ninocka
|
2ursae, vse najboljse za RD!!! Sem se spomnila v soboto nate! Upam, da so ti fantje pripravili lepo praznovanje! Doroteja, sranje tole z operacijo...ko si ze cisto psihicno pripravljen (recimo), pol pa prestavijo...kdaj mata pa zdaj datum? A glede cepljenja si se ze kaj odlocila? Zakaj tocno zaradi gripe so pa prestavili? A ker se ni bila cepljena, ker bo mela zarad operacije podrt imunski sistem...al je kaksne kirurg gripo fasal? spelka, jst sem zdaj kupila od nivee fiziolosko v spreju, drugace pa uporabljam za ciscenje fiziolosko, ki jo kupim kar 1l ali l v lekarni, v sanolaborju sem pa kupila take male flaske (10, 20 ml), pretocim tja not in potem iz tega spricam. Je pa na prejsnji sistematiki Lianu nosek sestra spucala. Je mel ful zabasano, kljub temu, da sem mu ga ful pucala in s fiziolosko in z babyvacom, ampak je mel tko zadaj nekje in tist nisme mogla ven spravit. IN je rekla, cemu lahko ona (ker se ji je smilil) in sem potem gledala zraven, kako je nardila. Mela je ampule s fizolosko (ala niveine) in ga je dala v polsedec polozaj, pod bradico pa mu je podlozila plenicko. POtem pa je najprej stisnila pol ampule v eno nosnico in pol v drugo in mal pocakala. Cez kaksne pol minute se mu je vse ven ulilo. GA je ocistila in mu se enkrat dala novo ampulo (pol v eno nosnico, pol v drugo). Pol se mu je zacelpa kr ven vsipat, je kar teklo od njega, pa se mal je jokal in se je tko lepo spucal...je takoj nehal hropst in ful lepo umirjeno zaspal. Tko da jst mu zdaj, ce ma zabasan nosek, ful s fizolosko zalijem in to ene parkrat na dan. Rutino spanja mamo pa ze od zacetka - med 18:30 in 19:00 se gremo skopat, potem se zmasiravaz oljckom, oblceva v pizamico in se greva v temi podojit. |Edino prizgemmu un vrtiljak z muziko. In to je to. SEm pri vseh terh isto delala (delam), edino pri Rubnu je blo kriza, ker ce sva se vlegla v pojstlo po 8, pol ni zaspal do 12h im mije samo na joski visel. tazana, te razumem glede tasce...midve sva se do nedavnega cist OK stekale, zdej sem jipa ful zamerla, ker ni peljala Evana na Pikin dan, s tem da necakinji pa je...se mi je zdelo ful BZ...in se niti prisilt ne morem, da bi sla k njim na obisk...no, sej to ji je tud Samo zameril... Kavo sem pila in pri Evanu in pri Rubnu, sicer pijem belo kavo, pa mislim, dani vplivala na spanje. Evan jo je tam od enga 7 meseca se sam pil, pa ni zato nic slabse spal. Zdej je pa ne pijem, odkar sme bla noseca in mi sploh ne pase. Sem presaltala na tiste instant kapucinote. Pety, ja Evan je v rizicni skupini zaradi bronhiolitisov... Kako je Vid, a je OK? Tisto sliko z Vidom pa kr na nas vecer prine, bomo ziher stuhtale koga si narisala :) Pia, isto kot prej Verjetno je drugace, ce prejne zivis skupaj, al pa nisi tolk casa skupajin se nimas otrok...ne vem, men je isto, edino prstan na roki me zuli Smucke, mi jih mormo pomerit, ker mamo spet eno menjavo in nakup novih. Od samota sestricna je zadolzena za nakup smuci pri nas, zdajmormo pa smo videt, katere so katermu otroku prav inkdo potrebuje nove Palce sempa vidla, da tolk majhni sploh ne uporabljajo...men so tile mali ko ene male kamikazice al pa strumfi na smuciscu...se ne bojijo nic in samo peljejo Jst bi Evana rada dala letos v solo smucanja v Nassfeldu, samo ne vem kako bo slo...ker on in njegova trma in NE BOM...joj... A sem vam povedala, da smo meli wedding crasherje So eni japoncki uleteli in nas ful gledali in men se je en njihov ful smejal in mi govoril DAN, DAN Pol sta jima pa moj oci in tasca dala potico za probat, so bli pa vsi veseli ko japanske bube Smo pa bolj ali manj vsi fasali eno trebusno virozo, v ponedeljek sta Evan in Ruben bruhala v vrtcu, mene boli glava in slabo mi je, potem od samota prica in njegova zena sta zbolela, pa moja mami, pa od samota sestricna in cela familija, pa moja sestra in njen, Anja tud, pa se fotografinja se nakaj cudno pocuti... POROCNI PRSTANI ..... 1000 EUR NEVESTINA OBLEKA.......760 EUR ZENINOVA OBLEKA.........650 EUR POROCNI SOPEK.........130 EUR TREBUSNA GRIPA, KI JO SVATJE ODNESEJO S POROKE ....NEPRECENLJIVO