|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
6.4.2011 21:31:44   
2ursae
punčke moje, Bor je že doma user posted image user posted image user posted image user posted image . Zjutraj, ko je U. javil, da prihajata, sem z Anžetom in Lučko letela po tortice in čevapčiče (Anže je predlagal zabavo ob Borovi vrnitvi user posted image ) in ko sta se vrnila, je U. zakuril žar, tako da smo celo popoldne viseli zuanj in se gostili, tamala2 sta bila kt rit in srajca, igrala sta se na polno, se nič kregala in bila na splošno zelo zadovoljna z življenjem, vesoljem in sploh vsem (če smem citirat Štoparskega vodiča user posted image ). Zdaj bom imela polno gnezdo vsaj e ves april, so na pediatrični odsvetovali, da bi Bor hodil v vrtec, pa za brata tudi, tako da se bomo veseljačili doma. Sem ravno razmišljala, da mi je tole obdobje zdaj sigurno eno najlepših v življenju, ko sem na porodniškem dopustu, obkrožena s svojimi otroci, brez obvez (s tem mislim na šolo) in lahko počnemo kar nas je volja user posted image . V bolnici so za Bora priporočali čim več morja (voda na moj mlin user posted image user posted image user posted image ), še par ovir je treba premagat in upam, da bomo to lahko uresničili. skratka, zaenkrat je svet res lep user posted image .

Je pa Pediatrična klinik ufff, ni da ni, sem super zadovoljna. Včeraj sem šla na obisk, sobca je res enkratna, svetla, svetlo pohištvo, vse aparature hi-tec (v primerjavi z Infekcijsko), zdravniki super in v iber prijazni, imajo čas, da poklepetajo s tabo, lahko vprašaš, kar želiš, se jim ne mudi naprej. U. je imel foteljček, ki se ga raztegen v horizontalo, kopalnico z banjo, sicer manjšo, za otroke, a vseeno za hitro tuširanje več kot dovolj. Hrana tudi kvalitetna, še popoldnaska malica za otroka. Pohvale, pohvale.

za soboto se nam žal ne bo izšlo, se še malo mirkamo, morda ob priliki, če bo kaj v LJ.

tako, šibam pospravit in spat, zjutraj moram zgodaj vstat - sem vam že povedala, da tečem? jaaaa, nora sem, zjutraj vstanem malo čez šest, da sem do sedmih zihr nazaj, če se Lučka zbudi. Če imam srečo, se v miru stuširam in pozajtrkujem, preden se začnejo otroci prebujat. zdaj, ko ne bo treba vstat za vrtec, bo pa to še toliko bolj luštno. Zvečer namreč ne spravim iz sebe več toliko moči, da bi šla še tekat naokoli, sem izrazito jutranji tip.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.4.2011 21:34:47   
2ursae
aja, še poročilo o uškah: minilo brez pretresov, pomagala sta šampon in redno izčesavanje, tudi pri meni, pri fantih pa še nova frizura. zaenkrat izgleda, da bo mir, vem pa, da se bo treba par tednov e redno gledat.

Ninočka, ja, že dolgo delam svoj pralni prašek oz. gel user posted image , sem se danes spomnila na tvoje vprašanje, ko so me klicali iz Top shopa, če želim kupit pralne kroglice in sem rekla, da kuham svoj pralni prašek. Je pa res, da večje svinjarije ne more odstranit, za kaj takega pa še rabiš kupljen prašek.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.4.2011 21:38:06   
Nika v službi
Dobrodošel doma, Bor!user posted image user posted image user posted image
Tebi, mamica, pa kapo dol za jutranji tek!user posted image user posted image user posted image user posted image Mene ne spraviš zjutraj v obrate, ni šans. Grem 100x raje zvečer ven na rekreacijo; da bi zjutraj vstajala - no go. Sem za razliko od tebe izrazito nočni ptič.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.4.2011 21:47:15   
2ursae
Sem za razliko od tebe izrazito nočni ptič.

ooo,vem, vem, jaz pa lahko zvečer samo še čvekam, uf, to pa lahko do jutra, hehehe - a ne babe user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
7.4.2011 7:35:07   
nikolet
jutro

n. je v vrtcu, t. je pa doma k gre k logopedinji, sam me je že strah k noče nč ta mulc ponavlat.... in nič ne zna sploh ne vem več kako ga pripravt da bo kaj delal....

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
8.4.2011 15:43:24   
ninocka
2ursae, super da je Bor ze doma user posted image user posted image user posted image  Men je lih v ponedeljek P rekla, ko sem šla po bolniški list, da je zdaj še zadnja etapa teh bronhiolitisov, potem bo pa baje konec ... tko da zdržte še ta mesec, mi se tudi lovimo user posted image user posted image

Nikolet, upam da ti končno uštimajo tale uček, držim pesti user posted image user posted image

Za gibi gib sem pa tudi jst razmišljala, da bi se tam dobile, samo dvomim, da mi bo jutri uspelo. Pa drugič.

