|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 9:26:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: Septembrke 2005-3. del
8.12.2009 9:43:44   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

pety, no to je res, če slikaš, zato da se učiš, je to ziher dobro. Ej, ne vem, kaka so platna drugje, jaz sem zadnjič kupila ena mala v KIKu, pa niso ok.

No, v Kiku so pa itak ful ful ful poceni. Skoraj prepoceni. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.12.2009 21:31:47   
spelka12
aaaa

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 753
8.12.2009 21:34:54   
spelka12
Prej je bil testuser posted image , napisala roman, pa mi je ven vrglouser posted image
2ursae linka ne najdem, so v katalogu 2010 na strani 253. Če jih boš našla ok, drugače pa itak ni nujno. Po 3 so v kompletu, ena pisana, ena črtkana pa ena bela, tko pravijo vsaj. Velikost je pa 70*70.
pety a te ima še za enega???? Pol moram pa hitr še eno slikco gor dat user posted image user posted image user posted image

Patronažna pravi, da ima Oskar po njenem ful ozke nosne prekate (al neki takega). Res je božčekuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.12.2009 22:27:00   
teta beta
Mi smo se danes cepili proti pandemski gripi. Še pred enim tednom sem govorila, da se ne bomo, pa sva si premislila. Sta mi brat in svakinja priporočala, tudi naša pediatrinja priporoča cepljenje, pa še nekaj drugih zdravnikov, s katerimi sva govorila, tako da smo šli. Otroka bosta čez 14 dni dobila še en odmerek, midva sva pa rešena. Pa sploh ni nič hudega, niti zapeče ne ali kaj takega, zbode pa še manj kot kakšen komar.

2ursae, kdaj greš v Ikeo in kam? Bi te mogoče lahko še jaz za nekaj zafehtala pa bi se potem zmenile, da pridem iskat (če boste šli pa v Graz pa mimogrede vzamem). Bom poiskala link.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 755
8.12.2009 22:28:24   
2ursae
špelka, a to je una slikca, k ima mamica plenico čez ramo pa bebiko v naročju? Plenica s slončki, opicami ... modrimi in zelenimi?

teta beta, gremo v Celovec, Gradec pride v poštev le, če zasneži Ljubelj ... če ni nič večjega, ti lahko tud pošljem, kein problem. Če bo vse po načrtih, greva naslednji četrtek.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 8.12.2009 22:29:57 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.12.2009 8:42:27   
Pia67
Kaj je zdaj? Zatišje, en dan moratorija (mislim na včeraj) ali nabiranje moči za naslednji babji žur user posted image ? Kdo to piše, ja tista z najmanj posti...

Glede babjega žura raje nisem ničesar pisala, ker vsak izgovor zveni tako neumno. Odkrito rečeno se mi ne da, ker v petek poniknem v študentske umazane cunjice, v decembru pa me je in me še čaka peka dobrot. Parkeljni in Miklavži iz medenega testa so uspeli, zdaj je na vrsti hišica (pa ne le ena), vmes še venčki, obeski, ječmen v posodicah za kaljenje žita itd. Vikend mine kot bi mignil. Ta teden še nastop uporabnikov, ker smo dobili zajetno donacijo in nam ne bo več teklo v delavnico-popravilo strehe, komaj čakamo.
Skratka, malo več življenja in veselja bom pokazala po 15.12. do takrat pa si bistrim možgane in brusim krempeljčke. Več naslednjič. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.12.2009 10:08:09   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Skratka, malo več življenja in veselja bom pokazala po 15.12. do takrat pa si bistrim možgane in brusim krempeljčke. Več naslednjič. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sva usklajeni. Jaz lahko rečem ISTO, le da je moj datum 16.12. user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.12.2009 11:01:45   
Nika v službi

Kaj je zdaj? Zatišje, en dan moratorija (mislim na včeraj) ali nabiranje moči za naslednji babji žur [image]

Ja, kar se mene tiče, komaj folgam vse aktivnosti v tem norem decembru. user posted image

Torej, te - tako kot 2ursae - lahko pričakujemo na našem naslednjem babjem žuru v marcu, a ne?

