anita goitan
|
dober dan moje punce Stanje se počasii normalizira, HB da je moj šele začel z očetovskim, Zojo je peljal k varuški, Ula spi, jaz vas na hitro pozdravim in mal poročam: Zoja ima rada Ulo, ji da lupčka, reče moja in se poboža po ličku , Ulin jok je ne vznemirja (zanekrat ), vendar je potrebno pazit kadar recimo dojim, da se ne kar nasloni na Ulo oz ji preveč konkretno kašno igračko "pokaže"-ne da bi hotela, ampka nima še filinga. In v bistvu sva zeloo ponosna na Zojo ker je res pogumno sprejela sestrico , tisto noč ko me je peljal rodit sva jo ob 1ih zbudila, na hitro oblekla in peljala k varuški, 2 dni ni kakala drugače ima vedno zelo dobro prebavao (včekrat na dan), vse moje cote so jo vznemirile..no s prihodom domov v četrtek je blo še mal krize, imela kar ene popade joka, pač hotela je da jo vzdignem, pač sem ji razložila da vsaj še 1 teden je ne morem/ ne smem in sedaj me ne prosi več ampak mi da samo rokico in me pelje do kavča, tam se pa že pocerklajvi. Res je pridna Ula: dojenje se počasi normalizira in lepo vzpostavlja, do včeraj sem dojila skoraj vsako uro, zelo malo je spala, včeraj popoldan sem pa dobila naval mleka in Ula tudi več spi..ampak ne bom se hvalila, ker sem prepričana da bo en tak živc kot Zoja in bom si spet pela: jaz nimam noč za spanje... Ne, ni smešno To noč je zaspala ob 21.30 in ob 1.30 dojila, ter ob 5ih dojila, potem spala do 8ih. Zame je to luksuz, res. OK Zoja je sicer vstala ob 5.30, ampak je pač zgodnja, občasno spi tja do 7ih. Jaz: se počutim super, kot da ne bi 6dni nazaj rodila, resno. Če je spodaj vs euredu, da te nič ne veže (hemerodidi, šivi,..) potem res ne veš da si rodil. Kri imam tudi uredu. Ja..časa za počitek (ko dojenček spi naj spi tudi mama..ja ja) ni, včeraj sem 1 urco delala mleko (beri: spala) in je res pašalo . Kadar Ula spi sem max z Zojo, če ne se dojive oz previjam. Popoldan pa se že nakazuje eno dretje..ja, kaj pa vem al bodo kči, al kar tako iz dolgočasja že (Ula mislim). Tist glede fotk in moje Zoje, mah me niti ni prizadelo (no mi ni vseeno) ker če ti javno objaviš se prej al slej (hm slovenščina) to zgodi. Baba je fu knjena v kepo in mojmu niti omenila nisem ker bi takoj rekel, kaj pa dajem fotke gor in v bistvu ima prav Punce, kako ste pa vi?