|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
27.1.2010 10:34:03   
bella02
Hej!

Izpit mi je v ponedeljek po spletu (zame srečnih) okoliščin odpadel, tako da ga imam v ponedeljek. Tejo sem peljala v vrtec, Tjašo je že oči. Do zdaj sem prletela časopis (pa itak nič ne vem, kaj se po svetu in doma dogaja), pospravla zlikane cujne (bla sinoči pridna, ko je bil oči v službi), posesala, še posodo zložim v stroj in bo ura 11!!! Kam gre čas, ko ni treba:(

Zojko Mišek, moji občutki so bili pri Teji precej boljši kot pri Tjaši. Bila sva v svojem stanovanju (mi ni noben priletel po minutki Tejinega joka, kar se je pri Tjaši non stop dogajalo), Teja je bila planirana (za Tjašo je zatajila farmacija in danes rečem le HB, da je), vse je bilo bolj mirno, umirjeno. Tudi sama sem bila bolj mirna, saj se mi je pri Tjaši dogajalo vse nepričakovano, prehitro, za stanovanje sva imela šele komaj načrt izdelan, imel sva sobo 12kvadratov veliko:( Res je bila Tejina nosečnost težja, me je matral križ in slabosti, drugače pa super. Pa tudi Tjaša je bla že tolk velika, da je razumela, da je ne morem nost in da prihaja še en član v našo familijo. Torej imam (skoraj) večinoma dobre in pozitivne izkušnje. Je kaj v planu, ali že celo na poti? ;)
Pa čimprej se pozdravi!!!

Gajka, naša je šla v veliko posteljo, ko je imela dobri 2 leti, je pa res, da spi mirno in se ne obrača. Ograjce ji nisva nič dajala. Sprva smo imeli zraven kar en jogi, pa ni nikol dol padla, le ful kasneje, morda lani, sem jo enkrat dobila, da je spala za vrati user posted image . Če maš plac, ga imej pa še v posteljici. Saj ste se selili, ne? A se še bosteuser posted image ? Spomnim se slik novega stanovanja. Jao, uhajajo mi stvariuser posted image

Matejka, pozdravi se, da greš zdrava v borbo. Pa naj hitro mine, ja? Bomo tudi zate navijale tako kot za Anito. Si vidla, je pomagalo naše navijanjeuser posted image

Anita, to zarad posteljice nimam pojma, vem pa, da sem z dvigovanjem Tjaše malo počakala, sam je bla itak stara 4 leta, sem ji razložila in sva se drugače stiskale.

Nič, še v kuhijno, pol pa za knjige! Popoldne pa malo na sneg na smučke, sem po 15-ih letih spet stopila gor in je super. Samo nimamo kakšnega pametnega terena, je le tolk, da se malo spustiš. Tjaša uživa fuuul, jest pa tud, pa še malo se razmigamuser posted image .

Lep dan, vreme je že čudovito!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
27.1.2010 10:51:43   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Gajka, naša je šla v veliko posteljo, ko je imela dobri 2 leti, je pa res, da spi mirno in se ne obrača. Ograjce ji nisva nič dajala. Sprva smo imeli zraven kar en jogi, pa ni nikol dol padla, le ful kasneje, morda lani, sem jo enkrat dobila, da je spala za vrati user posted image . Če maš plac, ga imej pa še v posteljici. Saj ste se selili, ne? A se še bosteuser posted image ? Spomnim se slik novega stanovanja. Jao, uhajajo mi stvariuser posted image

Selili? user posted image Mi smo se prestavili v ''svojo'' mansardo kak mesec pred Rokovim rojstvom, tako da zdaj že nekaj časa uživamo v svojem gospodinjstvu (in zdaj še za zaklenjenimi vrati, ker jih Rok sicer odpira user posted image ). Prostor ni problem, Rok lahko ima zaradi mene tudi zakonsko posteljo, če bi le v njej mirno spal. Rada pa bi ga počasi spravila iz kinderpeta, ker ga bomo junija potrebovali še za nekoga drugega, še enega se mi pa ne zdi smiselno kupovat. user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
27.1.2010 11:07:36   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa še nekaj me zelo zanima. Anita, ti si sedaj najbolj sveža v tem (mnenje ostalih seveda tudi, prosim)... kakšni so občutki pri drugem otroku?

