|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
18.4.2011 14:36:08   
Nika v službi
Horuk! To je bil dvig naše teme nazaj na prvo stran.user posted image

Kako ste? Moje razpoloženje raste iz dneva v dan... vsak dan smo namreč bližje praznikom in Pragi. Pa OD je bil danes.user posted image Sicer sem ga pa že pošteno potrebovala, saj zadnje čase samo zapravljamo. Kupila nov fotkič v petek (in v M tehniki naletela na trojne pike!user posted image ), v soboto pa Niki v novem C&A v BTC-ju nakupila goro stvari (okoli 150€, pri čemer je že vštet 20% popust, ki so ga darovali ob otvoritvi). Ja, Benika*, praktično cel kup, ki si ga videla, smo odnesli domov, pa še T. si je privoščil 2 hlače in 1 majico. Le jaz, sirota, sem ostala brez vsega.user posted image

*opomba: z Beniko, Manjo in Jakobom smo v soboto kofetkali.

In še novica, ki nas je povsem nepričakovano razveselila v petek: naš avto je že na poti in bo v AHR prispel predvidoma prihodnji ponedeljek! Več kot en mesec prej kot napovedano!user posted image Prevzeli ga bomo sicer po praznikih, tako da v Prago potujemo še s sposojenim.

Bo pa pri nas tale teden zelo dinamičen: danes ima Nika zobozdravnika (dobi premaz), jutri je nabava, v sredo plavanje Nika, Tomaž zobar, jaz pa moram do Nataše v Triumph odnest nazaj ene kopalke, v četrtek je že Veliki četrtek, ko gremo katoličani k maši, zato bo to opravilo zasedlo popoldanske ure, v petek sem frej, s T. greva k frizerju, popoldan barvamo jajčka, v soboto pospravljamo, z Niko greva k njenemu Frkolinu na striženje, potem pa je tu že Velika noč!

Imate kakšne plane za praznike?

Valla, plis, ko utegneš, se priporočam za odgovor glede FB.....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
   [Brisano sporočilo]
18.4.2011 19:06:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
18.4.2011 19:51:53   
tažana
teta beta:
Hvala za slikce. katarina je kar skakala pa še pošta je bila na njeno ime user posted image user posted image . Nisem ji nič povedala torej je bilo tole danes čisto presenečenje. Jaz sem poslala danes, ker prej nisem nikamor hodila. Aljaž je bil skoraj ves čas odstoten jest pa z NORO Nežo ne morem nikamor.

Benika:
Sem hotla danes zorganizirat srečanje in prenos noric pa mi ni uspelo. user posted image Pa tudi jutri ne bo šlo ker moram v Lesce po en DVD pa zjutraj mamo peljat po rože za na britof. Potem se pa bojim da bodo že precej suhe. user posted image Lahko se pa poizkusiva kaj za sredo zmenit?

valla:
Nam manjkajo še 4 sličice in sicer 30,43,115,137.
Imamo jih pa tut še kar nekaj, če kdo kaj rabi naj pove user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
   [Brisano sporočilo]
18.4.2011 19:57:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
19.4.2011 9:05:22   
teta beta
Tažana, škoda, da ti nisem uspela prej napisat, da ti ni treba na pošto, ker imam tudi jaz že vse nalepkice. Mi je v petek sestrična dala še vse manjkajoče, tako da je album poln. Išče pa še ona 122 in 187, če ima katera odveč.

Pety, ne, mi ne bomo šli na Kanarske, ni denarja. Tudi če bi nam oni plačali hotel, je še vseeno tukaj letalo, rent-a-car, vstopnine v parke, hrana, pijača, sladoled... ne, ne, moramo šparat za bajto. Pa nasploh ne vem, če sem za tak tip dopusta. Ja, saj če greš vsak dan v kak tak park je zanimivo, ampak ogromno stane, če pa ne greš, se pa dolgočasiš tam na plaži, kar ni za otroke. Mi smo bolj za kampiranje, letos sva razmišljala, če bi šli v Italijo ali Avstrijjo na kako jezero ali pa v Bohinj. No, pa na Krk lahko tudi kadarkoli gremo k sestriču na vikend, tako da je to to.

