|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
20.11.2009 9:53:48   
pety78
Tažana, vem, da ti je težko zaradi tašče, ampak nimaš kaj. Kar pusti, če ji seveda zaupaš, da se malo poigra z vnikunjama, da bo tebi lažje in vsem trem v veselje. Saj vem, da je to edina babica, ki jo še imata, zato ji le malo skozi prste poglej, pa se boš tudi ti bolje počutila. Verjamem, da ti je težko zaradi preteklosti, ampak glej za naprej, za vašo prihodnost. user posted image

Doroteja, šmet...Kaj naj drugega rečem. Tale gripa je pa res višek od viška. Se pa popolnoma strinjam z Niko. Kaj če bi se probala dokopati do tistega cepiva v Avstriji?
V Muller še pa nisem uspela.

Ali je bila katera?

Ninočka, jutri je pa en tako lep sončen dan napovedan. user posted image Le glej, da nam boš hitro posredovala slikice s poroke.
Želim, da se imate vsi super lepo. Pa en velik in glasen: OK, naj mu bo! user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.11.2009 10:03:22   
pety78
Doroteja, bom šla jaz med službo na Rudnik v Mullerja. 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.11.2009 12:34:18   
ninocka
Doroteja, pri nam je Evan tudi v rizicni skupini, ampak sem se odlocila (98%), da ga ne bova cepila...P mi sicer priporoca, jst pa nekak nisem ZA...mah, ne vem...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.11.2009 13:30:26   
pety78
Zakaj pa je Evan v rizični? user posted image

Dotoreja, v Mullerju tega več ni, ampak možno, da jih dobijo zopet v ponedeljek.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.11.2009 15:15:53   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Zakaj pa je Evan v rizični? user posted image

Mogoče zaradi bronhiolitisa... zgolj ugibam...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.11.2009 20:24:10   
tažana
čer.

No evo jaz sem zbolela user posted image . Kaj mi je še ugotavljam ampak sumim mastitis (je Neža skoraj celo noč spala) samo malo me moti, da me boli še glava in noge user posted image . Bomo videli kaj bo jutri iz tega. Joške sem si pomojem spraznila (mal bom še črpala) pa me zanima če bo vročina izginila user posted image .

Sem pa popoldan preležala z Nežo prisesano in ko sva se zbudili sta pa Katarina in možek pripravila lutkovno predstavo. Naredila sta pravo malo gledališče. bom jutri kakšno slikco prilepila user posted image .

Šibam pica je tu

Neposredna povezava do sporočila: 631
20.11.2009 21:04:48   
2ursae
tažana, upam, da te tole čim prej mine user posted image

torej, ninočka, sicer dvomim da boš na svoj zadnji samski večer hodila na RR, ampak vseeno: naj ti zaželim srečno popotovanje po zakonskih vodah in jutri en lep začetek, dan, ki ga ne boš pozabila. Pa da bi bili otroc ju3 pridni, jasno in da bi zvečer hitr zaspali in vama pustili v miru "spati" user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 20.11.2009 21:11:53 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.11.2009 22:21:49   
Kiki
Ninočka in Samo SREČNO!!!!!! Naj bo to eden izmed najlepših dni v vajinem življenju!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.11.2009 22:33:35   
doroteja23
Srečno tudi iz moje strani! In veliko veliko sreče v zakonu!!user posted image

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 634
21.11.2009 9:20:47   
tažana
Še jaz vama želim in prekrasen dan!!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 635
21.11.2009 22:41:34   
benika
Nina in Samo!

Danes je konec začetka.
Vaja je končana - mimo so priprave za resnično predstavo.
Naučila sta se učiti
Naučila sta se ljubiti.
Zdaj se pripravita na resnično novo življenjsko pot.
Vendar ne pozabita:
-življenjska sreča je sestavljena iz trenutkov:
majhnih, hitro pozabljenih,
kot so poljub ali nasmeh,
prijazen pogled ali iskren poklon.
Veliko sreče in ljubezni na vajini skupni poti!