Sicer pa kratko poročilo.

Še vedno imamo obiske - trenutno Italijanček. Ki je zamudil 1 uro. Ampak mu je oproščeno.user posted image

Američan je včeraj prispel z zamudo (sem čakala na Brniku z listkom kot lipov bog skoraj 1 uro!), izgubili so mu prtljago, komaj je ujel connecting flight iz New Yorka v Bruselj, sicer pa je vse potekalo po planu.user posted image Večerjo z njim imam danes ob 18:30. Boring. Čeprav je čisto good looking guy....user posted image

Včeraj smo imeli Dedka Mraza v naši OŠ, v tisti, ki sva jo oba s Tomažem obiskovala in najverjetneje v tisti, ki jo bo tudi Nika. Naša madam je bila navdušena nad vsem - nad šolo, nad DM in nad njenim ljubim Nalujem. Sta se držala za roke in šla skupaj do DM, ta pa ju je vprašal - a vidva sta pa kar skupaj?user posted image To je ljubezen!

Danes je Tomaž v Novem mestu v Renaultu, jaz kot rečeno z Američanom in Nika bo prepuščena babi-dedi servisu. Hvala Bogu zanju!

Jutri imam še kar naprej Američana, ob 19:00 pa se nam začne službeni party v Jamarskem domu, Gorjuša. Juhej. In Nika bo spet brez mamice.user posted image

Sobota je naš dan - pride DM iz Reala v Groblje - predstava, obdarovanje. Kot vedno luštno.

Benika, ste zdravi? Kako Edo?

Doroteja, ste že v bolnici? Srečno!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 10.12.2009 11:03:10 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.12.2009 18:52:37   
doroteja23

Nika nismo še! Jutri grema. Pol pa boma vidli ali naju bojo dali za vikend domov ali boma noter. Ker operacija je baje v ponedeljek!

Pety ali ste kupli playmobil? Mi smo kupli hiško Alini za miklavža, za božička pa smo kupli en del kmetije!
Majo pa v avstriji dosti večjo izbiro kot pri nas! Tak da če se bote odločali idite gor pogledat!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.12.2009 22:18:35   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

špelka, a to je una slikca, k ima mamica plenico čez ramo pa bebiko v naročju? Plenica s slončki, opicami ... modrimi in zelenimi?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nika uf tebi se pa dogaja. Si čist hiperaktivna

A je miklavž uspel? Pri meni je prinesel benjaminu in jakobu otroško kozmetiko. To vedno rabiš. Božiček bo pa prinesel vodni tepih od tomy-a in drevesce, ki ga potem lahko sama okrasita z enimi 3D figuricami, pa čokoladna jajčka so še v kompletu.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.12.2009 7:46:03   
2ursae
špelka, kaj pa je z beniko? Nas je čisto zapustila ...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.12.2009 13:52:27   
benika
Benika ima tak ferker v službi, da sama sebe loviuser posted image Delam tudi jutri, pa zvečer imam fešto, pa....ah, kdaj bo januaruser posted image

Drugače pa ena novička o Benjaminovem napredku.....Beni zna bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mu včeraj pisala besede , on jih je pa prebral. Počasi ampak vztrajno. Še vedno kakšno črko zameša ampak to ni omembe vredno. A verjamete, da sem fuuuuul ponosta nanjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.12.2009 14:03:02   
tažana
pa kaj ti beniju za jest daješ user posted image . ti bom mal katarinco na počitnice dala user posted image .
že vem katarina ni tok žleht k beni user posted image user posted image zato pa beni na drugih področjih blesti. user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.12.2009 14:03:58   
pety78
Drugače pa ena novička o Benjaminovem napredku.....Beni zna bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to ne morš da verjameš...user posted image Bravo pobalin!!!

