|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 20:05:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 20:07:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: Septembrke 2005-3. del
18.11.2009 21:15:20   
Nika v službi
Ne, ne, Mlade lune pa res ne bi šla gledat. Ojoj, ojoj, ne. Prosim. Grem raje gledat Jelenčka Nika.user posted image

Doroteja, v mislih z vami jutri! Pa sporoči, kako je šlo. Do Muellerja pa danes z Niko nisva prišli, žal. Sem prišla iz službe šele ob 17:30, potem sva šibali v Pikapolonico, kjer sva kupili puzzle za Naluja ter Niki gugalnega konjička. Ja, zdaj pri 4 letih je ona končno dobila tega konja. Itak da je hotela pisati Miklavžu zanj, potem pa se nikakor ni mogla ločit od njega in me je preprosila. Je obljubila, da potem Miklavžu ne bo ničesar naročila. Ko sva nato prišli v Leclerc in Naluju kupili še enega velikega Bruder tovornjaka, si je že premislila in rekla, da bo Miklavžu napisala samo za en tovornjak. Pa nič drugega.user posted image Za Naluja sva izbrali poleg tovornjaka še eno luštno fantovsko srajčico ter adventni koledar (zanj, za Niko ter za Saro in Manco). Večerjali sva v McDonald'su in prikolovratili domov pred dobre pol ure. Zdaj madam že spi, jaz pa grem dol k Tomažu na posvet, ali bova danes tekla ali gledala nogomet. Tomaž je namreč ravnokar prispel iz službe. Ja, se mu že začenjajo predpriprave na inventuro in posledično podaljšano bivanje.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.11.2009 21:25:50   
2ursae
doroteja, mislim na vas user posted image user posted image , da boste le fajn zrihtali vse skupaj user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 604
18.11.2009 21:32:53   
ninocka
Jst sem dons cel dan zabluzila v BTCju, sem si kupila se podvezico user posted image , pa za Liana eno jopico in majcko I love mum user posted image Pol pa se ene stvari za otroke za poroko (puzzle za po tleh, pa barvice, plastelin, zvezke...), pa se seb jakno, pa 3 palete mleka in od Nivee fiziolosko v spreju. Majo zdaj to na novo.
Pa vse te brezveznosti gor tipkam z mojimi umetnimi nohti user posted image

So me pa danes klicali za prstane, da sta prisla (ne mors verjet, hitra posta dela cudeze user posted image ), jih greva jutri iskat. PA po obleko grem se jutri, me bo pa oci peljal. Tko da teta beta, zal se ne moreva dobit na kavici. Pa kdaj drugic. Pa se na brazilsko grem, v petek pa pol vse odpeljat v PO...ej, kolk gre hitro...

Mi je pa ful smesno, ko z Lianom hodim po stacunah in se vsak 3 vanga vtakne in ga zacne ogovarjat. IN vsi isto / joj, kolk si pa ti lusten (itak, sej je moj user posted image ), pa kolk mas velke ucke in potem se Lian zacne smejat in vsi cist vzhiceni Ja, kako se pa ti lepo smejis! Je tak dobrovoljcek, a ne? user posted image user posted image

Aja, pa da vam povem se eno Evanovo anegdoto - sobota dopoldan, gremo v stacuno za Samotov narezek za fantovscino. Evan si oblaci jakno in se mu neki rokav zatakne in rece ****!!
Jst ga pa pogldam in recem: Evan, kaj si pa to zdaj rekel? A ti ves kaj ta beseda pomeni?
E je neki casa tiho, pol pa rece NE.
Jst: to pomeni lulika.
E neki casa razmislja in rece AHA.
J: a ves, fantki mate lulcka, puncke pa luliko
E spet razmislja in potem AHA
POtem je pa se neki casa tiho in rece: Ampak stric M pa nima lulike.
J:ne
E: On ma teto S z luliko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doroteja, z Alino sta v nasih mislih in drzimo pesti!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za sreco

Nika, Evan je tdu neki zacel s to uro. Mamo eno knjigico, k ma uro in potem nastimuje kazalce in govori kolk je ura...
Za puzzle pejt pa v mothercare pogledat, majo ful lustne igrace...al sem ti to ze napisala?user posted image

Benika, bi z veseljem tale film gledala, ampak se mi zdi, da (glede na prvi del) isto ne bo vreden karte za kino. Je bolj vreden DLja user posted image
Jst glasujem za grsko poroko...

