|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
18.2.2010 13:13:08   
gajka
Iščem humano metodo za uspavanje našega divjaka! user posted image Predlogi?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.2.2010 13:32:49   
bella02
Zojko Mišek, tole je zate in za malo pupikouser posted image . In zakaj ne bi povedala? Saj smo zato tukaj, da si pojamramo in me smo v prvi vrsti tiste, ki razumemo tvoj strah in očitanje, saj se same spopadam o s takšnimi ali drugačnimi podobnimi situacijami. Pa da jih bi blo čimmanj!!! Samo, da je Kaja Lina uredu. Tudi meni so stopnice groza in strah, čeprav jo učimo, da se mora dol spustit po riti, a včasih bi ona kar zakorakalauser posted image . In pol se samo deremo: VRATA! Pa še Tjaša ima navado, da jih ne zapre in to še posebno tista za doluser posted image . Nič si ne očitaj, so situacije, ko si zraven in glwedaš otroka, ko pada, pa mu ne moreš pomagat! V nas je, da poskušamo preprečit, kar le lahko. Potem pa daš otroka med počitnice na plavanje in ga čez teden dni pokoplješuser posted image user posted image user posted image . Sploh nočem razmišljati o temuser posted image .

Sandra, tole je pa za vaju s Tinouser posted image . Ja, nismo vsi za gledat kri, ne neuser posted image . Meni injekcije niso problem, pa krvodajalstvo tud ne, rane in poškodbe mi pa niso všečuser posted image .

Anita, upam, da ti ne bo treba na dieto in da se bo Ula lepo redila! Pa kul, da je Zoja bolš! A še vam trem pošljem en objemček?user posted image Evo ga:
user posted image

Moj pisni izpit je mimo in občutki so dobri. Zdaj moram počakat na rezultate, potem se grem pa učit za ustni zagovor.

Ne morem pa mimo junakinje, ki ji ni para na svetu. To je Petra Majdič. Kaj je ta ženska naredila včeraj? Ne morem verjet in jokam ob vsakem ogledu njene poti od padca do kolanjeuser posted image . Moj globok poklon in spoštovanje!!!!

Šibam, imam danes meso za kosilo in po pregrehah s krofi sem bila včerej spet pridnauser posted image . Upam, da bo na tehtnici kmalu v ospredju 7-kauser posted image . Popoldne na en obisk, zvečer pa spet za knjige!

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.2.2010 13:59:30   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Za našega bi tudi nekaj rabila, ker misli, da je že VELIKI in da je lahko cel dan pokonc potem mu je preveč konec dneve in se joka kot noro!!! Še kopanje ga ni utrujalo danes user posted image user posted image HB Neža je pridna in gre lepo spat okoli 12.00 do 15:00 in potem gre nina nana okoli 18:30 do 08:00.user posted image

Šibam, ker Aljaž ima nekaj za povedat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.2.2010 14:46:42   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Končno uspelo (tik predno sem začela resno razmišljat o kladivcu - uspavalkotu). user posted image Le kako dolgo bo trajala tišina? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.2.2010 18:05:54   
nell
Punce js sm še med živimi, ampak do vratu zakopana z ne vem več s čim - preletim še, za kej druzga pa sploh ne najdem časa. Tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem tistim, ki jim poleg dveh ali večih otrok, službe in še deca vse uspeva.

Midva z mačinom sva se malo razvajala pri moji mami in potem smo kr s polno zaštartali z varstvom pri varuški - zaenkrat o.k. Tibor jo je lepo sprejel in to je najpomembnejše.

Ja no ja...mami, mami - mogoče kaj več kasnejeuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.2.2010 21:15:22   
Erin
Hoj hoj...

Mi smo zdravi, trenutno, dans je nekaj začel kašljat, ne vem kaj bo, sem mu prej hotla inhalacije delat pa sem skoraj živčen zlom zraven dobila, Tilen pa tud ker je videl mene in se me bal ko sem se zjezala..u lgavnem, inhalirala nisva več kot minuto..
Prejšnji teden sem bila jaz doma, sem imela gnojno angino ki je razsajala v našem koncu..sem podaljšan vikend preležala... smo mel namen it na sejem sladoleda pa je propadlo vse skupaj..
Moj ima skoz faks in sem po cele dneve sama s tamalim, sem že vsa zenrvirana zarad tega... šiht, no ja, tko tko, je bo že boljš ane..
Srce mi še vedno nagaja, pregled imam začetek marca..moram vprašat kaj je s ponovno nosečnostjo, upam da ne pretiravam ampak se bojim da mi ponovna nosečnost nebi škodovala...

