nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Nell, upam, da se čimprej porihtata ...A sta bila v Celju? Sem slišala, da imajo natrpano ped.in da so celo taki umetniki, da imajo od teh bronhitisov do drisk vse skupaj v isti sobi ...Katastrofa!!!!!!!!!! Sandra nisva bla v Celju, sva bla v Trbovljah. Imajo tud gužvo, ampak imajo tud nekaj manjših sob, tko da sva Hb imela svojo sobo. Kljub vsemu je staknil eno trebušno virozo in normalno uspel okužiti celo familijo zgornji in spodnji štuk. V sredo sem sam preoblačla in prala, včeri se je čez dan malo umirilo, Hb, ker sem bla js skos na Wc-ju, moj je mel predavanja, tko da sem sam molila, da čimprej pride domov. Zbolela je tud tašča, tko da nisem imela možnosti, da bi Tibija kam uturila...no zvečer je Tibor spet dvakrat bruhal, potem se je umirilo. Danes ponoči pa sta začela še in tast. Sam upam, da je to to in da je zdej konc - res skrajno neprijeten občutek. No je pa res tko k je Zoja miša napisala, na svetu so še hujše stvari, tko da čeprav je hudo, se da preživet. Ryssa - joj kako te razumem, js tud ob vsakem prehladu pomislim, pa ne že spet. Tibor je kao eden tistih piskačev in mi imamo tud singulair. Js sem danes šla po napotnico za argeologa in v sredo ob 13 uri mava že pregled. Mogoče je bla prednost ta, da ga je sama prišla na oddelku pogledat in naju je kr sama naročila. Sem se pa po pogovoru z zdravnico odločila, da dam tibija cepit proti pnevmokoknim boleznim. Bambi - čestitke tebi in tvoji družinici, Tamasu pa želimo pravljično otroštvo. Pust - hja mi se verjetno bomo mal našemli...js se skorda moram, ker drugač me bodo moji cukri v vrtcu postrani gledali. da pa ne bi sam mama tak štrumf izpadla, bomo pa še Tiborja mal zakamufliral. Moj pa niti slučajno - je čist anti take stvari. Sva se pa dogovorila, da če bomo koliko toliko zdravi gremo letost mal na Ptuj karneval pogledat. - en tak izletek. No, velik jih ma težave kako otroka v vrtec vpisat, js ga bom pa zdej izpisala. Sem se že skoraj dokončno odločila. Glede na to, da je zdej bla to že 2 pljučnica v 3 mesecih, pa glede na to, da ima res več možnosti okužbe v vrtcu kot doma, čeprav tud doma ni izključeno; pa glede na to, da ga bo varuška imela samo Tiborja in pride v poštev varstvu tudi če je npr. bolan (ne hudo bolan, pač tko npr. ala prehlad, če bi mel tisto vročino, k nas že skos tepe 37.3 pa total naspidiran, pa kaj podobnega) - men bo pa tud mal odtehtal, ker mam občutek da sem skos na bolniški, prej se je to zgodil lih enkrat na let, pa še to je mogl bit hudo. Zdej pa glede na to, da sem komi začela delat tuki - se ne smem čudit, če mi konc avgusta rečejo "Hvala lepa, nasvidenje!" Če bi blo to v Zrečah, bi blo mogoče miceno drugače, ker me tam bolje poznajo. Pa sej, kakorkoli že, moj sin je na 1 mestu...vse druga pride zadaj. Bomo že poštimal tko da bo prav.