Jst si bom pa naslednji mesec kupila originale UGGice, une strikane. Sem jih v ponedeljek v emporiumu probala in me je una prodajalka hotla na vsak nacin prepricat, da si kupim eno cifro manjse, kot mam v resnici stevilko. Pa sem probla manjse in mojo cifro in mi manjse prav niso ble kul. Stanejo pa te v E 200 eur, prek spleta pa 75 eur.
Ce bom pa ful casa bluzila, jih bom pa kolegu, ki gre v avstralijo (mene bo baje po DHLu tja poslal user posted image ) narocila.

Zdej se grem pa slint nad Deanom iz Supernatural in pit smoothija... smoothie je zakon...

Nika, se en kvescn zate - a una tvoja kolegica se dela v tistem hotelu na Dunaju? Bi s samotom skocial en vikend gor (kao medeni vikend), pa me zanima, ce jo lahko kontaktiram?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 605
18.11.2009 21:35:37   
ninocka
Goooooollll!!!!

Pr nam zacnejo petarde metat in pravim jst samotu A je bil gol?
Samo pa Ja, a ne slisis zunaj?
Moj komentar: Ja, jst ne vem, kdo to mece...lahko kaksni rusi tle zivijo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.11.2009 21:38:58   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

So me pa danes klicali za prstane, da sta prisla (ne mors verjet, hitra posta dela cudeze user posted image ), jih greva jutri iskat.

JUPIII, samo, da so prišli!

iNika, se en kvescn zate - a una tvoja kolegica se dela v tistem hotelu na Dunaju? Bi s samotom skocial en vikend gor (kao medeni vikend), pa me zanima, ce jo lahko kontaktiram?

Ja, moja Zlata je še v Korotanu. Daj, meni vrzi želeni termin, ji bom najprej jaz pisala, potem pa se v nadaljevanju vključiš ti. Velja?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 18.11.2009 21:40:24 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.11.2009 22:42:50   
ninocka
Pri nam spet rusi proslavljajo zmago nasih :)

Neposredna povezava do sporočila: 608
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 7:24:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
19.11.2009 7:57:58   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ninocka, dej link, katere si boš kupla, pa kje. Men so štrikani ful lepi.

Meni so lepi tile v rjavi barvi: http://www.uggaustralia.com/si/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5879&model=Classic+Argyle+Knit

Dobro jutro! Ste gledale tekmo včeraj? Mi smo jo vsi in posledično je bila noč (pre)kratka. Danes pa imam naporen celodnevni šiht - do 16:00 služba, od 16:00 - 18:30 nemščina, od 19:00 - ?? službeni bowling.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 610
19.11.2009 8:34:35   
pety78
Dobro jutro.

Valla. iskrene čestitke za uggice. user posted image user posted image user posted image user posted image Meni so zakon. Verjetno so original boljše, ampak dokler ne vem, ne boli.
Ninočka, če boš kupla štrikane, ene so take, da se raztegnejo in dol lezejo, ampak po moje so te s tvojega linka ok, ker imajo na vrhu gumico. Vsaj zgledajo tako. Drugače so pa meni te tudi ful všeč.

Fuzbala nismo gledal. Včeraj sem bila na tečaju, sem narisla en lonček in tisto svečko z nitko, ko je menda na petrolej..user posted image .Naslednji teden pa pride ena punca, da bomo delali portret. Po moje bo bolj karikatura. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
19.11.2009 8:44:14   
Nika v službi
Pety, link sem dala jaz, ne vem, če so te, ki so meni všeč, tiste, o katerih govori Ninočka.user posted image

Sicer pa tudi na njihovi strani piše tole: This style tends to run a size large. We recommend ordering a size smaller from your typical shoe size. If you are in-between sizes, we recommend ordering a half down.

Zato je Ninočko očitno tudi prodajalka poskušala prepričat, naj kupi manjše.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 8:50:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
19.11.2009 9:03:05   
ninocka
valla, tocno te, za katere je dala Nika link, so mi vsec in isto v rjavi barvi

en je bla tud noc prekratka, ampak zarad drugih stvari user posted image user posted image

Zdej pa popijem cajcek, posusim laske in sibam do kozmeticarke...

Doroteja, mislim na vaju user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 614
19.11.2009 9:11:31   
Nika v službi

en je bla tud noc prekratka, ampak zarad drugih stvari user posted image user posted image

Hudimana, kako lahko seksata, ko se naši fantje potijo na igrišču?!?!? Nemarneža!

