|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
26.2.2011 13:01:26   
benika
Ev% Behcetova bolezen, a je ne morejo o mene spet doma. Upam, da dokončno.

Kaj naj rečem? Domov sem prišla bolj bolana kot sem pa šla noter. Afte se še niso dokončno poslovile (no, vsaj boli me ne), sem pa pridelala žolčne kamne, analno fisuro, tromboflebitis žil na desni roki.

Je 99% Behcetova bolezen, a je ne morejo potrditi, dokler se mi afte v roku enega leta ne ponovijo še 2x. Šele potem lahko začnejo zdraviti s tabletami (žal pa doživljensko).

Sem pa švoh, zelo švoh. Hoja in manjši napor me že kr precej utrudita, tako da bolj kot ne probam počivat. Me pa od vsega najbolj boli rituser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
26.2.2011 19:46:48   
A-N-J-A
Benika super da si doma,saj drugo se bo pa tud pošzimalo, a ne user posted image ! Glede aft ti pa svetujem Urgo.Edina stvar ,ki vsaj malo pomaga,naredi en film čez in drži vsaaj 4 ure.Poskusi, ne bo ti žal.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
27.2.2011 22:22:38   
benika
Punčke moje, meni se je zgodilo to, kar nisem nikoli pričakovala, da se mi bo. Jaz sem namreč...........................................................................................................................

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
28.2.2011 0:02:11   
2ursae
benika, kaj? Ne me strašit .....

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
28.2.2011 14:20:31   
tažana
benika: kaj pri vas še vedno dogaja? Kaj si ti???????????????????

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.2.2011 14:58:55   
Nika v službi
Benika, ne se hecat z nami! Resno

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
28.2.2011 20:10:34   
benika
Punce, me je Nika mal ozmerjala, pa sem prišla povedat, da mi nič ni, samo vse ste se zavlekle v svoje domače luknje in se nič ne javljate, jaz vas pa tako pogrešamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
28.2.2011 23:13:58   
2ursae
joj, benika, saj vem, kaj misliš. Zdaj si res bolj na dom priklenjena in ti zihr paše z nami delit svojo izkušnjo. Ti kar user posted image . Pa a veš kaj me še zanima: kako kaj Manja? Naša Lučka je eno tako pridno dete, še preveč pridno. Se mi zdi, da včasih res potrpi v situacijah, v katerih bi se po vseh reglcih morala na glas pritoževati. Pa ponoči spi, poslušte to: od 21h pa tja do 6h user posted image

Da malo poživim temo: pri nas sem že tretji teden z bolnički - najprej je imel Bor virozo z vročino, nato še Anže Pri Anžetu je bilo bolj kratko, a pri Boru smo bili najbolj veseli, da so pljučka ostala čista. Se je pa pri Boru zakompliciralo, ker se mu je ranica na prstku, od koder so mu vzeli kri, zagnojila in je šel še dodatno k zdravniku, da so mu prebodli kožo, da je gnoj stekel ven, pa še precej kože, ki je bila itak že odmrla, so mu dol pobrali. Tko da že tretji teden ždim not in mi že kar preseda.
Še fotka:

user posted image

zdaj šibam spančkat, sem utrujena. Zdaj svoje večere preživim v gibanju (pridno telovadim), tako da pol le še dol padem.

nočko.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
1.3.2011 7:27:07   
nikolet
jutro

benika:
user posted image user posted image

no jz sem pa T. kupila spaidemena, ker je izrazu željo da bi bil maškara, no in kaj se danes zjutraj zgudi..... noče probat, da vidim če mu je prav, je rekel da on ne bo maškara in ne bo oblekel kostuma, je pa rekel da bi bil rad gasilec... in zdaj naj vem kje naj staknem ta kostim... aja... pa delam v Tušu pa ga nam je zmankalo... no HB sem pr koritu in bom nesla nazaj spaidermena tak da saj denar dobim nazaj... ja kaj čm... moj sin je antitelent za maškare.... user posted image user posted image

jz sem pa tud pol invalid... sem si prov na čudn način priprla prst na nogi in imam čist plav noht... pa boli kot hudič.... premišljujem če grem potegnit noht dol... sam pol bom na bolniški ful dolg časa.... uglavnem ne vem kaj naj naredimuser posted image

drugače je pa končno marec in HB bo kmau pomlad in sonček in topo .... komaj čakam....user posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
1.3.2011 14:21:03   
Nika v službi
Lepo, Benika, da si upoštevala moj nasvet (beri: grožnjouser posted image ). Res je zatišje tu gor, ja. Ampak kaj naj pa pišem?