Se mi pa revček kar smili, ker mu bo v šoli strašen dooooolgčaaaas. user posted image

Jaz sem pa doma, je Kaja včeraj zvečer bruhala. Danes pa 38,4 vročine. Sedaj spančka. Upam, da bo kaj kratkotrajnega.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.12.2009 14:19:24   
benika
že vem katarina ni tok žleht k beni user posted image user posted image zato pa beni na drugih področjih blesti. user posted image user posted image

Pa še res je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.12.2009 17:00:10   
Nika v službi
Wow, wow, wow!!!! Beni, car! To pa je revolucionarno, upravičeno si ponosna nanj, Benika!! Čestitke!

Pety, user posted image user posted image za Kajo, da se čimprej pozdravi.

Tako, jaz šibam domov, pod tuš, preoblečt, polubčkat mojo punčko in moža ter na party. Oh, saj se mi - iskreno povedano - ne da ravno.... sem ravnokar od kosila z Američanom... Ajd, mejte se!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 19:23:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 768
11.12.2009 20:59:41   
doroteja23
Beni user posted image user posted image user posted image !!

Mi smo zdaj doma, trenutno! Za vikend!
V nedeljo pa morema zvečer nazaj! Upam da nebom zbolela,ker me full nekaj nmatra. Prehlad!

Nič se javim še kaj! pred grema v bolnico! Ma katera kako idejo kako hitro odpravi tprehlad!

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.12.2009 22:18:35   
spelka12
doroteja evo par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolnišnične dneve. Da vam hitro minejo.
benika - še jest jo nič ne vidimuser posted image . Včasih tud 5 minut nisva zdržale v istem prostoru, zdej jo pa pogrešamuser posted image .

Oskar je pa ugotovil, da se je ful fino smejat in se veliiiko smeji. Najrajš takrat, ko ima joško v ustihuser posted image user posted image user posted image . Pa da mamino mleko teče prepočasi in če se dovolj dolgo joka dobi flašo. No tolk o mojem dojenjuuser posted image .

ninočka HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image . Super si.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 770
14.12.2009 11:28:28   
Nika v službi
Čao, punce!

Kako ste na današnji zasnežen dan? Jaz ful uživam, čeprav se je zjutraj na naši cesti skoraj en vame zaletel. Je drsel po klancu navzdol, obračalo ga je zdaj levo, zdaj desno in samo čakala sem, kdaj bo počil vame. No, pa je ostal pleh cel. Tomaž pa je z Niko moral skozi Stožice do vrtca, ker se je na taistem klancu sosedov kombi postavil počez in ni mogel več nikamor. Lepote in užitki snežne idile, kaj češ.

Danes imam en tak relaksacijski dan, da vdihnem pred naslednjimi šoki. Tako na izi sem si vzela dan, da sem odšla v službo brez make-up-a, prijadrala sem šele okoli 8:30, ven grem pa tudi prej, ker se ob 14:45 dobim z Vallo na kavici pri nas v MC Šiška.user posted image Pride še katera?

Službeni party smo dali skozi, Dedka Mraza smo preživeli, Damjana Golavšek je navdušila s predstavo o snežni vili, DM je razdelil darila, mi smo šli potem še na kavico, popoldan pa v center Ljubljane gledat lučke. S sabo smo vzeli še mojo mami in se dodobra sprehodili po starem delu, v Camperju pa kupili 2 camperce za 180€! Imajo skonto od -30 do -50%!! Sem se kar po glavi tolkla, saj sem si 14 dni nazaj na Dunaju kupila camperce za 140€, enake so bile tu 90€ (osnovna cena pa 120€!). Torej, kdor je ljubitelj te obutve (meni so zakon), navali narod, zdaj je čas. Je pa baje zdaj tudi trgovina v City Parku.

