|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
27.11.2009 12:29:43   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Punce, danes teden mamo babji večer. A smo se zdej dokončno odločile za kino, drink in čvek? 

jp, jp, jp user posted image

Nika je v Nitri, no vsaj od tam se mi je nazadnje oglasila user posted image
Pa packa res, je sla brez nas....user posted image

, pa bozicku???[/color] Mene Evan po 10x na dan vprasa, kdaj bomo napisali pismo, da on pove, kolk si zeli en zerjavuser posted image
Ruben je pa zdaj cist v Strelo Mcqueena padel, pride domov in se usede na kavc in govori MA, MA, MA (to je Max iz Avtomobilckov).
Vcasih sem prav presenecana sama nad sabo, kolk jst tega otroka razumem user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 676
27.11.2009 18:42:40   
spelka12
ninočka slikce so super, zelo lepe. user posted image user posted image
ursae jih bom dala na rr samo zarad tebe. Če boš pa šla v Ikeo bi te pa res lepo prosila za plenice. Bi jih ene 5 kompletov.
Sirena tuli, laufam.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 677
27.11.2009 19:11:32   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Sirena tuli, laufam.

sem že enkrat povedala, pa ponavljam: ful ti privoščim user posted image

za plenice pa ni blema,sam pošl mi link, pa dobiš.

slikce pa: jaaaaa, samo zame user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 678
27.11.2009 21:43:14   
Nika v službi
Dober večer, moje dame!

Nika v službi ni več v službi, ampak lepo doma na toplem. Kot ste nekatere opazile na Gmailu, sem spet malo potovala, ogledala sem si praznično okrašeno Nitro (SK), Schrems in Dunaj. Kako je Dunaj leeeeep, ojoj, vedno me čisto useka, ko pridem tja. In tokrat sem se ga res naužila, saj sem imela ob popoldnevih precej prostega časa in sem ga obdelala po dolgem in počez - Kärntnerco, pa Christlkindmarkt pri Rathausu, pa Weinachtsdorf na Theresien-Platzu, pa Graben, pregrešila sem se s sladkostmi Demla in Sacherja.... in mislila na vas.user posted image Tokrat nisem šla sama, zato je odpadla kakšno povabilo, ampak ob prvi priliki realiziramo tudi to. Čisto zares. Letos se mi sicer - nasprotno s prvotnimi načrti - vendarle obeta še ena pot, potem pa res zaključim za letos.

Vmes sem na Dunaju doživela klic iz vrtca, da je Nika zakuhala in da naj pride nekdo ponjo, sem vso logistiko organizirala kar iz pisarne našega poslovnega partnerja, potem pa od mami izvem, da so ji očitno temperaturo narobe izmerili. V vrtcu je bila kao 38,2, doma pa 37,1°C.user posted image Kakor koli že. miško piško so obdržali doma in včeraj zvečer je bila neznansko srečna, ko se je lahko stisnila k mamici v objem.

Danes me je čakal celodnevni delovni kolegij, ki smo ga izvedli v gostilni Janežič na Pšati v prijetnem, sproščenem vzdušju, prihodnji teden pa od srede dalje gostim Francoze. Bomo šli verjetno kar skupaj v mesto gledat prižiganje luči.

Sicer pa smo pri nas vsi nekako na meji, kar se tiče zdravja. Kašlja in smrka Tomaž, pa še grlo ga boli, božjastno kreham tudi sama, nos se mi je malce umiril, sicer pa se počutim ok, Nika tudi malo kašlja in smrka, ampak bo - upam - zdržala. Očitno ji gre na bolje, saj če bi se zadeva slabšala, bi se verjetno to že prevesilo v slabši del od srede, tako pa je vsak dan bolje. Preventivno jo bom obdražala doma vsaj še v ponedeljek.

Malo sem vas sicer brala, a res zgolj bolj površno, zato se v podrobnosti ne bi spuščala. 2ursae z zamudo voščim vse najboljše, Valli in Tilnu čestitke za prehod v otroško sobico, Beniki želim čimprejšnje okrevanje (in hvala, stara, ker misliš name, pa čeprav sem tvoj telefonski klic tako neprijazno skenslala med kolegijemuser posted image ), Teta beta, čestitke za dober smučarski nakup, za konec pa 2ursae kličem - se vidimo na FB!

Vsem ostalim, ki sem jih spustila, pa obljubim, da vas "obdelam", ko se poglobim v pisarijo preteklih dni.

Nočko!

p.s. Aja, kino, čvek, drink - SEM ZA!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 679
27.11.2009 22:47:16   
benika
A katera izmed vas gleda Supernatural? Ninocka, Valla??