Mi smo vsi uredu, HB, zdravi, Nika hodi v vrtec, na plavanje, midva sva po cele dneve v službi, izmenjujeva vozila, kombinirava, T. hodi okrog okulistov in oftalmologov, ker ima povišan očesni pritisk (no, zdaj je sicer padel po 20, kolikor je meja, ampak mora še 3 mesece jemat kapljice, pa napotnico za Očesno je dobil in včeraj je imel kontrolo v Rožni dolini), spet sva začela malce slediti 90 dnevni ločevalni dieti (ne tako striktno kot pred zanositvijo, ko sem shujšala skoraj 20 kg), še vedno hodiva skupaj na kavice in sprehode, skupaj tankavauser posted image , še vedno ob torkih hodimo v nabavo, čeprav resno razmišljam o zamenjavi najboljšega soseda za Interspar... kaj je še novega? Aha, pri sosedovih so dobili novega psička.user posted image

2ursae, ti pa spet na bolniški, kaj? Ja, pri 3 otrocih je za povečanje frekvence bolniških vsekakor več možnosti.user posted image Naj se Boru prstek hitro pozdravi!

Nikolet, vi pa imate kolobocije z maškarami.user posted image No, Nika si je izbrala svoj kostum že dolgo nazaj in trdno ostaja pri svojem izboru (severni medved) ter komaj čaka pustni torek.

Boste kam šle na pustno soboto?

Jaz v četrtek zgodaj zjutraj odhajam na pot (Slovaška, Češka), tako da bo ta vikend potem bolj na izi.

Kdaj se pa spet kaj zagledamo?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
1.3.2011 16:51:41   
ninocka
Eh, jst pa kot vedno zamudim vse :))

Trenutno v službi po 3 tednih, s tem da sem zadnji teden bolniške raje zamenjala za dopust. Saj bi bila tako ali tako doma na bolniški, ampak sem raje vzela dopust, pa še Samo in smo jo mahnili v Črno. PA še moja mami je šla z nami, tako da naju je malo razbremenila.  Evan in Ruben sta potem smučala, en dan smo šli na Kope, s Samotom sva jo mahnila tudi v Ikeo in ene 10x v AU (če je pa tako blizuu :) ).
E in R sta imela tudi učiteljico, R je imel 3  individualne ure, E pa 2 + 1 uro v skupinskem tečaju.  Smo pa našli eno ful luštno smučišče z dvema progama - eno s krogci in eno s strikom. Smučišče je namenjeno zgolj učenju in tam dela tudi smučarska šola. Skratka super, pa še vreme smo natrofli :)
V soboto smo pa potem šibali še v Slovenj Gradec k dežurnemu, ker je imel Lian povišano temperaturo in se je skoz za ušeska vlekel, pa že ene 2 dni ga je hrup motil. Na koncu smo se samo malo naokrog peljali, ker se je izkazalo (HB), da je OK.
Sva se pa potem s Samotom pogovarjala, kako je grozno urejeno zdravstvo pri njih - dežurni zdravnik (za odrasle in otroke skupaj) je na Ravnah, pridemo tja in reče sestra, da zdravnika še vsaj pol ure ne bo. Je leteči zdravnik, če ga pokličejo kam na nujno, mora it in potem lahko ti čakaš tam ure in ure :(  Samotu se ni dalo čakat, zato je rekel, da greva  naprej do SG, ampak sva mela zgolj srečo, da sva tam naletela na zdravnika, ki je ravno prišel, vzel 3 paciente in potem spet šibal na teren. Prvi stacionirani zdravnik je šele v Velenju. ZA nas ni take panike, ker imamo iz Črne do Velenja ali  SG isto, ker se peljemo čez hrib. Sva se potem res prav zamislila, kako bi bilo, če bi živeli na koroškem....kar v končni fazi ni prav, ker za zdravstvo pa vsi enako plačujemo...