Zadnje 2 tedna sem tudi v akciji, kupujem nov avto pa vsakega grem pogledat bolj sem zmešana kaj hočem..družinca, karavana, novega, malo rabljenega....
Še prej moram pa mojga puntota prodat.. mi dajo v avtohišah zanj samo 2700, na netu bi ga prodala za 4000... mater kradejo, grr...

berem da ste bolčkani.. ni konca kajne.. ja, samo pomlad mora pridt pa bo..bolje..mogoče...

Da še povem..mali se je v teh mesecih , ko je bil bolan,razvadil spat pri meni ali na kavču in je prava mora ga dajat nazaj v posteljo..dretja ni in ni konec.. pa ta trma, vztrajnost, ne vem po komu jo ma... sedaj mi je spet zaspal na kavču, ga gledam kako naj ga prebašem v spalko in v posteljico..
pa mačkonka me prav ubogo gleda, je lačna...še ni dobla večerje.. nč, grem otroče spedenat...

Sej vas berem, res, ampak veliko pozabim kaj je bilo in potem ne pišem..nočem smotano izpast...

Moram pa še čestitam bambi in MATEJKI za nove otročiče in pa clara, vse najboljše...

Bodite zdravi***

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.2.2010 7:34:49   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image JUTRO!
Petek je!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.2.2010 7:58:28   
sandra123
Jutrouser posted image , no, jaz imam danes vse3 T doma...ima Tina zgleda reakcijo na cepljenje, pa ima malo vročine (37.7)in bo ostala doma...Včeraj smo se spet zabavale na sončku, s tem, da sem šla kar z vozičkom na malo daljši sprehod...zaenkrat se ne jezita v vozičku user posted image , snega itak ne marata, pa potem skoraj po prstih hodita po njemuser posted image ...upam, da ga ne bo spet kaj nametalo, ker zdaj ga imam pa že tudi jaz dovolj user posted image .
Erin, lepo, da si se javila, pa koš zdravja vama pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nell, lepo, da se je Tibor tako hitro navadil na svojo varuškouser posted image ...tudi jaz sem že razmišljala, da bi T&T izpisala iz vrca in jima varuško zrihtala, ampak potem bom imela pa spet težave s ponovnim vpisom v vrtec, če to naredim...in močno upam, da nam pomlad malo več zdravja prinese, ker ta mesec nisem bila niti 1 dan v službi....user posted image , o plači, ki sledi sploh nočem razmišljat, ker bo itak katastrofalnauser posted image .

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.2.2010 8:08:22 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.2.2010 8:29:39   
Zoja Miša
Gajka, kako je potem uspelo uspavanje?!

Bella, user posted image za lepe besede!
Glede Petre Majdič sem pa tudi jaz brez besed. Kaj vse zmore človek?!
Pa super za izpit!

Sandra, fino, da ste bolje! Glede vrtca je pa to res dvorezen meč. Kakor se boš odločila tako bo prav! Glede krvi pa, saj veliko kdo ne prenese pogleda nanjo. Jaz HB nisem med njimiuser posted image .

Neža, Aljažu povej, da naj si starejšo sestrico za vzgled vzameuser posted image

Mi bomo imeli pa pester vikend, obiski, praznovanje...super bo!user posted image
Lep vikend!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.2.2010 8:36:08   
Zoja Miša
Še Erin moram pohvaliti, ker se je javila! Pridna! Ostanite zdravi!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.2.2010 9:27:17   
gajka
Dobro jutro še od mene! user posted image Sonček se bo po napovedi malo poslovil (trenutno je v zadnjih vzdihljajih). user posted image Je pa prav zanimivo pogledat, kako hitro pri nas sneg pobira (veliko sonca, pa južna lega, pa malo nagnjen teren...). Pomlad se bliža! user posted image Sicer mi je pa začetek pomladi najbolj user posted image , ker je še vse rjavo in komaj čakam konec pomladi oz. kar začetek poletja...

