . Smo potem sli skuhat vroco cokolado in jest piskote.

V soboto dopoldne smo meli pa v sluzbi bozicka, smo zamudili in prisli ravno, ko so zaceli delliti darila in bili takpoj na vrsti. NAjvecjo vreco je dobil Ruben (se lahko vanjo skrije user posted image ), najbolj lustno darilo je dobil Lian (lesena knjigica in eni dve leseni igracki za zlagat in bodi od firme), najbolj neuporabno in zgreseno darilo pa Evan. Je dobil komplet PRAVEGA orodja za delat z lesom. Ze na skatli pise, da ni primerno za otroke pod 8 let, not pa prava zaga, izvijaci...sva samo popokala in odnesla. Evan je bil pa zalosten. Ruben je dobil pa leseno zeleznico in vlakca in sta se potem s tem fuul igrala. Obadva sta pa dobial se majcke in vezalke od firme (so pa ful lustne).
V petek smo bli na Bozicku tukaj v nasem Gasilskem domu, je bila ena igrica (lustna, poucna, ampak predolga), pol je pa prisel Bozicek. Fuul dober, res kot en pravi, pa je pol hotel, da mu kaj zapojejo in prvi, ki je sel gor, je bil od kolegice (tiste, ki je imela na dekliscini cez tockovanje) tamal in je bil ful dober, potem pa se od Anje Ela user posted image user posted image user posted image
Evan jima je pa ploskal user posted image user posted image Na koncu so pa dobili se simbolicna darila, nas so pa spodaj pricakali se kuhano vino in cajcek, pa mal piskotov in napolitank user posted image user posted image user posted image
V cetrtek sva sla pa s Samotom na sluzbeno zurko, tamale je pa cuvala moja sestra. Smo melipa v bivsem Globalu, blo je OK, pac standardna nasa zurka user posted image Doloceni e ga nazgejo in imajo potem samogovore, eni se stepejo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, sem se spomnila, da ti nisem odgovorila za bolnico - jst bi bla z Vidom ponoci, pri nam gre zdaj RUben cez 20 dni na operacijo, pa bova mogla nekak to s Samotom shendlad, da ne bo sam tam spal...bo Samo ponoci tam z njim spal, jst bom pa cez dan z Lianom pri njemu...

2ursae, lep prvi dan v sluzbi in naj ti hitro mine!!! Vsaj teden bo hitro okrog, ce ne drugega user posted image

Kaj bo prinesel bozicek/dedek mraz vasim? ne vem, a sem povedala, ampak Evan mu je napisal pismo - natipkal na racunalnik. Jst sem mu govorila crke, on je pa pisal. In si je zazelel dvigalo, pa legote, pa blagajno, eno druzabno igrico, pa hotweels progo. Smo pismo s piskoti vred nastavli na okno, pol je sel pa samo ga isakt in je mal pocingljal z zvonckom in je Evan prisel povedat, da je slisal, da je neki cingljalo. Sva pogledala cez okno in ni blo vec kroznika!!! Zjutraj ga je pa cakal kroznik s pismom od Dedka mraza in bozicka user posted image

Aja, v petek sem pa prezivela dan na sodiscu user posted image Sem bla pa tam ful atrakcija, ker sem bla z Lianom in sem ga dojila. So me vsi odvetniki in sodniki ful gledali in se mi smejali...user posted image user posted image user posted image
Sem mogla it pa zarad sluzbe (da ne bo kera mislila, da se ze locujem user posted image ), sem bila prica v eni tozbi proti stranki. Itak se je ne spomnem in je blo cist BZ...

Lian je pa ratal pravi firbec, vse ga zanima, ze ene 3 tedne se, ko je na trebuscku, odriva kot en crv (pokrci noge pod sebe in se potem odrine), pa sam smeji se. Zadnjic se je na glas krohotal moji mami, potem v cetretk moji setri, Evana pa samo vidi, pa se ze rezi...njegovo smjenje pa zgleda tko, kot tist posnetek z unimi cetvorcki, ko mama lezi v postelji, pa jih oce snema in neki govori uni pa krepajo od smeha user posted image user posted image user posted image

Zdej pa dost...sem se razpisala...user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 805
21.12.2009 9:35:00   
ninocka
Aja, pa BENIKA IN PETY oz. PETY in BENIKA, VSE NAJBOLJSE!!!!!!!!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 10:26:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
21.12.2009 11:31:56   
Nika v službi
BE-PE - hepi brzdej!