Pri Evanu imajo pa ta teden drsanje, je rekel, da je včeraj cel dan padal na rit user posted image

2ursae, pozdravite se in te čisto razumem...men se je že tudi fuzljalo...
Benika, upam, da se čimprej pozdraviš...user posted image user posted image user posted image
Pety, če še ni  prepozno - še zmeraj imam viteza za sposodit
Nika, upam da se vidimo čimprej user posted image
Nikolet, pri nam je bilo isto zadnja leta - doma se ni hotel oblečt, ko je bil pa v vrtcu in so se vsi oblekli, se je pa tudi on

Danes bom ful pozna doma, ma Evan judo in ga moram počakat in it iskat. Me je Ruben zjutraj ful prosil, da naj ne grem danes v službo in da naj ne grem v trgovino (sem popoldan ta teden) user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3736
1.3.2011 20:47:05   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sva se pa potem s Samotom pogovarjala, kako je grozno urejeno zdravstvo pri njih - dežurni zdravnik (za odrasle in otroke skupaj) je na Ravnah, pridemo tja in reče sestra, da zdravnika še vsaj pol ure ne bo. Je leteči zdravnik, če ga pokličejo kam na nujno, mora it in potem lahko ti čakaš tam ure in ure :(

Tudi pri nas je tako user posted image . Ampak saj če je nujno, mislim da pokličejo še enega reševalca (kar se prevozov tiče) drugače pa kasneje nazaj prideš. KAj pa hočemo!?

maškare se hitro približujejo. Mi smo bili v nedeljo že na Ptuju in smo bili že vsi našemljeni user posted image . Neža sicer malo protestira vsaj kar se "lasulje" tiče, tako da za v vrtec pripravljam rezervo, ki ne bo vsebovala dodatkov na glavi.
V vrtcu imam pa tako v planu, da se bomo že prej malo maskirali in pacali :))

vsem bolanim pa želim čimprejšne okrevanje. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
2.3.2011 16:05:53   
Nika v službi
Pupike, mah, mah! Zjutraj pičim proti Nitri in dalje do Usti nad Labem.user posted image Naj vam preostanek tedna hitro mine!

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
2.3.2011 18:26:00   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Pupike, mah, mah! Zjutraj pičim proti Nitri in dalje do Usti nad Labem.user posted image Naj vam preostanek tedna hitro mine!

Uživaj, uživaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3739
3.3.2011 13:49:32   
pety78
Benika, kako si? Kaj pa skrb za otročke? Zmoreš, maš dovolj pomoči? Joj, se mi smiliš, res. Če kaj rabiš, poklič, kamot!
Zdravje se bo pa porihtalo, boš videla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
3.3.2011 23:08:45   
2ursae
pety, kdaj letite na dopust? Mal sem firbčna - si že pregledala, kaj si boste ogledali?

pa benika, daj kaj napiši, no ... plissss.

Maškarce: imamo kostume, juhej - Bor bo muca, Anže pa policaj (je hotel biti ... pazite to ... kratki stik user posted image ), sem mu v Mullerju kupila še liziko, tako z lučko, da bo lahko promet ustavljal.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
8.3.2011 14:44:24   
benika
No lubike, da nas malce dvignem.

Pust je za nami, Manja je bila osa, Beni pa Spajdermen, mati je bila čarovnica (no, se mi vsaj maskirat ni bilo potrebno preveč). Jakob je bil pa.....Jakob. Ker gospod ignorira pust. Gladko. Smo mislili, da bo mačet tom, pa je dejal da ne, ker nima Jerrya.user posted image user posted image user posted image

Srečanje....seveda, vas že tako močno pogrešamuser posted image

Zdravje....se izboljšuje, čeprav se mi afte konstantno ponavljajo. Bo očitno treba it mal nazaj.