Roka poskušamo počasi navajat na malo nežnosti do dojenčkov. Mu vsake toliko damo eno pupo, ampak žal njegov nabor nežnosti trenutno obsega žokanje v oči, wrestling skoke in poteptane glave. user posted image

Vrtec - meni je pa občasno kar žal, da Rok ni v vrtcu in je v domačem varstvu. user posted image Seveda jaz ne gledam na to skozi zdravje (zaenkrat HB nimamo razen redkih prehladov kakih večjih problemov, kako bo v vrtcu s tem, bomo še videli), ampak skozi dejstvo, da pri nas vse prevelikokrat ''pozabijo'' povedat kak dan prej, da ima kdo kakega dohtarja ali pa kake druge obveznosti (sploh jim to ne gre z jezika, odkar sem na svojem in delam doma) in to izvem isti dan, ko ga dol pripeljem... user posted image Je sicer prednost, da je tole varstvo precej fleksibilno (ga pripeljem/odpeljem, ko mi paše, lahko tudi v pižami, pa mi nihče ne gleda, a je 9 ur že mimo, pa lahko smrka in kašlja...), ampak včasih bi pa res imela raje, da bi bil v ta pravem vrtcu. user posted image Pa še družbo bi imel!

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Gajka, kako je potem uspelo uspavanje?!

Eh, po 2 urah neuspešnih poskusov sem se vdala, Rok je pa nedolgo za tem mrknil. user posted image

Pa še za kakšno mnenje o tejle zadevi prosim. Lani smo bili z Rokom povabljeni na r.d. od hčerke od user posted image sestrične. Dejstvo je, da pač po user posted image strani precej dajo na žlahto in ohranjanje stikov, ampak načeloma se da z žlahtniki komot karkoli pogovarjat, dotična sestrična in njen šocl pa sta totalna filozofa, ki se prav potrudita, da dobiš občutek, da si en gumpec, če ravno ne gledaš filmov npr. iranske koprodukcije (vse, kar gleda povprečen človek in je plod holivudskih ustvarjalcev, je za njiju navaden poden) in v prostem času ne prebiraš knjig starogrških filozofov... No, seveda sem jaz že lani rekla mojemu, da smo na r.d. vabljeni samo zaradi pritiskov staršev od sestrične (ker njihova vnukinja sicer ni imela nobenih stikov z drugimi otroki in so hoteli, da se vsaj malo z Rokom druži) in sploh ne na željo sestrične in šocla. Na koncu smo tiste 3 ure mukoma preživeli v skorajšnji tišini (ja, ostali povabljenci so bili pač njihovi kolegi s podobnim nepovprečnim razmišljanjem), moj se je trudil, da bi kak košček življenja vnesel v tisto praznovanje, pa je na koncu samo en kekec izpadel, ves ostal folk pa je razen par klišejskih besed vsake 5 minut ždel v tišini... Takrat sem jaz rekla, da me na njihovih r.d.-jih nikoli več ne vidijo! No, letos (pravzaprav ravno jutri) smo seveda spet vabljeni... Jupi! user posted image Moj user posted image je rekel, da z Rokom gresta (da ne bo kdo užaljen user posted image ), jaz pa vztrajam na tem, da jaz ne grem in pika! Kaj bi pa ve storile?

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.2.2010 9:43:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.2.2010 11:08:01   
sandra123
Gajka...jaz mislim, da tudi ne bi šla...ampak, ni mi pa jasno, kako se takšni ljudje lahko imajo za nekaj več, če niti tega ne dosegajo, da bi se lahko vsaki družbi, v kateri se pač gibajo malo posvetiliuser posted image oz., če se sploh ne znajo obnašati v družbi ljudi, ki nimajo istih interesov kot samiuser posted image user posted image user posted image ...ja, sto ljudi, sto čudiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bella, super za izpituser posted image user posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.2.2010 11:25:05   
bella02
Gajka, recepta za uspavat nimam, ker naša skoraj vedno takoj zaspi. Nimamo težav s tem. Glede praznovanja pa tudi jaz ne bi šla, mi je mučno, če se ne najde kakšne teme za pogovor, pri nadpovprečno inteligentnih se pa sploh ne počutim uredu.