No, mogoče pa sta naredila tako kot midva - post festum.user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
19.11.2009 20:15:25   
doroteja23
Na hitro da vam javim! Operacija prestavljena do nadaljnega! Zaradi gripe! Morem pa vam povedat, da so me danes kr malo prestrašili zaradi te gripe!
Alina spada namreč rizično skupino! In nam toplo priporočajo cepljenje. Ampak jaz se ne morem odločit. So pa mi povedali, da obstaja še eno cepivo, ki pa je brez teh strašnih aditivov. Se pa da to cepivo tud kupit v avstriji! Kaj vsega ne zveš!
No in zdaj sem pač malo v dvomih kaj naredit!

Za oni playmobil pa je tak. Če ga sploh še imajo, ker kataloga več ni na netu! In pol je po vsej verjetnosti spet dražji. Bom pla še v avstrijo pogledat!

Neposredna povezava do sporočila: 616
19.11.2009 20:35:46   
spelka12
4.12. pa glih na moj r.d. greste venuser posted image . no takrat se bom stiskala k oskarju, pa mislila na vas.
doroteja verjamem, da je to huda dilema. mene je tud noro strah te gripe.
ninočka fuuuuul sem hotla prit na deklišno ampak.... sej veš. glavno, da ste uživale.
nika pogledala slikce, luštni steuser posted image
tažana kako gre Neži? A spita, kaj krčev,

kdaj ste ve začele uvajat rutino spanja. da ga najprej podojiš, previješ, pol pa spat. zdej je še premali ane. Pa še POMEMBNO vprašanje. Naš mali ima fuuuul zabasan nosek. Sicer že od rojstva ampak zdej je skoz slabše. Pomojem zaradi centralne, ampak vlage imava v sobi vedno okol 55b. Zdej je že tolk hudo, da se ponoč kar davi, neha dihat... nos mu filam s fiziološko vsake 2 ure, pa pred in po dojenju, pa vsakič mu z aspiratorjem ven potegnem celo štrigulo, ampak nič ne pomagauser posted image . HELP MEEEEEEE!!!!!!!! Aja pozabila sem na vprašanje. user posted image user posted image user posted image Kaj naredit, če ima otrok ful zabasan nosek.
Mah ugotavljam, da nimam pojma o materinstvuuser posted image . Še dobro, da imajo okol mene že vsi otroke, da jih lahko kaj vprašam.
Danes sem v pikapolonci kupila dude, ki se svetijo v temi, ker naš mali prav trenira kako jo plunt čim dlje. Je že pravi rekorderuser posted image . Drugač je pa Oskar pravi princ. Ponoči se dojiva ob 23, 03 in 06 user posted image  tko da spanca mi ne manjka. Podnevi ima tud že budna obdobja, takrat se pa pogovarjava in pojeva. Super nama gre. Vse je pozabljeno, samo še mi 3je obstajamo in srečni smo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
19.11.2009 20:40:05   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

.
, samo še mi 3je obstajamo in srečni smo.user posted image

Tole je pa tako lepo prebrat.

Špelka, glede noska pa -  mi smo sicer imeli zabasan nosek le 1x pri treh emsecih - od takrat vsak dan brez izjeme nardim zvečer inhalacije in jih dam ob njegovo posteljico. Mislim, da prav to pomaga. Sicer pa fiziološka in aspirator vsekakor.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.11.2009 21:35:53   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

So me pa danes klicali za prstane, da sta prisla (ne mors verjet, hitra posta dela cudeze user posted image ), jih greva jutri iskat.

JUPIII, samo, da so prišli!
Popusta pa ni user posted image user posted image user posted image

iNika, se en kvescn zate - a una tvoja kolegica se dela v tistem hotelu na Dunaju? Bi s samotom skocial en vikend gor (kao medeni vikend), pa me zanima, ce jo lahko kontaktiram?

Ja, moja Zlata je še v Korotanu. Daj, meni vrzi želeni termin, ji bom najprej jaz pisala, potem pa se v nadaljevanju vključiš ti. Velja?
Super, zlata si...na babji vecer pijes kave na moj racun user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
19.11.2009 22:15:23   
Nika v službi
Ninočka, kako ni popusta?!?! Daj, kontaktiraj me na mobi ali gmail, ker tole je pa že višek.