Ninočka, sreda je meni kul. Realno sem frej okoli 8:30, torej bi se ob 9:00 že lahko kje dobili. Kak predlog? Itak bo vsepovsod polno... Se prilagodim tebi, ker boš z malim bubijem in je najbolje, da ti izbereš, kar ti ustreza. Časa bom imela verjetno kakšno urico.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 21.12.2009 11:34:06 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 808
21.12.2009 11:53:25   
Pia67
Benika in Pety vse naj, naj ...

user posted image  zaradi snega, ki ga jutri ne bo več. No, upam, da se vremenska ne izpolne v celoti, ker je Nina dobila pravo veselje do dričanja po krotkem klančku, včeraj nas je zmotil le DM, vsakoletno obdarovanje Društva Mojca. Darila praktična in, ker gre za dobrodelono zadevico, nasprotno, prav bogata.
Danes grem na račun zgodnjega štarta in odmetavanja snega pred zgradbo prej domov in bova ujeli še kako urico snega. Ledu še ni oz. Še malo poka, kako bo v prihodnjih dneh se ne ve. Bomo šli pa v Čatežke na drsališče.
Delala bom do zadnjega diha, mkorda drug teden kako uro manj, bomo videli.

Doroteja kako Alina in operacija? Upam, da je vse OK.

Ninocka, ne bi jaz o sodišču user posted image . Ko bi le kmalu prišla razsodba.

Neposredna povezava do sporočila: 809
21.12.2009 15:47:45   
spelka12
ninočka kje se pa dobita pa kdaj?
benika in pety - starine stare vse najboljše obema pa veliiiiik .........

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 810
22.12.2009 9:48:38   
Nika v službi
No, Ninočka, KJE in KDAJ?

Kot rečeno, zame bi bilo idealno okoli 9:00....

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.12.2009 9:57:51   
ninocka
Nika, ce ti ni odvec, a bi se dobile v CP v ta novem delu v tisti novi kavarnici (tam proti Triumphu)?

Spleka, a teb bi zneslo prit tja?

Mi gremo pa danes v kino gledat jelencka Nikota. Evan in Ruben se ze ful veselita, mene pa prav zanima, kako bo Ruben reagiral na kino user posted image
Lian bo pa v varstvu pri mojih. Vceraj sta bila E&R, ker sva sla midva s Samotom za eno zimsko jakno zanjga gledat. Je pol kupil ful lepo od Tom Tailorya, potem je pa se men eno vzel, kao za dedka mraza...seveda zraven ni pozabil na komentar - a nimas dost jaken (sem si letos po 5 letih kupila eno jakno + plasc za poroko user posted image ). Moski, le kaj bi brez njih...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
22.12.2009 10:00:14   
ninocka
Aja, pa lahko ob 9ih (mogoce bom kaksno minutko zamudila, ker pri nam je tko, da ko nekam gremo Lian ful spi user posted image ).

A sem vam povedala, da gremo mi v soboto v Planico za 3 dni? Gre Evan v smucarski tecaj, sva mu vceraj probala pancerje in so mu bli ful vsec in se je potem kar z njimi sprehajal. Mu morva it pa se celado kupit.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.12.2009 10:37:43   
Nika v službi
Ninočka, vem, katero kavarno misliš, komot se tam dobiva nekaj po 9. uri. Itak odpirajo šele ob 9:00, tako da ni panike nekaj minutk čez.

Mi gremo pa v soboto v Radence za 5 dni. Sem pravkar naredila rezervacijo. Imajo precej ugodne pakete, priporočam, če katera išče kakšno namestitev med prazniki. Mi ostanemo do 30.12.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 814
22.12.2009 10:54:12   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ninočka, vem, katero kavarno misliš, komot se tam dobiva nekaj po 9. uri. Itak odpirajo šele ob 9:00, tako da ni panike nekaj minutk čez.

No, pol sva pa zmenjeni...pa ze zdaj ti javno povem in sporocam, da kavo placam jaz (razen, ce po kaksnem cudnem in nemogocem nakljucju denarnico pozabim doma user posted image ).

Pia, Doroteja in Alina sta se v bolnici, zaenkrat je vse OK in kaze, da bosta sli pred bozicem domov.

Neposredna povezava do sporočila: 815
22.12.2009 14:18:10   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

No, pol sva pa zmenjeni...pa ze zdaj ti javno povem in sporocam, da kavo placam jaz (razen, ce po kaksnem cudnem in nemogocem nakljucju denarnico pozabim doma user posted image ).

Naj ti bo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.12.2009 21:00:22   
teta beta
Oj, nimam nič kaj cajta, tako da se vam bom kar na hitro javila.