ma kaj točno mislišuser posted image
zdej lahko filozofiram v nedogled, sam ne vem točno kaj te zanima...lahko rečem da je vse lažje, boljše,..kot za Zojo, pač stvari poznam, ne hodim za vsak puk jo čekirat, ponoči se ne prebujam če slučajno spi že 3 ure,...a razumeš..ne vem če si ti to mislila, neskončno ljubim/va pa OBE! Res ljubezen se množi, ne morš verjet, ma je res!user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2128
27.1.2010 11:12:15   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image  Koliko pred rojstvom ta drugega palčka ste ta velikega preselili iz kinderpeta v ta veliko posteljo? Pa kako se je obneslo? Pa na kaj je treba pazit pri veliki postelji (ograja itd.)?
Mene malo skrbi Roka selit v veliko posteljo, ker je ponoči kot vrtavka in bi lahko dol čmoknil sredi noči, v kinderpetu pa vsaj nima toliko prostora, da bi se celo noč sukal...user posted image

to ti žal ne morem odgovorit, kljub še dvema spalnicama je Zoja pri nama, na sredini, občasno v svoji postelji (140x70)-pri nama, pač mi2 to drugače gledava, sicer pa računava da za 2.rojstni dan dobi spalnico. Ula spi v košku, na moji strani.

Pa še to si bila zaskrbljena kako bo Rok sprejel bratca/sestrico: boš videla vse se bo uredilo, Rok bo skoraj dve leti star in z vsakim mesecem bo lažje oz bo bolj razumel..moje mnenje, naj te NE skrbi, res ne!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
27.1.2010 11:12:23   
bella02

Selili? user posted image Mi smo se prestavili v ''svojo'' mansardo kak mesec pred Rokovim rojstvom, tako da zdaj že nekaj časa uživamo v svojem gospodinjstvu (in zdaj še za zaklenjenimi vrati, ker jih Rok sicer odpira user posted image ). Prostor ni problem, Rok lahko ima zaradi mene tudi zakonsko posteljo, če bi le v njej mirno spal. Rada pa bi ga počasi spravila iz kinderpeta, ker ga bomo junija potrebovali še za nekoga drugega, še enega se mi pa ne zdi smiselno kupovat. user posted image

No, se mi je zdelo, da je blo nekej tazgauser posted image . Tudi midva sva šla v mansardo in hkrati v NOV, DRUG in SVOJ SVET, ki ga imenujem kar naše KRALJESTVOuser posted image .
Ma ja, brez veze kupovat nekej novga. Sem pa jaz takrat za Tejo dobila za 50€ v Intersparu posteljico 60x120 in sem jo vzela, ker sem mela pri Tjaši sposojeno, pol sva jo pa mela kar v prenosni, ker mi je iz une ven skor padla, ker se ni dalo podna znižatuser posted image . Pol sem od prijateljev dobila večjo 70x140, ki se da premontirat v mladinsko. Bi ti malo z veseljem posodila, pa sem jo že obljubilauser posted image . Pa saj pomoje ne bo panike v navadni postelji, dam da ni previsoka. Pa sej je on velik fant, rab veliko posteljouser posted image , dej ga na to foro in ga počas kar pripravljaj skoz pogovor. Pa kakšno fensi posteljnino, pa si zmagalauser posted image . Je pa ograjca baje kar dobra rešitev, če je pa una iz BC prekratka, ti jo pa kak mizar lahko naredi.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
27.1.2010 11:19:34   
anita goitan
aja pa dober danuser posted image
kašen krasen dan je zuni, sam mrazz, bom mal še počakala da pride dan nad ali okrog 0°C potem pa via venuser posted image

Mi smo fajn, ponoči se Ula doji na 4, proti jutru na 3 ure..zame je to zaenkrat sanjsko. Zanekratuser posted image

Če me je Zoja posesala do mesa, me bo pa ta deklič do kosti, trebuh sem izgubila že v P, še +3kg imam, če jih katera hoče lahko šenkamuser posted image ampak mislim da se te kilce skrivajo v mlekarnah, ker so res ogromneuser posted image ..no tud te se bodo zmanjšale ko pridevi bolj v ustaljene vode ritma.