Doroteja, tudi jaz sem že slišala o tem cepivu z manj stranskimi učinki, vendar ne vem, kakšen je postopek oz. če ga res lahko kako dobiš. Jaz bi se vsekakor dobro pozanimala, posvetovala, potem pa na podlagi mnenj strokovnjakov odločila. Kaj pa kakšna homeopatska zdravila?

Pri nas je sodelavka že nazaj z bolniške, je danes že z nami bowlala, sodelavec pa je še doma, ker očitno preboleva nekaj hujšo obliko te prašičje gripe. Je sicer že mnogo bolje, ampak bo vsaj še nekaj dni doma. Zdaj čakamo, če še koga tule pri nas v firmi useka. Midve s šefico greva itak na službeno pot v ponedeljek, pa bova sigurno ubežali.user posted image

Špelka, tole z noskom je res zoprnija. Pri nas je dobro funkcionirala vroča voda z nekaj kapljicami eteričnih olj od Justa. Posodo sem postavila kar pod posteljo, pod Nikino vzglavje, da je lepo izparevalo čez noč. Pa tisti Justov sprejček, ah, kako se že imenuje... aha, Eucasol ali nekaj takega, torej z njim posprejaš po povštrčku ali rjuhi pred spanjem in tudi odpira dihalne poti. Je pa močna zadeva in jo je res treba našpricat zelo malo. Pa dvignjeno vzglavje, čiščenje noska in fiziološka. Saj bo.

Da vam povem, da sem danes na našem službenem bowlanju eno od iger zmagala! 1x sem bila 3. (od petih v zasedbi) in enkrat zadnja.user posted image user posted image user posted image Prav luštno je bilo.

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
19.11.2009 23:12:45   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: doroteja23

Alina spada namreč rizično skupino! In nam toplo priporočajo cepljenje. Ampak jaz se ne morem odločit.

doroteja, če bi meni npr na infekciski kliniki rekli, naj cepim Bora, bi ga. jaz imam te gonje proti tem cepivu že tako poln kufer, da so zame ti pomisleki izgubili večino kredibilnosti. vsak, ki je kaj prebral, je samooklicani stokovnjak, najbolj so pa glasni tisti, ki se jim ni treba realno odločat o cepljenju, ker niso rizični in s svojim mnenjem samo delajo škodo tistim, za katere bi bilo bolje, če bi se cepili.
na žalost se jaz trenutno s temi stvarmi nimam časa ubadati, tako da me zaenkrat te stvari še ne skrbijo preveč, za nameček pa mala2 HB nista v vrtcu, ampak ti povem, da tako zelo proti temu cepivu nisem.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 621
20.11.2009 8:01:01   
tažana
doroteja imate pa res smolo z operacijo user posted image . no ampak bolje to kot pa da se zakomplicira.
glede cepljenja... ravno s tem sem se obadala ko sem katarino iz vrtca vzela. Vedno nekaj tvegaš, na žalost. tvegaš ko jo cepiš, ker mogoče sploh ne bi zbolela, tvegaš ko jo ne cepiš, ker ji gripa lahko pusti posledice. poglej, kakor koli se boš odločila moraš bit prepričana, da se prav odločiš in ne smeš več dvomit v to user posted image . vrjetno pa noben zdravnik ne želi hudega tvoji punci zato mislim, da ne bi predlagali cepljena, če bi bilo tako nevarno user posted image . vedno pa je nekaj izjem, ki odstopajo od povprečja- zato vse te razprave o škodljivosti. Če bi jaz imela podobno situacijo bi se vrjetno odločila za. Seveda pa bi se pozanimala še za tisto drugo cepivo- če ti je cenovno dostopno bi bilo mogoče smiselno user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 622
20.11.2009 8:23:09   
tažana
evo zdej imam pa obe roki user posted image . Nežka že nazaj spi, Katarina se igra jaz pa tukaj...

Špelka: Tudi Neža ima zabasan nosek, vendar ga uspešno rešujem s fiziološko in aspiratorjem. Če bi bilo pa slabše bi pa vrjetno na podoben način reševala kot nika.

