|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
14.12.2009 21:37:42   
teta beta
2ursae, tole bi te prosila, če mi prineseš iz Ikee:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/57212295
2 komada (zdajle mi sicer zraven kaže sliko nekega otroka, ful čudno, ampak gre v glavnem za kladivce in zabijanje količkov) - 2x!

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00130167

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80130168

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10121520

To pa vse po enkrat. A je preveč? To je 31 evrov, ki ti jih nakažem takoj, ko mi sporočiš TRR (no, takoj ko to vidim, seveda). Če pa je preveč, pa vsaj količke in posodo. OBstaja možnost, da bova celo sama skočila gor, ker sva se menila, če bi kupila posteljo za našo Lušo. Jaz sicer menim, da jo bo takoj strgala, so pa gor ful ceneje kot pri nas. Pa potem bi vzela še en tepih, pa mogoče kakšno... eh, ni konca, saj veste kako je to user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
14.12.2009 21:50:22   
benika
Pa zvedela sem, da gre moj 18.1. v Mehiko. Se bom pomojem takrat kar domov k beniki preselila, da se bomo skup cartal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 777
14.12.2009 22:15:02   
2ursae
špelka, kvaj' zdej to? A ti je dala ninočka boljšo ponudbo za plenice, a kaj? A pol "mojih" ne rabš? user posted image

jz sem takoooo zmatrana, naveličana, tolk se smilm sama seb user posted image user posted image user posted image user posted image ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 778
15.12.2009 6:35:48   
Pia67
Evo, rana ura, ... slovenskih fantov grob, no, punc kvečemu user posted image

Naspidirana od pete zjutraj, spala bore 4 ure, potem sem se lotila 20 minutne joge (nidra dela čudeže 20 min=3 uram spanca user posted image ) in že sedim v službi. Danes in jutri bo dolga, potem pa...
Lahko le pobožno upam, da bom zadnji teden decembra bila kaj frej, najbrž pa bom delala do zadnjega user posted image .
Včeraj sva z Nino ometali sneg z dreves, naredili razpadajočega snežaka, dokončal ga je pes, ki je norel po snegu kot strgan. Prav hecen je bil, iz snega se je videlo le dvoje črnih očk in smrček. Sani so še počivale, konec tedna pa hajdi na smuči, drsališč v NM očitno ne bo, so pa v Trebnjem in na Čatežu user posted image . V nedeljo imamo tudi občinsko darovanje DM, ki ga org. vsako leto društvo Mojca. Jelenček Niko je simpatična risanka, ki pa je takšna kot vsi ameriški produkti. Nina navija za Božično zgodbo, najbrž bova šli.

Poročam, ko bo vse za mano ... varovanci so tu, hajdi na delo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 779
15.12.2009 7:48:52   
Nika v službi
Ninočka, WB! Hm, 3 ure iz centra mesta do Korotana - to pa je pohod! Ojej, ojej, a nista imela nobenega zemljevida ali pa da bi vprašala za pot, namesto da sta se vrtela v krogu!? Ker recimo od Rathausa do Korotana nimaš pol ure kaj delat.... No, če pa iz pozitivne strani pogledamo, sta si zdaj mesto res podrobno ogledala in spomladi bosta zadevo obvladala u nulo.user posted image

Brisačko prinesem.user posted image

2ursae, pa saj je jutri 16.12. - a ni to magični datum? Glavo gor, samo še 24 ur in rečena boš vseh muk. Potem pa v lajf!!!
Jutri boš itak uživala v šopingu, pa naj bo to Celovec (ženska vendarle premore še malo optimizma - seveda bodo splužili naši avstrijski bratje, posebej za vas - ampak vseeno priporočam, da v avto vržete verige) ali Graz. Ikea in Toys vabita! Uf, jaz bi tudi šla.user posted image

Špelka, Camper je blagovna znamka za obutev - moško, žensko, otroško. Izredna kvaliteta in sveži dizajni. Jaz camperce preprosto obožujem. Poglej si tule: CAMPER.