V torek sem šla po E in L v vrtec, mami je pa že prej šla po R, ker si je fuuul želel, da ga babi pride iskat. In na poti do bloka, sem se odločila, da bi blo fajn E in R postrižt. Sva šla vprašat tukaj v en salon in so lih meli fraj, tako da so ga takoj vzeli. Pa še frizerka je mamica od njegove sovrtičkarce. Tko da sva se zmenili, da ga pustim pri njej v obdelavi, jst pa skočim domov po denarnico in Rubna. na koncu sem pa Liana nazaj pripeljala, ker je Ruben spal, tako da je bil nas macek deležen svojega prvega striženja user posted image  Je blo pa že res malo kritično, ker je ena sosedova punčka (ista starost) konstantno govorila, ko ga je vidla Lej, punčka user posted image

Včeraj sva imela pa z E sistemastki pred šolo. Sem si vzela dopust, da je bil cel dan doma in da sva bila skupaj. Na sistemastkem ni bilo posebnosti - velik je 123,5 cm, težek je 26,4 kg. Vidi OK, barve pozna, štet zna do 10, narisal je eno lepo slikico z metuljčkom, tulipani in forzicijo user posted image
Poblem je bil edino, ker je imel sistemstki v napačnem ZD. Iz njegove matične šole so poslali seznam, kot da je še zmeraj tam vpisan is os ga potem klicali sem. Eh, zdaj moram še na šolo klicat, če ga niso izpisali, da ne bo na koncu na 2 mestih vpisan (na Sostru pa smo dobili potrditev, da je vpisan).

Danes sem popoldan, potem pa šibam domov spet malo rožice sadit user posted image  Mi prav sede tole lepo vreme, upam, da nam rata do maja porihtat vrt in potem samo še uživancija.

Samo pa leti naslednji teden v Nemčijo, Benika bo Edota poklical za prevoz do Brnika in nazaj user posted image

Uživajte, sem lačna, grem pojest en jabolček user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
8.4.2011 15:47:06   
benika
Samo pa leti naslednji teden v Nemčijo, Benika bo Edota poklical za prevoz do Brnika in nazaj user posted image

user posted image Kdaj točno pa gre, da bo Edo vedel planirati?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
8.4.2011 15:59:31   
pety78
Pozdravljene septembrke,

Mi smo se vrnili včeraj pozno zvečer. Smo polni pozitivnih vtisov, zato pa nam jo je včeraj zagodel naš avtek na poti nazaj, tako da ga imamo pri mehaniku. user posted image Tenerife so SUPER!!! Vam res toplo priporočam. Smo kar s težkim srcem odšli od tam. Sicer pa je lepo biti spet doma. Uganete kaj delam? Ja, mate prav, pečem!user posted image

Podrobnosti o dopustu pa sledijo, da vam mal lušte naredim in katero mogoče prepričam, da gre tja. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
8.4.2011 16:31:26   
2ursae
katero mogoče prepričam, da gre tja.
 user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi se z veseljam pustila prepričat user posted image , te bom pa enkrat prosila za bolj podrobne info o tvojem načinu potovanja.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
8.4.2011 16:35:20   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

katero mogoče prepričam, da gre tja.
 user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi se z veseljam pustila prepričat user posted image , te bom pa enkrat prosila za bolj podrobne info o tvojem načinu potovanja.

Ja, ja, kamot. Čisto enostavno in brez najmanjših zapletov. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
8.4.2011 22:05:09   
Nika v službi
WB, Pety! Komaj čakam novice s potovanja! Se nam jutri mogoče uspeš pridružiti? Tažana, kaj pa ti?

Valla, Benika, saj velja, a ne? Midve z Niko se bova potrudili priti čimprej.

Ninočka, Evan je pa velik fant. Niko so izmerili 118 cm in 23 kg.

Jutri pa še kaj več rečemo.... zdajle imam še kup stvari za opravit. Sem imela danes en seminar na GZS, Nika pa je popoldan praznovala sovrtičkarjev RD v G-regi. Ker otroke 2,5h norenja očitno ni dovolj utrudilo, so potem po praznovanju še zunaj noreli, mi, starši, pa smo čvekali. Luštno.

Se že veselim jutrišnjega srečanja. Tista, ki prva pride, rezervira strateško pozicijo v kafiču, a ne?user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
8.4.2011 23:16:59   
pety78
Žal jutri nimam časa. Krasim poročno torto. Pravkar sem dala četrto v hladilnik. :)))

Sem zasledila, da ste imele sistematske preglede. Vid je tudi dobil vabilo, imamo ga 16.4. in bo tudi cepljen. Vaši so tudi bili?

