|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
28.3.2011 9:56:36   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

eto, moja2 obritoglavca:

user posted image

ni bilo šans, da bi mi lepo pozirala user posted image user posted image

Prav lepa stauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.3.2011 17:15:14   
ninocka
Ojla, babe!!!! user posted image
Pety verjetno že kje uživa, no saj jst tud - v službi user posted image

Prejšnji teden sem bila spet doma, ampak mi ni bilo hudega. V ponedeljek je imel Ruben na pediatrični napovedano operacijo kožice na lulčku. Je bil malo bolan, pa sva šla vseeno tja, ker sem se želela zmenit za prestavitev operacije (v oktobru ima operacijo mandlov) in pa naj ga še enkrat pogledajo, če je sploh potrebna, glede na to, da mu je začelo it malo dol.
Doktor je potem ugotovil, da ni treba in da mu lahko samo potegne (z mojim dovoljenjem, seveda). Sem se strinjala, mu je namazal z eno kremo, pustil ene 20 min, da je omehčala, potem pa mu je dol potegnil. Ruben je seveda ful jokal, ko sva pa prisla iz ordinacije in sta bila na TVju v sprejemni Tom in Jerry, je pa takoj pozabil user posted image  Potem sva sla na polikliniko, ker je sel Samo na pregled, pa se svakinjo z necakinjo smo potem tam srecali, ker je imela tamala na ORLju pregled, zamudili smo pa sestrično in tamalega. Skratka pravo družinsko srečanje na polikliniki user posted image
V torek je imel pa potem se Evan na pulmo pregled in je vse OK, dobili smo samo napotnico za en nastavek za pihanje, delali so mu kožne teste (alergija), pa je bilo tudi vse OK. Terapija s singulairjem se naprej in to je to.
Potem pa popoldne Ruben rata ful tečen in joka, da ga bolijo ušeska, pa da ga ne bolijo ušeska - ga je Samo peljal in je itak mel vneta. Zdaj so sli pa kar vsi trije po vrsti - najpej Evan, pa Lian in zdaj se Ruben user posted image . Lulcek je bil pa kr OK, jokal je, ko je sel lulat, ampak je blo ze v cetrtek popoldne OK. Potem pa ni hotel lulat, tud ce je vedel, da ga ne boli user posted image  No, zdaj je OK, edino bo pa vseeno verjetno imel operacijo jajck, ker so se zmeraj mobilna.
V torek smo sli tudi v Burger kinga, sta bla ful navdušena (Lian je bil tist dan sam v vrtcu, revček user posted image ). Smo pa uleteli lih ob uri, ko so malce in jih je blo ful iz firme tam. Pol pa reče Evan Samotu - Oči, a ti, ki imajo tako jopco kot ti (ene zelene od firme) - a to so tvoji prijatelji user posted image user posted image ? Midva sva se ful režela user posted image

V sredo sva z Bubijem kuhala govejo juho, v četrtek sva bila na sprehodu pri brunarci + še 2 kolegici s tamalimi, v petek sva bila pa od 9ih zjutraj do 7ih zvečer skoz zunaj. Not sva šla edino, ko je šel pojest juho in potem se kosilo, ko so ostali prisli domov.
V soboto je Samo sjal zemljo in ventrikuliral travo in sejal travo, jst sem urejala eno gredico za  hišo in sadila vrtnice, Evan in Ruben sta cel dan divjala okrog z ostalimi otroci, Lian je pa malo pomagal kosit, mal je spal user posted image
Ful je fino, ko sta zdaj E in R ze toliko stara, da jih ni treba skoz nadzirat in tud ostali okoliški otroci so iste starosti in se potem med sabo ful zaigrajo. Pa se tko fajn smo brez prometa, da nimas skrbi, ker se igrajo na cesti, pa malo pri enem na dvorišču, pa malo pri drugem user posted image
Vceraj smo sli pa v trgovino, pa v koloseja (imajo nova igrala in hutko hiško), pa potem domov kuhat kosilo in po kosilu domači kino in kokice user posted image
Mi je pa tale premik ure cist dan zmesal - tamali so enkrat po cudezu bli pokonci sele  tam nekje ob 7:30 - po novi uri je to ob 8:30 in pol je dan kar odbrzel mimo user posted image

A sem povedala, da smo dobili iz šole obvestilo, da so ugodili naši prošnji za prepis user posted image user posted image  Sem lih danes na našem planerju v službi se označla za dopust 01. in 02.09. Prvega imamo tako ali tako izredni plačan dopust (časti firma user posted image ).