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
28.11.2009 1:31:53   
ninocka

A katera izmed vas gleda Supernatural? Ninocka, Valla??

ja, gledam. A si zacela gledat? A ni Dean tooolk sexi? Jst bi ga kar pojedla...pa sekaj drugega :)

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 681
28.11.2009 9:02:52   
benika
Ja res je ........grrrrrrrrrrrrrruser posted image Zdej sem si DL prve tri sezone, še 2 me čakata. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
28.11.2009 13:52:39   
ninocka
Benika, uzivaj!!!! 3 sezaone Deana na enkrat, grrrr.... user posted image Jst sem lih pogledala zadnji posnet del...

Ful dobre nadaljevanke so pa se Eureka, Mentalist, midva sva vceraj zacela gledat se V.

Nase srecanje - Kje, kdaj in kaj?

Kje - Kolosej ali kaj drugega (Tus v KR)?
Kdaj - 20, 20:30, 21:00 ????
kaj - kaj gremo gledat? Ker kolikor vidim Grskih pocitnic v koloseju ni vec ali sem pa spregledala???

In kam gremo pol na pizzo, pijacko, cvek?
??

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 683
28.11.2009 13:57:53   
benika

kaj - kaj gremo gledat? Ker kolikor vidim Grskih pocitnic v koloseju ni vec ali sem pa spregledala???

In kam gremo pol na pizzo, pijacko, cvek???

Kje: Jaz dajem svoj glas Koloseju LJ, ker ima KR precej omejene možnosti nočne zabave.
Kdaj: 20.00
Kaj: Moja grška avantura (vsaj 2.12. se še vrti), zna bit dober film tudi Žena popotnika v času, zaradi mene gremo lahko gledat pa tud 2012.

Kam potem: za nosom do prve gostilne oz. kafiča

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
28.11.2009 15:39:01   
Nika v službi

In kam gremo pol na pizzo, pijacko, cvek???

Kje: Jaz dajem svoj glas Koloseju LJ, ker ima KR precej omejene možnosti nočne zabave.
Kdaj: 20.00
Kaj: Moja grška avantura (vsaj 2.12. se še vrti), zna bit dober film tudi Žena popotnika v času, zaradi mene gremo lahko gledat pa tud 2012.

Kam potem: za nosom do prve gostilne oz. kafiča

Meni je glede lokacije čisto vseeno, se bom prilagodila večini. Kot pravi Benika, do 02.12. Grška avantura še igra, če bo tako tudi 04.12., sem jaz absolutno za to, da gremo to gledat. 2012 sem že gledala in ne bi ravno ponavljala. Žena popotnika v času je ok alternativa, jaz bi si pogledala tudi Škatlo, v bistvu še raje kot Popotnika... Predstave se začenjajo ob 21:00, če govorimo o Grški avanturi oz. 21:20 ali 21:30 v drugih dveh primerih. Verjetno bi pred predstavo spile kakšno kavico, potem ogled filma in nadaljevanje čveka kje v bližini (npr. Arena je odprta do enih zjutraj).

Povejte še ostale - koliko nas že bo?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 20:34:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
28.11.2009 21:37:25   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Dobra novica pa je, da bom do 4. že dobra user posted image  je treba ostati pozitiven user posted image

user posted image

Pa še nekaj user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje.

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 687
28.11.2009 23:24:33   
benika
Evo, da vam pokažem, kakšen adventni venček je Beni letos naredil v vrtcu

user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.11.2009 9:11:55   
A-N-J-A
valla-vesela bodi da ne greš na nobeno poroko user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 689
29.11.2009 20:52:21   
teta beta
Pia, narobe si me razumela, 54 eur so bile smuči in vezi, palice, čelada in očala so bile posebej, palice so bile 8, očala 10 in čelada 20, na vse to pa - 10 %. Ampak v petek sem bila tudi jaz na sejmu, sva kupile pancarje in drsalke, in sem pogledala smuče, pa so bile tudi tam 70, 80 in več, tako da sem zadovoljna. Je vse novo in še Janoš po porabil. Pa sva šle na sejmu mimo drsalk in je bil tam en Dašin učitelj plavanja in nama je še poiskal ene nastavljive drsalke 29-32 št., zgledajo kot nove in sva jih kar vzele za 28 eur. So ji še malo velike, ampak letos itak vprašanje, koliko bo sploh drsala. Če bo obstala na nogah in naredila par korakov, bo super.

V petek sem načeloma za, imam popoldne sicer predavanja, tako da za kino mogoče ne bom, se vam pa pridružim potem na čveku. No, se bomo še zmenile.

