|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
17.3.2011 20:51:21   
Nika v službi
Dober večer, javlja se ena od izgubljenih duš.
Sem ravno danes govorila z Beniko po telefonu in sem ji omenila, da so tile tedni pri meni čista štala. Milijon stvari za uredit, vmes spet službena pot, tokrat na Dunaj (škoda, da nisem uspela srečat Samota - bi ga povabila na kavico ali šnicl, potem sigurno ne bi imel težav s kamni!user posted image ) in še in še. Ne vem, kje se me glava drži. Ko sem bila zadnjič v tujini, sem nekaj prekladala dokumente in vzamem v roke tudi svojo vozniško ter zgrožena ugotovim, da mi poteče 20.03.2011! Za crknit. Danes sem tako urejala vse v zvezi s podaljšanjem - najprej pregled na MDPŠ, potem slikanje, nato do Upravne enote. Vse skupaj mi je vzelo 2 uri časa in okoli 60€.

Jutri imam celodnevni seminar, potem pa končno en vikend, ko nimam nobenih konkretnih planov. Prejšnji je namreč minil v samem letanju z ene zabave na drugo - v soboto smo bili na Dolenjskem (smo izvedeli, da bo moj bratranec pri 43. letih postal četrtič očka!user posted image ), v nedeljo pa na Podkumu.

Vmes je imela Nika še pregled pri novi zobozdravnici, ki ima ordinacijo v šoli, kamor bo Nika hodila. Ta mala je suvereno vse opravila sama - šla na stol, se ulegla, odgovarjala na vprašanja, odprla usta brez komentarja in na koncu izjavila, da bo naslednjič šla sama noter.user posted image  To je bil prvi pregled pri njej, da je pregledala stanje zob (vse bp, jo je pohvalila, da ima lepe zobke), v aprilu pa imamo naslednji pregled, ko ji bo naredila premaz proti kariesu.

Tomaž je te tedne hodil okrog okulistov, tudi na Očesno (pregled vidnega polja), do maja mora jemati kapljice (zaradi očesnega pritiska), zdaj ga je začelo matrati še zapestje in bo očitno moral še zaradi tega stopiti do svoje dr. - skratka, dogajanje je pestro. Na vseh področjih.

Crknil nam je pomivalni stroj in zdaj peremo na roke - jutri pride serviser, da pogleda, če se ga splača popravljati (sumim, da je šla komandna plošča).

Naš avto gre 05.05. na trak in konec maja je predvidena dostava. Juhej, še vsaj dva meseca bomo na rent-a-Real.user posted image

Nika je imela danes predstavo v Unionski dvorani - balet, prihodnji teden smo vabljeni na sistematski pregled (in cepljenje) pred šolo.

Zdaj pa h komentarjem:

Ninočka, čestitke Evanu za srebrno medaljo! Itak da se ne spodobi, da bi tako kmalu punce polagal!user posted image  Dobre želje tudi Samotu za te njegove kamne. A operirali jih pa ne bi?!

Nikolet, pike poke tudi zate in tvoje oko!

Teta beta, pohvale za pridno urejanje garderobe! Kaj ste vsi pridni! Ravno včeraj na plavanju mi je isto pripovedala Majda, mamica od Naluja. Da je prvi del zimske garderobe že odnesla v čistilnico... mašinca, jaz še pomislila nisem na kaj takega. Pa ne zaradi temperatur, te so povsem primerne za preklop na prehodne jakne. Mimogrede, na Dunaju je bilo v torek 23°C, sončno, brez oblačka in brez vetra, tako da sem se sprehajala po Kärntnerci v sami majici, veliko jih je bilo že kar v kratkih majicah in hlačah, mize in stoli so že zunaj in res je bil krasen utrip. No, že naslednji dan ni bilo več tako....

Pety, je z dudo torej dokončno konec? Kaj pa vaše počitnice - kdaj že greste?

In kje ste ostale? Valla, Pia, 2ursae, Tažana?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.3.2011 20:55:32   
benika
Nika, Beni pravi, da bo počakal Niko in da bosta šla drug teden plavatuser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.3.2011 21:00:06   
spelka12
Men se pa pijeuser posted image . A bo kej s srečanjem??????