Iskrene čestitke, ljubica naša!

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   [Brisano sporočilo]
22.11.2009 16:49:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
22.11.2009 17:09:15   
benika
Urša, VSE NAJLEPŠE IN ISKRENE ČESTITKE!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.11.2009 19:00:47   
spelka12
tažana jest vsak dan spijem en kapučin oz. pol vrečke kapučina, pa Oskar nima nobenih problemov. Sem pila tud že kavo iz aparata, pa je bilo vse ok. Je pa res, da tud jem solato, čokolado.-.. skoraj vse, samo alergenov in stročnic ne. Upam, da nimaš mastitisa.user posted image
ursae vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeeeeeee...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ninočka a je blo fino? A a a a a a a aje blo? Slikceeeeeeeeeee.

Hvaala za nasvete, bom probala vse od naštetega, ker me srček buba, ko mali tako diha pa se matrauser posted image .
Včeraj sva šla z dragijam na martinovo večerjo user posted image , Oskarja je pa tašča merkala in sta itak oba uživala. Jupiii za taščo. Je blo tolk fino, da bova še kdaj šlauser posted image .
Lep začetek tedna vsem

Neposredna povezava do sporočila: 639
22.11.2009 20:31:55   
teta beta
Nina, čestitke in čim več veselja, sreče in zaupanja v zakonu vama želim!!!

2ursae, vse najboljše!

Naša dva ga pa že cel teden nekaj biksata zvečer za zaspat. Začne pa J., Daša tako včasih že prej zaspi, on pa bi se pogovarjal, pel in vse sorte. Noče se nosit, da bi ga tako uspavala, potem pa skače po posteljici. In če sta potem oba budna, začneta divjat, se režat, vpit, obup skratka. In to potem traja vsaj eno uro. Ne vem, kako ju naj spravljam spat po novem, prej ni bilo težav.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.11.2009 21:14:08   
2ursae
oooo, hvala za čestitke user posted image
RD je sicer že minil, a me praznovanje še čaka user posted image , najbrž enkrat drugo leto. Saj pri moji starosti mesec gor al dol, se glih ne pozna, hahahaha.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 641
23.11.2009 9:24:26   
tažana
vse najboljše za rojstni dan urša!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 642
23.11.2009 9:31:17   
ninocka
Evo mene, poroceno user posted image user posted image

V soboto je blo lepo, vreme je blo super, meli smo sicer nekaj tezavic (od Anje je zbolel, potem pa lih preden smo sli, se Ela), s Samotom sva zamujala na lastno poroko user posted image , po vseh razglabljanih in odlocanjih, kaj naj receva (DA, JA, VZAMEM...), sva potem rekla JA, ZELIM (ker je vprasal maticar Ali zelite...) in sva bla porocena. Nisva mela nobene treme, strahu, men je blo itak vse "krneki"...user posted image Se mi zdi, da se nisem cist zavedala dogajanja okoli sebe. Noben ni jokal, ker sva bla baje midva tolk flegma, da pol ni v kontekst pasalouser posted image ...no, jokala je moja sestra in Anja je mela mal solzne uckeuser posted image user posted image
Potem je sledil sampanjec in kratka pogostitev na gradu, nato sem Samota se povzdignila v viteza (jp, porocena sem z vitezom user posted image ), fotosesn s svati, potem z nama, vecerja, spet slikanje, torta, se mal cvekanja in potem smo okrog 22:30 sli.
S tem, da je na poroki zbolela se tamala od Samotovega bratranca in na poti do poroke se njegov stric in so vsi predcasno sli domov.
Tamali so v avtu zaspali, sva jih samo gor odnesla, preoblekla, ta velka dva sta se spila kakav, Lian se je podojil in smo vsi samo padli v pojstlo. Zadnjo uro sem pa hodila brez skornjev, ker some ze tolk noge boleleuser posted image
Bolj obsirno razlago dobite pa na zenskem veceru, pa ce bom mela ze album, ga bom s sabo prinesla. SLikic pa nimam nic. oz. se tiste, ki sem dobila od ocija, je bolj dogajanje prej in okrog poslikano, kot pa midva. Edino bom dala na FB se tisti 2, ko ga povzdignem viteza user posted image
Pa precekirite viteza, k drzi moj sopek in Rubna, kako nas gleda :) ta dva sta na slikcah najboljsa :)
Moram pa pohvalit Anjo, me je tko pridno slacila in oblacila, da sem lahko dojila in mi bla skratka v super oporo user posted image user posted image user posted image
Pa fotografa sta bla tud ful dobra, upam, da bodo slikice tudi OK, ker jst nisem lih najbolj fotogenicen clovekuser posted image
Hrana je bila tud dobra, torta je bila ful lepa, okus sampanjec mi je bil dober, ampak sem jo pojedla lih par zlick, ker nisem mogla vec. Ostali so jo ful pohvalili, Samotu pa ni bla vsec. Banane nisem probala, ampak je bla baje tudi dobra, cokolada mi pa ni lih neki za dol past.
Frizura mije tud zdrzala, isto Samotu, Rubnu in Evanu, se Anji user posted image user posted image Nas je frizerka res prav zabetonirala user posted image make up je tud zdrzal, edino lipgloss sem pojedla, pol se pa nisem spomnila namazat user posted image