2ursae, men sta tud lustna tkole postrižena...uške pa - to in  gliste so men nočna mora in upam, da jih ne fašemo user posted image
Benika, kako si ti? A se že kaj bolje počutiš?
Pety, uživaj na dopustu!!!
Nikolet, nam so tud eno leto kot zakleti crkovali hišni pripomočki.

IZVIRNO SPOROČILO: benika
Nam je pa mikrovalovka crknila. In jaz sem čist mrzla brez njeuser posted image

Sam da ne boš po 1 letu not našla dunajca user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 8:47:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
29.3.2011 11:19:53   
Nika v službi
Ojla, frajle!

Končno malo dogajanja na naši temi! 2ursae, user posted image za uške, upam, da jih čimprej odpodite. Fantiča sta pa tudi z novim look-om prav fejst.

Ninočka, user posted image za kožico in za uspel prepis! Kako je pa zdaj s Samotom in njegovimi kamni?

Valla, mi smo tudi malce imeli v mislih Miramare, ampak sem se odločila, da gremo drugič, ko bo že bolj cvetoče. Park je res krasen, sploh v poletnih mesecih, ko je prijetno hladno, pa polno rož, mediteranskega vonja, pa blag vetrček, morje... zares idilično. Ste šli tudi v grad? Je prav tako vreden ogleda. Kdor še ni bil, tudi jaz toplo priporočam. Sprehod po parku je brezplačen, pa tako blizu imamo vse to - res smo lahko srečni. Mi takole večkrat pridejo na misel Američani, ki kar po pravilu, kar medlijo od želje, da bi enkrat videli Benetke. Mi pa jih imamo na "dohvatu ruke". Kolikokrat smo mi tja skočili le na kavico in sprehodek! Ja, ta naša ljuba Slovenija je krasno izhodišče v vse smeri!

Benika, je bilo fajn v Atlantisu? Jaz imam Niko še doma, jutri bo verjetno vseeno kar šla v vrtec, ker strašno pogreša prijateljčke. Vročine itak ni imela, kašelj se tudi počasi umirja, tako da je verjetno že iz ta hudega. Klasičen prehlad pač, kaj češ. Je bila pa zelo žalostna, ker ni mogla plavat. Upam, da bomo lahko kmalu ponovili....

In kje je naša Pia? Sploh se več ne oglaša...user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
30.3.2011 10:38:57   
nikolet
no da se vam malo javim

N. se je pozdravila in je šla včeraj vvrtec, mamica pa v službo, T. je zdrav HB ni dobil tud on rotavirusa .... tak da morem rečt da smo trenutno vsi zdravi ( trkam na les) in upam da tako tudi ostane

no sam tojk da sem se javila

grem delat papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
2.4.2011 20:53:08   
tažana
Čer!

KAko ste?
Uf ursae sitno tele uške! meni bi se zmešalo iz mojih dveh malih buč gnide pobirat. Kako boš pa pri sebi to sanirala?
Mi smo zdravi! Že kar nekaj časa (že par mesecev nisem bila doma zaradi bolnišk) Če že kateri kaj fali ponavadi čez vikend poštimamo tako da smo kar pridni.
Danes smo pred blokom otvorili piknik sezono- smo pekli čevapčiče user posted image , pričeli smo s prvimi deli za obnovitev stanovanja user posted image , reševali Nežo, ko si je zataknil bonbon user posted image ... skratka bilo je kar pestro. jutri pa mogoče letimo do živalskega vrta. moram še debato sprožit na to temo pa se user posted image še ni vrnil s piknika user posted image .

eni uživate v dopustih - krasno uživajte še zame. Jaz grem letos na dopust za 3 tedne k tašči user posted image user posted image   skratka uživajte se še kaj oglasim.

pa pozdravite se že enkrat pomlad trka na vrata!

