nell
|
Dobro jutro za lažje prebujanje, js sem zdajle pri enem konkretnem vedru kave. Smo bolj malo spali, no pa sej že cel teden - Tibor spet nabija, da ga kr dviguje. In je kao prehlad in vnetje ušes - mah ne vem no, če je to sam to, ker ma spet tak grozen kašelj - men se pa že rola od tega. Razen tega kašlja je pa drugač čist ok - ajde mel je vročino, pa mu je zdej upadla - živahten, nagajiv, dobr razpoložen je pa skos - tud takrat k je mel vročino. Mah nej gre vse skp nekam. Krysia - o krasno za kopanje. Je res, da k vidiš kolk uživajo se pol kr vprašaš, zakaj ne gremo večkrat. Mi zaenkrat lahk tole sam načrtujemo, lih tko k sneg, če dečko skos bolan. Drugače pa ti želim, da čimprej minejo tvoje bolečine. Anita - joj kolk je luštn prebirat kako se mate zdaj k ste štirje. Pismo ssmo že, vsaj jst, čist pozabla na krče, ki so nastale zarad tega pa onga. Bem tvoje kg kr kopnijo, ti lahk dam še js kazga svojga- teb gre to bolje od rok kot meni. Gajka - tud mene mal skrbi kako bomo Tiborja selili v veliko postlo, kr ta ni sam vrtavka, ta naredi en orng orkan po svojmu kinderpetu. To ponoč včasih sam škripa, k se okol vrti pa sem in tja zaganja, pa že tud kaka buška je padla, k se je preveč zarolal pa ga je stena zaustavla. Tko da mi še ne razmišljamo o veliki postelji - razumem, da je pri vas drugače. Js se kr tolažim z tejkino razlago, da k pridejo v veliko posteljo se umirijo - upam da res. Pri nas drgač nič novga - tko kot vidim da večina naših mačkinov je tud Tibor vsak dan bolj navihan, zmer se spomne ene nove bedarije, sploh kadar je utrujen, takrat mu od nagajivih idej kr iz oči iskrice švigajo. Trenutno je pri nas najbolj zabavno metanje vsega kar mu pride pod roke, po stopnicah in se potem orng smejat, ker tolk fajn ropota. K kakšno bedarijo nardi se smeji tok k Momljač v risanki, ki so jo v mojih cajtih predvajali. Ampak midva uživava v tej njegovi nagajivosti...no sej sam to tud ni. Zadnje čase zloo rad pomaga, kjer koli, sam da on pomaga. Zadnjič sem ga v kopalnici "dobila" kako se igra - kao da cote pere. Je vse cote iz košare v pralni strok spravu, pa odprl tisto posodo k se mehčalc notr da - itak ma dost praznih posod in plasten in pol se kao dolival, pa prašek notr steral, pa take finte - js sm se tol smejala. Tri dni nazaj je začel sam sebe klicat. Prej je govoru, če je hotu kej sam nardit "TI", zdej pa lepo reče "TIBOJ" Sam to zdej tolk pogosto ponavlja, da mam občutek, da nič več ne smem jst nardit - še kosilo bi on sam skuhal. Uživa k lahk pomaga, si prinese al pručko al pripelje veli stol in potem "maga" . Js se pa pač moram znajdit, da neke stvari, k drgač tehnično niso izvedljive v dvojicah, pač vseeno nardim v dvojici. No mene je pa tud zagrablo eno kislo veselje do kuhanja, vsaj do priprave nekaterih jedi, k so kao čist običajne, ampak js jih še nisem nikol delala, ker pač nerada kuham. In zdej se malo igram v kuhinji - pa zaenkrat kr gre - Glede veselja do kuhanja, pa je res kriv naš mačkin, ker tolk uživa zraven, da mi pol res ni nič težko naredit, kljub temu, da pač v osnovi ne kuham rada. Zdej pa šibam še kej konkretnega naredit, dokler še dečko spi, najprej pa mačke en štuk nižje potrajbat, so zgleda mele nočni izlet - zjutri sta me obe v kopalnici pričakale, itak jih nisem vidla k sm notr stopla - pol me je pa skor iz školjke vrgl k se je ena premaknila