Bem, lepo bodite, nam je res finouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
27.1.2010 11:26:16   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Če me je Zoja posesala do mesa, me bo pa ta deklič do kosti, trebuh sem izgubila že v P, še +3kg imam, če jih katera hoče lahko šenkamuser posted image ampak mislim da se te kilce skrivajo v mlekarnah, ker so res ogromneuser posted image ..no tud te se bodo zmanjšale ko pridevi bolj v ustaljene vode ritma.

Pa kaj za vraga ti kile okrog ponujaš? Ti bi mogla zdaj kvečjemu kako na zalogo vzet, ker ti bodo prišle še pošteno prav! Da ne boš čez 3 mesece kot en okostnjak okrog blodila... user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
27.1.2010 12:08:23   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

neskončno ljubim/va pa OBE! Res ljubezen se množi, ne morš verjet, ma je res!user posted image user posted image user posted image

S tem si mi povedala vse! To me je zanimalo, ja.

Bella, brez skrbi, boste ve prve, ko boste to izvedele. Nič ni in ne, še nič ne planiramo. Če bo, naj bo drugo leto. Bomo videli, kaj bo prineslo to leto. Sedaj ob vseh teh boleznih verjemi, me niti malo ne mika imeti še enegauser posted image .

Ja Anita, kg se nikar ne brani! Jaz sem zopet na 53kg, pa se nič fajn ne počutim.user posted image . Pa tako lepo sem jih imela že 57. Ja, saj veretno še pride čas, ko se jih bom zopet z težavo reševala. Kg, mislim.

Gajka, pri nas je isto, Kaja Lina tako nemirno spi, da je enkrat v enem vogalu kinderpeta, drugič v drugem. Ampak ograjca po mojem to zadrži.
Joj, kolk sem vam fauš (v pozitivnem) teh vaših velikih prostorov! Upam, da se kmalu kaj za nas najde.

Grem si lase prat, popolde pa na bob-a in sončekuser posted image . Končno, smo ga dočakali!!
Zvečer pa manikura. Nekaj samo zameuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2133
27.1.2010 12:09:16   
Zoja Miša
Ups, en okvirček preveč. Pa saj se boste znešle.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2134
27.1.2010 12:59:29   
tatly
oj punce vidim da se   avgustovcki mnozijouser posted image super
anita-najprej cestitke ob rojstvu ule.nekaj me zanima-najbol me je strah tistih par dni v p ko nebo zmano moje princeske kako je kaj blo je hitro minilo?kako je pa zoja sprejela da ni blo mamice doma?
lp

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2135
27.1.2010 15:18:36   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj punce vidim da se   avgustovcki mnozijouser posted image super
anita-najprej cestitke ob rojstvu ule.nekaj me zanima-najbol me je strah tistih par dni v p ko nebo zmano moje princeske kako je kaj blo je hitro minilo?kako je pa zoja sprejela da ni blo mamice doma?
lp

hvala za voščilo!
Je bla kar kriza, sva bli 1.ločeni, je imela popade joka, moj je moral skrivat moja oblačila, 2 dni ni kakala,..meni je kar hitro minilo saj sem že 2 dan po porodu prišla domov, sem jo pa neizmerno pogrešala in zvečer ko sem se k Uli stisnila sem tudi, ob misli, le kaj počne Zoja (a že spi, joka, mogoče je,..) kar fesjtuser posted image ..evo, tudi sedaj mi solze tečejo, jao hormoni...

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.1.2010 15:19:14 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
27.1.2010 15:45:08   
tatly
anita-lepo napisano-super mamica si.ja tud mene bo verjetno groza ker bom nonstop studirala kaj dela,ce papa,itd.mislim da bom jaz boluser posted image user posted image kot ona.upam da mene spustijo 2 dan domovuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2137
27.1.2010 19:44:46   
orka
helow

tako,porodniška zaključena ufff je bila dolga 17m...

anita-se popolnoma strinjam glede ljubezni do otrok,tako kot se otroci množijo,tako se ljubezen pomnoži,nikoli za nikogar ne zmanjka in tudi za moža ne ...

gajka-moja dva prva sta bila tudi zelo nemirna a ko sta prešla na posteljo sta se umirila,priporočam pa ograjco...no Ajda še vedno kdaj pade dol še pri 6-ih user posted image user posted image ,se pobere in spi naprej zjutraj pa niti ne ve da je dol padla user posted image

št.otrok-z vsakim drugim otrokom je vse lažje,pa s tretjim še lažje...tko da dekleta kar v akcijo,meni je prev fino pri treh...