Ninočka, ful lepe slike!!!!

2ursae, nisi edini Zemljan, ki še ni na FB. Jaz tudi nisem in me sploh ne mika.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.11.2009 21:54:34   
A-N-J-A
teta beta-a vsak torek je 10% off al kako?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 691
29.11.2009 22:38:30   
teta beta
Anja, to je torkov popust, ki si ga prislužiš, če v torek v Mercatorju kupiš nad... ne vem koliko in ga potem uveljaljaš naslednji torek. Ampak jaz imam kolegico, ki dela v intersportu in mi je dala njen popust. Sicer pa je naša Nika bolj pogosto v mercatorju, mislim da je celo omenila, da to redno koristijo. No, meni se je splačalo, ker sem koncu imela 45 evrov popusta. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 692
30.11.2009 5:48:20   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Anja, to je torkov popust, ki si ga prislužiš, če v torek v Mercatorju kupiš nad... ne vem koliko in ga potem uveljaljaš naslednji torek. Ampak jaz imam kolegico, ki dela v intersportu in mi je dala njen popust. Sicer pa je naša Nika bolj pogosto v mercatorju, mislim da je celo omenila, da to redno koristijo. No, meni se je splačalo, ker sem koncu imela 45 evrov popusta. 

Thx

Neposredna povezava do sporočila: 693
30.11.2009 8:00:44   
Nika v službi
Jap, to je Mercatorjev torkov popust (-10%), mislim, da mora biti nakup na 50€, da ga dobiš, potem pa ga pri nakupu naslednji torek koristiš. Midva sva naredila cel PhD iz cen v Mercatorju, Hofru in Sparu (za artikle, ki jih mi najpogosteje kupujemo) in moram priznati, da sem bila prijetno presenečena, da je bil Mercator najcenejši. Pri marsikaterem izdelku tudi brez upoštevanja 10% popusta. Da ne govorim, da je pri vsem nisva upoštevalan niti koriščenja pik na koncu 6-mesečnega obdobja, ki je v našem primeru zelo konkreten. Torej, kar se mene tiče, ostajam (zaenkrat) zvesta Mercatorju.

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 694
30.11.2009 8:11:47   
pety78
Dobro jutro,

No, ko že glih debatirate o smučkah, naj povem, da sem včeraj poslal Matjaža z Vidom v trgovino po ene čevlje za mulčka, pa ju ful doglo ni bilo nazaj. Sem bila prepričana, da sta jo v kino smuknala. Pa se vrneta s smučkami, pancarji, vezmi in palicami za Vida. Vse je kupil v Hervisu in dal 99 EUR. Mislim da je rekel, da je mel 50EUR popusta. Torej? Se nič ne spoznam. A je ok cena?
Benika, lep venček. Super ga je Beni zrihtal. user posted image

Ja, v petek pa fešta. Teta beta, super, če se nam boš pridružila. user posted image

Valla., ti pa čajčeka, pa pridna bit, da boš zdrava.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 695
1.12.2009 8:21:08   
ninocka
Dobro jutro....
Kaksno zatisje je tukajuser posted image
Jst pa ze navsezgodaj pridna in perem perilo in posodouser posted image

Vceraj sva z Evanom tipkala pismo Bozicku in dedku mrazu. Sem napisla ful dolgo pismo, tko da je vceraj on stipkal en odstavek. Je pa narocil hotwheels progo, blagajno, zerjav, legote in eno druzabno igrico. Danes morava pa napisat se do konca, Pa se za Rubna in Liana. Najtezje mi je za Liana,ker sploh ne vem, kaj naj mu kdo kupi, ker v tej starosti nic ne rabi oz.vse ze imamo.

Sem bla pa vceraj v sparu in sem kupila darilo za Rubna in Evana, pa se izkoristila 20% popust na igrace in prisparala 7 EUR. Meni se zdi to ful veliko, glede na to, da sem kupila 2 igraciuser posted image
So pa v sluzbi do vceraj zbirali igracke (men je Samo rekel, da zbirajo pliskote) in sem sla pol prav kupit enga zajcka, ker doma tega nimamo. JIh imam pa v Crni ene 5 ogromnih vrec. Ce bi prej vedla, bi jih prinesla v LJ, oprala in podarila, ker se mi samo valjajo in guzvo delajo.
Danes bi morala imet RA z Lainaom, pa so mi prestavili.
Bi se kaj napisala pa mi SPACE ne dela in rabim pol ure, da kaj stipkamuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.12.2009 8:54:26   
Pia67
Jutro po zatišju, zdaj nas se pa prav tre tukaj gor oz na RR.user posted image