Zoja Miša in Sandra, saj še čakam na rezultate, sem vsakih 5 min skor na mailuuser posted image . sam je šit, ker ne vem, al se moram učit al ne, ker če nisem naredila, se mi ni treba. Je pa res, da na občutek ne dam veliko, ker me je že dostikrat prevaral. Ampak, dokler ne dobim rezultatov, bom upala.

Erin, lepo te je bratuser posted image . To je pa zoprno zarad spanjauser posted image . Midva imava to srečo, da Teja niti noče bit pri nama, le včasih, če se zbudi ob pol 6h, ko možek gre, pa mi jo pol uspe prisilit, da leži in še mal zadrema. Pa še to je blo sam 2xuser posted image . In uspešno prodajo avta!

Sem do zdej kofetkalauser posted image , zdaj pa počasi med knjige ... in upat, da čimprej dobim težko pričakovani mailuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.2.2010 11:57:09   
sandra123
Bella, mogoče bova pa midve z ZojoMišo priklicale uspešno opravljen izpituser posted image , no držim pestiuser posted image .

Uf, kako paše malo miru in tišineuser posted image , ja, še Tina je šla malo počivat, pa se prav čudim vsej tej tišiniuser posted image user posted image user posted image ...
Šibam delat kosilo...danes bomo jedli divjega brancina, težkega skoraj 1 kg, zraven pa blitva in krompiruser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.2.2010 11:57:50   
Zoja Miša
Gajka, madona, toje je pa hudo. Mislim, moja prva reakcija je bila, da ne bi šla nikakor! Po drugi strani pa glede na to, da je tvoj rekel da gre z Rokom.... Kaj pa če gre Rok samuser posted image ? Ne, sej se hecam, sam meni so taki ljudje čisto mimo! Mislim, saj si lahko nadpovprečno intelegenten,pa se vseeno znaš zabavati?! Poznam par nadpovprečno intelegentnih ljudi, pa jih (predvsem enega) občudujem ravno zato, ker se zna pogovarjati s predsednikom države in snežilko v njihovi firmi! To je zame dober človek, ne pa tisti, ki misli, da je boga za jajce prijel! Joj, me kar razjezi to. Ne, jaz ne bi šla! Bi raje doma kakšen čisto povprečen film pogledalauser posted image .

Bella, uči se, ker si naredila!user posted image

Čvekala s Sayuri po FB, je bilo fajn!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.2.2010 12:01:52   
Krysia
Sem hotla napisat dobro jutro, pa vidim, da je že sredi dneva ... pa nisme spala, da ne boste mislile, ampak sem teste sestavljala, pa mi je čas hitro minil ... no, zadeva je sestavljena, upam, da ni pretežko ...

Gajka, jst tud ne bi šla na tisti rojstni dan ... Halo, to ni nobena nadpovprečna inteligenca, da se ne znaš pogovarjat z ljudmi ... pa naj gledajo svoje iranske filme, sam men se njihov otrok smili ... Gede vrtca in domačega varstva te pa čist razumem ... mi mamo tud Roka pri babici v varstvu, pa ga bomo zdej v vrtec vpisali ... pa ne zato, ker bi blo kej narobe z domačim varstvom, ampak se mi zdi, da je fajn, če gre mal v družbo vrstnikov. Je pa fajn met tkole backup, če je mal prehlajen, da ni treba glih takoj bolniške vzet ... A vi tud kaj o vrtcu razmišljate? Pa še nekaj me zanima: a mata ime za princesko že izbrano ... glede na to, da sta za Roka izbrala tko fajn ime user posted image , te mam na sumu, da bosta tud za tole pupo zbrala ime, ki ga mava midva že dolg naštudirano za punčko user posted image

Aja, bella, jst sm tud nadpovprečno inteligentna (baje) - a v moji družbi se tud ne počutiš v redu user posted image Mal te hecam, sej vem, kaj si hotla povedat.

clara23, mal zamujam, ampak vseen - vse najboljše za rojstni dan in velik smeha, dobre družbe in prijetnih trenutkov!

iiiii, Erin pa nell sta se javle! Super, sma da vemo, da sta še živi!
Erin, upam, da druga nosečnost ne more škodit tvojmu srčku!

