|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
12.2.2010 10:29:02   
Zoja Miša
Sayuri, lepo te je vsaj malo slišati!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
12.2.2010 10:29:23   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, da ste le bolje! Upam, da se pozdravite in da lahko gresta jutri smučat! Kam pa? Uživajta! Drugače pa sem že 100x želela napisati, da čestitke tvojemu za prodan program. Upam, da je sam mastno zaslužiluser posted image in ne le firma. Če je to sploh delal za firmouser posted image .

Nič, lep petek in vikend! Kaj boste delale (za vikend) mislim?

Ne vem še, kam bova šla smučat. Krvavec, Cerkno ali pa Javornik. G. bo pa preko svojega brata, ki ima s.p. svoji firmi prodal program, če se bo pa prodaja razširila, bo pa odprl svojo popoldansko obrt. Zaslužil je kar precej, je pa tudi veliko in trdo delal.

Vikend - smučanje in praznovanje rojstnega dne v Novem Mestu, če bo seveda zdravlje pustilo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2352
12.2.2010 10:32:17   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

zakja pravita KRYSA PA ŠE TEJKAZ, a sta učiteljici matematike?

kaj boste kupile svojim valentinom!

Tejkaz ni učiteljica matematike, sam študirala je matematiko user posted image Integrali so super, še boljše so diferencialne enačbe. Celi drugi in tretji letnik samo diferencialne enačbe.

Z mojim valentinčkom bova šla smučat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
12.2.2010 10:58:45   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

zakja pravita KRYSA PA ŠE TEJKAZ, a sta učiteljici matematike?

kaj boste kupile svojim valentinom!

user posted image Integrali so super.

ammm...NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
12.2.2010 11:01:34   
clara23
Dojenč, ti jaz kot navaden smrtnik povem, kako je z matematiko..kotne funkcije in geometrija je fajn, samo rabiš čas, da se naučiš-ko 1x skapiraš je vse full full lahko!

Neposredna povezava do sporočila: 2355
12.2.2010 11:06:34   
gajka
Če mi je bilo pa kaj sitno pri matematiki, so bili pa to definitivno odvodi in integrali. user posted image Sploh, ko so na faksu začeli težit s trojnimi integrali! user posted image Moje ''oboževanje'' matematike se neha takoj za geometrijo (to imam pa še danes rada user posted image ).

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
12.2.2010 11:10:30   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Dojenč, ti jaz kot navaden smrtnik povem, kako je z matematiko..kotne funkcije in geometrija je fajn, samo rabiš čas, da se naučiš-ko 1x skapiraš je vse full full lahko!

user posted image user posted image navaden smrtnik user posted image user posted image

Clara, si bila včeraj pri Mali-ju? Se mi zdi da sem te videla. Če pa nisi bila ti, se moram pa jaz pri Mali-ju ustavit.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
12.2.2010 11:28:11   
clara23

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

user posted image user posted image navaden smrtnik user posted image user posted image

Clara, si bila včeraj pri Mali-ju? Se mi zdi da sem te videla. Če pa nisi bila ti, se moram pa jaz pri Mali-ju ustavit.

ja, sem bila jauser posted image . Sem šla na pregled in se mi dioptrija v dveh letih ni NIČ poslabšalauser posted image user posted image . Končno se je vse skupaj začelo stabiliziratuser posted image .

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
12.2.2010 13:00:06   
dojenč
HAHAHA, smo pa zabluzle s tole matematiko, no eni so za nekaj drugi za spet nekaj drugega, tko pač je ma pa raje psihologijo kot matemato+iko,
v glavnem 23, še imam ustnega, pol v začetku marca pa izvem, tak da punce;pestke skupaj.
stranka; adijo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
12.2.2010 13:32:44   
Zoja Miša
Po popravcu v 1.letniku srednje šoleuser posted image (popravila sem ga potem s čisto 5-ico), sem odkrila da matematika sploh ni zatežena!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
12.2.2010 14:28:32   
tejkaz

Po popravcu v 1.letniku srednje šoleuser posted image (popravila sem ga potem s čisto 5-ico), sem odkrila da matematika sploh ni zatežena!user posted image user posted image user posted image

Popravca si imela v 1.letniku? Kdo te je pa imel?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2361
12.2.2010 15:51:19   
Krysia

HAHAHA, smo pa zabluzle s tole matematiko, no eni so za nekaj drugi za spet nekaj drugega, tko pač je ma pa raje psihologijo kot matemato+iko,
v glavnem 23, še imam ustnega, pol v začetku marca pa izvem, tak da punce;pestke skupaj.
stranka; adijo

Dojenč, ja prfoksa matematike sem ... kaj morem, tud taki mormo živet user posted image jst sem se pred študijem odločala al bi študirala matematiko al psihologijo, tko da ... men je oboje všeč user posted image pa še jeziki user posted image V glavnem, upam, da ti rata tale matura! Valentinovo je pa men kr neki, tko da ne bomo mel nč srčkov pa daril pa tega ...

Punce, ne se sekirat za mojo ravnateljco - enkrat se ji bo že vrnilo, jst pa upam, da mam sam še 2 mesca opravka z njo, pol pa nikol več. Sploh je pa zdej en teden POČITNIC!!!!

joj, tele moje pikapoke za bolančke očitno nč ne zaležejo, ker berem, da ste še kar bolni in zbolevate ... v glavnem, jst res vsem želim, da bi bli zdravi!