Sicer pa - poglej, Pia je tudi naspidirana, ne samo jaz! Ja, Pia, vam tudi dogaja, ni kaj. Jaz sem danes vstala malo bolj zgodaj (5:45!), pa sem bila čisto preč, komaj sem se sestavila. Ob 7:00 naj bi bil kao sestanek, priletim v službo 7:05, pa ugotovim, da povabljencev še ni. Popijem kavo, pregledam maile - nič. Pa sem šla se na RR in še vedno nikogar. Šefica in sodelavec bivakirata v sejni in čakata, jaz pa delam bolj produktivne stvari.user posted image

Glede drsališča na Čatežu sem pa brala, ja. Dobivam obvestila iz toplic in je bilo v letaku med drugim omenjeno tudi drsališče...

Zdaj sem se spomnila, da bi bilo smiselno pogledat tule pri nas v MC, kaj se dogaja zunaj na igrišču. Lani je bilo drsališče, predlani vlakec, zdaj pa - iskreno povedano - nisem še nič pošnofala naokrog. Pa sem se včeraj z Vallo dobila na kavici, ampak ni bilo časa gledat naokrog. Klepet v prijetni družbi tako hitro mine... Valla, hvala za CD in kavico. Še kdaj!

Benika, kdaj se zdaj mi kaj vidimo?

Za konec pa še tehnično vprašanje. TV nam crkuje, od takrat, ko je treščilo vanjo, ni več ista. In zdaj - težava. O teh novih zadevah nimam pojma, doma imamo še vedno Telemachovo kabelsko TV, verjetno bo treba preiti na digitalno (neke pakete so že ponujali, ampak se nisem ravno poglabljala). Prostora za TV imamo zgolj 72 cm (širina), torej bi šla noter max. diagonala 81 cm (32"). V poštev pride edino LCD. To so vhodni parametri, zdaj pa pomoč - kaj moram gledat? Toliko sem že poguglala, da sem ugotovila, da mora biti kao full HD, pa da mora imeti tisti digitalni ali kabelski (user posted image ) dekoder notri, pa vsaj 30.000:1 (pojma nimam, kaj je to).... A mi zna katera po domače razložit, kakšen TV naj kupim? Potrebujem čisto osnovno varianto, za gledanje TV programov, teleteksta... nič igric ali kaj podobnega.... Premoženja tudi ne mislim dajati zanjo, ker pri nas je TV res čisto postranskega pomena. Predlogi dobrodošli. Hvala.
Aja, ogledanega imam tegale: http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemniki/lcd-tv-sprejemniki/459084-philips-32pfl5604h-lcd-tv

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.12.2009 7:50:04 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 780
16.12.2009 8:12:32   
ninocka
Nika, tole je odgovor Samota glede TVja:

Ce rabis TV samo za gledanje TVja (programi preko kabelskega operaterj), moras vedeti, da sta tukaj pomembna predvsem 2 dejavnika:
1.) ali imas moznost digitalne televizija (SIOL, T-2, TELEMACH)
2.) v primeru, ko kupuje TV nizjega cenovnega razreda, moras vedeti da bo tudi slika slabse kvalitete (tukaj pride do razlike med TVjem za 300Eur in TVjem za 1500 EUR, pa ceprav je iste velikosti ). Tudi v primeru, da bos imela digitalno TV, to samo pomeni, da je prenos slike med operaterjem in tabo v digitalni obliki, torej brez popacenja, slika je pa se vedno v majhni resoluciji (480p). Verjetno ne bos narocila dodatnih paketov pri katerih dobis HD programe?
Razlika med plazmo in LCD, plazma ti lahko prikaze lepso sliko kot LCD, ampak si se pac odlocila za LCD (sicer plazme toliko majhne itak ni, tko da ti ne ostane nic drugega ;)

Tisto da ima DVB-C/DVB-T (dekoder za kabelsko televizijo/dekoder za digitalno televizijo preko sobne antene) je dvorezni mec. V primeru T-2 se ti splaca imeti njihovo dodatno skatlico (kar pomeni da potem ne rabis DVB-C), ker imas vec moznosti (tukaj mislim predvsem na to, da za isto ceno dobis zraven se digitalni snemalnik, napovednik in se ostale moznosti, ki jih nimas, ce uporabljas dekoder na TVju), mislim da je isto pri SIOLu.
Res je, da imas potem 2 daljinca, ampak ce te to moti, si kupis univerzalca pa imas potem lahko spet samo enega.