ZM, ja, petek je - konc počitnic ... user posted image Eh, še cel vikend je pred nami, uživajmo! user posted image Sam vreme bo bolj tako tako ...

Vsi bolančki, pozdravte se ... in ja, tud jst komaj čakam pomlad ...

Sandra123, kaj je to voziček? user posted image Roka nisem peljala v vozičku že celo večnost, čakam pomlad, če bo sploh še hotel v svoje prevozno sredstvo ...

no, pa moram nehat - "mama, mama" - sej že grem ... user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.2.2010 12:23:45   
gajka
Krysia - ja, če bo vse po sreči, gre Rok jeseni v vrtec. Glede imena pa se še nisva prerpičana. Je bilo najprej na NS rečeno, da bo fantek, pa je bil Filip v igri, od MF dalje, ko se je spol spremenil, pa se nekako ne moreva uskladit. Pri Roku sva imela en kup imen za punčko (Eva, Ana, Ajda, Zala...), zdaj pa se ne moreva odločit. user posted image Kaj imata pa vidva rezervirano za user posted image ?

Sem prejle mogla kar okno odpret in poslušat, kako se že dež sliši. user posted image Sem se čisto na neslišne snežinke navadila. user posted image

Aja, pa hvala za vaša mnenja! user posted image Saj ne gre za inteligenco ali neinteligenco, ker mislim, da glede tega midva še kar dobro stojiva, ampak če mi nekdo da jasno vedet, da je moj okus za filme obupen (čeprav sovpada najbrž z vsaj 99% Zemljanov, btw. ko je ta sestrična prvič predstavila mojega user posted image svojemu izbrancu, je bil njegov komentar dobesedno ''a to je ta tvoj bratranec z obupnim okusom za filme'' user posted image ), pa če niti približno ne pokaže, da je vesel mojega obiska, kvečjem obratno, potem pač mislim, da, žlahta gor ali dol, pač lahko povabilo (ki itak ni iz srca) gladko malo skenslam. In me veseli, da nisem edina takega mišljenja! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.2.2010 12:32:30 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.2.2010 14:30:49   
anita goitan
dan
sem imela obiske, cel dopoldanuser posted image , mamo in sestro, super
se beremo jutri

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.2.2010 15:16:32   
anita goitan
Še tole vam moram napisat: meni je blo danes takoo lepouser posted image da bi kar šeee, tako daleč imam svoje in kadar pridejo se imamo max fino, jaz sem samo kosilo naredila in Ulo dojila, vse preostalo so mi drugi pomagali, Zoja se zdivjala ob sestričnah (20let in 12let), mami mi je en kup zlikalauser posted image , sestra tud našla delo..uf kolk to paše, pa čeprav tako poredko.
Ja, zihr bom navijala za hišo bližje burji!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.2.2010 15:20:49   
gajka
anita g. - super za razvajanje in babji čvek! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.2.2010 15:45:34   
gajka
Kar tako iz firbca... A je katera preverjala po Kitajskem koledarju za spol otroka? Jaz sem sicer tisto tabelo gledala, ampak sem se očitno uštela, ker je treba pri tem upoštevat lunarno starost, pa mi je za ta 2. user posted image narobe kazalo... No, vsaj mislila sem, da narobe kaže, ker glede na tale link http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar pa čisto vse štima! Obakrat! user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.2.2010 19:10:08   
nell
Čer!

Mi smo šele dodobra domov prilezli - no ajde kakšno uro smo že doma. Najprej iz službe sodelavki po msetanovo potico - njami, potem po Tamalga, od tam po taščo v službo... je mačkin po poti ravno zaspal, ker pač pri varuški zaenkrat noče spat (isti šmorn smo mel na začetku v vrtcu), s taščo pač nisva imeli srca, da ga zbudiva in sva se šle še malo peljat - vmes ugotoviva, da bo treba neki v želodce dat, se odpeljeva do najbljižje in nam ljube oštarije in vzam,eva tri procije lignjev - tamal je itak do takrat že v akciji in je vla ura skor 18, k smo komi domov prijadral - moje je že hotu tiralico izdat.

