|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
17.1.2011 11:56:13   
Pia67
Da popravim povprečje ...

Gužva, upam, na zatišje, ker smo v preteklih 2 tednih imeli 3 RD (posledično tudi toliko žurk, tort itd). Potem žurka bratrancev in setričen mojega dragega. Se nas je zbralo okol 30 ljudi . Če vključim obvezno sobotno smuko, se mi ne zdi čudno, da sem včeraj omagala ob 17. uri in šla spat, ko sem se zbudila ob 18.30, pa sem našla spečo Ničko na kavču, ki je tudi omagala do današnjega jutra.
Skratka bil je lep vikend, V Planici, Tamarju in Ratečah ful snega, sonca in ljudi. Nička je sprobala klančke s tekaškimi smučmi in ji gre bolje od mene, ki imam težave  v dolince pod Pncami.
Na žalost pa ni snega, da bi imela Nina tečaj smučanja. Šmrk. danes greva na igrala, pa vozit se s kolesom. Aja, pa teloh in zvončke tudi že imamo.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
18.1.2011 9:10:45   
pety78
Jutro,

Če ima katera kak pameten nasvet. user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/kako-naj-jo-prepricam-da-bi-kakala/m_5564424/mpage_1/tm.htm#5564463

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
18.1.2011 10:32:10   
Nika v službi
Pety, zasledila sem poste o tvoji kalvariji s Kajo in njenim kakanjem in iskreno povedano, nimam kakšnega pametnega nasveta. Čudi me edino to, da odvajalo toliko ne zmehča blata, da ga ne bi mogla zadržat. Ampak kot rečeno, s tem, HB, nimam nobenih izkušenj, zato ne bi rada bila preveč pametna. Kaj pa kakšna zadeva proti bolečinam? Recimo polovička lekadola preden jo začneš mučit na WC-ju?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.1.2011 10:33:23   
Nika v službi
Živjo! Da nas spet malo dvignem...

Nikolet, kako si opravila z okulistom, si se naročila v Rožni dolini?

Pety, kako je zdaj s Kajo in tem kakanjem?

Benika, tvoje zdravstveno stanje?

Pa ostali - ste vsi ok? Valla, kako ste kaj vi, zadnje čase se malo oglašaš.

Mi se nekako držimo, Nika je začela smrkat in malo pokašljuje, vendar je danes šla v vrtec, ker pride na obisk reševalec iz jam, česar absolutno ni želela zamuditi.user posted image

Sicer pa se ukvarjamo s plavalnim tečajem - imamo še 3x, pri čemer imamo jutri zadnjič z Alanom, potem pa sledi prestavitev termina na sredo in nova plavalna učiteljica Petra.user posted image Ker nadstandardni program predvideva najmanj 70% prisotnost istega učitelja (kar v našem primeru ne bo zagotovljeno), sem izpogajala 2 dodatni uri za vsakega, tako da bosta Nalu in Nika plavala še do vključno 02.02. Najverjetneje pa bomo nato vplačali nov 10-urni tečaj, ki bo trajal vse do prvomajskih praznikov. Kar se super ujame tudi sezonsko - potem bodo že lepi dnevi, pa bo več zunanjih aktivnosti in plavanje ne bo več tako aktualno...

Valla, kako je z vašim plavalnim tečajem, do kdaj še imate in ali boste nadaljevali?

Opozarjam na temo Gremo v šolo 2011, od naših septembrk smo pofočkane 4 - poleg mene še Teta beta, Benika in Nikolet. Vabljene še ostale.

2ursae, kdaj imaš ti zdaj termin z Lučko glede kolkov? Kaj pa Anže in šola, si se že posvetovala s psihologinjo?

Mi imamo prvi sestanek na Nikini bodoči OŠ (in moji nekdanji) 02. februarja, podrobnosti sledijo v vabilu, ki ga pričakujem po pošti. Sem kar sama vprašala na OŠ, ker so vsi govorili, kako so imeli že neka srečanja, čajanke in ne vem kaj še, mi pa nič. Pa sem poslala mail na šolo in dobila odgovor. Torej, februarja se začnejo že vpisi. Ojej, hudo. Skoraj ne morem verjet, da gredo naše bučke letos že v šolo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.1.2011 11:51:14   
Pia67
O, Nika, hvala za dvig. 

