ninocka
|
Dobro jutro!!! Jst sem sele zdaj se mal k seb spravla, sem cist adijo danes...zjutraj, ko je Samotu ura zvonila nisem in nisem ogla oci odpret, tko da je na koncu moral on porihtat ta velika2, se ko so mi prisli lupcka dat, sem bla na pol v dezeli sanj... Nika, sem se parkrat spomnila nate tale vikend...pa ne zaradi brisacke, ampak zarad snega in kaksno voznjo tja in nazaj bos imela...Samota je prejsnjo nedeljo fuul glava bolela, pa tema, pa luci, je tud rekel, da je bil ful utrujen od voznje. Ceprav sva prisla pa v 3 urah, ce ne stejemo 1 urnega postanka v Oldtimerju. Hvala za brisacko, jst sem definitivno za kavico, bi mi pa sreda najbolj ustrezala...ker v cetrtek bodo verjetno ze take guzve, da bo dol za past... Spelka, a bi se nama pridruzla, pa ti potem jst se plenicke prinesem, al ti ne bo zneslo? Sem pa razmisljala, da ce se 2ursae jutri oglasi pri meni (danes zal ne morem), mi prinese se ona zate stvari, pa ti potem jst vse skupaj predam, da se vedve ne bosta lovile. Ce vama je obema kul? 2ursae, dober pogovor...tile veliki nasi majo zdaj res polno enih domislic Bejbe, 5 let nazaj smo ob takem cajtu pridno delale tele nase skrate...uh, 5 let bodo ze stari , kolk gre hitro...evo, sej ma LIan danes 6 mesecev Ko smo ze lih pri pogovorih nasih tavelikih, da povem, kaj je vceraj Ruben prijavil. Itak vam je znano, da se ne govori oz. pove par besed in od teh parih besed je sposoben celo stavek sestaviti. Vceraj zjutraj pa z Lianom poslusava Mariah Carey All I want for Christmas in jst zraven lepo, ubrano, usklajeno z njo prepevam, pa pride Ruben do mene in me pogleda in se zadere Tiio (tiho), tiio, tiio Mene je kar ruknlo, pol pa u smeh, se neham smejat, Ruben pa ful poslusa komad...ocitno nisem dost lepo pela... V soboto smo okrasili jelko, s tem da so se tega aranziranja lotili moski in na koncu je blo tko, da jelka ni bila raztegnjena (veje), bunkice so ble pa obesene na eno vejo Evanu in Rubnu se je to zdelo ful lepo Dobr, da sem se ta prav cas prisla, da smo potem lepo popravili jelko in porazdelili bunkice po celi Vceraj smo bli pa malo zunaj na snegu pred bajto...Evan je ful uzival, Ruben tudi Lian je bil pa cist zadekan v vozicku in je samo okrog gledal. Mene je po 20 min zacelo zebst in sva sla z Lianom not, ene 10 min za tem, so pa se ostali prisli. S tem, da je se Ruben metal po tleh, ker smo mogli not . Smo potem sli skuhat vroco cokolado in jest piskote. V soboto dopoldne smo meli pa v sluzbi bozicka, smo zamudili in prisli ravno, ko so zaceli delliti darila in bili takpoj na vrsti. NAjvecjo vreco je dobil Ruben (se lahko vanjo skrije ), najbolj lustno darilo je dobil Lian (lesena knjigica in eni dve leseni igracki za zlagat in bodi od firme), najbolj neuporabno in zgreseno darilo pa Evan. Je dobil komplet PRAVEGA orodja za delat z lesom. Ze na skatli pise, da ni primerno za otroke pod 8 let, not pa prava zaga, izvijaci...sva samo popokala in odnesla. Evan je bil pa zalosten. Ruben je dobil pa leseno zeleznico in vlakca in sta se potem s tem fuul igrala. Obadva sta pa dobial se majcke in vezalke od firme (so pa ful lustne). V petek smo bli na Bozicku tukaj v nasem Gasilskem domu, je bila ena igrica (lustna, poucna, ampak predolga), pol je pa prisel Bozicek. Fuul dober, res kot en pravi, pa je pol hotel, da mu kaj zapojejo in prvi, ki je sel gor, je bil od kolegice (tiste, ki je imela na dekliscini cez tockovanje) tamal in je bil ful dober, potem pa se od Anje Ela Evan jima je pa ploskal Na koncu so pa dobili se simbolicna darila, nas so pa spodaj pricakali se kuhano vino in cajcek, pa mal piskotov in napolitank V cetrtek sva sla pa s Samotom na sluzbeno zurko, tamale je pa cuvala moja sestra. Smo melipa v bivsem Globalu, blo je OK, pac standardna nasa zurka Doloceni e ga nazgejo in imajo potem samogovore, eni se stepejo... Pety, sem se spomnila, da ti nisem odgovorila za bolnico - jst bi bla z Vidom ponoci, pri nam gre zdaj RUben cez 20 dni na operacijo, pa bova mogla nekak to s Samotom shendlad, da ne bo sam tam spal...bo Samo ponoci tam z njim spal, jst bom pa cez dan z Lianom pri njemu... 2ursae, lep prvi dan v sluzbi in naj ti hitro mine!!! Vsaj teden bo hitro okrog, ce ne drugega Kaj bo prinesel bozicek/dedek mraz vasim? ne vem, a sem povedala, ampak Evan mu je napisal pismo - natipkal na racunalnik. Jst sem mu govorila crke, on je pa pisal. In si je zazelel dvigalo, pa legote, pa blagajno, eno druzabno igrico, pa hotweels progo. Smo pismo s piskoti vred nastavli na okno, pol je sel pa samo ga isakt in je mal pocingljal z zvonckom in je Evan prisel povedat, da je slisal, da je neki cingljalo. Sva pogledala cez okno in ni blo vec kroznika!!! Zjutraj ga je pa cakal kroznik s pismom od Dedka mraza in bozicka Aja, v petek sem pa prezivela dan na sodiscu Sem bla pa tam ful atrakcija, ker sem bla z Lianom in sem ga dojila. So me vsi odvetniki in sodniki ful gledali in se mi smejali... Sem mogla it pa zarad sluzbe (da ne bo kera mislila, da se ze locujem ), sem bila prica v eni tozbi proti stranki. Itak se je ne spomnem in je blo cist BZ... Lian je pa ratal pravi firbec, vse ga zanima, ze ene 3 tedne se, ko je na trebuscku, odriva kot en crv (pokrci noge pod sebe in se potem odrine), pa sam smeji se. Zadnjic se je na glas krohotal moji mami, potem v cetretk moji setri, Evana pa samo vidi, pa se ze rezi...njegovo smjenje pa zgleda tko, kot tist posnetek z unimi cetvorcki, ko mama lezi v postelji, pa jih oce snema in neki govori uni pa krepajo od smeha Zdej pa dost...sem se razpisala...