Ninocka...a v petek delaš? Te pridem mal obiskat?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
8.3.2011 21:12:14   
teta beta
Ojla,

nimam nič kaj časa, tako da vam samo pomaham in hkrati obljubljam, da se v četrtek kaj več oglasim. Evo, to sem zdaj napisala, da me boste lahko držale za besedo. V četrtek bom po dolgem času doma, se pravi sama doma in se res javim.

evo, je že house, grem... user posted image

aha, so reklame, še lahko dopišem, da je bila naša dama za maškare baletka, mali pa miki miška.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
9.3.2011 7:39:22   
Nika v službi
Dobro jutro!

Jaz sem nazaj, službena pot je bila brez posebnosti, vikend pa je minil v crkljanju, sprehodih in maškarah. Nika je menjavala kostume kot po tekočem traku: babi in dedi sta ji namreč kupila še metuljčka, tako da je bila najprej metuljček, potem si je zaželela ponoviti lanskoletni kostum plesalke (tista rdeča flaminco oblekica, ki ji je še prav, le malo krajšauser posted image ), za konec pa je prihranila njen izbor - severnega medvedka. V medvedku je včeraj tudi šla v vrtec, sem jo jaz zjutraj namazala in odpeljala (to je vedno dogodek, ko jo mami pelje v vrtec - ker je pač tako redko), potem sva šla s T. še na kavico in naprej v delovni ritem.

V nedeljo smo bili na Rožniku, do Tivolija smo se odpeljali kar z busom, potem peš naprej do Čada in tam gor na Rožnik, pa potem nazaj in po Rožni dolini spet do busa št. 14 ter domov. Je bil kar konkreten sprehod, ampak je Nika prav lepo hodila, le na koncu je potožila, da jo že noge bolijo.user posted image

Danes imamo plavanje, jutri mi pridejo obiski iz tujine, popoldan imava midva frizer, v petek Nika frizer, v soboto gremo na Dolenjsko (vsi skupaj - mi3 ter ata in mama), v nedeljo imamo pa party na Podkumu, tako da od vikenda ne bo veliko ostalo.

Prihodnji teden imam spet pot v tujino, konec tedna imam izobraževanje (naslov delavnice je Zlato puščavskih kraljevuser posted image ), pa bo spet en teden minil. Čas tako beži, da komaj sledim.

Teta beta, le glej, da boš jutri res napisala poročilo o dogajanju pri vas.user posted image

Benika in 2ursae, sem pogledala maškarce na FB - luštkani zelo! Anže je bil tak fajn policaj.user posted image

Pety, kako je šlo danes pri vašem projektu "duda"?user posted image Mi je včeraj pisker dvignil post na tvoji temi, pa sem si rekla, da se ni vredno vključevati in živcirati. Je bila ura prepozna, moja baterija pa že na rdečem.user posted image

Ste pa verjetno že krepko v pričakovanju počitnic, a ne?

2ursae, si potem ti naredila rezervacijo na Lago di Garda?

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
9.3.2011 8:31:02   
pety78
Pety, kako je šlo danes pri vašem projektu "duda"?user posted image Mi je včeraj pisker dvignil post na tvoji temi, pa sem si rekla, da se ni vredno vključevati in živcirati. Je bila ura prepozna, moja baterija pa že na rdečem.user posted image

Smo zrihtali, sem napisala tam, če boš kaj brala. Drugače pa je tudi meni mal pisker dvignilo. Kolk so ene pametne, madona. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3745
10.3.2011 9:24:22   
teta beta
Haj!

No, kot sem obljubila. Sicer pa itak nimam nič kaj posebnega za povedat, le da se malo javim, zdajle pa res nisem imela kaj časa, ker me ni bilo nič doma med vikendom pa ne gre.
Ta in prejšnji teden sem spravljala skupaj papirje za kandidiranje za ena sredstva, ker bomo postavljali namakalni sistem, v torek sem še pekla krofe (prvič in so mi ratali - no, s kruhomatom user posted image ), prejšnji četrtek sva šli z Dašo smučat na Pohorje (bilo je super, nič gužve), v ponedeljek sva bila z B. na sejmu v Avstriji, smo šli ob 4. zjutraj na pot in se vrnili ob polnoči, tako da naseldnji dan niti nista šla otroka v vrtec, ampak smo se crkljali doma (no, trije, en pa je trpel v službi user posted image ), pa še eno predavanje sem imela, jutri ga imam spet, ob sredah in petkih nas itak po cel dan ni doma, ker imamo plavanje, ob ponedeljkih ponavadi pridemo popldne domov za dve uri, pa spet nazaj v CE, ob torkih popoldne imava midva tečaj... v glavnem, skoz nekaj. Danes moram pa po tleh pomit in kopalnico sčistit, ker zdaj je pa to padlo že pod higienski minimum user posted image .