Tko na hitrco,

vas pozdravlja gospa ninocka user posted image user posted image user posted image

PS: hvala za vse cestitke user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 643
24.11.2009 8:31:32   
pety78
Gospa Ninočka, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, tudi tebi iz srca vse najboljše, čeprav mal z zamudo. user posted image

No, midva z Vidom sva spet doma. Je mel med vikendom mal temperature, pa v nedeljo je bil tako nasajen, pa čist ubogi. Včeraj cel dan kar normalen, fajn razpoložen, samo opazila sem, da glavo težko premika. Sploh ni mogel gor in dol pogledati. Zvečer me je mal panika, da ni kak meningitis, ampak je zjutraj bilo ok. Če bo cel dan dober, grem jutri v službo, on pa mogoče v vrtec, razen če se dedi javi, da ga ima še kak dan doma. user posted image

Teta beta, kaj pa če ju daš posebej spat? Jaz Kajo položim nekaj po 19. uri, pa ponavadi kar takoj zaspi, Vid gre pa kasneje.user posted image

Valla. jaz imam osnove risanja. To knjigo...
http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=82241
Se pa kdaj kasneje priporočam za tvojo, če bi mi jo posodla, da jo mal prelistam.user posted image Saj jaz ti mojo tudi, ampak dvomim, da ti bo zanimiva, ker ti te zadeve že obvladaš.
Ti morma povedati, da sem se zadnjič lotla in iz ene slike probala Vida prerisat. KATASTROFA!!!! Matjaž se je tako režal. Pol sem pa fotko poslala sestri, če ugane, kdo je na sliki. Pa ni vedela, pa svojega je spraševala, pa nista vedela...Potem jima pa pojasnim, da tudi jaz ne vem, kdo je, ampak sem upala, da se mogoče tak osebek najde. EJ, ziher kje obstaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko pojasnim, koga sem imela namen narisati, je rekel svak, naj raje pri tortah ostanem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tažana, si že kaj bolje?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
24.11.2009 8:58:47   
tažana
Jaz sem dobra! sem že soboto popoldan bila skoraj brez problemov. Sem mogla pa iz petka na soboto ponoči, kar naprej gret, stiskat, masirat user posted image . Je bolelo ko sto user posted image .

Sedaj mi pa Nežka že 3 noči spi od 20- ih do 5-ih user posted image . Jupi in Andreja je končno nafilala zaloge spanja. Ne še čisto ampak za silo bo.