Včeraj pa smo šli iskat sonce na primorski konec - Nova gorica in italijanska Gorica. Slednja je ful lepo okrašena, imajo precej velik (in glasenuser posted image ) lunapark v centru mesta, pa lučke, vse trgovine so odprte, ljudi vse polno, glasba... Lepo, res.

Po današnjem izi dnevu me čaka v tem tednu še analiza leta 2009, zaključek in poročilo inventure, moram k frizerju (verjetno v četrtek po nemščini) in v nabavo (jutri). V petek pa jo mahnemo na Dunaj. Jupiiiii! Sicer so obeti brrrr, polarni, saj naj bi bilo nekaj snega, nekaj sonca in nekaj vetra. Upoštevajoč veter naj bi setorej temperature gibale okoli - 15°C! Tomaž se že smeji, ker bo lahko končno uporabil kučmo, ki si jo je nedavno kupil.user posted image Za Niko bom pa verjetno vzela kar kombinezon. Aja, spakirat bo nekje vmes tudi treba.user posted image Eh, saj bo.

Doroteja, si se obdržala na nogah? Kako prehlad? Ste včeraj šli nazaj v bolnico?

2ursae, Ljubelj je zasnežen, jo boste torej mahnili proti Grazu v četrtek?

Špelka, je Oskar in njegov nosek kaj bolje?

In ostale - kako ste? Gužva? Kako boste čez praznike, frej? Greste kam?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 14.12.2009 11:30:04 >

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 771
14.12.2009 13:52:39   
ninocka
Daaan,

evo mene nazaj iz Dunaja in mini honeymoona user posted image Meli smo se lepo, me pa ze 2 dni noro bolijo kolki...komaj hodim, vstanem, stenge so pa itak user posted image user posted image user posted image
Dunaj je bil pa:
Petek - dez, Ikea, Shopping Citz Sud, Burger King, iz Toysrus-a so naju pa ven vrgli, ker sva uletela par minutk do 7ih, ko zaprejo
sobota dopoldan - mraz, sneg, bozicni sejem pri rathausu, se en bozicni sejem v iskanju Stefansplaza, potem sva nasla Mariohilferco in sva sla v HM po rokavice in kapo, Starbucks na kavo, se mal po Mariji in potem nazaj v hotel. Na poti do hotela je Lian zaspal in sva zato smuknila se v Mcdonalds.
sobota popoldne - prebijanje cez bozicni sejem (sami cehi al slovaki), spet smo iskali Stefansplaz, ga nasli, sli na gluhwein pri Lionsih, sla v Manner trgovino, v Sacher hotel, potem pa smo jo mahnili proti hotelu. Oddaljenost do hotela - 1.3 km. Cas, ki smo ga porabili, da smo nasli hotel 3 ure user posted image Sva se vrtela v krogu in gor in dol po isti spuri na 2 km. Za znort...Mene pa ful noga bolela, na koncu sem komi do hotela prilezla.
nedelja dopoldne - mraz, sneg, bozicni sejem pri Rathause, popijeva punc in odneseva salcko, pojeva en langos (mnjami) in njihov pecen krompir, samo si potem privosci se snezni kornet, jst pa cokoladno banano. Potem jo mahneva nazaj do hotela, kjer sva pustila lupinico, se vsedemo v avto in via LJ. Ustaviva se se v Oldtimerju na kosilu, pa da podojim in previjem Lina, potem pa naravnpost v LJ.
Ob cca, 19ih sva doma, cez slabih 10 min imam pri sebi tudi starejsa pikca...user posted image user posted image IN ves Dunaj se skrije pred smehom, govojenjem, kricanjem, tecnarjenjem in nagajanjem vseh treh musketirjev...user posted image user posted image

user posted image

Naslednjic gremo verjetno spet marca, ker bo gor neka razstava dinozavrov in bova vzela vse 3. Pa bomo sli se ZOO pogledat.
So pa tile Dunajcani kr neki...tolk so zivcni med voznjo, se zelena se ni prizgala, ko si folk ze trobi, boljs, da kdo kaj prepocasni ne reagira...groza...pa ful nemarni, kar se psov tice...pasji dreki so cist povsod, noben ne pospravi za njimi...si moral ful pazit, da ne stopis v kaksnega...user posted image