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.3.2011 21:01:48   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Men se pa pijeuser posted image . A bo kej s srečanjem??????

user posted image

V soboto, nedeljo, ma jaz sem skoz doma. Kar pridi, ti žejna duša, kar pridiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.3.2011 21:02:38   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Nika, Beni pravi, da bo počakal Niko in da bosta šla drug teden plavatuser posted image

O, kako lepo! Že pišem na koledar.... sobota ali nedelja?

Špelka, kar rukni ga!user posted image user posted image user posted image

A se niste nič zmenile potem na FB? Al' sem jaz kaj spregledala....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.3.2011 21:05:25   
benika
O, kako lepo! Že pišem na koledar.... sobota ali nedelja?

Sobota, pa dej takrat možu frej dan, da se nam bo lahko pridružiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3756
18.3.2011 20:48:42   
2ursae
da se še jaz malo javim user posted image . pri nas ni bistvenih novosti, Borček je bil ta teden bolan - pa ne vemo, a je imel bronhiolitis ali ne, zdaj, ko ne potrebujem nege, ga kar sami zdravimo, Anže je uspešno, z bronastim morkim konjičkom zaključil plavalni tečaj. In ker je rekel, da bi še hodil, bosta oba z aprilom začela s tečajem v Atlantisu. juuhuhu, ful sem bila vesela, ko sem videla, da je skupina 3-6 let in bosta oba lahko šla.

ooo, alarm, šibam dalje ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
21.3.2011 14:52:25   
Nika v službi
Da nas spet malce dvignem... kje ste, uživate v sončku, kaj?

Mi smo tudi - včeraj smo končno izpeljali tisti izlet na Opčine, ki je bil planiran že lani. Smo šli komplet familija - mi3, pa moja dva in Tomaževa dva. Moj oči je imel v soboto god, pa je častil kufe.user posted image Na Opčinah smo parkirali, potem pa zajahali tisti famozni tramvaj in se po norih naklonih spustili do Piazze Oberdan v Trstu. Sledil je sprehod po obali, kapučino in gelato v centru ter sprehod nazaj do tramvaja ter vzpon nazaj na Opčine. Luštno 100/h - priporočam! Karta je 1,10€, velja ti 4 ure, iz Opčin v Trstu si v pol ure. In v sončnem vremenu, kot nam je bilo dano včeraj, je Trst prav lep!
Naš pomivalni stroj je popravljen (40€) in zdaj smo spet na konju!user posted image

2ursae, bravo za bronastega morskega konjička! Kateri dan in ob kateri uri pa imate tečaj? Mogoče se še kdaj srečamo.... Mi imamo ob sredah ob 18:00, zaključimo sicer sredi maja, ampak Nika že zdaj govori, da bi rada nadaljevala. Jaz sicer nisem planirala, da bi med poletjem hodila na plavanje v Atlantis, ampak če bo madam vztrajala, se mogoče premislim.

Benika, sobota je rezervirana. Tudi mož pride.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
21.3.2011 17:35:57   
benika
Nam je pa mikrovalovka crknila. In jaz sem čist mrzla brez njeuser posted image

Manja je včeraj dobila prvi zobek, Beni ima jutri sistematski pregled, v petek pa zobarja. Drug teden ima Jakob psihologa in logopeda in to je to.

Nika, se vidimo v soboto.

Neposredna povezava do sporočila: 3759
21.3.2011 17:42:07   
nikolet
živjo babuške

no k že govorite o tem kaj je crknilo.... men je crknu mikser in salamoreznica...

pa na infekcijski sem bila čez noč k mi je tamala fasala rota virus... tak da sem fizično in psihično čist fuč

grem počivat dokler spi

papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
21.3.2011 19:55:02   
Nika v službi
O, Nikolet, kakšna smola glede salamoreznice in mikserja!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, te moram malo v dobro voljo spravit! Vsekakor gredo najprej dobre želje za okrevanje tvoje princeske, mikser in salamoreznico pa boste tudi porihtali.user posted image

Benika, če potrebuješ, ti lahko tudi jaz kaj na hitro pogrejem v naši mikrovalovki. Zaenkrat (še) dela.user posted image