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
2.4.2011 21:17:30   
benika
Jaz grem letos na dopust za 3 tedne k tašči

Upam da veš, da ti nismo prav nič foušuser posted image user posted image user posted image

Punčke, Gibi gib je odprt. Mogoče v bližnji prihodnosti kaka kavica? Aja, pa un hribček s hiško na vrhu so podrli, je bil prenevaren.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
2.4.2011 21:24:44   
tažana

Jaz grem letos na dopust za 3 tedne k tašči

Upam da veš, da ti nismo prav nič foušuser posted image user posted image user posted image

a bejž no! user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo hitro minilo user posted image . Se moram potrudit, da bom takrat sigurno delala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
3.4.2011 20:12:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
3.4.2011 22:40:54   
2ursae
hej babike, dober večer. Mi imamo pa Bora v bolnici. Itak da zaradi bronhiolitisa - spet. Danes je bil tako bogi, res, nisem ga še videla tako prizadetega. Je šibal k dežurnemu in imel saturacijo 85 user posted image . Uroš ga je peljal na Pediatrično in zdaj sta not. Samo toliko, na brzino ... nočko.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3785
3.4.2011 22:57:01   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

hej babike, dober večer. Mi imamo pa Bora v bolnici. Itak da zaradi bronhiolitisa - spet. Danes je bil tako bogi, res, nisem ga še videla tako prizadetega. Je šibal k dežurnemu in imel saturacijo 85 user posted image . Uroš ga je peljal na Pediatrično in zdaj sta not. Samo toliko, na brzino ... nočko.

O ježešna, pa ne že spet, nouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
4.4.2011 9:37:44   
2ursae
ma ja, saj če pogledam nazaj, se spomnim, da sva vseko leto tkole spomladi imela obisk bolnišnice. Ko bolezen še enkrat pokaže zobe pred poletjem. No, zdaj zjutraj je Borček že mnogo bolje, sem govorila z njim po telefonu, mi je povedal, da je prespal pri zdravniku in da zdaj je zajtrk user posted image . Res je bil slišati bolje, vse to mi je povedal brez da bi se zadihal, včeraj ni mogel skupaj spravit dveh besed.

Tko, mi že Anže za vrat diha - ja, je doma - se še kaj javim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
4.4.2011 22:30:54   
Nika v službi
2ursae, pike poke za Bora!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tažana, a to greš k tašči zaradi renovacije stanovanja ali kako? Nisem čisto razumela tega vašega aranžmaja...

Valla, Benika - ja, lahko bi se kaj na Gibi gibu dobili. Recimo tale vikend.user posted image Je katera frej?

Mi smo ok, Nika je imela danes zdravniški pregled pred šolo, vendar je nismo cepili, ker je še vedno malce prehlajena. Bomo to naredili po prvomajskih praznikih, ker ne bi rada, da kakšno reakcijo faše ravno, ko bomo kje v tujini.

Sicer pa se kot ponavadi dogaja na polno. V soboto smo bili na Šmarni gori, v nedeljo na party-ju pri sosedih, ker je Lukov bratec Žak praznoval 1. RD. Danes sva šli z Niko v šoping, ker je imela praktično samo ene superge in ene napol zimske čevlje. No, zdaj sva kupili še ene superge, pa ene sandale, pa balerinke in bolj lahke, malce odprte čeveljčke. Za poletje je preskrbljena, saj bodo kmalu tudi crocsi aktualni. Zdaj moramo edino še garderobo osvežit, ker je tudi vse prerasla.

Šibam pod tuš. Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
4.4.2011 22:32:54   
benika
Valla, Benika - ja, lahko bi se kaj na Gibi gibu dobili. Recimo tale vikend.user posted image Je katera frej?

Pri nas bi šla skoz sobota dopoldne. Popoldne ima Beni praznovanje sovrtičkarjevega RD, v nedeljo imamo Krst. In to v vojašnici. Ja, bo mula že salutirat začelauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.4.2011 8:55:42   
teta beta
hej, hej!

2ursae, držimo pesti, da se Bor čimprej pozdravi!

Naša Daša je bila prejšnji teden tudi bolj kot ne doma, ker jo je bolelo uho. Ponedejek in torek ni šla v vrtec, v sredo ja, ker je bila že boljše in prejšnji dan ves dan zunaj itd., potem pa so mi tudi v vrtcu rekli, da ni čisto taprava in da še vedno malo toži, da jo boli uho, tako da sva šli v četrtek k zdravniku in je bila še potem v petek doma. Imela je malo vneto uho in ji je dala antibiotik, ker se je že tako dolgo vleklo. Prej je nisem peljala, ker je ni tako strašno bolelo in sem bila prepričana, da je tista bolečina od nosa - od nahoda, ker je imela pa veliko gnoja in smo skoz nos čistili. Ampak baje, da vnetje ušesa sploh ni nujno, da močno boli, kot sem jaz mislila. Kako pa je pri vas s tem? A otroke močno boli uho, ko je vneto ali lahko tudi malo?

