ninocka
|
Jst sem dons cel dan zabluzila v BTCju, sem si kupila se podvezico , pa za Liana eno jopico in majcko I love mum Pol pa se ene stvari za otroke za poroko (puzzle za po tleh, pa barvice, plastelin, zvezke...), pa se seb jakno, pa 3 palete mleka in od Nivee fiziolosko v spreju. Majo zdaj to na novo. Pa vse te brezveznosti gor tipkam z mojimi umetnimi nohti So me pa danes klicali za prstane, da sta prisla (ne mors verjet, hitra posta dela cudeze ), jih greva jutri iskat. PA po obleko grem se jutri, me bo pa oci peljal. Tko da teta beta, zal se ne moreva dobit na kavici. Pa kdaj drugic. Pa se na brazilsko grem, v petek pa pol vse odpeljat v PO...ej, kolk gre hitro... Mi je pa ful smesno, ko z Lianom hodim po stacunah in se vsak 3 vanga vtakne in ga zacne ogovarjat. IN vsi isto / joj, kolk si pa ti lusten (itak, sej je moj ), pa kolk mas velke ucke in potem se Lian zacne smejat in vsi cist vzhiceni Ja, kako se pa ti lepo smejis! Je tak dobrovoljcek, a ne? Aja, pa da vam povem se eno Evanovo anegdoto - sobota dopoldan, gremo v stacuno za Samotov narezek za fantovscino. Evan si oblaci jakno in se mu neki rokav zatakne in rece ****!! Jst ga pa pogldam in recem: Evan, kaj si pa to zdaj rekel? A ti ves kaj ta beseda pomeni? E je neki casa tiho, pol pa rece NE. Jst: to pomeni lulika. E neki casa razmislja in rece AHA. J: a ves, fantki mate lulcka, puncke pa luliko E spet razmislja in potem AHA POtem je pa se neki casa tiho in rece: Ampak stric M pa nima lulike. J:ne E: On ma teto S z luliko Doroteja, z Alino sta v nasih mislih in drzimo pesti!!! za sreco Nika, Evan je tdu neki zacel s to uro. Mamo eno knjigico, k ma uro in potem nastimuje kazalce in govori kolk je ura... Za puzzle pejt pa v mothercare pogledat, majo ful lustne igrace...al sem ti to ze napisala? Benika, bi z veseljem tale film gledala, ampak se mi zdi, da (glede na prvi del) isto ne bo vreden karte za kino. Je bolj vreden DLja Jst glasujem za grsko poroko... Jst si bom pa naslednji mesec kupila originale UGGice, une strikane. Sem jih v ponedeljek v emporiumu probala in me je una prodajalka hotla na vsak nacin prepricat, da si kupim eno cifro manjse, kot mam v resnici stevilko. Pa sem probla manjse in mojo cifro in mi manjse prav niso ble kul. Stanejo pa te v E 200 eur, prek spleta pa 75 eur. Ce bom pa ful casa bluzila, jih bom pa kolegu, ki gre v avstralijo (mene bo baje po DHLu tja poslal ) narocila. Zdej se grem pa slint nad Deanom iz Supernatural in pit smoothija... smoothie je zakon... Nika, se en kvescn zate - a una tvoja kolegica se dela v tistem hotelu na Dunaju? Bi s samotom skocial en vikend gor (kao medeni vikend), pa me zanima, ce jo lahko kontaktiram?