Grem otroka pod tuš spravit. Je pravkar prišla z obiska pri Lukatu in je čisto naspidirana. Očka Damjan je pekel palačinke, Luka in Nika pa sta bivakirala v omari, še lučko sta si baje prižgala.user posted image Tanja, Lukova mamica, je rekla, da je bil Luka že cel teden čisto nemogoč, ker je pogrešal Niko. Ves čas ji je težil, da naj pokliče mene po telefonu in preveri, kje je Nika.user posted image  No, danes pa sta se princ in princeska našla na igrišču, potem pa je Luka Niko povabil domov. Tako sva imela midva s Tomažem skoraj dve uri časa za sprehod v dvoje.user posted image

Letim, nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
22.3.2011 9:07:18   
nikolet
jutro

nika: glede mikserja in salamoreznice se sploh ne sekiram, k ju ne uporabljam... bi bla pa ful zgublena če bi ostala brez pralnega, pomivalnega stroja aja pa brez mikrovalovne... tak da trkam na les da se mi to ne pokvariuser posted image

moja špelca je danes malo bolje, sam je še čist švohuser posted image

upam da se poštima in bomo kmalu zdravi....

Neposredna povezava do sporočila: 3762
24.3.2011 10:55:23   
pety78
Jaz umrem brez mojega mikserja. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da boste spet pile. user posted image No, jaz bom ta vikend pakirala. Sem že nestrpna, saj imamo v ponedeljek zjutraj let iz Bologne. Saj bo vse ok z letalom, a ne da bo?!?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mal me pa res zvija.

Torej, mi šibamo v ponedeljek, vrnemo se pa 7. aprila. 6. maja pa za 5 dni na Ibizo! Sem spet našla ugodne karte. Sedaj se pa brzdam, da ne čekiram strani od Ryanair, da še kake Malte ne rezerviram, ker me bo dec fental! user posted image Sicer je pa nad Ibizo navdušen, ker sva povabila zraven še tasta (ki ga je bilo težko prepričat) in taščo, ki je noro navdušena! Saj si zaslužita, ker sta ful fajna, pa velik otroke čuvata. Bosta pa še na Ibizi kak večer pomerkala mala dva, da Matjaža peljem na kak hud žur, ker on že komaj čaka....NOT! user posted image Računalničar, pač! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
24.3.2011 11:05:32   
Nika v službi
O, Pety, pa ravno včeraj sem brala, kakšno afero imajo pri Rynairu glede neupoštevanje priporočenih intervalov servisiranja letal. Pravijo, da ni nič kaj varno leteti z njimi....

Ampak, kaj češ, če si se odločila tvegati, pač daj. Tistih par jurjev metrov, ko dol padaš, tudi ni taka stvar.... itak prej omedliš.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
24.3.2011 11:13:37   
nikolet
jz se pa za noben denar ne usedem na letalo, prej umrem....

tak da vsem ki se upate vsaka čast... kapo dol....

kuham kosilo, pa mobitel nov kopujem k mi je crknuuser posted image no uglavnem neki bom že dobilauser posted image

l.p.

Neposredna povezava do sporočila: 3765
24.3.2011 11:23:02   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

No, zdaj pa resno, da me ne bo kdo preveč zares jemal.

Itak, da je bila šala. Moram Pety malo adrenalinčka priliti.user posted image Logiš, stara, da bo vse ok. Saj ne padajo letala vsak dan dol.user posted image Mimogrede, a se prvič pelješ z letalom?

Meni je letalo ful ok, sem že preletela precej milj po dobršnem delu sveta s temi ptiči, ki me še kar naprej fascinirajo. Sicer je zadnja leta postal to že skoraj avtobus stil, ker so letala natrpana, celoten service je v povprečju precej padel, ampak še vedno to ostaja v principu relativno varen prevoz (sploh glede na število prepeljanih potnikov po km). Jaz sem imela v vseh letih, odkar potujem (in začela sem pri rosnih 3 letih), le eno konkretno prigodo, ko je bilo kritično, vsi ostali leti so potekali b.p. Če trofiš lepo vreme, je let lahko zares krasen (spominjam se našega leta v Ameriko, San Francisco, z jumbom - to je bil zame še vedno eden najlepših letov kdaj koli - letalo ni niti trznilo, pa smo leteli skoraj 14 ur!), sicer pa kakšna turbulenca, ko držiš kufe v roki in upaš, da si ne umažeš sveže majice.user posted image

Pety, želim vam, da maksimalno uživate. Ovekoveči vsak trenutek; to so spomini, ki ostajajo. Odklopite in se prepustite. Vse bo ok, boš videla! Srečno! In potem sledi poročilo. Podrobno.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
24.3.2011 11:38:26   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

No, zdaj pa resno, da me ne bo kdo preveč zares jemal.

