teta beta
|
Ojla! zadnjič me je kar dvakrat odjavilo, potem se mi pa res ni dalo še enkrat. Strašno mi gre na živce, da se moraš vedno znova prijavljat... Včeraj sem bila v Avstriji, sem hotela it iskat tisto svojo kontracepcijo, pa se je izkazalo, da je tudi v Avstriji ni več v prodaji. Očitno sem se odločila za predpotopno metodo , hja, nič, bo treba očitno poskusit s hormoni. Najbolj se nagibam k nuva ringu, danes bom poklicala svojo G, da se malo pomeniva. Kaj imate pa ve? Pety, jaz sem tudi prebrala tvoje poste v zvezi s kakanjem. Ne vem ti svetovat. Mogoče če bo imela bolj mehko blato, je ne bo bolelo in je ne bo strah iti na kahlico. Jaz vem, da sem enkrat pri Daši rešila problem (ampak to je bilo še med uvajanjem goste hrane) z jabolčnim sokom Frutkom. Sem ji že hotela dat svečko, pa sem dobila še ta nasvet in poskusila in se je takoj pokakala. Mogoče je pa rešitev tudi v tem, da dlje časa sedi na kahli. Saj vem, da je to malo nehigiensko, ampak naš Janoš si nese kahlico v sobo in si da zraven lego kocke in sestavlja. Ali pa bere kako knjigico ali se kaj drugega igra. Daša si jo je pa nosila pred televizijo gledaat risanke . Pia, jaz sem namenoma spustila podatek, da hodi v podružnično šolo, kamor bo najverjetneje šla Daša, tudi nekaj romskih otrok, 2 ali 3. Ena družina se je priselila v mesto, no, ne vem, koliko družin je v hiši, ker je veliko otrok, in sicer bi po pravem morali hoditi na matično šolo, ampak so jih dali sem, po moje predvsem zato zaradi lažje integracije, ker smo se enkrat srečali na igrišču in je najmanjša slabo govorila slovensko. So pa bile dva take luškane punčke, res, črne, lepe. V Šentjerneju sem pa celo že tudi jaz bila , ko smo šli na ocenjevanje psov. ninočka, kaj pa potem Ruben reče, ko vidi, da si ti in oba bratca doma, on mora pa v vrtec? A nič ne protestitra? nikolet, mogoče se pa lahko naslednji teden dobiva v Žalcu na kavici, če se ti ne bo mudilo in če bom jaz tam. Kdaj pa imaš? Včeraj je šel z mano v Avstrijo svak oz. od B. sestre mož. Pa sva šla samo do Leibniza, ker treba je bila itak iti samo v lekarno (tudi on), ostalo pa po želji. In sva potem cel dan bluzila samo po tistih nekaj trgovinah, mater, da bi šla v Seiersberg, bi tak tri dni nucala. moj me drugače vesno priganja, tako pa sva šla lepo počasi . Sem pa zapravljala itak spet samo za otroke, pa B. sem v Muellerju kupila žiletke. (Medklic: mueller končno prihaja v Celje!!!) In spet sem ugotavljala, kako težko je kupit fantom take starosti kake igrače. Ja, saj naš je nor na bagre, traktorje in druga vozila, ampak tega že ima toliko, sploh pa sem hotela bolj kako malenkost. Za punčke lahko kupiš miljon stvari, zvezke, blokce, lepe kulije, dodatke h kakim punčkam (BB, Barbie, Polly), špangice, obročke, trak za v lase, glavniček... ma, ni da ni. Za njega sem pa potem le našla modelčke za vlivanje gipsa za avto, letalo, vlak in ladjico. daša se je pa najbolj razveselila adventenga koledarja Baby born, je bil 50% znižan in sem ji kar to vzela. In je za majhen denar dobila punčko z mnogo dodatki. No, tak, mejte se. Aja, kdaj bo srečanje? Upam, da ne to soboto, ker že grem ven. Valjda me je ven vrglo... dodajam: tole Budo bom poskusila poiskat za lepši spanec