Nežka je super. vse manj joka in se igra. Včeraj smo imeli mašo za mami in jo je merkala tašča. Me je bilo kar strah ampak sta uspešno zdržali 1 uro user posted image . Ker je končno poslušala kaj ji govorim user posted image . 1000 x sem ji že rekla, če se hudo dere naj jo sleče, ker je rada nagica pa me je šele sedaj uspela slišat. in potem se ni mogla načudit, kako dobre volje je bila.user posted image Noro kako ni nič dobro kar jaz rečem user posted image . Ah saj bo.
Zadnje čase ugotavljam, da kljub temu da tašče nimam dobro zapisane (zaradi njenih izpadov v preteklosti) zraven postajam še vse bolj ljubosumna nanjo. user posted image . Ko mi nosi Nežo naokrog in se pogovarja s Katarino bi najraje skočila vanjo in ji obe vzela- in vse to samo zaradi tega, ker jih mami ne more imet. ona se je vsaj normalno zgovarjala z njima in ni tiščala v Katarino. Mah mal mam krize... spet... user posted image

Rutina: Jaz ves čas tiščim s to rutino. Enkrat mi bo že uspel user posted image . Sicer je sedaj že velik uspeh. Katarina ponavadi okrog 19:30 v postli, Nežo pa prinesem okrog 20ih. najprej sem jo hotla v sobi uspavat ampak zaenkrat še ne gre ker mlao joka zraven in potem Katarina ne sliši prevljice.
Se pa prav z nemenom, da uredim rutino, vsak dan trudim da po 17:30 uri neža ne spi več. Res da malo bolj joka potem ampak v postli je pa normalno uro. user posted image

Še jaz imam eno vprašanje:
A je kera pila kavo, ko je dojila?
Jaz popijem 1 zjutraj- pa se sprašujem če mogoče to vpliva, da čez dan ne spi v postelji ampak samo v vozičku.user posted image
Moram se lotit preizkusa... Al pa eno drugo kavo... user posted image

Grem mi Katarina nežo budi user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 623
20.11.2009 9:07:38   
Pia67
Doroteja, moj nečak, ki ima bogi srček se je včeraj cepil. Cepivo je bilo tisto, ki je pač na voljo pri nas. Avstrijsko cepivo ni narejeno na bazi beljaka, zato je manjša verjetnost, da bi nastale komplikacije, ker so nekateri alergični na beljak. Potem pa obstaja še neo cepivo, ki pa se aplicira v 2 odmerkih.
Prav gotovo so ti svetovali katerega uporabiš.
Jaz sem se cepila naenkrat za obe gripi in me je rama v katero sem dobila cepivo proti pandemski gripi bolela najmanj pet dni. Pa mal sem bila povoženauser posted image .
Na tvojem mestu bi cepila Alino.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 624
20.11.2009 9:24:47   
Nika v službi
Ja, se strinjam, da je bilo o tem cepljenju že toliko napisanega, da se človek res znajde v hudi dilemi. Moje generalno prepričanje je tako, da se pač sama pozanimam na več straneh, prisluhnem argumentom pro et contra, preberem in vzamem na znanje tudi izkustvene informacije iz prve roke (torej, tiste, ki jih direktno poznam in dobim info direktno od njih, ne pa od kolegice kolegica itd.), se posvetujem in predebatiram zadevo s Tomažem in se nato zavestno odločim. Za eno ali drugo pot. V primeru prašičje gripe so slabosti na eni in na drugi strani, težko rečem, kje so tehtnejši zadržki, ker bi to zahtevalo preveč široko razlago. Je pa bilo zame odločilno sledeče:

- po moji logiki cepivo, če so ga res razvili šele po izbruhu (ker tudi o tem obstaja nekaj zarot), ne more biti dovolj dobro stestirano
- veliko zdravnikov se ni cepilo, od teh sta 2, ki jo osebno poznam, od teh je en moj mali bratranec
- 2 znanca, odrasla in zdrava človeka, sta imela zelo hudo reakcijo na cepljenje, enemu se stanje še vedno ni povsem izboljšalo (pa ne bi o podrobnostih, ker nočem nobenega strašit)
- otroci imajo slabše razvit imunski sistem in so zato na vse stranske učinke še toliko bolj občutljivi (pri tem se zavedam, da je to lahko tudi razlog ZA cepljenje)

Na koncu koncev pa še najbolj drži dejstvo, da Nika in nihče od nas (saj ne da bi vedeli) ne spada v rizično skupino, zato so vse te odločitve za odtenek lažje. Če pa bi bila Nika rizična, potem ne izključujem možnosti, da bi tvegala v drugo smer oz. poskusila vse možnosti, da bi se dokopala do cepiva, ki ima najmanj stranskih učinkov.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

LJUBOSUMNOST MED SOROJENCI
nataly33

Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?

DA (40%)

NE (29%)

VČASIH (31%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!