Neposredna povezava do sporočila: 3812
8.4.2011 23:23:26   
benika
Ja, naš je bil cepljen. 19. ima ponovno cepljenje, pa bo gospodič v toplicah in moram prestaviti cepljenje.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
8.4.2011 23:23:30   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Žal jutri nimam časa. Krasim poročno torto. Pravkar sem dala četrto v hladilnik. :)))

Sem zasledila, da ste imele sistematske preglede. Vid je tudi dobil vabilo, imamo ga 16.4. in bo tudi cepljen. Vaši so tudi bili?

Uf, Pety, poročna torta! To pa je podvig, komaj čakam slikice!

Nike nisem dala cepit, ker je bila takrat malce prehlajena. Zaradi možnih reakcij na cepljenje in naših planiranih potovanj ter Nikine Škratkove dežele, bomo cepljenje izpeljali enkrat v drugi polovici maja. Nočem namreč, da bi bila kakšna reakcija ravno, ko bi bili kje v tujini oz. ona na počitnicah z vrtcem. Sicer pa jih cepijo, ja, če je otrok le zdrav.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
8.4.2011 23:27:19   
pety78
Aha, ok, ker se mi je zdelo, da nobena ni napisala, da je bil cepljen.

Poročna ne bo tako zahtevna, ker bo iz 4-ih ločenih tortic, ena bo višje od ostalih, bo pa belo rdeča kombinacija z rožicami na eni pa še čisto preprosta ženin in nevesta. Je rekla nevesta, naj bosta kar taka čisto enostavna, kot da bi za otroke delala figurice, nič komplicirano. No, upam, da mi uspe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3815
9.4.2011 19:57:51   
benika
Valla in Nika, evo, komu je naša smrklja podobna

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
   [Brisano sporočilo]
9.4.2011 20:37:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
9.4.2011 20:39:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
   [Brisano sporočilo]
9.4.2011 20:41:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.4.2011 8:08:02   
Nika v službi
He, he, Benika, kot sem že napisala na FB, krasna Eduarda.user posted image

Valla, čakamo tvojo fotko/foro.

Luštno je bilo in ponovili bomo - če ne prej, v petek trinajstega maja, kot smo se zmenile.user posted image

Mi smo včeraj preživeli lep dan na Bledu, se sprehodili okoli jezera, pojedli kremšnito, spili kavo, testirali vozne sposobnosti Lagune Grandtour (leti preko 200 km/huser posted image ) in utrujeni zaspali nekoliko bolj pozno kot običajno.

Naj bo začetek tedna čim manj stresen.

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
11.4.2011 8:16:58   
nikolet
jutro

no mi še vedno čakamo vabilo za sistemacki pregled...
drugače je pa naš  velik 122cm in težek 33kguser posted image sam se ne redi in sam rase....

Neposredna povezava do sporočila: 3821
11.4.2011 9:10:54   
benika
drugače je pa naš velik 122cm in težek 33kguser posted image sam se ne redi in sam rase....

user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
11.4.2011 11:35:41   
ninocka
Pety, WB!!!! Ful lustne slikce, pa vidim, da tamalima tud ni blo dolgcas, da se je ful dogajalo...vredno razmisleka za naslednje leto, ko bo ze Lian malo starejsi in bomo lazje kam sli (predvsem z vidika prtljage) user posted image
Cepljenje - mi ga nismo imeli, ker je kašljal, pa Lian tudi in morajo bit vsi zdravi. Pa dobil bo 2 ločeni dozi (drugače cepijo naenkrat), zaradi bronhiolitisev in da ne bo organizem preveč preobremenjen.
Nikolet, men se zdi tud 33 kg ful velik - že naš je nabit in ma mal trebuščka, tko da smo mu kar ukinli razne prigrizke med obroki in bonbončke, pa malo pazimo koliko poje. Pa odkar tolk zunaj laufa, je že malo shujšal user posted image

Fajn, da ste uživale user posted image user posted image   A petek 13. velja za noćno al popoldansko klepetanje user posted image

A je katera šla na referendum? Men je čist iz glave ušlo, ko sem cel dan plevel pipala user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
11.4.2011 12:06:02   
Nika v službi
Ninočka, petek trinajstega je naš babji večer. Rezerviraj si čas!

Tudi Nika je pri bolj konkretnih, po tistih normativih je povsem na zgornji še sprejemljivi teži za deklice (je pa tudi v zgornji polovici kar se velikosti tičeuser posted image ) in tudi mi kar pazimo, kaj in koliko poje.

Na referendumu nisva bila.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
11.4.2011 13:35:23   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: benika

drugače je pa naš velik 122cm in težek 33kguser posted image sam se ne redi in sam rase....

user posted image

ja sej našem smo tudi ukinili vse slaščice in prigrizke... no moram pa popravit kilažo jih ima 31kg... vem da je veliko, je pa zdej tud velik zunaj tak da bo upam da shujšal..... aja ima pa tud težke kosti tak da če bi hotela da ima težo po hakelcu bi ga mogla shirat.... uglavnem delamo na tem da bojo kg šle dol in ne gor....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?