Sama pa se moram mal v roke vzet, ker naklofam zgolj le o Nini in sebi, pa bolj mal komentiram vse skupaj. Se probam mal zadržat ...
Nika hvala za predlog teme, zanimivo.
Itak ne brskam po RR-ju (premalo športa ), pa gredo mimo mene čisto uporabne teme.
Nekaj ste pisale o izbiri šole. Pri nas je bolj kot bližina doma in šole odločilnega pomena "povej kje imajo tvoji starši službo in ti povem kje je tvoja šola".
Tako, da vlečemo stalni novomeški naslov in čakamo na povabilo mestne šole. Kasneje, ob večji samostojnosti pa se bo mlada dama lahko vozila s šolskim busom tudi v Šentjernej, če bo hotela. Itak pa bo šla nekam v srednjo šolo, no, pobožno upam, in bo destinacija ali NM ali pa Brežice oz. Krško. Bomo videl.
Tako, da upam na sprejem na šoli v bližini moje službe, ker bom preprosto parkirala pred službo in bova šli peš v šolo. Pot ni zakomplicirala (ena zebra), če bo hotela, bo ubrala tudi pot čez travnike. To je to...
Glede na to, da nisva prišli do sistematskega pregleda, sklepam, da bodo naredili pregled za vstop v šolo.
Se mi pa zdi vaše pisanje glede izbire šol res nepristransko in lepo. V vrtcu, ko beseda nanese med mamai o izbiri OŠ, vedno naletim na komentarje: v tisti šoli so Romi, a v to šolo jo boš dala, a veš koliko Albancev je tam, pa Kitajcev. jaz je že ne bi in podobne traparije. Kakor, da jo bom vpisala v zverinjak.
Danes imamo govorilne ure, včeraj je mala razlagala, da je morala rešit nekaj testov in da ji je šlo. Njej itak vedno gre, optimizma in samozavesti ji ne manjka. po kom neki ima to?
Pa končno bomo začeli z novimi likovnimi delavnicami in upamo za kak meter novozapadlega snega, da odsmučamo tečaj in gremo v Bohinj na krajši dopust.

Še Copy in Potrdi... Pa me bo zabrisal ven, pa me je res user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3455
20.1.2011 0:05:37   
ninocka
Pa se jst malo dvignem temo, preden grem spat.

Pri nam je pa Evan v ponedeljek zakuhal, je imel skoraj 39 vrocine, tako da ga je Samo potem peljal k P. Je  bla mami ful zalostna, ker je sel s praznovanja, ampak je bil ful bogi. Ko sta prisla domov, mu je dal Samo zlico  Calpola (ta velikega) in se je potem ful hitro k sebi spravil. Ponoci je dobil se eno zlico, vceraj in danes je pa OK. Vseeno bo ta teden doma, tudi na judo jutri ne gre, ker gre v ponedeljek smucat in da bo res cist OK.

Tko da zdaj uzivamo doma jst, Lian in Evan user posted image  Zjutraj pojemo zajtrk, potem naredimo yummija, beremo knjigice, se kaj igrata,skuhamo kosilo, potem gre pa L ze spat.Z E pa takrat pocneva kaj skupaj. Danes me jefulpresenetil -za RD je dobil ene Legote grad in ga pac se nismo sestavili, ker so tamale legice. In me je prosdil, ce ga lahko danes sestaviva, na koncu ga jepa po navodilih cisto sam sestavil user posted image user posted image user posted image  Sem bila ful ponosna nanj, ker drugace je pri njemu vedno, da ne more, da ne ve, da ne zna, skratka sami izgovori ali pa se mu ne da dokoncati, tukaj je pa res vztrajal. Je pa seveda se svetlobna leta dalec od Nika user posted image