Ne rabis FULL HD, oziroma je tako, ce bos gledala vecinoma TV in mogoce kaksno risanko na DVD-ju, je pravzaprav bolje, da si kupis TV, ki je samo HD ready.

Mogoce si raje potem kupi

http://mediamarket.si/ads/tv_sprejemniki/lcd_tv/page_04/toshiba_lcd_tv_32av605p_hd_ready_id_0905.html
ali pa
http://mediamarket.si/ads/philips_lcd_tv_32pfl3404_hd_ready_id_0804.html&query=32

Ce pa kje najdes se kaj ceneje, pa se toliko bolje. Vsi tile TVje v tem rangu cene so skoraj enaki.
Ce zelis ti lahko se malo bolj razlozim zakaj ne rabis FULL HD ;)

Skoda, da ti ne pase malo vecji TV, ker drugace bi ti predlagal raje kaj takega
http://mediamarket.si/ads/tv_sprejemniki/plazma_tv/panasonic_plazma_tv_tx-p37x10_hd_ready_id_0635.html

Upam, da je tebi kaj jasno, ker meni ni user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 781
16.12.2009 11:13:38   
Nika v službi
Ooo, Samo, iskrena hvala. Dečko se je res potrudil.user posted image Ninočka, seveda hvala tudi tebi.user posted image

Hja, mi smo trenutno priklopljeni na Telemach kabel, najverjetneje bomo ostali pri Telemachu in dodali digitalni paket. Imamo sicer pripeljan T-2 v bajto, ampak se za priklop nismo odločili, ker ga vsi po vrsti v naši ulici (in širše) kritizirajo - zmrzovanje slike, izpad telefona, nikakav service, itd. Siola ne planiramo.

TV bomo umestili v obstoječo dnevno sobo, kjer menjave pohištva ne planiram vsaj še 5 let, torej smo obtičali s temi gabariti, kot sem navedla. Drugega prostora za TV pri nas ni oz. ga ne želimo najti.user posted image TV je za nas res zelo postranskega pomena.

Moram priznati, da mi tale full HD in HD ready ni še čisto jasen, ampak vprašanje, če bi podrobnejšo razlago sploh razumela.user posted image

Bom še malo pogledala, do zdaj HD ready nisem niti povohala.

Zaenkrat hvala, če bom še kaj potrebovala, se priporočam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 782
16.12.2009 21:03:46   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naredila sem pravosodnega, juhu ... pol leta intenzivnega študija in odrekanja - končano in to s pohvalo in dobrimi ocenami

CARICA SEM, JUHEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes sem pa res blazno ponosna nase user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 16.12.2009 21:04:34 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 783
16.12.2009 21:09:24   
2ursae
pa s klikom na link na Mojalbum v mojem podpisu se lahko malo bolj pobliže spoznate z mojim izpitom - brez skrbi, so samo 4 slikce 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 784
16.12.2009 21:12:02   
Nika v službi
2ursae, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upravičeno si ponosna! Itak pa - nihče od nas ni dvomil o tvojem uspehu in odličnosti.

In sedaj ti rečem zgolj eno: UŽIVAJ, PRIVOŠČI SI, DAJ SI DUŠKA!

Naj bodo ti prazniki zate in za vse vas posebni - veseli, radostni, brez skrbi....