Včeraj smo šli z Dašo tudi v šolo. Zadnjič sem dobila domov, da naj prijavim jutranje varstvo in OPB, pa sem rekla, bom šla raje vprašat, kako je s tem, načeloma ga ne bi rabila, edino če bo imela kakšne interesne dejavnosti potem ipd. In sem se še zmenila za ogled, bilo je luštno, vodja šole nam je pokazala vse učilnice, v eni so še bili otroci iz PB. Učilnice so velike, visoke in svetle (ker je stavba stara 110 let), v vsaki je računalnik, v eni pa jih je toliko, da ima vsak otrok svojega (večinoma je v razredih po 10 otrok, naslednje leto jih bo 11) in tam je tudi projektor, tako da če je kaj takega, gredo vsi tja in si tam skupaj pogledajo. Iz nekdanjega učiteljskega stanovanja je narejena knjižnica, en razred in telovadni kabinet. Prej ko so imeli kombiniran pouk, je bila tu telovadnica, ker pa so vsi oddelki zdaj samostojni, so iz telovadnice naredili razred. Telovadbo imajo tako ali po razredih, večinoma pa so zunaj, če se le da. Pa v kabinetu je zdaj plezalna stena in ripstol, skrinjo, blazine, žoge in ostalo si pač odnesejo ven. Priporočali so mi, naj vpišem oboje, JV in PB, če bi slučajno kdaj rabila ali pa če čaka na interesne dejavnosti itd. Prvčki malicajo kar v razredu, ostali v jedilnici, sicer pa se vsi otroci poznajo med sabo in so zelo povezani. Daša je bila navdušena, na koncu je ona vprašala, če bo do septembra ostala pri njih ali bo še šla kaj v vrtec, pa je rekla, da bo kar tam ostala user posted image .

No, that's it, zdaj moram pa še naštudirat menu za danes, nimam pojma kaj naj skuham, pol pa še na dooolg sprehod z našo štirinožko. joj, koliko je že ura, toliko časa sem tole pisala. No, lp!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
10.3.2011 17:15:25   
ninocka
Jst sem danes popoldne v službi, ker je imel danes Evan ob 9ih zaključek drsanja in so povabili starše na "predstavo". Prejšnji in ta teden so hodili drsat na drsališče v Zalog, danes pa je bil finale. So bli ful luštni, drsali gor in dol, pokazali, kako so se učili, kaj znajo...Razdeljeni so bili po skupinah in je ena skupina ful razturala user posted image
Pri Evanovi skupini pa je bila tendenca, kdo pride prej na drugo stran, tko da so bolj tekli čez drsališče kot dejansko drsali user posted image

Maškare so tudi pri nas minile - Lian ni šel v vrtec, ker je prejšnji dan zakuhal, tud Evana je Samo zvečer peljal na metelkovo, ker je jokal, da ga boli uho in je dobil antibiotike, ampak v vrtec je vseeno šel, ker ga ne boli več. Evan je bil indijanec, Ruben je bil pa Popaj user posted image

Jutri gremo v Črno, greva s S v eno trgovino v AU, ker ima 77% znižanje in sva vidla zadnjič smučke za Evana za 35 EUR. Za tako ceno še rabljenih ne dobiš. V Ponedeljek gre Samo na Dunaj za 3 dni, v sredo ima Evan tekmo v judu in je obljubil, da bo tekmoval. Skratka prav pestro bo naslednje 3 dni, ker sem jst popoldan in jih zjutraj spravit v vrtec, pa pol morjo bit pri mojih in šele zvečer pridemo domov...ma, se mi kar smilijo mali user posted image  No, vsaj v sredo imam neka izobraževanja in bom prej konecuser posted image

Benika, kako si? A se že kaj bolje počutiš? V petek sem dopoldan v službi, lahko grem ob 1ih iz službe, pa greva na kavico za kakšno urco, preden šibamo mi v Črno.
2ursae, cist skoz te pozabim vprašat - a si skuhala tisto milo? A ti je ratalo?