Popoldne smo se sli pa Loti Karotti. Zraven se je igral se Lian, ki je skoz premikal tiste zajcke, v najvecje veselje mu je bilo jih metat v luknjo in potem je ful krical od navdusenja in dvigoval rokice v zrak user posted image user posted image  Tako da se nam je potem ena igra ful zavlekla, ker smo skoz iskali zajcke in jih postvljali na prava mesta user posted image
Me pa nekaj zanima pri tej igrici (tiste,ki jo imate) - a igrate z vsemi zajcki al samo z enim? Ker men je bilo cisto BZ met 2 zajcka na hribu, ker sem samo enega skoz premikala. NI mi jasno zakaj imas potem 4? Edino, ce ti v luknjo pade, ker potem je tist zajcek ven iz igre in gres z drugim igrat, al kako?

Glede sole - E bi moral it v podruznicno solo, ki je baje ful OK. Ampak je samo do 4 (ali 5) razreda, potem bi pa moral it v Stepanjca. Tista sola mi pa ne potegne prevec oz. sploh ne, tako da ga tja potem ne bi dala, ampak bi ga dala v Sostro.  Se mi zdi pa ful butasto ga potem na sredini solanja prepisovat v drugo solo in da imanove sosolce, zato sem se odlocila, da ga dam tja ze od 1. razreda. Malo tezje bo s prevozom, ker ga bo pac nekdo skoz moral vozit, dokler ne bo dost velik, da bo šel sam na bus.
Po drugi strani je pa na podruznico organiziran kombi prevoz, v Stepanjca bi se pa isto moral vozit z busom. Ena varianta je se, da bi sel (oz. bi sli) v solo v Jarse, kar bi bilo organizacijsko najlazje (R in L gresta v vrtec, E v solo, mi2 v sluzbo), poleg tega bi sel naprej s prijateljcki iz vrtca, ampak potem nima nobenih sosolcev v blizini doma, zato mi ta varianta cisto odpade, bi bila pa absolutno najlazja.

Zdaj grem pa gledat Knight riderja. Ko sem bila mala sem obozevala to nadaljevanko, zdaj je pa na Popu neka nova varianta in me zanima, kako bo zgledala user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.1.2011 6:42:17   
nikolet
jutro

no smo že pokonc.. N. noče spatuser posted image

nas je malo zamedlo, sam ni sileuser posted image

nika: sem se naročila na irman, al kako se že imenuje in pridem na vrsto že drug teden, seveda samo plačniško.. v rožni dolini bi mogla čakat do sred februarja..  me jezi k prideš prej na vrsto če plačaš kot pa če greš na napotnico.. čudna tehnologija...

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

Neposredna povezava do sporočila: 3457
20.1.2011 7:22:03   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Me pa nekaj zanima pri tej igrici (tiste,ki jo imate) - a igrate z vsemi zajcki al samo z enim? Ker men je bilo cisto BZ met 2 zajcka na hribu, ker sem samo enega skoz premikala. NI mi jasno zakaj imas potem 4? Edino, ce ti v luknjo pade, ker potem je tist zajcek ven iz igre in gres z drugim igrat, al kako?

Mi smo si Lotti Karotti priredili, vsak igra samo z enim zajčkom, ko ta pade v luknjo, vzame drugega. Tisti, ki pride prvi do cilja, zmaga, zmagovalne zajčke vsak pri sebi zbira in potem na koncu ugotovimo, kdo ima več zmagovalnih zajčkov. Torej, igramo, vse dokler nekomu čisto vsi zajčki ne padejo v luknjo.
Še zabavni del: naš LK ima napako, roza zajčkov je 5, torej eden več.user posted image  In se potem vedno grebemo, kdo bo imel te zajce, ker je avtomatično v prednosti.user posted image  No, smo pa tudi pošteni, sploh če se kdo zunanji igra, takrat pač vzamemo samo 4 zajčke.user posted image

Nina, na FB ti bom poslala eno vprašanje in prosim za nasvet. Je za Tomaževega sodelavca.

