Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.12.2009 11:15:03
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, takole, punce, naša Grška avantura se v petek začenja ob 21:45 (ali 00:05). Ali bomo torej karte kupile na licu mesta ali se spravimo k nakupu prej? Jaz imam Jokerja in bi v principu lahko kupila karte vnaprej, samo potem mi morate 100% povedat, kdo pride. Kolikor vem, smo na spisku Benika, Valla, Pety, Teta beta (glede na poznejšo uro začetka, bi mogoče tudi ti lahko prišla pogledat film?), jaz, Ninočka, prideš tudi ti? Kako je s tabo, Tažana, prideš? A sem koga pozabila? Ali ostajamo pri uri zbora 20:00? A gremo pred predstavo na kak drink, pizzo? Do 21:45 imamo kar nekaj časa...
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.12.2009 11:57:04
|
|
|
|
pety78
|
A sem koga pozabila? Anjo, madonca! Ja, okoli 20:00 bi blo super. Čeprav znam jaz malo kasneje prit, da še otroke pomagam spat spravt.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.12.2009 12:14:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A sem koga pozabila? Anjo, madonca! Ja, okoli 20:00 bi blo super. Čeprav znam jaz malo kasneje prit, da še otroke pomagam spat spravt. Ojej, ojej, posipam se s pepelom. Anja, oprosti! Torej, popravljam: ANJA, Pety, Benika, Valla, Teta beta, Ninočka, Tažana, Nika. Aja, pa Anja.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 2.12.2009 12:15:02 >
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.12.2009 13:54:55
|
|
|
|
doroteja23
|
Pety jaz bi definitivno bla z njim v bolnici in tudi oni radi vidijo da si z njim, ker pol one nimajo nekega dela z njim. Razen tisto kar pač morejo. Nam pa so zdaj poslali datum za nalednji petek. Tak da imamo v petek sprej operacijo pa v ponedeljek. Upam da bomo do takrat že zdravi. Alina je namreč brez glasa. Ji je na glasilke vdarlo, malo kašlja, pa malo je nahodna. Imajo pa pri nojih vsi ta novo gripo. Od tamala do moja očeta. Samo nečak in moja mama sta še nekako zdrava. Ampak pri nobenem ni blo hudo. Najtamlajša je bla tečna, vročina in bolelo jo je vse,ker se je baje niti prijet nisi smel pa je jokala, moja seka je mela malo vročine, kašljala in hripava je. Pa bolelo jo je vse, njen je mel malo vročine, od nejga tamali pa full vročino, kašlja, vse ga boli itd. Tak da mi zdaj trenutno ne hodimo nič k njim in do nadaljenaga ne gremo. Da ne fašemo kaj. Upam da pozdravima zdaj ta kašelj do neslednjega tedna, ker drugače bo spet prestavljeno. Je pa res in škoda, da bo v vrtcu zamuddla vse. Od krasitve drevesca, izdelovaje voščilnic, do Dedka mraza. Za to se nekak dogovarjamo, da če bo že iz bolnice jo pripeljem, drugače pa ne. <<tak da letos nebo imela nič kaj leih praznikov. V nedeljo jo peljemo še na Milavža v cerkev. Pol pa za nekaj časa nikam. No ve pa se v petek lepo imejte in uživajte, če se vam nič več ne oglasim. Aja morem pa vam povedat, da sem po enih parih letih bla veni in sicer na obletnici mature. Imele smo jo v Šentjurju in pol smo šle tam v njihovo diskoteko na Fredya Millera. Blo je noro. Ne spomnim se kdaj sem se mela tak fajn. Sem pa tud prišla domov ob petih zjutraj in pol me Alina nikako ni pustla spat dlje kot do osme. Atija pa pusti, le pride pozno domov. Še v tem smo prikrajšane mama, ne!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.12.2009 15:18:07
|
|
|
|
tažana
|
ne mene ne bo! Sem se potuhnila, sem mislila, da še opazile ne boste pa se mi ne bo treba opravičevat . Niti ne znam predvidevat, kako bo Neža imela uro... pa mal sem se polenila- je zvečer tako prijetno doma bit
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.12.2009 19:12:28
|
|
|
|
doroteja23
|
Midve sma nazaj od zdravnika, sme se šle kazat, ker mi je rekla naj pridema. In p je prekla da je tudi možno da ima gripo. Sem jo vprašala če se zabava, ker pač nima vročine in se drugače počuti ok. Pa je rekla da vsak drugače prenaša. Dala nama je inhalacije in pa recept za svečke in je rekla naj ji davam svečke zvečer, kljub temu da nima vročine. In zdaj se spračujem ali jo res ima in jo bomo dobli doma tud al je nima! Upam da ne dobim jaz, ker ne vem kak bo če bo šla v bolnico in jaz ne bom smela z njo. Pojma nimam, zdaj se bom sekirala še zaradi tega! lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.12.2009 19:14:31
|
|
|
|
tažana
|
doroteja: upam, da ni gripa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 9:14:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 12:45:27
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Upam, da ne zaspim med filmom Sam, da ne bos smrcala... Jst tud upam, da ne zaspim Karte je pa po moje boljs kupit tam, da res kaj ne pride vmes...jst in Anja tudi prideva okrog 20ih, odvisno, kolk hitro se bo Lian uspaval. Kje se pa dobimo v Koloseju? V sladkem baru, pizzeriji al kje drugje? Doroteja, upam, da nimate gripe...posiljam en kup pikapok, da jo takoj odzenejo stran Jst sem pa dobila danes porocni album, ga bom jutri s sabo prinesla, ce hocete pogledat slikice? tazana, ti ti ti (zugam sprstom )...kr tko si se mislila zmuznit