Zoja Miša, popravc iz matematike user posted image Pa pol s 5 popravla user posted image

gajka, sam da si uspešno dobila vzorec urina ...

nič, grem ... Rok bi že 157-ič danes gledal knjigo z avti user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
12.2.2010 19:02:35   
sayuri
No, zdajle si bom pa malce več časa vzela za vas user posted image L&Z spita, Filip je še ob risankah, moj je na eni žurki user posted image , jaz pa koooooončno v miru z možgani na off user posted image EN TEDEN MIRU. EN TEDEN, ŽENSKE! user posted image A je katera za kašn kafe dopoldne v kaki Supernovi? user posted image Bom prišla definitivno BREZ otrok user posted image , ker sem se odločila, da jih bom imela v vrtcu. no, edin Filip bo en dan doma, ko bova šla v kino. On mi živcev ne skravžlja tok, kot L&Z user posted image user posted image

Krysia, tole, kar berem glede šihta je prav žalostno user posted image Držim pesti, da se ti pokaže kje kakšna res dobra službica. user posted image

gajka, ma sem prav vesela, da takole še kak avgustovček laufa po ZDjih, se meče ob tla in vpije user posted image user posted image user posted image Sem potolažena, da nista sam našadva taka user posted image

MA kdo zdaj zvoni ob tej uri? user posted image Pridem nazaj user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
13.2.2010 10:52:44   
matejchi

za Gajko

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
13.2.2010 11:07:16   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

za Gajko

Ja, hvala! user posted image Edini problem je, da našega ne morem dat na ''time out'' v posteljico, ker itak takoj ven zleze.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
13.2.2010 12:15:33   
bella02
Sayuri, a je bil pust hrust, da te sinoči ni bilo nazaj user posted image

Naša Tjaša danes praznuje 6. rojstni dan! Sreče, zdravja in vsega lepega, naša princeskauser posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
13.2.2010 12:31:16   
matejchi
Bella tudi jaz se pridružujem dobrim željam za tvojo princesko!!
user posted image
user posted image za mamico...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
13.2.2010 13:19:34   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

EN TEDEN MIRU. EN TEDEN, ŽENSKE! user posted image A je katera za kašn kafe dopoldne v kaki Supernovi? user posted image Bom prišla definitivno BREZ otrok user posted image

Ja, se podpišem pod tole z enim tednom miru! Aleluja, sem komi dočakala.
Za kofe pa ... jst sm za (sploh če je v Supernovi, ker je blizu), sam ne obljubim, da pridem brez Roka - odvisno od dneva ... recimo torek? Še kakšna kandidatka?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
13.2.2010 13:20:11   
Krysia
bella, čestitke tvoji Tjaši za rojstni dan! Lepo praznujte!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
13.2.2010 15:43:54   
Zoja Miša

Popravca si imela v 1.letniku? Kdo te je pa imel?

Zore. Nisem bila ravno vzorna dijakinjauser posted image Sploh pa ne v prvem letniku. No, me je potem izučilouser posted image

Mi gremo danes v Supernovo, med tednom smo v službiuser posted image . Kaj so to počitnice?!user posted image

Tjaša - Bella, vse naj, naj!!!![/b]

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
13.2.2010 18:26:33   
anita goitan
dan-večer

poročam v pondelk, pestr vikend, lepo vreme, veliko na sneguuser posted image

pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2371
13.2.2010 21:34:17   
sandra123
Bella, čestitke tebi in tvoji princeski Tjaši ob pihanju 6.svečkeuser posted image .
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.2.2010 8:24:38   
gajka
Dobro jutro! Ena nedeljska jutranja user posted image vas že čaka. user posted image

bella02 - čestitke tvoji ta veliki pupi! user posted image

Mi gremo danes spet malo proti gorenjski. Včeraj pa smo uživali doma - malo zunaj na snegu, malo notri, malo v garaži (garaža je user posted image , ker je tam vso orodje, Rok pa ga obožuje in potem tolče po žebljih, šraufe šraufa...). Včeraj je že tretjič uspešno lulal v kahlico. user posted image Sicer bo pot do opustitve plenic še dolga, ampak začela pa se je. Pravzaprav kahlico ''uvajamo'' samo pri večernem kopanju. Še vedno mu vodo namreč nalijemo v njegovo plastično banjico (gre manj vode not), ki jo postavimo v ta veliko banjo, da lahko potem škropi naokrog. No, in potem sem ugotovila, da Rok v vodi noče lulat in vedno zleze iz banjice v banjo, da lula... Zdaj pa to izkoriščamo, da mu damo poleg njegove banjice v banjo še kahlico in potem vanjo lula. user posted image Začetek pa je le! user posted image

Pa pustite se danes malo razvajat vašim user posted image ! Valentinovo je! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.2.2010 8:26:38 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.2.2010 10:58:00   
anita goitan
hvala za kavo

Ja valentinovo, pustna nedelja, pa Zoja ima leto in pol, Ula bo pa v torek imela že 4tedne, uf kako cajt šibauser posted image ..pa 1.posvetovalnico ima v torek.

Ja lep vikend je, sončekuser posted image , mi so večino dneva zunaj, razen dojenje pa previjanje sta zgodbi zase, takrat pa na toplem.
pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
15.2.2010 7:39:27   
Zoja Miša
Ponedeljkova user posted image .

Anita, vi ste včeraj imeli sonček v Kamniku?user posted image V Trzinu ga ni bilo, pa ne na Viru (smo šli malo pustovat), pa niti na Trojanih (smo šli po krofe).

Jaz imam sedaj pa nahoduser posted image . Ja, moj tudi. Kaja Lina malo smrka in mokro kašla. Joj, kdaj bo konec tega sranja?!

Sandra kako ste?

Uživajte počitnikarji! Sayuri, Krysia...pa verjetno še katera!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?