Nikolet, ja, na žalost je pač tako, da samoplačniško si vedno prej. Tomaž ima v Rožni dolini samoplačniški pregled 14.02., na napotnico pa bi prišel na vrsto konec marca. Niti ni tako esktremna razlika, seveda pod pogojem, da ne potrebuješ pregleda nujno.

Pia, jaz predvsem dobro poznam OŠ v Šentjerneju, ki se mi zdi prav lepa in dobro organizirana. Šentjernej sploh lepo napreduje in prav vidi se, da veliko vlagajo v infrastrukturo, industrijsko cono, ipd. Poznamo župana, zato sem toliko bolj seznanjena, pa na to OŠ hodijo otroci od mojega bratranca, pa sama sem tudi - še v študenstkih letih - tam nastopala z našo tedanjo gledališko skupino. Smo izvajali Županovo Micko.user posted image  Ojej, s čim se jaz že nisem ukvarjala.... krasni spomini...

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
20.1.2011 8:47:36   
Pia67
Nika meni je OŠ Šentjernej tudi všeč, predvsem možnosti različnih športov, ravnateljica je sama športnica-DIFOV-ka in moja nekdanja sošolka. Tečno je samo to, da do Šentjerneja porabim 15 min v eno smer, potem pa moram v NM (25 min) in iz službe prav tako. Kako bom prilezla do Šentjerneja pravočasno, ko bom imela službo do 16. ure?user posted image Tako, da so naši manevri skrbno premišljeni. Pa tudi moja starša, bi ob kakem najinem podaljšanem šihtu morala v Šentjernej po Ničko, 
Če bo Nina za, bo kasneje lahko sama hodila na šolski bus, pa bo. Sicer mi je mal mim, ker mi kleni bodoči učitelj (pastorek) odsvetujeje šolo, ker bo zavijala po šentjernejsko grrr, mi dol visi. S kakimi zadevami se nekateri ukvarjajo, pa bodoči šolnikiuser posted image .A župana poznašuser posted image ? Jaz tudi, smo si oz. so si v žlahti. Prav prijeten gospod. Pa priden tudi, zelo. Očitno imajo to v rodu.

Ninocka, res sitno z menjavo šole po 4., 5. razredu. Jaz bi tudi naredila enako, kakor  ti. Mogoče pa ga ne bi toliko motilo novo okolje? No, se nikoli ne ve.
Nikolet, jaz bom morala tudi na samoplačniško. Ker imam skoz ene bulice v prsih, mi je čisto mimo, da na naslednji pregled čakam 8 mesecevuser posted image user posted image . Da ne omenjam punkcij na vsake 2 meseca, ko se mi kaj vname. Sem se že hecala, da bom sama začela to delatuser posted image . Morda bo s spremembo prehrane kaj bolje. Delam na tem.

Zanimive knjigice za branje otrokom:
  • Buda za lahko noč (tudi meditacija za otroke, tehnike sproščanja)
  • 120 zgodovinskih projektov, (super knjiga, ki bo v rabi kar nekaj let)

Aja, Pety, vedno pozabim: za peristaltiko in kakanje pomaga t.i. "vranja hoja", hodiš čepe , npr. tekmuješ z otrokom kdo bo hitreje na cilju. Pa še nekaj drugih vaj (plug, kobra). Mislim seveda na dalekoročno, ko vam rata kakat, da potem blato ne zaostaja in posledično ni bolečin.

< Sporočilo je popravil Pia67 -- 20.1.2011 8:48:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 3459
20.1.2011 9:05:33   
teta beta
Ojla!

zadnjič me je kar dvakrat odjavilo, potem se mi pa res ni dalo še enkrat. Strašno mi gre na živce, da se moraš vedno znova prijavljat...

Včeraj sem bila v Avstriji, sem hotela it iskat tisto svojo kontracepcijo, pa se je izkazalo, da je tudi v Avstriji ni več v prodaji. Očitno sem se odločila za predpotopno metodo user posted image , hja, nič, bo treba očitno poskusit s hormoni. Najbolj se nagibam k nuva ringu, danes bom poklicala svojo G, da se malo pomeniva. Kaj imate pa ve?