< Sporočilo je popravil orka -- 27.1.2010 19:45:20 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
27.1.2010 23:27:14   
Krysia
No, dober večer al dobra noč al kakorkol že ...

jst pač sred noči tuki gor strašim ... čez dan dejansko ni preveč časa, mal sem pa še lena zraven. Se bom probala poboljšat.
V šoli je akcija - popravljanje ocen po konferenci, nov urnik in en kup drugih stvari ...
Doma je akcija - rastejo vsi zobje naenkrat - do pred kratkim je imel samo enke in dvojke, potem so prilezle na plan tri štirice, zdej ma pa polna usta zob, ampak mi jih ne pusti preštet, tko da v bistvu ne vem, al ma sam trojke na novo, al mu dejansko tud neke petke tm zadi vn rinejo user posted image Skratka, posledično je mal bolj siten pa težje zaspi zvečer, ampak kr gre ... pa slina teče v potokih ...
Zdravje me matra ful - pa ne viroze in podobne stvari,ampak en išias al karkol že to je - boli me vse od riti pa navzdol po nogi - komaj se premikam okrog, pa nič ne pomaga - niti masaža niti gretje, nič .... in posledično sem sitna, ker me ful boli ... če ne bo dobr do konc tedna, grem k zdravniku, da mi postavijo strokovno diagnozo .. kej več od tablet proti bolečinam po dosedanjih izkušnjah itak ne bom dobila ... to mam pa tud doma, sam se probam tem stvarem izogibat, če ni res hudo ....

anita, lepo si to napisala o množenju ljubezni ... in fajn je, da je tako.

nč, komaj še gledam. Pridne bodte, zdrave bodte pa se tipkamo - upam, da še ta teden ...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
28.1.2010 7:31:09   
Zoja Miša
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image za vas.

Krysia, tole je najbrž res išijas! Pa mislim, da druga razen injekcije ti ne morejo dati. Pa rado se ponavlja in paziti se moraš... Upam, da ti bo čim prej odleglo.

Mi2 greva na potep, k babici na Dol. Pa-pa.
Upam,da bo kaj več za brati, ko se vrnevauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
28.1.2010 8:13:25   
tejkaz
Jutro

Čakam študentko, da ji dam za delat, potem pa na teren. Danes grem prvič sama kot urednica k oblikovalki revije.

Krysia, si pozabila povedat da si bila včeraj pri meni na obisku user posted image Super te je bilo videt in počvekat s tabo in prijateljico. Bi lahko kaj o išijasu pokomentirale. Je moj "prijatelj". V Evini nosečnosti me je od vsega najbolj išias mučil, potem se je nehalo, pri Jaševi nosečnosti spet, zdaj pa sploh ne popusti. Včasih me cel teden muči, pa je kakšen mesec mir, pa spet nekaj dni,... Boli pa ko user posted image . Najbolj me je strah takrat otroke nosit ali pa po stopnicah hodit, ker sem se že tudi sesedla. Pri zdravnici so rekli, da se da to blažit s kremami in s injekcijo. Verjetno protibolečinsko. Kreme mi nič ne pomagajo, za injekcije se pa zaenkrat še nisem odločila. Kaj jaz vem, da ne bom kakšen odvisnik od tega postala.

Orka, tvoja porodniška je bila pa res dolga. Super.

Anita, res lepo si napisala o ljubezni. Lepo da zaenkrat še lepo spite. Upam da tako ostane. Sem pa kar cmok dobila, ko si pisala da je mogel oči umikati tvoja oblačila pred Zojo.