Sem se pa nekaj prehladila in imam kar poln nos, kar mi ni všeč. Že v soboto se mi je začelo nekaj pripravljat, pa potem v nedeljo, včeraj sem pa še okna doma pomivala in mi je bilo hkrati vroče in hladno, pa malo na prepihu in zdaj smrkam in me malo boli glava. Se grem potem s psom malo preluftat. Pa jogurt sem mislila danes delat... eh, bom videla, kako se mi bo dalo.

Pred prazniki me čaka še kar dosti dela, moramo še pripravit postelje, ker pride na v. pon. še 11 ljudi, pa ne vem, kako jih bomo skombinirali v sobe. Prej ni bil problem, ker smo imeli železne pograde, zdaj je pa ati kupil nove postelje, lesene in seveda nizke. Saj načeloma se lahko spremenijo v pograde, ampak kdo bo zdaj to v tako kratkem času naredil, ko je še drugega dela polno. Bojo morali imeti stare postelje, saj ni druge.

Drugače nič kaj novega, v soboto zjutraj imava z Dašo pregled pri logopedu ali psihologu ali nekaj od tega pač. Sistematskega pa čez en mesec. Aja, zdaj sem se spomnila, da sem jo pozabila zmerit, ko smo se pogovarjale o velikosti user posted image . Pa drugič.

Nič, gremo delat. Se še kaj oglasim!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3855
19.4.2011 13:31:19   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Išče pa še ona 122 in 187, če ima katera odveč.

Jest imam obe user posted image . A pošljem na isti naslov?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
19.4.2011 20:47:37   
teta beta
Ja, prosim. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
   [Brisano sporočilo]
19.4.2011 21:01:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
20.4.2011 17:12:59   
nikolet
živjo

sem bila na pregledu za oko in grem 3. maja na lasarsko tak da upam da bo zdaj končno mir....

sam na kratko k grem z mulčki še mal vn

papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.4.2011 8:52:31   
Pia67
Evo, da se pofočkam. user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.4.2011 14:19:23   
benika
Vrtca nismo dobiliuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.4.2011 14:28:56   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Vrtca nismo dobiliuser posted image

Kva?!?!? Kaj pa zdaj?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.4.2011 18:32:52   
benika
Ne vem. Ćakam odgovor še iz Baragovega vrtca. Pa jutri grem spet v bolnico, z mojo krvjo je vse narobe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.4.2011 21:15:05   
Nika v službi
Ojej, no, pa kaj je zdaj to pri vas, ni konca ne kraja!user posted image  Drži se in sporoči, kako in kaj.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
   [Brisano sporočilo]
21.4.2011 21:33:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.4.2011 21:50:28   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Benika mislim nate!! čimprej se poštimaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.4.2011 11:02:43   
ninocka
Benika, ne še obupat nad vrtcom...do septembra se lahko še vse 10x spremeni...pa brala sem, da naj zdaj ne bi blo več brezplačen vrtec za drugega otroka...user posted image
Drži se danes, upam, da bodo tui rezultati iz bolnice bolj optimistični user posted image

Nikolet, upam, da ti bo laser končno poštimal tale tvoj uček user posted image user posted image