Pety, jaz sem tudi prebrala tvoje poste v zvezi s kakanjem. Ne vem ti svetovat. Mogoče če bo imela bolj mehko blato, je ne bo bolelo in je ne bo strah iti na kahlico. Jaz vem, da sem enkrat pri Daši rešila problem (ampak to je bilo še med uvajanjem goste hrane) z jabolčnim sokom Frutkom. Sem ji že hotela dat svečko, pa sem dobila še ta nasvet in poskusila in se je takoj pokakala. Mogoče je pa rešitev tudi v tem, da dlje časa sedi na kahli. Saj vem, da je to malo nehigiensko, ampak naš Janoš si nese kahlico v sobo in si da zraven lego kocke in sestavlja. Ali pa bere kako knjigico ali se kaj drugega igra. Daša si jo je pa nosila pred televizijo gledaat risanke .

Pia, jaz sem namenoma spustila podatek, da hodi v podružnično šolo, kamor bo najverjetneje šla Daša, tudi nekaj romskih otrok, 2 ali 3. Ena družina se je priselila v mesto, no, ne vem, koliko družin je v hiši, ker je veliko otrok, in sicer bi po pravem morali hoditi na matično šolo, ampak so jih dali sem, po moje predvsem zato zaradi lažje integracije, ker smo se enkrat srečali na igrišču in je najmanjša slabo govorila slovensko. So pa bile dva take luškane punčke, res, črne, lepe.

V Šentjerneju sem pa celo že tudi jaz bila user posted image , ko smo šli na ocenjevanje psov.

ninočka, kaj pa potem Ruben reče, ko vidi, da si ti in oba bratca doma, on mora pa v vrtec? A nič ne protestitra?

nikolet, mogoče se pa lahko naslednji teden dobiva v Žalcu na kavici, če se ti ne bo mudilo in če bom jaz tam. Kdaj pa imaš?

Včeraj je šel z mano v Avstrijo svak oz. od B. sestre mož. Pa sva šla samo do Leibniza, ker treba je bila itak iti samo v lekarno (tudi on), ostalo pa po želji. In sva potem cel dan bluzila samo po tistih nekaj trgovinah, mater, da bi šla v Seiersberg, bi tak tri dni nucala. moj me drugače vesno priganja, tako pa sva šla lepo počasi user posted image . Sem pa zapravljala itak spet samo za otroke, pa B. sem v Muellerju kupila žiletke. (Medklic: mueller končno prihaja  v Celje!!!) In spet sem ugotavljala, kako težko je kupit fantom take starosti kake igrače. Ja, saj naš je nor na bagre, traktorje in druga vozila, ampak tega že ima toliko, sploh pa sem hotela bolj kako malenkost. Za punčke lahko kupiš miljon stvari, zvezke, blokce, lepe kulije, dodatke h kakim punčkam (BB, Barbie, Polly), špangice, obročke, trak za v lase, glavniček... ma, ni da ni. Za njega sem pa potem le našla modelčke za vlivanje gipsa za avto, letalo, vlak in ladjico. daša se je pa najbolj razveselila adventenga koledarja Baby born, je bil 50% znižan in sem ji kar to vzela. In je za majhen denar dobila punčko z mnogo dodatki.

No, tak, mejte se. Aja, kdaj bo srečanje? Upam, da ne to soboto, ker že grem ven.

Valjda me je ven vrglo... dodajam: tole Budo bom poskusila poiskat za lepši spanec user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
20.1.2011 9:24:21   
pety78
Živijo,

Hvala za vse nasvete. Bomo upoštevali, vse po vrsti, samo da se uredi. Drugače pa Kajo tudi dam na kahlico kar pred TV, kaj pa čem drugega. Včeraj spet ni kakala, jo je pa dvakrat tako pritisnalo, da je bila ful tečna, jokala, trmarla...Samo mene ni bilo zraven, drugače bi vztrajala, da bi se uspešno pokakala. Šment! Zvečer pa nič. Danes dobi spet svečko, ni druge. Je pa sedaj ful sadja in pije, pa nič sladkarij, skratka res ful pazimo. Upam da bo čim prej dobro.