Včeraj sva z Matejo sestavljali izjavo o premoženju... Imamo že dug teden zapuščninsko- hitro je bilo to user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.11.2009 10:24:12   
pety78
Valla., zdaj sem Tilna vidla....V nulo si ga narisla, res! user posted image Kako dolgo pa rišeš en tak portret?user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, edino, kar si pošteno kiksnla je pa .........................................
barva majice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joke!

< Sporočilo je popravil pety78 -- 24.11.2009 10:26:31 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.11.2009 11:00:51   
Pia67
Ga. Ninocka srečno !

Pa je zdaj kaj drugače? Nisem mislila na kako provokacijo, samo zanima me, ker si najbolj pod vtisi.

Ursa vse najboljše, za izpit pa držim pestke.

V soboto smo bili na smučarskem sejmu (prireditev je postala le senca nekdanjih sejmovuser posted image ). Za male denarce smo dobili čisto solidno opremo za Niči. Pri smučah se je še mal upirala, na koncu pa je hotela čelado kar obdržat na glavi user posted image . Včeraj sem še nabavila drsalke za pod smrekico, sama pa je rekla, da ne bo čakala do božička ampak, če bo prej drsališče pripravljeno, da greva. Lansko leto je prav pobožno opazovala drsalce, letos pa upam, da nam ratajo prvi koraki in da se ji drsanje ne upre.
Zanima me, tisti, ki imate opremo, kako dolge smuči imate? Nička je visoka 108 cm, kupili smo ji pa 85 cm dolge smučke. 90 cm so bile kar pobrane. V bistvu sem se bolj orientirala na širino smuči in težo okovja.
Zdaj samo še počakamo, da pritisne mraz in da kaj zapade,mupam, da v bližini.
Aja, še vedno toži, da jo bolijo ušeska. popoldne greva na pregled k zdravniku.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.11.2009 22:09:27   
teta beta
Pia, naša Daša je visoka dobrih 100, v zadnjem času se mi zdi, da je spet malo zrasla, tako da ne vem, koliko meri, cca 102, mogoče 104. Imamo pa smučke 75 cm, segajo ji nekje do ust ali celo samo do brade. Ampak svetovali so nam, da naj vzamemo tako višino, lahko jih bo imela letos in še drugo leto, pa itak jih b potem imel še Janoš. Me pa zanima, koliko si dala za smuče? Jaz sem dala za komplet 54 EUR. Kolegica, ki dela v Intersportu, mi je rekla, da se mi ne splača it na sejem, ker so cene iste. No, pancarjev še nimamo, še čakam, če dobimo sposojene, drugače pa bomo pol še te kupili. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.11.2009 8:46:54   
Pia67
O, Teta Beta, sem vedela, da lahko računam nate. user posted image
Na sejmu so bili v komisijski prodaji res dobri svetovalci, se vidi, da obvladajo (smučarski klub Snežinka), prodajalka je samo rekla, da bi bilo dobro, da bi smučke imela še za eno sezono.
Itak so bile cene različne: od 15€ do 80€ za smuči z vezmi vred. Ninine so bile 25 € (z vezmi), moraš pa računat, da jih bova doma še morala mal pobrusit, namazat in prelikat. Pancarji so skor novi, za 20 €. Čelada pa je bila 15 €. Skupaj 60 €. Palic nismo kupovali, ker bomo za začetek probali brez (lovlenje ravnotežja in šlepanje s strani mene in dragega). Nina je izjavila, da jo bo vlekel naš pes (je gledala dokumentarec o tem user posted image ).

Tako, da je ostalo še za nove drsalke, ki so bile 27€, rabljene pa so se sukale od20 do 25 €. Slednjih se res ni splačalo kupit rabljenih. Pa še za regulirat so, upam, da bodo zdržale še kako sezono. Včeraj je že tacala okoli z njimi.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.11.2009 8:49:29   
A-N-J-A
teta beta-a to si kupila nove smuči???

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

trajanje poroda
ksenci

Kako dolgo je trajal 2. porod ?

daljši od prvega (30%)

isto kot prvi (16%)

krajši od prvega (54%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!