Jst sem pa včeraj slišala prvič pritožbo čez našega Evana - mi je  pomočnica v vrtcu potožila, da je je ratal nemogoč in da samo nori in da sploh ni pri miru  in ga ne morejo ukrotit. Sem jo "potolažila", da tudi doma ni nič boljši, da je zadnja 2 tedna nemogoč, ne zdrži 2 minuti na miru, samo tež...mogoče je povezano kaj z alergijo, ki se mu je spet pojavila in da se mu potem to tako odraža...al ga pa pomlad razganja user posted image
GA ja Samo v petek peljal na pediatrično zaradi alergije in niso vedli, kaj narest...a naj ostane not al ne, potem so ga spustili domov, ker smo blizu doma. Sedaj je na claritinu, 17.05 pa ima testiranje (se od lani). Sklepam, da je očitno povezano z nečim, kar je v zraku (ni hrana), ker se je alergija pojavila ob istem času kot lani.
V soboto smo sli na Carobni dan v Lipico, v nedeljo pa mi je Samo spet pobegnil na Dunaj in se je vrnil v torek. Pa je teden ze okrog.
Vceraj sem se ful veselila kozmetičarke (odločila sem se , da grem na lasersko odstranjevanje dlak - noge in brazilska) in potem zjutraj ugotovim, da sem pomešala datume in da sem mela v sredo user posted image user posted image  Pa bom dlakasta se par dni več user posted image user posted image
Danes imam pa še pregled za leče, imam pa dvoje nova očala (se moram malo pohvalit) user posted image
Naslednji teden (drug del tedna) gremo v Črno, bomo probali mal zrihtat našo sobo, ker tko kot daj spimo je katastrofa user posted image

Slikice - mi tud zbiramo, mislim da imamo vse (2 albuma) edino nalepljenih še nimamo...Zbiramo pa tudi se avstrijskega garfileda user posted image

A je katera že sla v kino gledat risanko RIO? kakšna je? Razmišljam, da bi jo šli pogledat zdaj čez praznike...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.4.2011 22:24:53   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A je katera že sla v kino gledat risanko RIO? kakšna je? Razmišljam, da bi jo šli pogledat zdaj čez praznike...

Rio je Nika gledala včeraj, ker je bila povabljena na RD od sovrtičkarja (po filmu pa še McDonlad'suser posted image ), vendar so šli otroci sami (+ 2 mamici), tako da jaz filma nisem videla in ne morem soditi. Nika je rekla, da je bilo zabavno, ampak ona itak ni nek hud fan za filme oz. risanke in kino. Meni je bil trailer všečuser posted image  in po moje ravno zanič ne more biti. 

Grem zdaj pomagat pisat pritožbo za svakinjo (ker je šele 15. na prednostni listi pri razpisu za neprofitna stanovanja)....

Nočko in lepe praznike!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.4.2011 14:13:06   
benika
V.d. teta seeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image user posted image Yelci je včeraj stisnila k sebi malo prelepo Zojouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
27.4.2011 14:53:16   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: benika

V.d. teta seeeeeeeemuser posted image user posted image user posted image user posted image Yelci je včeraj stisnila k sebi malo prelepo Zojouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo tetauser posted image

no mi smo pa mal imel delovne praznike... tak da komaj čakam jutri k bom bla mal sama doma... vsaj dopoldne popoldne pa službauser posted image

uživajteuser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
27.4.2011 18:36:21   
Nika v službi
Čestitke Yelci in vsem njenim, pa tebi, v.d. tetka in seveda čestitke stricu Edotu!

Šibam naprej pakirat, jutri zgodaj zjutraj pičimo proti Pragi! Čau!

F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.5.2011 15:18:31   
Nika v službi
Ahoj, tu sem!user posted image

Čisto zatišje na naši temi, skoraj smo že na 3. stran padle! Kje ste, bejbike? Kaj delate? Ste praznike lepo preživele?

Benika, kako je zdaj s tabo, si doma? Zdravje? Kaj pa vrtec za Jakoba, je kaj novega? In kako mala princeska Zoja?

Mi smo uživali v Pragi na polno, itak ste zdaj praktično vse na FB in ste si lahko ogledale sličice.... A naše srečanje v petek, 13. velja?

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.5.2011 22:16:40   
2ursae
ej, sem si za danes zadala, da nekaj malega napišem tule pri nas, pa čeprav grem - v teoriji, seveda - čez 3 minute spat, čaka me pa še bomba v kuhinji in kopalnici, pa perilo za dat v stroj user posted image . Ma se mi ne daaaa, ampak ni mi hujšega, kot zjutraj vstat v svinjak.