Gajka - no neki v zvezi s tako imenovanim ,meni in kot si rekla 99 % ostalih zemljanov, čudnim okusom za filme in tudi glasbo tud js poznam. Povabilo za r.d. bi verjetno js tud skenslala, če bi se pa že odločla it, pa nisem tip za podrejanje in če mi družba ne paše, se umaknem v tisto, ki mi - pa čeprav izpadem gumfek. V mojem primeru so to največkrat otroci, z njimi je, vsaj meni, vedno zabavno...js sem še vedno mnjenja, da včasih lažje prenesem 10 kričočih otrok kot pa enega nadležnega odraslega.

zdej pa grem našga tamalga v postlo počas spravt

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
21.2.2010 13:27:11   
gajka
Pa zakaj se moramo čisto vsak vikend, ko je lepo vreme in imamo fine plane za zunaj skregat? user posted image Odgovor: ker plane delamo vedno odrasli, Roka pa nihče nič ne vpraša... user posted image In tako potem čakamo in čakamo, kdaj se bo mulc odločil štartat z opoldanskim spancem, pa da bi temu primerno priredili kosilo in šli po kosilu ven... Na koncu se midva z user posted image spičiva, Roka grdo gledava, ker je že spet pokvaril plane in noče spat, potem pa oba dedca spodim ven, da imam vsaj 1 uro mir, da kosilo pripravim... user posted image Plani za po kosilu? Hja, Rok bo najbrž šel spat in ko bo vstal, bo že sonček krepko na zahodu... user posted image

user posted image Kako vam uspe izkoristit take lepe dneve? A imate čarobno palčko? user posted image Ali so pač samo vaši palčki malo bolj pridni pri seldenju dnevnega ''urnika''... user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
21.2.2010 21:16:09   
K_a_t_j_a
Gajka bom najprej tebi odgovorila. Mi imamo tako "naštimano", da smo dopoldan vzunaj ali gremo v trgovino, potem gre eden pd naju kosilo kuhat, ponavadi, če sma oba doma, gre moj kuhat kosilo, jaz grem pa Jana dat spat. Vedno gre spat okoli pol enih. Potem pa oba skupaj dokončama kosilo. KO se Jan zbidu gremo jest in potem ven. To je ponavadi okoli 15.00 ali po 15.00 uri. Prej nam ne uspe nikamor it. Tudi, če sem sama doma, je ponavadi na isti način, le da grem jaz potem kuhat kosilo, ko Jan zaspi. Včasih pa tut pri nas pride do podrtega plana, pa pol gremo samo na krajši sprehod po mestu.

Glede tiste tabele za spol, pa meni pravilno napove. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 21.2.2010 21:17:16 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
21.2.2010 21:19:00   
bella02
Gajkauser posted image , ker se vam plani ne poklapajo. Mi smo bolj lenuščki in gremo ponavadi v nedeljo kam na obisk, če ne, smo pa doma in imamo obiske, na kakšne sprehode se nam pa ne da prevečuser posted image . Danes sploh ne, ker sva z možekom prišla domov ob pol 5h, ravno ob podelitvi medalje naši Tini. Je imela kolegica fešto za 30 let in je blo luštnuser posted image . Pa Malibu sem pila po 100-tih letihuser posted image , mmmmmmmmmmmmuser posted image
Drugače pa ti ne znam svetovat. Naša Teja spi od 11h do cca 14h, tako da iz tega vidika ne bi blo težav. Samo, Rok je pa verjetno tečen, če mu zmešaš uro, kajne? Upam, da bo kmalu bolšuser posted image

BRAVO TINA,  TO MEDALJO TI IZ DNA SRCA PRIVOŠČIM!!!

Pa hvala za pesti, je pomagalouser posted image . Pisni del sem naredila, zdaj pa še 2 ustnauser posted image . Najhujši je psihični pritisk, ker je to izpit pri dveh glavnih profesoricah (strah in trepet) na oddelku. Ampak dejmo, morda mi uspe. Malo sreče, pa upam, da bouser posted image
Zdaj še likam, da se potem res lahko posvetim le knjigam.

Želim Vam lep teden. Pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?