Kako ste pa preživele dan žena? NAS JE FIRMA ČASTILA S POSEBNIMI KROFI (KER JE BIL ŠE PUST ZRAVEN) user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3747
17.3.2011 8:20:54   
teta beta
Ja, kje pa ste?? Komaj sem vas našla, sem klikala že po drugih septembrkah, pa se mi je zdalo nekam čudno... user posted image .

Jah, nič, dežuje, ampak vsaj toplo je in sem se odločila, da ne bo več mrzlo in sem že oprala kombinezone in bunde, da jih pospravim na podstrešje, zimske čevlje še moram očistit ali pa kr vržt v pralni stroj. Zadnjič sem kupila space bage in moram zdaj pospravit premajhne stvari not - veste, naša Daša je namreč zelo navezana na svoje stvari in vztraja, naj oblačila shranim za njene otroke user posted image . Bolj redko jo uspem prepričati, naj da kaj naprej, npr. svoji sestrični. Zanimivo - kadar pa npr. dobi kake stvari in so zraven oblačila, ki so ji že itak premajhna, pa sploh ni problem, ampak kar pa je bilo njeno, kar je ona nosila, pa ne. Tako da moram zdaj sama narediti malo selekcije in ohranjene stvari res pustit ... za vnuke user posted image si morte mislit?? Še dobro, da imamo plac. mogoče jo pa že čez par let mine.

Drugače pa nič kaj posebnega. Naseldnji teden imjo v vrtcu nastop in se že prav veselim, da jih vidim.

Benika, kako si kaj ti?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
17.3.2011 11:02:48   
nikolet
živjo punce

da se vam javim

ja spet je moj uček bogi, sam zdej sem pa čist popenla in so mi končno povedal kako in kaj je z očesom...

sam zdej šparam k grem na lasarsko operacijo, k mi sam še to baje pomaga.... no bom videla ko bom mela dovolj denarja za operacijo in k bom šla ...... izgubit nimam kej... k zdej nimam skoraj nič koristi od očesa.....

aja pa uživajte...

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

Neposredna povezava do sporočila: 3749
17.3.2011 13:04:56   
ninocka
ujoj, kakšen mrk na naši temi user posted image

Pri nam ni nič novega (na žalost) - skoz ista pesem, pa ta bolan, pa un bolan...res mam tega ze na vrh glave user posted image  In potem gre v ponedeljek samo na Dunaj za 3 dni, včeraj pa dobim njegov MMS, kako sedi na enem stolu in je priklopljen na ene transfuzije. Sem najprej mislila, da je Mobilkom naredil kakšno akcijo in so vsi darovali kri za Japonsko (sej vem user posted image ), ampak ne, moj dragi je fasal napad ledvičnih kamnov, da so ga mogli z rešilcem odpeljat v bolnico user posted image

Je bil potem včeraj par urc prej doma, ves pod tabletami, danes je pa na bolniški. Pravi, da se kar OK počuti, po drugi strani je bil pa ful užaljen, da nisem ostala z njim doma in vzela nego zanj user posted image  otrok user posted image

Evan je imel vceraj tekmovanje v judu in je osvojil srebrno medaljo user posted image user posted image user posted image  Sicer so bili v skupini samo 3je, se ena punčka (ki je na koncu zmagala) in še en fantek. Z uno punčko se sploh ni nič potrudil, pol pri fantku sva pa ful navijala in ga je premagal. Sta bla pa odbadva ful težja od njega, prave male bunkice user posted image
Skratka, sva blazno ponosna nanj, pa ne zaradi medalje, ker za to nam je vseeno, ampak da je sploh bil pripravljen tekmovat user posted image  - glede na to, kako je bilo na prejšnji tekmi.
Ko je pa dobil medaljo, sta pa k njemu na stopničko zlezla se Ruben in Lian in je Lian ful ploskal user posted image  So bli fuul luštni user posted image

Zdej grem pa na malico, mogoče pade Burger king user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?