Mi gremo tudi v soboto na smučarski tečaj na Roglo, pa v nedeljo tudi, pa naslednji vikend tudi, pa naseldnji vikend tudi... A Evan ima samo tri dni? Koliko ur na dan in koliko stane? A ima to individualno?

V soboto in nedeljo smo se pa sankali, da je bilo veselje. Škoda, da bo pobralo sneg.

Darila: Daša je že dobila drsalke, zato zdaj dobi samo milo za tuširanje (hello kitty) in zložljivo krtačo za lase (roza, jasno, z ogledalcem), Janoš pa dobi količke za zabijat in kladivce iz Ikee (božiček 2ursae). Isto dobi moj nečak, za nečakinjo sem imela najhujše probleme, na koncu sem izbrala karte enka in šalčko, od B. nečaki pa starejša dva namizni koledar, tretji šparovček in četrta posodice za kuhanje.

Ajde, zdaj pa grem, ker bo House.Čao!

< Sporočilo je popravil teta beta -- 22.12.2009 21:01:04 >

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 817
22.12.2009 22:30:00   
2ursae
ninočka, kako je bilo v kinu? Mi gremo ju3, pa me malo zanima, predvsem, kako je bilo Rubnu všeč in pa kje se splača usest ... a taki mali otroci sploh kaj vidijo?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 818
23.12.2009 7:57:04   
ninocka
2ursae, mi smo sedeli v 6 vrsti na sredini. Ko prides not, mas ob robu zlozene take rdece stolcke, ki jih das na sedez, da so otroci visje. Meni risanka ni bla lih neki (je blo kar dosti enih odraslih for not), Evan se je mal bal volka, ampak ne fu, Ruben je pa uzival in zdrzal celo risankio (mal je vmes setal med stoli). je bil pa ful navdusen, jo je gledal z odprtimi usti in se je blazno not vzivel.Sploh, ko je bla kaksna akcija, je kar skakal po stolu in se drl lej, lej, aci, lej...sva ga morala skoz suskat user posted image
Pa dobila sta vsak svojo pijaco in kokice Nikota in sta uzivala user posted image user posted image user posted image
Teta beta, zal ti ne morem nic konkrernega povedat, ker ne vem...nobedn nama ne zna tocno povedat kaj in kako (od tistih, ki se menijo za tale dopust). Mislim, da ima 3 dni sole, pa niso individualne ure...ti kaj vec povem, ko pridemo od tam...dej se greva pa z Lianom zrihtat in sibava na kavico in pol se mal po trgovinah po zadnjih nakupih...user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 819
23.12.2009 9:16:41   
Pia67
Hvala Ninocka za info glede Aline. Doroteja držim pestke, da gresta jutri že domov.

Uh, tečaji smučanja. Teta beta in Ninocka sta se pa dobro organizirali. Trenutno na jugu slabo kaže, naše lokalno smučišče je imelo vsega 1 dan obratovanja (nedelja) potem pa so ga zopet zaprli, morda pa bi šli kar tako mal posmučat ob vznožju, ker snega je bilo 45 cm in ga je neki ziher ostalo.
Pri Nini je mal tečno tudi to, ker so njeni vikendi deljeni in ne vem kako bi speljali vse skupaj. Stvar dogovora, bomo probal.
Drgače pa bo ziher padel celotedenski tečaj januarja ali februarja, Ninin telovadni vaditelj organizira tečaje in do takrat upam, da Nina ne izgubi veselja do dričanja.
Cena in kaj tečaj vsebuje:
a) 130,00 eur za člane HOP KLUBa
b) 145,00 eur za nečlane
Predšolski otroci: 5 dni po 4 ure na dan
V ceno tečaja je vključeno:
- karta (s katero so otroci tudi zavarovani v primeru poškodb),
- prevoz z avtobusom izpred TUŠa in nazaj,
- učitelji smučanja in spremljevalci,
- topel čaj in malica na smučišču,
- brezplačni najem manjkajoče smučarske opreme za otroke (po potrebi): smuči, palice, čelade.
- učenje smučanja po najnovejših smernicah Šole smučanja Slovenije
- slavnostno podelitev z diplomami in sladkimi nagradami,
- organizacija,
- možnost plačila na dva obroka (po dogovoru s posamezniki).

Te dni, ko pridemo po 16. uri domov se samo preoblečemo in hajdi na smuči, ko je mrak pa čelko na glavo. Včeraj sta se dragi in Nina smučala do 19. ure, je že precej mokro, leti pa tudi user posted image . Vlečnica je kar hrbet, da gre hitreje, jaz sem kar malo polomljena. Ni kaj, dobra rekreacija.