V ponedeljek je bila Daša doma kar v varstvu pri babici, ker sem jaz imela pa tečaj predelave mleka in smo delali jogurt, sir in skuto. Bilo je strašno zanimivo, me je ful pritegnilo in ta vikend je rekel moj, da bi rad pekel žar in sem si rekla, da jaz si bom pa naredila sir za žar. Pa mogoče še jogurt sproti. Moram it tule gor po mleko k enemu, pa moram si od doma prinest kake večje piskre user posted image , moj največji drži menda kaka 2,5 ali mogoče 3 litre.

Tako pač, dolgčas nam ni, stalno je nekaj, v četrtek pa dobimo še sezonce, naslednji teden bo pa pol mogoče moj začel končno kopati za cesto za našo hišo. Jeeee! Čeprav bom se raje veselila, ko bomo res začeli... user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.4.2011 9:54:15   
Nika v službi
Teta beta, mi, HB, z ušesi nimamo težav, je imela samo 1x zares vneto uho in takrat je bil AB in tudi bolelo jo je močno. Osebno menim, da je tudi stopnja vnetja lahko različna, pa še prag bolečine je od človeka do človeka različen, tako da ja, jaz bi rekla, da lahko boli malo, srednje, močno.user posted image  

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 13:21:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.4.2011 13:24:02   
benika
Ne, naš praznuje v Prošportu.

Neposredna povezava do sporočila: 3793
5.4.2011 13:58:07   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Pri nas bi šla skoz sobota dopoldne. Popoldne ima Beni praznovanje sovrtičkarjevega RD,

Kot bi sebe brala user posted image  Tudi jaz bi lahko v soboto dopoldne, ker itak peljem Nika na plavanje.

Hm, kaj pa je za vas dopoldne?user posted image Zame je to do 12. ure, ampak mi se pred 11:00 uro verjetno težko nacrtamo na Gibi gibu. Kdaj ste ve imele v mislih?

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3794
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 17:07:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3795
5.4.2011 21:01:13   
Nika v službi
Aha, Valla, to bi se pa celo izšlo, kot izgleda. Do kdaj pa imata potem čas? In ostale? Pride še katera? 

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3796
5.4.2011 22:19:15   
benika
Mi imamo cajt do ene dveh.

Neposredna povezava do sporočila: 3797
   [Brisano sporočilo]
6.4.2011 9:52:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.4.2011 10:08:39   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Mi imamo cajt do ene dveh.

ja, kamot do dveh, samo pojest bi mogle kaj vmes user posted image  pa še vreme zgleda da bo zdržalo, juhuhu!

Kul, tri urice so čisto ok za en pošten čvek.user posted image Mi bomo verjetno dokaj pozno zajtrkovali, tako da bomo s kakšnim prigrizkom v obliki sadja (bom prinesla s seboj, trenutno so aktualne robide in jagode), sladoledauser posted image in podobno preživeli do dveh, treh. Mi bomo verjetno kar na poti domov kam skočili na kosilo.... itak se moram še pomenit, če se nam bo T. pridružil ali bo raje pospravljal.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.4.2011 15:31:03   
nikolet
živjo punce

no evo pa je padla odločba... dohodnino sem dobila in JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!! dobim nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa končno prišla do informacij ki sem jih hotela dobit ..... no uglavnem grem spet k DR. IRMANU in to prek napotnice.... tak da bom poslala napotnico in bomo videli kdaj pridem na vrsto.... upam da mi bo to pot naredu lasarsko operacijo in da ne bojo kompliceral.... me pa zanima a je v tej anbulanti sam on al je še ker drug... k mi je napisala da bom šla to pot prov k njemu.... nazadnje sem bila pa baje pr drugmu.... jz pa budala k si ne zapolnim imena izvid majo pa v ZD...user posted image user posted image user posted image user posted image

nč grem vn z mojo pikico, sva sami k je šel tavelik v terme snovik z dedijemuser posted image
papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?