Nika v službi
|
Ninočka, WB! Hm, 3 ure iz centra mesta do Korotana - to pa je pohod! Ojej, ojej, a nista imela nobenega zemljevida ali pa da bi vprašala za pot, namesto da sta se vrtela v krogu!? Ker recimo od Rathausa do Korotana nimaš pol ure kaj delat.... No, če pa iz pozitivne strani pogledamo, sta si zdaj mesto res podrobno ogledala in spomladi bosta zadevo obvladala u nulo. Brisačko prinesem. 2ursae, pa saj je jutri 16.12. - a ni to magični datum? Glavo gor, samo še 24 ur in rečena boš vseh muk. Potem pa v lajf!!! Jutri boš itak uživala v šopingu, pa naj bo to Celovec (ženska vendarle premore še malo optimizma - seveda bodo splužili naši avstrijski bratje, posebej za vas - ampak vseeno priporočam, da v avto vržete verige) ali Graz. Ikea in Toys vabita! Uf, jaz bi tudi šla. Špelka, Camper je blagovna znamka za obutev - moško, žensko, otroško. Izredna kvaliteta in sveži dizajni. Jaz camperce preprosto obožujem. Poglej si tule: CAMPER. Sicer pa - poglej, Pia je tudi naspidirana, ne samo jaz! Ja, Pia, vam tudi dogaja, ni kaj. Jaz sem danes vstala malo bolj zgodaj (5:45!), pa sem bila čisto preč, komaj sem se sestavila. Ob 7:00 naj bi bil kao sestanek, priletim v službo 7:05, pa ugotovim, da povabljencev še ni. Popijem kavo, pregledam maile - nič. Pa sem šla se na RR in še vedno nikogar. Šefica in sodelavec bivakirata v sejni in čakata, jaz pa delam bolj produktivne stvari. Glede drsališča na Čatežu sem pa brala, ja. Dobivam obvestila iz toplic in je bilo v letaku med drugim omenjeno tudi drsališče... Zdaj sem se spomnila, da bi bilo smiselno pogledat tule pri nas v MC, kaj se dogaja zunaj na igrišču. Lani je bilo drsališče, predlani vlakec, zdaj pa - iskreno povedano - nisem še nič pošnofala naokrog. Pa sem se včeraj z Vallo dobila na kavici, ampak ni bilo časa gledat naokrog. Klepet v prijetni družbi tako hitro mine... Valla, hvala za CD in kavico. Še kdaj! Benika, kdaj se zdaj mi kaj vidimo? Za konec pa še tehnično vprašanje. TV nam crkuje, od takrat, ko je treščilo vanjo, ni več ista. In zdaj - težava. O teh novih zadevah nimam pojma, doma imamo še vedno Telemachovo kabelsko TV, verjetno bo treba preiti na digitalno (neke pakete so že ponujali, ampak se nisem ravno poglabljala). Prostora za TV imamo zgolj 72 cm (širina), torej bi šla noter max. diagonala 81 cm (32"). V poštev pride edino LCD. To so vhodni parametri, zdaj pa pomoč - kaj moram gledat? Toliko sem že poguglala, da sem ugotovila, da mora biti kao full HD, pa da mora imeti tisti digitalni ali kabelski ( ) dekoder notri, pa vsaj 30.000:1 (pojma nimam, kaj je to).... A mi zna katera po domače razložit, kakšen TV naj kupim? Potrebujem čisto osnovno varianto, za gledanje TV programov, teleteksta... nič igric ali kaj podobnega.... Premoženja tudi ne mislim dajati zanjo, ker pri nas je TV res čisto postranskega pomena. Predlogi dobrodošli. Hvala. Aja, ogledanega imam tegale: http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemniki/lcd-tv-sprejemniki/459084-philips-32pfl5604h-lcd-tv
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.12.2009 7:50:04 >