Nika v službi
|
Wow, 2ursae, bravo za zobno miško, ki je odnesla 1. zobek! Nikolet, skoraj ne morem verjet, da vas je že tolikokrat obiskala zobna miška!! In že stalni! O, hudo. Pri nas na to temo še ne duha ne sluha. Niki si noben ne maje in izgleda, da bomo miško čakali še nekaj časa. Si pa Nika zelo želi, da bi ji že kak zobček ven padel. V vrtcu je precej njenih sovrtičkarjev že s poštenimi luknjicami in se ji zdi strašno nobel, če ti mlečni zobki izpadejo. Si potem že odrasel, velik. Je pa nam Nikina zobozdravnica (ki je zdaj šla že v pokoj in spet iščemo novo), da je dobro, če stalni izrastejo čim kasneje oz. da ima mlečne čim dlje. Baje so potem bolj zdravi. No, Nika je mlečne dobila pozno (1. šele pri 10. mesecih) in tudi zdaj izgleda, da bodo mlečni dolgo. Anže je torej 1. septembrček brez mlečnega zobka, a je tako? Ups, Tim od Nikolet je bil prvi, popravek. Kako pa je pri ostalih? Špelka, vi pa spidirate z novim domom! Glede prehoda v novo posteljico, pa bi jaz upoštevala tudi to, kako otrok sprejema spremembe. Za O. bo velika sprememba že novo stanovanje in potem še nova postelja, če se boste tako odločili. Če imaš možnost, bi mu jaz že prej kupila novo posteljo, da bi jo uporabljal še v obstoječem stanovanju in potem šel z njo v novo. Če pa spremembe dobro prenaša, potem načeloma ni ovir, če to naredite tudi istočasno. Mi smo pa včeraj plavali v Atlantisu (mi3 + Nataša, Sara in Manca) in je bilo res krasno. Nobene gneče, punce so norele, mi odrasli pa smo tudi imeli čas za sproščen klepet. Superca. In naša mala plavalka res že tako dobro plava, da sem čisto navdušena. Žabica je gre odlično (včasih jo moram še malce spomniti na delo nog) in tudi ful hitra je. Navdušujoče.