sandra123
|
Dan oz.čer , ne bit hude name, ampak imam en težek delovni teden za sabo in mi nekako sploh ni zneslo, da se še malo javim vam, moje drage avgustovke ...Tako težko sem pričakovala da izkoristim nekaj dni lanskega dopusta in da bi od srede do petka imela nekaj časa samo zase in porihtala zadeve doma, pa sem na koncu morala delati v službi, ker so tri kolegice na bolniški ...ja, tako je pač, če je kakšen izpad v službi...Še vedno imam 23.dni starega dopusta, pa mi sploh ni jasno, kdaj ga bom imela čas pokoristiti, kajti v službi mi ne dovolijo dopusta koristiti takrat, ko zboli katera od mojih 3T...Zdravje...ja, kašljamo, smrkamo, kihamo, kompletno vsi v družini , ja sta mali2 spet nekaj iz vrtca prinesli ...Taja bo končno dobila zg.obe trojkici, posledično je sitna da joj, Teja pa ni nič boljša, ker ji te štirice izraščajo, zato so zadnjih nekaj dni tudi noči bolj katastrofalne...drugače sta pa pridni glede spanja, ponavadi že kar sami govorita "aja aja" in šibata vsaka k svoji posteljici, zaspita že okrog 18-ih, pa spita vse do 5-ih, ko jima pripravi stekleničke mleka, nato pa ju ponavadi kar sam začne oblačiti za v vrtec, ob 5.45 se odpravimo od doma, da sva z pravočasno vsak v svoji službi v Lj..... IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Uf, pa je konec tedna. Kooooončno. Živim samo še za vikende. Čez teden je nooooorrrrrrrrrrrrroooooooooo Sem vas hotla že večkrat povprašat, kakšne volje so vaši otroci, ko pridejo iz vrtca. Moja dva sta tako sitna, da včasih od hudega kar jokam No, to je stopnja, ki pride že po vsem kričanju, dopovedovanju, pregovarjanju.... Resnično komaj čakam, da je ura sedem zvečer, ko zaspita. Hvala bogu s spanjem nimamo težav in res spita celo noč, vse do petih. Ampak tole sitnarjenje pa me resnično spravi ob živce. Vem, da sem veliko sama kriva. VSo energijo porabim že v šoli, doma se pa derem na svoje otroke PA še tole klinčevo vreme. Tale mraz in tale noč kar naprej., GRrrrrrrrrrrrrrrr Jaz bi pomlad! Ok, sem se malce zdrla zdajle Evo, tako enkako je pri nas. L&Z sta navihana do konca. V začetku tedna sta mi v času, ko sem bila na WCju počečkala vsak eno steno Lovro v otroški sobi, Zara v spalnici. Ko enega lovim, mi drugi škodo dela. Počutim se kot policaj! Obadva sta postala nadvse tekmovalna, borbena, TRMASTA . Lovro kar z glavo ob tla tolče, če česa ne doseže. MULC! NA srečo smo zdravi do sedaj. Sayuri, kot, da bi opisovala T&T...Taja ima tudi zadnje čase take izpade, da se ob trmi, ko nekaj ne doseže, vrže na tla in potem z glavo buta ob tla, da ima čisto rdeče čelo , pa zraven kriči, kot da bi jo iz kože dajali ...Tudi pri nas so stene že lepo okrašene z barvicami in voščenkami, zadnjič je Taji v popolni tišini (sem kar vedela, da ta tišina ne pomeni nič dobrega ) uspelo porisati celo pol vrat od kuhinje in cel spodnji del hladilnika ...ja, sem vrata čistila potem pol ure kot nora, da sem sploh spravila te voščenke dol ...In ravno tako kot ti imam tudi jaz vse preveč dni, ko se jezim na moje sončke, kajti T&T se mi začneta dreti že v avtu, ko gremo iz vrtca, pa vse do doma, potem je katastrofa, dokler ne dobita kosila za jesti, pa potem naredi še Tina tak direndaj, ko pride iz šole, da vsak dan komaj čakam, da vse 3 zaspijo in da se malo zleknem na kavč in v čisti tišini gledam TV - beri meditiram, ker ponavadi sploh ne vem, kaj sem gledala po TV, ker sem z mislimi vedno pri hišnih opravilih, ki čakajo, da se jih lotim....Ja, še predobro vem, kako se počutiš ... Anita, za neprespano noč, pa , da je Zoja tako dobro sprejela svojo sestrico, ki je na slikcah ravno tako čudovita kot njena starejša sestrica . Nell, za Tiborja in da čimbolje prebrodita ta prehlad... Neža, tudi tebi želim, da se čimprej spet malo naspiš ... Gajka, upam, da se Rok čimprej spet spravi v red in da ti bo privoščil še malo krepčilnega spanca preden boste imeli še enega navihančka pri hiši Krysia, upam, da tale tvoj išijas hitro mine in da se čimprej rešite teh sitkanj zaradi zobkov . Bella, ma si ti pridna, kar naprej se učiš , upam, da je tvoja Teja zdaj že zdrava in da že veselo razgraja v vrtcu . Erin, kako sta kaj vidva s Tilnom???