Zoja Miša, nič bati glede odločitve za drugega otroka. Pride kakšen dan ko se mi zdi da ne bom zmogla preživeti popoldneva, vendar potem vidiš, kako se imata otroka rada, kako se igrata skupaj, kako te oba hkrati pričakata in želita da oba objameš, in to odtehta vse. Včasih je naporono, ampak res lepo. In verjamem da je z večjim številom otrok še lepše. Iz sosednjega foruma vem za eno mamico, sama je sicer ne poznam, ki ima 11 otrok. Mamica je vedno polna energije, vedno o svojih otrocih govori vse najlepše. Res kapo dol. Eh, sem malo zašla.

Moja študentka zamuja ...

Gajka, mi smo Evo selili v veliko posteljo ko je bila stara leto in pol. Samo dvakrat je padla iz postelje, ni imela ograje. Jaša je zaenkrat še v mali posteljici 120 X 60 ko se bomo selili, bova naročila mladinsko sobo in bo šel v veliko posteljico.  Je pa res bolje, da gre Rok iz posteljice nekaj mesecev prej pred prihodom novega člana, da se bo že svoje posteljice navadil in mu ne bo hudo za majhno posteljico. Kakšna dva meseca prej zanj ne sme biti nobene nove hude spremembe.

Nič, grem si kaj za delat najti da počakam na študentko...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2141
28.1.2010 10:39:15   
bella02
Krysia, evo tuki še ena sotrpinka z išjasomuser posted image . Moram pa rečt, da odkar hodim na pilates in aerobiko, je teh bolečin bistveno manj oz. jih sploh niuser posted image . Le zadnjič v času gripe me je spet "šlatalo", pa je hitro minilouser posted image

Tejka, zdaj si pa kapa del bandauser posted image . Veliko sreče na novem terenuuser posted image , pa itak vem, da ti bo uspelo.

Zoja Miša ali Sayuri, rabila bi napotke za prodat nekaj prek neta. Vidve to obvladata, ne?

Matejchi, a nas ti ne maraš več spljoh? Jaz te pogrešamuser posted image

Erin, kako ste pa vi kaj?

Grem, knjige vabijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2142
28.1.2010 11:33:30   
anita goitan
dober danuser posted image

Ula spi, ma od 8ih je bla budna, ta punči bo tud en živc kot sestricauser posted image
Imam domač radič, jah sedaj ga pa gledam, bi, ne bi, bomo jokali zarad radičauser posted image ..jah probat bo treba..

zoja miša kar pogumno pa družbo tvoji princeski zrihtat

orka
mi bomo še mal počakaliuser posted image ..ne resno, upam da naju ne premami želja po kmal še engauser posted image , ampak mislim da bo večja razlika kot pa sedaj 17m.

Moj ureja zadeve, očetovski dopust mi res prav pride, uf še drug teden potem bomo pa same ženske, zjutraj bo Zojo peljal k varuški, potem pa me2 po njo, bo pa zeloo pestro popoldan, sprehodi-vozičkanje..mah bom takart razmišljala kako bom Zojo lovila, Ulo nekje parkirala...user posted image ..bem HOČEM pomlad!

čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
28.1.2010 13:54:41   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sicer pa poslušaj svoje telo, pa nimaš kaj zgrešit.

user posted image Super povedano. Jaz sem Evo dvigovala prvi dan ko sem prišla domov. Pač je bilo treba.

Nič, še nekaj opravkov, še malo dela od doma, da naberem ure za nazaj, potem pa spat. Nočko

Tudi jaz nisem imela počitka. Sem tudi Nežo dvigovala (KO JE BILO NUJNO) . Sem pa res pazila kako sem jo, ker je bilo pač treba.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
28.1.2010 14:08:55   
Neža7

anita-lepo napisano-super mamica si.ja tud mene bo verjetno groza ker bom nonstop studirala kaj dela,ce papa,itd.mislim da bom jaz boluser posted image user posted image kot ona.upam da mene spustijo 2 dan domovuser posted image