Bravo, še enkrat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 785
16.12.2009 21:17:18   
benika
naredila sem pravosodnega, juhu ... pol leta intenzivnega študija in odrekanja - končano in to s pohvalo in dobrimi ocenami

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 786
16.12.2009 22:10:38   
2ursae
teta beta, Greva v Graz. Je pa tko, da se nama potem mudi domov - a živiš kje v rel. bližini AC oz lahko prideš na kakšno pumpo? Bi se nazaj grede lahko tako zmenili, pa ti odvrževa robo in šibava dajle.

poklič me, na tel 041 382 871, pa se zmeniva za detajle.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 787
16.12.2009 22:18:04   
ninocka
2ursae, cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem danes mislila nate, a ti je kaj pomagalo user posted image user posted image

PRIDNA SI, BEJBA!!!!!!
IKEA je pa najlepse darilo, ki si ga lahko podaris user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 788
16.12.2009 23:30:27   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

IKEA je pa najlepse darilo, ki si ga lahko podaris user posted image user posted image

anede - to sem si izbrala user posted image , pa Atlantis z družino v petek. V pon. pa nazaj v službo.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 7:17:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
17.12.2009 8:42:22   
Pia67
Vau Ursa, to, to, .....user posted image user posted image user posted image
Nisem dvomila vate.

Tudi jaz sem nekako preživela NP (prevod: nepravdni postopek, pa sem bila mogoče delček v Ursini temi). Sicer ni potekalo brez zapletovuser posted image , čakamo kako se bo odločila sodnica in si zelo želim, da bo Nina vodilo razsodbe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 791
17.12.2009 10:05:07   
pety78
Urša, bravo!!! Pridna si, res! Se mi je kar stemnilo pred očmi, ko sem videla kupe knjig...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 792
17.12.2009 18:04:09   
tažana
ursae: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 793
17.12.2009 20:10:56   
Nika v službi
Punce moje, samo pomaham vam; jutri zjutraj pičimo proti Dunaju. Juhej!

Čau!

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 794
17.12.2009 20:13:10   
tažana
uživaj!

Neposredna povezava do sporočila: 795
18.12.2009 6:23:27   
teta beta
2ursae, še tu čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In še enkrat hvala!! user posted image

Nika, uživajte na Dunaju!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.12.2009 10:31:29   
pety78
A smo že zatežene ratale, a, da se tolk malo javljamo. user posted image

Včeraj smo imeli služben bowling, spat sem šla okoli 2. ure zjutraj, nekaj minut do šeste me je pa moja mala miška zbudila in veselo stala v posteljici, da sem jo za pol ure vzela še k sebi. Pa ni hotla zaspat. Zato sem danes po 4-ih urah spanja rahlo utrujena. user posted image Grem še po eno kavico. user posted image
Je pa petek, juhej, doma pa svinjarija, juhej, bo treba pospravljat cel vikend, juhej. user posted image user posted image A pride katera na obisk? user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 797
18.12.2009 21:48:48   
spelka12
ursae user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pravosodnega. RES SI CARICA JA. Sem slišala, da je to eden najtežjih izpitov. Klanjam se gospauser posted image . Glede plenic, ponudba je bila ista, samo prehitela te je. Pa drugič. Sicer pa rabim še nočno lučko iz Ikeje. A se javiš? Aja sej si že šla a se motim?
pia prav rada bi videla razpadajočega snežakauser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.12.2009 14:36:53   
2ursae
špelka, sori, jaz sem ti plenice prinesla ... nisem vedla, da jih ne rabiš več, sem bila pa že v četrtek gor.

ninočka, imam vse user posted image , se slišiva. Drug teden itak začnem hodit v službo, bom v LJ, tko da magari lahk prletimo na en obisk popoldne, smo vsi zdravi.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 799
19.12.2009 17:52:12   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

špelka, sori, jaz sem ti plenice prinesla ... nisem vedla, da jih ne rabiš več, sem bila pa že v četrtek gor.

Še boljš, to se vedno rabi. A se kje dobimo, a jih po pošti pošlješ? Pa dinarčke ti morm dat. Pošlji na zs kako in kaj.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?