|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
2.12.2009 11:15:03   
Nika v službi
No, takole, punce, naša Grška avantura se v petek začenja ob 21:45 (ali 00:05). Ali bomo torej karte kupile na licu mesta ali se spravimo k nakupu prej? Jaz imam Jokerja in bi v principu lahko kupila karte vnaprej, samo potem mi morate 100% povedat, kdo pride. Kolikor vem, smo na spisku Benika, Valla, Pety, Teta beta (glede na poznejšo uro začetka, bi mogoče tudi ti lahko prišla pogledat film?), jaz, Ninočka, prideš tudi ti? Kako je s tabo, Tažana, prideš? A sem koga pozabila?user posted image

Ali ostajamo pri uri zbora 20:00? A gremo pred predstavo na kak drink, pizzo? Do 21:45 imamo kar nekaj časa...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.12.2009 11:57:04   
pety78
A sem koga pozabila?

Anjo, madonca! user posted image

Ja, okoli 20:00 bi blo super. Čeprav znam jaz malo kasneje prit, da še otroke pomagam spat spravt.

Neposredna povezava do sporočila: 702
2.12.2009 12:14:38   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

A sem koga pozabila?

Anjo, madonca! user posted image

Ja, okoli 20:00 bi blo super. Čeprav znam jaz malo kasneje prit, da še otroke pomagam spat spravt.

Ojej, ojej, posipam se s pepelom. Anja, oprosti!

Torej, popravljam: ANJA, Pety, Benika, Valla, Teta beta, Ninočka, Tažana, Nika.

Aja, pa Anja.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 2.12.2009 12:15:02 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.12.2009 13:54:55   
doroteja23
Pety jaz bi definitivno bla z njim v bolnici in tudi oni radi vidijo da si z njim, ker pol one nimajo nekega dela z njim. Razen tisto kar pač morejo.

Nam pa so zdaj poslali datum za nalednji petek. Tak da imamo v petek sprej operacijo pa v ponedeljek. Upam da bomo do takrat že zdravi.
Alina je namreč brez glasa. Ji je na glasilke vdarlo, malo kašlja, pa malo je nahodna.
Imajo pa pri nojih vsi ta novo gripo. Od tamala do moja očeta. Samo nečak in moja mama sta še nekako zdrava. Ampak pri nobenem ni blo hudo. Najtamlajša je bla tečna, vročina in bolelo jo je vse,ker se je baje niti prijet nisi smel pa je jokala, moja seka je mela malo vročine, kašljala in hripava je. Pa bolelo jo je vse, njen je mel malo vročine, od nejga tamali pa full vročino, kašlja, vse ga boli itd. Tak da mi zdaj trenutno ne hodimo nič k njim in do nadaljenaga ne gremo. Da ne fašemo kaj.

Upam da pozdravima zdaj ta kašelj do neslednjega tedna, ker drugače bo spet prestavljeno. Je pa res in škoda, da bo v vrtcu zamuddla vse. Od krasitve drevesca, izdelovaje voščilnic, do Dedka mraza. Za to se nekak dogovarjamo, da če bo že iz bolnice jo pripeljem, drugače pa ne.
<<tak da letos nebo imela nič kaj leih praznikov.
V nedeljo jo peljemo še na Milavža v cerkev. Pol pa za nekaj časa nikam.

No ve pa se v petek lepo imejte in uživajte, če se vam nič več ne oglasim.
Aja morem pa vam povedat, da sem po enih parih letih bla veni in sicer na obletnici mature. Imele smo jo v Šentjurju in pol smo šle tam v njihovo diskoteko na Fredya Millera. Blo je noro. Ne spomnim se kdaj sem se mela tak fajn. Sem pa tud prišla domov ob petih zjutraj in pol me Alina nikako ni pustla spat dlje kot do osme. Atija pa pusti, le pride pozno domov. Še v tem smo prikrajšane mama, ne!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
2.12.2009 15:18:07   
tažana
ne mene ne bo! Sem se potuhnila, sem mislila, da še opazile ne boste pa se mi ne bo treba opravičevat user posted image . Niti ne znam predvidevat, kako bo Neža imela uro... pa mal sem se polenila- je zvečer tako prijetno doma bit user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.12.2009 19:12:28   
doroteja23
Midve sma nazaj od zdravnika, sme se šle kazat, ker mi je rekla naj pridema.
In p je prekla da je tudi možno da ima gripo. Sem jo vprašala če se zabava, ker pač nima vročine in se drugače počuti ok. Pa je rekla da vsak drugače prenaša. Dala nama je inhalacije in pa recept za svečke in je rekla naj ji davam svečke zvečer, kljub temu da nima vročine.
In zdaj se spračujem ali jo res ima in jo bomo dobli doma tud al je nima! Upam da ne dobim jaz, ker ne vem kak bo če bo šla v bolnico in jaz ne bom smela z njo. Pojma nimam, zdaj se bom sekirala še zaradi tega!

lp

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.12.2009 19:14:31   
tažana
doroteja: user posted image upam, da ni gripa.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 9:14:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
3.12.2009 12:45:27   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Upam, da ne zaspim med filmom user posted image

Sam, da ne bos smrcala... user posted image Jst tud upam, da ne zaspimuser posted image

Karte je pa po moje boljs kupit tam, da res kaj ne pride vmes...jst in Anja tudi prideva okrog 20ih, odvisno, kolk hitro se bo Lian uspaval.
Kje se pa dobimo v Koloseju? V sladkem baru, pizzeriji al kje drugje?