Tko no, naše novice, kje naj začnem. Kot veste, hodi A. k specialni pedagoginji in včeraj sva imela z U. pri njej seanso, ko nama je podala svoje mnenje. Izgleda, da ima A. res aspergerjev sindrom user posted image . Ženska je res vodila strokovnjakinja na svojem področju in je dobro ugotovila, kako A. funkcionira. Ni nobene panike, daleč od tega, fino je, da smo tako zgodaj prišli k njej, da nam bo dala nasvete, kako z njim, da bo bolj samozavesten in priljuden, če bo potrebno, bo imel v šoli tudi nekaj strokovne pomoči, tako da bi ga nekako "poštimali" do takrat, ko se v šoli začne zares. Zanimivo ne? bere se res šokantno, ampak v resnici ni, no vsaj meni se ne zdi tako. Sem vesela, da bom vedela, kako ga usmerjat in se spopadat z njegovimi muhami, sicer pa vem, da je čisto fejst in prikupen fantiček.

Čez praznike smo bili doma, kar mi je bil, priznam, kar povod za slabo voljo. Saj veste ne, takrat, ko sem bila še noseča in smo se enkrat po srečanju še debelo uro pogovarjale zunaj, stale in zmrzovale (pa valli je zaradi tega skoraj propadel zakon user posted image ) - no situacija se kar noče in noče izboljšat, v glavnem samevam z otroci, fičnik šepajo kot še nikoli ... skratka, razlogov za skrb je še pa še. Najbolj me potre v takem času, ko gledam fotke z dopustov drugih, pa poslušam pripovedovanja, kako lepo so se imeli - ne, da ne privoščim, daleč od tega, gre le zato, da privoščim tudi sebi user posted image . Stalno se opominjam da materializem ni bistvo eksistence, no, morda bom enkrat začela v to verjet user posted image .

Kaj še ... danes sem se končno odločila, da fanta z naslednjim tednom polifram v vrtec. Zdaj ju imam doma že cel mesec, pa saj je fino, pa tudi ni. V bistvu se v glavnem igrata sama, potrebujeta pa ravno toliko pozornosti in nege (mislim pripravit hrano, pospravit ...), da ima tudi Lučka bore kaj od mene. V bistvu mi je za njo najbolj bad, danes sem prav opazovala, kaj se z njo dogaja čez dan - veliko preveč časa leži v ležalničku in se igra, med tem ko jaz strežem fantoma ali pa jo puščam samo na blazini medtem ko jaz spet letam zaradi fantov ali pa sem poleg nje, a se pogovarjam z njima. Tako da se kaj dosti ne ukvarjam z njo. Mislim, saj se, ona se ne pritožuje, je vesela punca in razigrana, ampak si zasluži več pozornosti. Upam, da bom pri svoji odločitvi vztrajala, da mi ne bo upadel pogum, ker po drugi strani res ne bi rada videla, da Bo. spet zboli in pristane v bolnici. Pišuka, sem v nezavidljivem položaju, kajne? Po mojem bom še precej mlela o tem.

dovolj bo, grem še opravit kar me čaka,

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.5.2011 22:32:04   
2ursae
aja, srečanje: PRIDEM user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.5.2011 22:54:09   
2ursae
Kaj še ... danes sem se končno odločila, da fanta z naslednjim tednom polifram v vrtec.

eto, sem si že premislila ... bosta kar še ostala doma, le bolje se moram zorganizirat ... ehhhhhuser posted image . Lani je bil B. v bolnici v začetku junija, poleg tega pa kar berem, koliko je še bolnih otrok. Ne upam tvegat.
A nisem asica user posted image ? Kako hudiča naj tako kaotičen čovek kot sem jaz skrbi za tri otroke user posted image ...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?