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 15:10:32
|
|
|
|
Nika v službi
|
Evo, še švercam iz sejne sobe. Jutri, petek, 04.12.2009 ob 20:00 Pizzeria Subito (spodaj v Koloseju). Ko se zberemo, gremo gor kupit karte in to je to. Spanje med filmom prepovedano, čvek po predstavi dovoljen. Se vidimo. p.s. Doroteja, p.p.s. Tažana, naredi zalogo in pridi.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 15:18:36
|
|
|
|
2ursae
|
lepo se imejte komaj čakam na naslednjo rundo ,kdaj bo na vrsti? Marca?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 15:38:43
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Evo, še švercam iz sejne sobe. Jutri, petek, 04.12.2009 ob 20:00 Pizzeria Subito (spodaj v Koloseju). Ko se zberemo, gremo gor kupit karte in to je to. Spanje med filmom prepovedano, čvek po predstavi dovoljen. Se vidimo. p.s. Doroteja, p.p.s. Tažana, naredi zalogo in pridi. A pridemo v pidžamah?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 15:57:11
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A pridemo v pidžamah? Pety, ti moras prit v takile http://www.yandy.com/Bunny-Babydoll-Costume.php OK, torej subito. A bomo ze pred kinom jedle pizze, da vem a se doma stradam al ne. V kinu pa kokice, a ne...xxxxxxxxxxlarge size 2ursae, a res ne bi mogla prit?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 16:05:43
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A pridemo v pidžamah? Pety, ti moras prit v takile http://www.yandy.com/Bunny-Babydoll-Costume.php OK, torej subito. A bomo ze pred kinom jedle pizze, da vem a se doma stradam al ne. V kinu pa kokice, a ne...xxxxxxxxxxlarge size 2ursae, a res ne bi mogla prit? Če že, potem absolutno pred kinom, ker ob polnoči in čez jaz ne bi ravno več jedla.... Kokice - for me no go. . Ja, pižama je dobra ideja.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 16:08:10
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pety, ti moras prit v takile http://www.yandy.com/Bunny-Babydoll-Costume.php user posted image Ku.c, če pa bomo same babe... Kaaaaaaaj?A od kar sem bla nazadnje v koloseju tja samo se zenske hodjo??? Jst sem pa mislila it mal mesa precekirat Pety, sej zraven Subita je OZ...tam se bo pa trlo takih, ki jih bos s svojo pizamico razveselila
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 16:18:18
|
|
|
|
pety78
|
Kaaaaaaaj?A od kar sem bla nazadnje v koloseju tja samo se zenske hodjo??? user posted image Jst sem pa mislila it mal mesa precekirat user posted image Pety, sej zraven Subita je OZ...tam se bo pa trlo takih, ki jih bos s svojo pizamico razveselila user posted image Oprosti, ampak ti si poročena. Ti nimaš kej za čekirat. Saaaaaaaaaaaaaamooooooooooooooooo.........
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 16:19:34
|
|
|
|
pety78
|
Aja, drugače pa si jaz namesto kokic ponavadi naberem bonbone v vrečki. Včasih pa tudi kokice.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 16:52:07
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Oprosti, ampak ti si poročena. Ti nimaš kej za čekirat. Saaaaaaaaaaaaaamooooooooooooooooo.........
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 19:38:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.12.2009 22:10:18
|
|
|
|
teta beta
|
joj, jaz sem pa zaprla okno z odgovorom, namesto, da bi dala pošlji... - zame prosim karto, da bomo skup sedele, pridem cca ob pol desetih - kokic zame ne, ker nisem pristaš glodanja in skrkanja v kinu, me moti. Se vidimo, čao!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 4.12.2009 8:36:40
|
|
|
|
pety78
|
- kokic zame ne, ker nisem pristaš glodanja in skrkanja v kinu, me moti. O, šment, pol te bomo mogle dat pa drugam sedet. Dobro jutro, babnce. Se ful veselim današnjega večera. Res!!! A bo mela kera fotkič s sabo, da se bomo mal med filmom fotkale, pa mal po tistih igralih na žetone, pa to...
|
RE: Septembrke 2005-3. del 4.12.2009 10:07:49
|
|
|
|
Nika v službi
|
Tudi jaz se veselim današnjega večera. Teta beta, karto ti bomo kupile, cmokanje, tako ali drugačno, boš pa pač morala prenašat. Je del kino-obreda. Jaz si sicer ne kupujem kokic, pridem pa vedno vsaj z vodo v dvorano, če ne še s kaj bolj konkretnega (sladoled recimo). Torej, SUBITO ob 20:00. Juhej!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2009 10:34:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 4.12.2009 11:55:51
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Bom jaz prinesla fotkič, mamo novega Katerega ste pa kupili?
|
nakupovanje rabljeni oblekic po spletutina202Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?Ja (
31%)
Ja, ker si drugih nemormo privščit (
4%)
Ne (
24%)
Ne, ker smo dobil od znancev (
29%)
Ne, ker nimamo finančnih problemov (
6%)
Drugo (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!