ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae evo pa imam: "mami, kdo je rodil prvega človeka?" he, he...to smo meli tudi mi v nedeljo na tapeti in potem sem razlagala, da smo se razvili iz opic in da smo skozi tisoče let prešli na pokončno hojo,da smo začeli uporabljati orodje, graditi hiše...nekaj časa me je poslušal, pol je pa rekel, da ga sigurno hecem in da nas niso opice rodile, ampak da smo pa mogoče prileteli na kometu, ki je uničil dinozavre (no, ta s kometom sploh ni neumna). Skratka potem smo šli pa gledat knjigo o prazgodovini in sem mu not kazala in brala, kakšni smo bili prej in kako izgledamo zdaj, pa kako so prej živeli... Ja, pa še debato o potresu smo imeli-kaj je to, zakaj rata to...kosemmu razlagala, sem bila še sama nad sabo presenečena, da tolk znam IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi O, Nikolet. To se pa pri tebi res ne neha. Pia, pohvale za Ninino ustvarjalnost in koncentracijo, ki je - če jo primerjam z Niko - neverjetna. Podpis, če smem Jst sem pa jutri in v četrtek sama z Lianom - Samo gre za 2 dni na Dunaj, E in R bosta pa pri mojih dveh 2 noči spala, ker jih jst zaradi LIana ne morem vozit v vrtec (zaenkrat je še kužen). Moram pa našega najmlajšega prav pohvalit, ker je taka mala faca in sonček.PA ful vse razume, nekja že govori,ponavlja za mano, najbolj me je pa šokiral na božič, ko je šelRuben lulat, on pa za njimin se vleče za plenico, da mujo damdol.Ga slečem in dam na kahlico in se je frajer not polulal.Tko da ga zdaj kar dajemo in mu je celo prakrat ratalo Po drugi strani pa R se vedno ni suh, se vsakic malo polula, iz vrtca pa ponavadi pride oblečen v rezervna oblačila - ta druga ali celo vrtčevska rezervna (3 ali 4 kompleti oblek). Danes sem šla pa v knjižnico (sempeljala E na judo), spet nabrala en kup knjig in naletela na novo knjigo avtorice, ki je napisala Somrak sago...me prav zanima kakšna je knjiga. A jo je katera že prebrala? Pia, tistih 15 štampiljk so dobili (dinozavre in še ene motive), ful luštne,super ker so lesene moti me edino, ker so ful majhne. Bom ob priliki pogledala še malo, zdaj itak nisem imela časa, pa zgleda še nekja časa ne... Razprodaje - za tamale ne rabim nič, edino E bi rabil kakšne majčke z dolgimi rokavi, ostalega imajo dovolj. Bolj kritična sva mi2, sem mislila, da bova lahko šla kaj pogledat, pa kaj ko ne moreva... Pa ena Evanova za konec: Mami, a v angleščini tudi pijejo mleko? V Angliji, Evan. Ja pijejo. Kje ga pa dobijo? Od kravic? A naših, iz Slovenije? Ne, njihovih.Tudi pri njih imajo kravice. Ja, kako pa zgledajo? Tako kot naše kravice - rjave, pisane, lisaste... Aha (par sekund tišine). Ja kako pa mukajo? (padem dol od smeha ) Ja tako kot naše - muuu.