Zoja Miša
|
Mi smo bolani . Driska, vročina. Vročina verjetno zaradi driske. Nekaj smo mogli očitno zopet fasati, ker so bili itak smo še 3 včeraj v vrtcu, od 2 združenih skupin . Lahko pa malo tudi zobki delajo svoje V glavnem sem doma. Upam, da se za vikend spravimo k sebi in da ne bo kaj hujšega! Jaz sem pa mogla frizerja, ki bi ga jutri imeli obe, odpovedati . Tako da Kaja Lina bo vsak čas škilit začela, ker ima tako dolge lase, špangic pa noče. Jaz bom pač očitno še 14 dni (naslednjo soboto so maturantski in nima moja frizerka nič fraj ) hodila narastkasta okoli Lepe slikice!!! Neža, Kaja! Neža, super izgledaš in lepo družino imaš! Kaja, lepo da si nas končno zopet prišla malo pogladati in se pokazati. Lepe punce, ni kaj, Po mamici, ne? Gajka, če smučaš, pazi nase, pa uživaj!!! Pa Pablo pozdravi, jo tudi jaz pogrešam! Tejkaz, kaj vem, mogoče si večina lahko tako uredi, kot sva si mi2, da jaz potem pridem vsaj do 15.30h ponjo. Ti verjetno pred 16.30h ne moreš. Kako izgleda v vrtcu takrat pri nas, pa res ne vem. Lahko pa vprašam. Glede avta pa kaj vem, kakšen clio, pa vsekakor bolje vsaj 2 leti star, ker saj veš, ko novega iz salona pripelješ, mu lahko še isti trenutek odšeješ 500,00 eur, tako pač je. Sandra, tudi jaz upam, da ostanete zdravi! Nič, grem dat cote prat. Je hecno, ko sem doma. Kaja Lina spi. Zunaj pa prava zimska idila. Lep vikend!