ninocka
|
Ojla, babe!!!! Pety verjetno že kje uživa, no saj jst tud - v službi Prejšnji teden sem bila spet doma, ampak mi ni bilo hudega. V ponedeljek je imel Ruben na pediatrični napovedano operacijo kožice na lulčku. Je bil malo bolan, pa sva šla vseeno tja, ker sem se želela zmenit za prestavitev operacije (v oktobru ima operacijo mandlov) in pa naj ga še enkrat pogledajo, če je sploh potrebna, glede na to, da mu je začelo it malo dol. Doktor je potem ugotovil, da ni treba in da mu lahko samo potegne (z mojim dovoljenjem, seveda). Sem se strinjala, mu je namazal z eno kremo, pustil ene 20 min, da je omehčala, potem pa mu je dol potegnil. Ruben je seveda ful jokal, ko sva pa prisla iz ordinacije in sta bila na TVju v sprejemni Tom in Jerry, je pa takoj pozabil Potem sva sla na polikliniko, ker je sel Samo na pregled, pa se svakinjo z necakinjo smo potem tam srecali, ker je imela tamala na ORLju pregled, zamudili smo pa sestrično in tamalega. Skratka pravo družinsko srečanje na polikliniki V torek je imel pa potem se Evan na pulmo pregled in je vse OK, dobili smo samo napotnico za en nastavek za pihanje, delali so mu kožne teste (alergija), pa je bilo tudi vse OK. Terapija s singulairjem se naprej in to je to. Potem pa popoldne Ruben rata ful tečen in joka, da ga bolijo ušeska, pa da ga ne bolijo ušeska - ga je Samo peljal in je itak mel vneta. Zdaj so sli pa kar vsi trije po vrsti - najpej Evan, pa Lian in zdaj se Ruben . Lulcek je bil pa kr OK, jokal je, ko je sel lulat, ampak je blo ze v cetrtek popoldne OK. Potem pa ni hotel lulat, tud ce je vedel, da ga ne boli No, zdaj je OK, edino bo pa vseeno verjetno imel operacijo jajck, ker so se zmeraj mobilna. V torek smo sli tudi v Burger kinga, sta bla ful navdušena (Lian je bil tist dan sam v vrtcu, revček ). Smo pa uleteli lih ob uri, ko so malce in jih je blo ful iz firme tam. Pol pa reče Evan Samotu - Oči, a ti, ki imajo tako jopco kot ti (ene zelene od firme) - a to so tvoji prijatelji ? Midva sva se ful režela V sredo sva z Bubijem kuhala govejo juho, v četrtek sva bila na sprehodu pri brunarci + še 2 kolegici s tamalimi, v petek sva bila pa od 9ih zjutraj do 7ih zvečer skoz zunaj. Not sva šla edino, ko je šel pojest juho in potem se kosilo, ko so ostali prisli domov. V soboto je Samo sjal zemljo in ventrikuliral travo in sejal travo, jst sem urejala eno gredico za hišo in sadila vrtnice, Evan in Ruben sta cel dan divjala okrog z ostalimi otroci, Lian je pa malo pomagal kosit, mal je spal Ful je fino, ko sta zdaj E in R ze toliko stara, da jih ni treba skoz nadzirat in tud ostali okoliški otroci so iste starosti in se potem med sabo ful zaigrajo. Pa se tko fajn smo brez prometa, da nimas skrbi, ker se igrajo na cesti, pa malo pri enem na dvorišču, pa malo pri drugem Vceraj smo sli pa v trgovino, pa v koloseja (imajo nova igrala in hutko hiško), pa potem domov kuhat kosilo in po kosilu domači kino in kokice Mi je pa tale premik ure cist dan zmesal - tamali so enkrat po cudezu bli pokonci sele tam nekje ob 7:30 - po novi uri je to ob 8:30 in pol je dan kar odbrzel mimo A sem povedala, da smo dobili iz šole obvestilo, da so ugodili naši prošnji za prepis Sem lih danes na našem planerju v službi se označla za dopust 01. in 02.09. Prvega imamo tako ali tako izredni plačan dopust (časti firma ). 2ursae, men sta tud lustna tkole postrižena...uške pa - to in gliste so men nočna mora in upam, da jih ne fašemo Benika, kako si ti? A se že kaj bolje počutiš? Pety, uživaj na dopustu!!! Nikolet, nam so tud eno leto kot zakleti crkovali hišni pripomočki. IZVIRNO SPOROČILO: benika Nam je pa mikrovalovka crknila. In jaz sem čist mrzla brez nje Sam da ne boš po 1 letu not našla dunajca