ninocka
|
Daaan, evo mene nazaj iz Dunaja in mini honeymoona Meli smo se lepo, me pa ze 2 dni noro bolijo kolki...komaj hodim, vstanem, stenge so pa itak Dunaj je bil pa: Petek - dez, Ikea, Shopping Citz Sud, Burger King, iz Toysrus-a so naju pa ven vrgli, ker sva uletela par minutk do 7ih, ko zaprejo sobota dopoldan - mraz, sneg, bozicni sejem pri rathausu, se en bozicni sejem v iskanju Stefansplaza, potem sva nasla Mariohilferco in sva sla v HM po rokavice in kapo, Starbucks na kavo, se mal po Mariji in potem nazaj v hotel. Na poti do hotela je Lian zaspal in sva zato smuknila se v Mcdonalds. sobota popoldne - prebijanje cez bozicni sejem (sami cehi al slovaki), spet smo iskali Stefansplaz, ga nasli, sli na gluhwein pri Lionsih, sla v Manner trgovino, v Sacher hotel, potem pa smo jo mahnili proti hotelu. Oddaljenost do hotela - 1.3 km. Cas, ki smo ga porabili, da smo nasli hotel 3 ure Sva se vrtela v krogu in gor in dol po isti spuri na 2 km. Za znort...Mene pa ful noga bolela, na koncu sem komi do hotela prilezla. nedelja dopoldne - mraz, sneg, bozicni sejem pri Rathause, popijeva punc in odneseva salcko, pojeva en langos (mnjami) in njihov pecen krompir, samo si potem privosci se snezni kornet, jst pa cokoladno banano. Potem jo mahneva nazaj do hotela, kjer sva pustila lupinico, se vsedemo v avto in via LJ. Ustaviva se se v Oldtimerju na kosilu, pa da podojim in previjem Lina, potem pa naravnpost v LJ. Ob cca, 19ih sva doma, cez slabih 10 min imam pri sebi tudi starejsa pikca... IN ves Dunaj se skrije pred smehom, govojenjem, kricanjem, tecnarjenjem in nagajanjem vseh treh musketirjev... Naslednjic gremo verjetno spet marca, ker bo gor neka razstava dinozavrov in bova vzela vse 3. Pa bomo sli se ZOO pogledat. So pa tile Dunajcani kr neki...tolk so zivcni med voznjo, se zelena se ni prizgala, ko si folk ze trobi, boljs, da kdo kaj prepocasni ne reagira...groza...pa ful nemarni, kar se psov tice...pasji dreki so cist povsod, noben ne pospravi za njimi...si moral ful pazit, da ne stopis v kaksnega... Spelka, sem ti prinesla plenice...sem jih cist oropala teh ta rdecih, jim je lih se 1 paketek ostal Nika, pozdravlja te Zlata Jst pa te prosim, ce lahko, ko boste sli na Dunaj v hotelu prevzames eno Lianovo brisacko. Mi jo je sobarica odnesla in so jo ze poslali prat. Tko da te pocaka tam, pa ce mi jo lahko prineses... Hvala... Aja, pa enoposteljno lezisce pomeni 1 postelja 90x200 Ampak se sploh nisva sekirala, sva mela se pomozno lezisce, mal sva sobo preuredila, da je sla se od Lian pojstla not in je blo super Benika, bravo za Benija Se vidi, da je po mamici in teti in bo rad bral Sploh ne vem vec, kaj naj se napisem, pa noge me bolijo od sedenja...edino to, da je Evan sel ta vikend v ZOO, v LJ gledat lucke, na Kekca in potem se v gledalisce. Njegov komentar na Kako se je imel - lepo. In nic vec ne pove