Nika, naš LK ima pa 5 vijolčnih zajčkov. user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
20.1.2011 10:44:59   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Nika, naš LK ima pa 5 vijolčnih zajčkov. user posted image

O, Pety, hudo, očitno gre za serijsko napako. Ali pa dajejo enega za rezervo?user posted image

Teta beta, lepo te je brati, je prav fino, ko si spet malce bolj aktivna na naši temi.user posted image  Hja, v resnici se pogovarjamo o tej soboti, pojutrišnjim torej... ampak ni še nič dorečeno. A tebi bi pa naslednja sobota ustrezala?

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
20.1.2011 11:04:13   
nikolet
teta beta: imam ga v sredo popoldne, sam me bo peljala mami in z mulčki bom, ker nimam ne varstva ne avta, tak da bom po pregledu kar hitro spokala domov, ker mami ne mara hodit in čakat.... kdaj drugičuser posted image

no sm otroke oddala v vrtec, pozajtrkovala, pojedla kosilo, zdej sem pa mal popravla , mal počitka in pol službauser posted image

pia: upam da se uredijo z prehrano tvoji zdravstveni problemi... user posted image user posted image user posted image

sem se pa danes spraševala, zakaj se pojavijo zdravstveni problemi, k imaš otroke in ne prejuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.1.2011 22:50:06   
benika
Punčke moje, zdej boste 14 dni držale pesti, aj prov? Pa nič ne boste spraševale zakaj, pa ne, Špelka moja, tudi tebi ne povemuser posted image user posted image user posted image

Ve samo stiskajte, pa upajte, pa kremplje grizite. Če in ko bo čas za to, vam pa povem.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
22.1.2011 16:51:34   
2ursae
Punčke moje, zdej boste 14 dni držale pesti, aj prov?

jaaa, seveda user posted image user posted image user posted image , za karkoli že potrebuješ.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.1.2011 17:33:34   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Punčke moje, zdej boste 14 dni držale pesti, aj prov? Pa nič ne boste spraševale zakaj, pa ne, Špelka moja, tudi tebi ne povemuser posted image user posted image user posted image

Ve samo stiskajte, pa upajte, pa kremplje grizite. Če in ko bo čas za to, vam pa povem.

Dober da nisem tega včeraj videla, potem ti ne bi mogla danes torte naredit. Ker se s pestmi pač ne da. Oh, zdej bom pa 14 dni lahk desca mal boksala. user posted image
user posted image user posted image

Držimo, držimo!!!

Uživejte danes na žurki!
Me bomo tudi. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.1.2011 23:54:09   
2ursae
benika, samo toliko, da veš, da praktično padajo stave o tem, za kaj potrebuješ naše pestke user posted image . Imamo kar par idej na zalogi, a se nam nobena ne zdi prava ... 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
23.1.2011 1:11:51   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

benika, samo toliko, da veš, da praktično padajo stave o tem, za kaj potrebuješ naše pestke user posted image . Imamo kar par idej na zalogi, a se nam nobena ne zdi prava ... 

Kr povejte, se bomo šle vroče-hladnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
23.1.2011 9:10:25   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: benika

jz tud držim pestke...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
23.1.2011 10:08:06   
pety78
Kr povejte, se bomo šle vroče-hladnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Služba? user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 10:10:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
23.1.2011 10:29:22   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Služba? user posted image

Zmrzni.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
23.1.2011 12:30:39   
2ursae
Kr povejte, se bomo šle vroče-hladno

stanovanje oz. hiša?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
23.1.2011 12:31:33   
2ursae

za še enega otročka smo si nekako edine, da ta ni v igri.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
23.1.2011 17:50:58   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

stanovanje oz. hiša?

Ne.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?