Darila so že zdavnaj kupljena (novembra), sovražim  decembrska nakupovanja zadnji trenutek ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.12.2009 21:29:20   
2ursae
mi smo preživeli eno u nulo luštno popoldne: kino (oba gledala od začetka do konca, bravo - no, malo so pomagali tud gumi bonboni) pol pa zunaj pred kinom še avtočki ... uf, gre za to enga dnarja user posted image .

drgača pa, ninočka, ti boš vedela v čem je fora: v filmu je bila Boru najbolj všeč, pazi to: teta Sonja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Anžetu pa volkovi. Kva sta hecna. Jaz sem se pa najbolj smejala pri "možje, zdaj pa božičkovo hitrost" in pa ko jeleni kreširajo zaradi Nika na pristajlni stezi in zažgejo božička user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 821
24.12.2009 11:32:19   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
drgača pa, ninočka, ti boš vedela v čem je fora: v filmu je bila Boru najbolj všeč, pazi to: teta Sonja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Anžetu pa volkovi. Kva sta hecna. Jaz sem se pa najbolj smejala pri "možje, zdaj pa božičkovo hitrost" in pa ko jeleni kreširajo zaradi Nika na pristajlni stezi in zažgejo božička user posted image

Pri nam sta se tud fuul smejala teti Sonji, ampak nasi trije dejansko imajo teto Sonjo user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa vceraj prezivela eno tako prijetno dopoldne z Niko na dopustu user posted image na kavici...sva se nacvekale, Lian se je igral v vozicku, mal se ji je posmejal, pol sv asle pa se malo po trgovinah...sem morala narest se zadnji soping za darila za necakinji, ker sem sele prejsnji dan zvedela, kaj naj jima kupim...no delno zvedela...
Pol sem sla pa se do Samota v sluzbu, ker je ze spet pozabil torbo doma (na Dunaju jo je pozabil v recepciji, midva pa v Ikeo in ko prideva tja, ugotovi, da je nima...user posted image ...pa sem pol manj zapravla, ker sem mogla sama placat user posted image ), v kadrovsko po slikce z Bozicka, potem pa spet nazaj v CP se v Spar po hrano, v knjiznico (vzela 4 knjige, od tega 2 zeeeloooo debeli - pomoje da imata po 600 strani in sem ze na 70 strani ene user posted image , aja pa danes zacela brat pri dojenju user posted image ), pol pa domov...sem bla tolk utrujena in moji novi skornji so me tako grdo ozulili...user posted image
Sem pa srecala vceraj sodelavko, ki je tudi na porodnsiki, pod naso 2ursae in njenega mozka, pa se eno kolegico, ki je nisme videla ze 100 let (ne zivi vec v SLO)...v CP najdes vse user posted image user posted image
Danes sva pa sibala z Lianom se na posto in v Hoferja (vceraj se mi res ni dalo), zdaj moram pa tuki se jedilnico in kuhinjo malo pospravit, zavit darila, dat prat...

Ko pridta tavlikdva domov, bomo pa pekli piskotke z milko, potem naredili medno hisico in sadno solato, pa meli mal bolj praznicno pozno vecerjo (pecen piscanec in krompir, pa strudel).

Danes sta tudi odnesla darila za vgojitelje, sem jim kupila take termos salcke za kavo in eno kavico... Tole
http://www.aladdin-pmi.com/eu/products/product_detail.aspx?ProductID=18

Nika, hvala za brisacko in pa darilce. Evan je bil tolk neucakan, da smo mogli takoj pogledat kaj je not in potem so bli piskoti ful hit, ni mogu zdrzat, da bi se Samo po stopnicah prisel in da njemu pokazemo, smo mogli takoj odpret in si je prilastil breskvico...da niti ne govorim, da jih je skoraj zmanjkalo, se predno sem jst kaj probala user posted image
Kot da v zivljenju se niso jedli piskotov...mmmm, ampak so res dobri user posted image

Punce moje, lep in miren vecer vam zelim in vesel Bozic!!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 822
24.12.2009 11:33:46   
pety78
A ni ful dober z otroki it v kino.user posted image user posted image user posted image

Punce, lepe praznike vam želim.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 823
24.12.2009 16:40:24   
2ursae
VSE NAJLEPŠE ZA BOŽIČ IN NAJ SE VAM URESNIČIJO VSE ŽELJE   PREŽIVITE MIREN IN SPOKOJEN VEČER TER PRAZNIČNI BOŽIČNI DAN.   to vam želimo Urša&Uroš&Anže&Bor      

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 824
24.12.2009 19:05:52   
benika
Lubice moje, vam in vsem vašim najbljižjim želimo miren in blagoslovljen Božič!

Katja, Edo, Benjamin in Jakob

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?