Tudi mi2 sva poslali pismo Božičku. Kot vedno sem naredila cel scenarij. Bili sva na delavnici, kjer so dobili pravi pergament papir, potem pa je Nič prepisala tista 2 stavka, ki sva ga sestavili. Potem sva morali črnilo sušit, ker je pisala s peresom. Na koncu pa je pismo preganila in je gor prišel še pravi pečat. Zadeva je čakala do nedelje zvečer, ko sva pismo dali na balkon, pa lučko prižgali in zjutraj ga ni bilo več.user posted image  (poleg je bil še otep mrve, da jeleni od palčkov ne bi bili lačni, palčkom pa ni hotela dat piškotov).
Kaj si Nič želi? Morsko deklico (jo že čaka-Mulerjev popustuser posted image ) in mikroskop oz. lupo user posted image . To slednje bo malo počakalo, do spomladi, ko bo kaj za opazovat.
Ušesa so nehala bolet, je pa začela mokro kašljat. V NM ni toliko bolnih kot na drugih koncih, morda pa nas še čaka.
Jutri začneva s peko parkeljnov in miklavžev iz medenega testa, da jih bo potem podarila prijateljčkom. Tokrat ne bodo iz kvašenega testa, ker jih bova okrasili. Aja, pa okraski za dekoracijo zunaj so tudi nared, tokrat iz das mase terakota z zlatimi obrobami.
Smučke in drsalke pa še čakajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.12.2009 16:27:08   
pety78
Madonca, pa je res zatišje.

Jaz pa komaj čakam, da pridem domov, ker bova z Vidom danes delala kekse. Prvič v življenju. Sem včeraj kupila modelčke in naredila dve masi, ki pridno čakata v hladilniku. Da vidimo, kaj nama bo ratalo.

Sem že eno temo odprla, pa še tu povem, da Vida čaka operacija mandljev in žrelnice. Sva bila včeraj pri ORL in je rekla, da bo dala naprej pod nujno, ker res ful težko diha in ful smrči, ponoči pa kar v intervalih neha dihati za par sekund, diha pa itak skoz samo skozi usta. Bošček moj. Sedaj pa upam, da bom lahko skoz z njim, ker ga ne bi samega rada pustila, pa naj bom občutljiva gor al pa dol.

Kaj pa ve pravite? Bi bile z njim v bolnici ali bi vam zadostovala le recimo dva obiska, dopoldan in popoldan? Saj mislim, da Vidu čez dan ne bi bilo panike, zaspi tudi sam, verjetno pa bi mu bilo ful težko, pa nočem, da ima take travme iz bolnice, kot jih imam jaz, ko mi je sestra grozila, da če bom jokala, mami sploh več k meni ne bo smela.user posted image Sem mislila, da se mi bo svet podrl. Še jokat nisem več upala. No, pa se jo je potem moja mat orng lotla in ji povedala svoje in še več. user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.12.2009 21:25:23   
teta beta
Pety, jaz bi ziher ostala zraven v bolnišnici. In kolikor poznam mamice toliko starih (in še več) otrok, so vse zraven.

Mi pa nismo nič pisali božičku in verjetno tudi ne bomo, ker potem bo samo naštevanje. Itak sem ji že povedala, da je dobila darilo vnaprej (drsalke) in bo pod smrekco samo kakšna malenkost (evo, kupila včeraj v Mullerju, milo za tuširat Hello Kitty). Miklavž bo prinesel samo mandarine, suho sadje in kakšne čokoladice. Ne vempa še, kaj naj damo Janošu za božič, legic Duplo imamo dovolj in jih ne bom več kupovala, mogoče kakšne lesene sestavljanke ali pa kakšen bager, ki piska in se sveti, nad tem je čist fasciniran user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 699
1.12.2009 22:14:21   
Nika v službi
Dober večer!

Pety, jaz bi tudi absolutno ostala v bolnici, tako da ni prav nič nenavadno, da si to želiš. Vsekakor vama želim, da hitro in dobro opravita.

Jaz imam Niko še kar naprej doma, saj še vedno kašlja in smrka. Vročine sicer nima, čisto ta prava pa tudi ni. Itak da se tudi nama s Tomažem prehlad kar vleče in vleče, predvsem kašelj noče nehat. Benika, upam, da v petek prineseš materino dušico, jo zdaj že na tanko praskamo ven iz tubice.user posted image

Kot vidite, te dni bolj malo pišem, ker preprosto ne folgam, bomo pa zato v petek nadoknadile v živo. Posebej sem vesela, da je svoj prihod napovedala tudi naša Teta beta. Juhej!

Nočko!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.