Itak, da je bila šala. Moram Pety malo adrenalinčka priliti.user posted image Logiš, stara, da bo vse ok. Saj ne padajo letala vsak dan dol.user posted image Mimogrede, a se prvič pelješ z letalom?

jz se še nisem peljala z letalo in se tudi nikol ne bom... me je preveč strah višine in občutka da niso trda tla pod mano.....  tak da zame je ladja ali avtouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3767
24.3.2011 11:51:50   
Nika v službi

jz se še nisem peljala z letalo in se tudi nikol ne bom... me je preveč strah višine in občutka da niso trda tla pod mano.....  tak da zame je ladja ali avtouser posted image

Saj letalo ima trda tla, veš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malo heca mora bit...

Sicer pa tudi ladja nima trdih tal - resda ni v zraku, ampak je lahko morje tudi hudo nepredvidljivo....

Kakor koli že, smo različni in verjamem, da tistim, ki imajo kakršne koli strahove (vsi jih imamouser posted image ), ni prijetno ob soočenju s svojimi strahovi. Recimo - mene ne dobiš, da bi božala ali držala kačo, prijela pajka...brrrr, me kar strese.

F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
24.3.2011 11:57:54   
pety78
Ha ha ha Nika. DOBER SI ME!!!user posted image user posted image Ko sem prebrala....pa še brez smajlijev....sem obsedela dobesedno s široko odprtimi očmi in odprtimi usti!!! In se zamislila, ker tudi Matjaž pravi, da sicer šparajo, res pa je, da še noben ni dol padel, ampak enkrat bodo začeli...user posted image user posted image user posted image Pa mal me je strah, priznam. Letela sem pa že iz Španije, na Santorini in v Rim in nazaj. Pa vseeno malo cvikam. Sicer pa VEM, da bo vse ok.

Ojoj, Nika, tole si me pa zdej...ha ha ha
Se grem malo pomirit in grem sedaj ob 12. uri na pedikuro. user posted image

Aaaaaaaaaa, Nika, Nika! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3769
24.3.2011 12:18:39   
Nika v službi
O, uspelo je, uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet, da mi je uspelo tebe naplahtat!

Juhej, zmagoslavje je dvakrat slajše!

Če rabiš kaj krepkejšega - pridi! user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
24.3.2011 14:02:25   
pety78
Ja, priznam! Dobra je bila, dobra!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3771
25.3.2011 10:50:12   
nikolet
živjo babuške

uživajte v dnevu materinstva.....user posted image

l.p.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
27.3.2011 13:11:02   
2ursae
hvala nikolet, tebi tudi in ostalim seveda user posted image

sem pa dobila ful "lepo" darilo v petek - klic iz vrtca, da ima Anže uške user posted image . Uroš je letel po mašinco in zdaj so vsi trije fantje postriženi na mini mini kratko. Sem jih pa, seveda, dobila tudi jaz, to bo še borba, a bo že šlo. Lučka jih nima, to mi je glavno, ker bi bilo res škoda postrižt te lepe laske.

fajn bodte, tale ena ura minusa nam je čisto podrla dan. No, itak se v glavnem ukvarjamo s sesanjem in pranjem ... user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
27.3.2011 23:07:40   
2ursae
eto, moja2 obritoglavca:

user posted image

ni bilo šans, da bi mi lepo pozirala user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
28.3.2011 8:37:55   
nikolet
jutro

tos os pa fantje k se morajo pačituser posted image

no pri nas HB nista še mela ušk in upam da jih tud ne bosta imela.... trkam na les.....

no jz mam pa danes konec bolniške in grem jutri v službo... jupiuser posted image N. gre pa v vrtec... tak je odločila pediatrinja da po rota virusu ni nobene bojazni da po dveh dneh ne bo noben zbolu zarad nje....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?