sandra123
|
Čer , kako ste kaj??? Zunaj tako lepo sneži...nas je že kar malo zamedlo...s5 bo treba avto zvečer sčistiti, da vse ne pomrzne... ZojaMiša, hvala, ker misliš na nas ...zdravi...kaj je že to ...Že 3.dan vrtca sta prišli domov čisto nahodni, Taja danes kiha 100/uro, upam, da bo samo pri tem ostalo . V vrtec gresta zelo radi, ni nobenega jokcanja, kljub temu, da sta bili zdaj 5.tednov doma, je pa res, da ko pridem po njiju, kar pa-pa govorita in se moramo po hitrem postopku spokati domov. Drugače pa se tudi mi borimo z zobki, je Teja včeraj končno dobila še spodnji dve 4, Tajo pa še vedno 3 matrajo, slini se kot polžek, je sitna , ampak vsaj ponoči mi da mir in lepo spi...Teja ima pa nove vragolije na sporedu...ker je njena posteljica poleg najine, smrklja zadnjih 14.dni n-krat prepleza ograjico in potem pride iz sobe k meni v dnevno sobo, jaz jo n-krat nazaj nesem v posteljico, ampak kar vztraja....jaz pa tudi...no, ponoči pa seveda jaz obupam prej kot ona in seveda kar pri nama ostane...se pravi, da zaradi nje skoraj v buškah hodim naokrog ...Plezalne vaje na stole v kuhinji pridno prakticirata, kavč je namenjen skakanju, plezanju, ma ni da ni...Vrata še ne znajo odpirat-HB, jih pa zato toliko bolj spretno zapirata, tudi ena vrata v stanovanju ne smejo biti odprta ...Sta pa takšni faci postali kar se tiče previjanja ipd...se kar sami skoraj čisto slečeta iz žabic in se uležeta kar na kavč, da naj ju previjem , tudi, ko rečem, da gremo zdaj v bano, že obe čisto neučakani čakata pred vrati kopalnice, se kar sami slačita, skratka imamo prave komedije doma...kahlica pa zaenkrat še ni njuna prijateljica, samo za nositi po stanovanju je dobra ...Aja, pa snega še vedno ne marata preveč, imamo zelo hiter sprehod ... Gajka, jaz na tvojem mestu ne bi smučala...škoda reskirat...pojdi uživat, ampak si rajši kaj drugega privošči...V Lj pa, če boš že šla, po stari cesti pojdi, je zjutraj pravi kaos zaradi zaprtega Trojanskega predora... Bella, vidim, da se tudi vi ne rešite teh prehladov , upam, da sta ti in Teja kaj boljše, pa še , da se čimprej pozdravite. Dojenč, tudi vaju z Žano kar nekaj lovi , še vama in čimprej se pozdravita.... Anita pa že kar domov šiba???Wau, to je pa res vse na brzino zrihtala ...upam, da je Zoja dobro sprejela svojo sestrico in da se mamica in pikica dobro počutita.... Tejkaz, a kar na 8ur si že prešaltala ...upam, da vam bo zneslo vse skupaj...da te pa minute za v vrtec lovijo, pa verjamem, kajti tudi jaz jih vsak dan lovim ...Včasih mi je kar malo žal, da sem šla delat za 6.ur, kajti moj dnevni ritem je res čisto adijo...ma nimam 5.minut samo zase čez dan, šele okrog 18.30 se začne moj dan malo umirjati...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.1.2010 19:22:12 >