Doroteja, upam, da nimate gripe...posiljam en kup pikapok, da jo takoj odzenejo stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa dobila danes porocni album, ga bom jutri s sabo prinesla, ce hocete pogledat slikice?

tazana
, ti ti ti (zugam sprstomuser posted image )...kr tko si se mislila zmuznit user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.12.2009 15:10:32   
Nika v službi
Evo, še švercam iz sejne sobe.user posted image

Jutri, petek, 04.12.2009 ob 20:00 Pizzeria Subito (spodaj v Koloseju). Ko se zberemo, gremo gor kupit karte in to je to.

Spanje med filmom prepovedano, čvek po predstavi dovoljen.user posted image

Se vidimo.

p.s. Doroteja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.p.s. Tažana, naredi zalogouser posted image in pridi.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.12.2009 15:18:36   
2ursae
lepo se imejte user posted image user posted image user posted image user posted image

komaj čakam na naslednjo rundo user posted image ,kdaj bo na vrsti? Marca?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 711
3.12.2009 15:38:43   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Evo, še švercam iz sejne sobe.user posted image

Jutri, petek, 04.12.2009 ob 20:00 Pizzeria Subito (spodaj v Koloseju). Ko se zberemo, gremo gor kupit karte in to je to.

Spanje med filmom prepovedano, čvek po predstavi dovoljen.user posted image

Se vidimo.

p.s. Doroteja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.p.s. Tažana, naredi zalogouser posted image in pridi.

A pridemo v pidžamah?

Neposredna povezava do sporočila: 712
3.12.2009 15:57:11   
ninocka

A pridemo v pidžamah?

Pety, ti moras prit v takile http://www.yandy.com/Bunny-Babydoll-Costume.php
user posted image

OK, torej subito. A bomo ze pred kinom jedle pizze, da vem a se doma stradam al ne. V kinu pa kokice, a ne...xxxxxxxxxxlarge size user posted image

2ursae, a res ne bi mogla prit?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.12.2009 16:04:21   
pety78
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ku.c, če pa bomo same babe...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.12.2009 16:05:43   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A pridemo v pidžamah?

user posted image

OK, torej subito. A bomo ze pred kinom jedle pizze, da vem a se doma stradam al ne. V kinu pa kokice, a ne...xxxxxxxxxxlarge size user posted image

2ursae, a res ne bi mogla prit?

Če že, potem absolutno pred kinom, ker ob polnoči in čez jaz ne bi ravno več jedla....

Kokice - for me no go.user posted image .

Ja, pižama je dobra ideja.

user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.12.2009 16:08:10   
ninocka

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ku.c, če pa bomo same babe...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaaaaaaaj?A od kar sem bla nazadnje v koloseju tja samo se zenske hodjo??? user posted image Jst sem pa mislila it mal mesa precekirat user posted image

Pety, sej zraven Subita je OZ...tam se bo pa trlo takih, ki jih bos s svojo pizamico razveselila user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.12.2009 16:18:18   
pety78
Kaaaaaaaj?A od kar sem bla nazadnje v koloseju tja samo se zenske hodjo??? user posted image Jst sem pa mislila it mal mesa precekirat user posted image

Pety, sej zraven Subita je OZ...tam se bo pa trlo takih, ki jih bos s svojo pizamico razveselila user posted image

Oprosti, ampak ti si poročena. Ti nimaš kej za čekirat. user posted image

Saaaaaaaaaaaaaamooooooooooooooooo.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.12.2009 16:19:34   
pety78
Aja, drugače pa si jaz namesto kokic ponavadi naberem bonbone v vrečki. Včasih pa tudi kokice. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.12.2009 16:52:07   
2ursae
Oprosti, ampak ti si poročena. Ti nimaš kej za čekirat. user posted image

Saaaaaaaaaaaaaamooooooooooooooooo.........user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 19:38:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
3.12.2009 22:10:18   
teta beta
joj, jaz sem pa zaprla okno z odgovorom, namesto, da bi dala pošlji...

- zame prosim karto, da bomo skup sedele, pridem cca ob pol desetih
- kokic zame ne, ker nisem pristaš glodanja in skrkanja v kinu, me moti.

Se vidimo, čao!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 721
4.12.2009 8:36:40   
pety78
- kokic zame ne, ker nisem pristaš glodanja in skrkanja v kinu, me moti.

O, šment, pol te bomo mogle dat pa drugam sedet. user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro, babnce. Se ful veselim današnjega večera. Res!!!user posted image A bo mela kera fotkič s sabo, da se bomo mal med filmom fotkale, pa mal po tistih igralih na žetone, pa to...user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 722
4.12.2009 10:07:49   
Nika v službi
Tudi jaz se veselim današnjega večera. Teta beta, karto ti bomo kupile, cmokanje, tako ali drugačno, boš pa pač morala prenašat. Je del kino-obreda. Jaz si sicer ne kupujem kokic, pridem pa vedno vsaj z vodo v dvorano, če ne še s kaj bolj konkretnega (sladoled recimo). user posted image

Torej,
SUBITO ob 20:00.
Juhej!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 10:34:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 724
4.12.2009 11:55:51   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Bom jaz prinesla fotkič, mamo novega user posted image

user posted image Katerega ste pa kupili?

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

nakupovanje rabljeni oblekic po spletu
tina202

Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?

Ja (31%)

Ja, ker si drugih nemormo privščit (4%)

Ne (24%)

Ne, ker smo dobil od znancev (29%)

Ne, ker nimamo finančnih problemov (6%)

Drugo (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!