teta beta
|
Haj! No, kot sem obljubila. Sicer pa itak nimam nič kaj posebnega za povedat, le da se malo javim, zdajle pa res nisem imela kaj časa, ker me ni bilo nič doma med vikendom pa ne gre. Ta in prejšnji teden sem spravljala skupaj papirje za kandidiranje za ena sredstva, ker bomo postavljali namakalni sistem, v torek sem še pekla krofe (prvič in so mi ratali - no, s kruhomatom ), prejšnji četrtek sva šli z Dašo smučat na Pohorje (bilo je super, nič gužve), v ponedeljek sva bila z B. na sejmu v Avstriji, smo šli ob 4. zjutraj na pot in se vrnili ob polnoči, tako da naseldnji dan niti nista šla otroka v vrtec, ampak smo se crkljali doma (no, trije, en pa je trpel v službi ), pa še eno predavanje sem imela, jutri ga imam spet, ob sredah in petkih nas itak po cel dan ni doma, ker imamo plavanje, ob ponedeljkih ponavadi pridemo popldne domov za dve uri, pa spet nazaj v CE, ob torkih popoldne imava midva tečaj... v glavnem, skoz nekaj. Danes moram pa po tleh pomit in kopalnico sčistit, ker zdaj je pa to padlo že pod higienski minimum . Včeraj smo šli z Dašo tudi v šolo. Zadnjič sem dobila domov, da naj prijavim jutranje varstvo in OPB, pa sem rekla, bom šla raje vprašat, kako je s tem, načeloma ga ne bi rabila, edino če bo imela kakšne interesne dejavnosti potem ipd. In sem se še zmenila za ogled, bilo je luštno, vodja šole nam je pokazala vse učilnice, v eni so še bili otroci iz PB. Učilnice so velike, visoke in svetle (ker je stavba stara 110 let), v vsaki je računalnik, v eni pa jih je toliko, da ima vsak otrok svojega (večinoma je v razredih po 10 otrok, naslednje leto jih bo 11) in tam je tudi projektor, tako da če je kaj takega, gredo vsi tja in si tam skupaj pogledajo. Iz nekdanjega učiteljskega stanovanja je narejena knjižnica, en razred in telovadni kabinet. Prej ko so imeli kombiniran pouk, je bila tu telovadnica, ker pa so vsi oddelki zdaj samostojni, so iz telovadnice naredili razred. Telovadbo imajo tako ali po razredih, večinoma pa so zunaj, če se le da. Pa v kabinetu je zdaj plezalna stena in ripstol, skrinjo, blazine, žoge in ostalo si pač odnesejo ven. Priporočali so mi, naj vpišem oboje, JV in PB, če bi slučajno kdaj rabila ali pa če čaka na interesne dejavnosti itd. Prvčki malicajo kar v razredu, ostali v jedilnici, sicer pa se vsi otroci poznajo med sabo in so zelo povezani. Daša je bila navdušena, na koncu je ona vprašala, če bo do septembra ostala pri njih ali bo še šla kaj v vrtec, pa je rekla, da bo kar tam ostala . No, that's it, zdaj moram pa še naštudirat menu za danes, nimam pojma kaj naj skuham, pol pa še na dooolg sprehod z našo štirinožko. joj, koliko je že ura, toliko časa sem tole pisala. No, lp!