Spelka
, sem ti prinesla plenice...sem jih cist oropala teh ta rdecih, jim je lih se 1 paketek ostal user posted image
Nika, pozdravlja te Zlata user posted image Jst pa te prosim, ce lahko, ko boste sli na Dunaj v hotelu prevzames eno Lianovo brisacko. Mi jo je sobarica odnesla in so jo ze poslali prat. Tko da te pocaka tam, pa ce mi jo lahko prineses... Hvala...
Aja, pa enoposteljno lezisce pomeni 1 postelja 90x200 user posted image user posted image Ampak se sploh nisva sekirala, sva mela se pomozno lezisce, mal sva sobo preuredila, da je sla se od Lian pojstla not in je blo super user posted image user posted image
Benika, bravo za Benija user posted image user posted image Se vidi, da je po mamici in teti in bo rad bral user posted image

Sploh ne vem vec, kaj naj se napisem, pa noge me bolijo od sedenja...edino to, da je Evan sel ta vikend v ZOO, v LJ gledat lucke, na Kekca in potem se v gledalisce. Njegov komentar na Kako se je imel - lepo. In nic vec ne pove user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 772
14.12.2009 15:46:03   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

2ursae, Ljubelj je zasnežen, jo boste torej mahnili proti Grazu v četrtek?

mi bodo pa že splužl do četrtka user posted image ... ful ne bi šla v Graz, ker morva bit ob šestih že v LJ, pa bi šla rada še v Toysa.

ninočka, v ktermu muzeju pa bodo dinozavri? A veš za kakšen link?

pa itak: BENJAMIN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 14.12.2009 15:47:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 773
14.12.2009 16:02:42   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
ninočka, v ktermu muzeju pa bodo dinozavri? A veš za kakšen link?

2ursae, tale predstava bo http://www.dinosaurlive.com/
Bo pa tud v ZG, ampak midva greva raje na Dunaj.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.12.2009 21:22:38   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Špelka, je Oskar in njegov nosek kaj bolje?

NEuser posted image . Sva šla nazaj k pediatrinji in glej ga zlomka, glih takrat ni hotel hropst. Pri sestri v čakalnici je še, pol k sva prišla v ordinacijo pa kot zanalašč nič. Zmerila mu je saturacijo, ta je ok. Pol je pa mal zahropu in je rekla da je mogoče en poklopec v žrelu (al neki takega) nepravilno oblikovan in se zarad tega tako sliši, ko je na hrbtu. To naj bi pa bojda prerastel. Tko da ponoči bolj malo spim, ker ga poslušam. No glavno, da Oskar spi.

Ga pa moram pohvalt - spetuser posted image . Včeraj sva ga iz koška ponoči prestavila v posteljico - brez problemovuser posted image . Spal kot top. Danes pa tud že spi od 20.30. Prav priden je. Pa po snegu sva se sprehajala z dežnikom. Njegov prvi sneg. Jutri ima pa že 2 meseca user posted image . Joj gre hitro. Aja še to. Včeraj mi je pojedel celo 170, drugače pa vsak dan 130, POŽERUH MALI.
Pa zvedela sem, da gre moj 18.1. v Mehiko. Se bom pomojem takrat kar domov k beniki preselila, da se bomo skup cartal.
nika kaj so camperce?
ninočka stokrat bohlonej za plenice. Povej kdaj in kam jih pridem iskat, pa da še kavo skup spijemo (pa eno tortico zmažemo)user posted image . A te že dolgo kolki bolijo? Kako pa to?
pety tvoje majčke za dojit so res dobre ampak pomojem boš čisto stegnjene nazaj dobila

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?