Saj bo hitro minelo user posted image če greš samo tja rodit. Upam, da boš tudi ti tako hitro rodila kot anita,user posted image ker sem veliko videla, ko so prišle s popadkami in so se ji ostavile. Potem so več dni tam morale ostat, da se popadek ponovno začne ali počakajo, da ti dajo gel, ker je lahko tudi 14 dni čez rok!!!!! (v celju)user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
28.1.2010 15:21:43   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Saj bo hitro minelo user posted image če greš samo tja rodit. Upam, da boš tudi ti tako hitro rodila kot anita,user posted image ker sem veliko videla, ko so prišle s popadkami in so se ji ostavile. Potem so več dni tam morale ostat, da se popadek ponovno začne ali počakajo, da ti dajo gel, ker je lahko tudi 14 dni čez rok!!!!! (v celju)user posted image
ja vem ja je sestricna rodila v celju 14dni cez rok kar se mi zdi ze fullll predolgo,mislim da bi sama kar prej silo naredlauser posted image ja res je upam da bo kot je bilo 1 ali se prej ne predstavljam si kaj bi ce bi bla v tvoji kozi-svaka ti cast.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
28.1.2010 21:52:42   
Krysia
Evo mene spet user posted image Se bom probala bolj redno javljat, ker se seznam pogrešanih daljša .... punce, kje se skrivate?

Moj išias je boljš (je bolj intenziven), jst sm pa slabš ... čeprov sem bla danes na telovadbi (no, bolj joga varianta) in je blo dejansko res velik boljše - celo uro me ni nč bolelo, pa še pol sem mela ene dve uri mir, pol se je pa bolečina spet pojavila ... mah, sej bo ... upam, da mi ne bo treba k zdravniku ...

Drugač smo ok, Rok vsak dan kakšno novo neumnost pogrunta - zdej bi metal žoge na mizo user posted image jst ne vem, od kje jim take ideje ... no, sej - ga nekak prepričujemo, da se to ne sme ... razume ful, sam upoštevat me noče vedno ... včasih ga vidim, ko mi prav zanalašč narobe odgovori al pa napačno stvar pokaže ... pol me pa gleda in čaka, kako bom reagirala ... ampak je tak cukr ...kr stopim se, ko pridem iz službe in mi spleza v naročje ...

anita, si pol pojedla tist radič? Upam, da ni blo hujših posledic ...

orka, ti si pa res mela dolgo porodniško ... a zdej pa veselo na delo?

bella, upam, da se ti do ponedeljka rata naučit in da boš imela srečo z vprašanji! Pridna si!

K_a_t_j_a, kaj pa je s tvojo diplomsko? Oziroma s tvojo mentorico?

Zoja Miša, kako je blo na potepu?

Sem pozabla zadnjič povedat, da smo bli v nedlejo v Snoviku in smo si privoščili velik kopanja ... fajn je blo, Rok je pa isti kot na plavanju- voda mu je noro všeč, ampak zakaj bi brcal in migal, če ga pa lahko midva okrog furava z obročem? No, sej mal je tud brcal, najbolj je pa užival v špricanju ... bomo še kdaj ponovili ... zdej grem pa še na fb mal pogledat. Lepo spančkajte!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
29.1.2010 7:30:05   
gajka
Dobro jutro! Evo, user posted image za lažji štart v zadnji delovni dan! user posted image

Jaz sem bila včeraj na terenu (pri -11 se po vodi vozit, je sproti vse zamrzovalo, česar se je voda dotaknila, prstov na rokah in nogah pa skoraj na koncu nisem več čutila). Sem še cel popoldan potrebovala, da sem se do konca odtajala! user posted image Sem popoldan mojo mama prosila, da je šla z Rokom ven in na koncu sta se skupaj sankala. Ja, saj, na stara leta se pa sanka! In to po cesti! user posted image

tejkaz
- in kako se obnese novo delovno mesto? A ste zdaj že optimizirali tole z vrtcem in službo?

Krysia - uf, išias? Hmmm, pojma nimam niti kako boli (HB da ne), niti kaj pomaga. Upam, da čimprej mine! user posted image

orka - jah, nič, pa veselo na delo! Ali pa, če si še enega umislita. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
29.1.2010 7:41:51   
nell
Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lažje prebujanje, js sem zdajle pri enem konkretnem vedru kave. Smo bolj malo spali, no pa sej že cel teden - Tibor spet nabija, da ga kr dviguje. In je kao prehlad in vnetje ušes - mah ne vem no, če je to sam to, ker ma spet tak grozen kašelj - men se pa že rola od tega. Razen tega kašlja je pa drugač čist ok - ajde mel je vročino, pa mu je zdej upadla - živahten, nagajiv, dobr razpoložen je pa skos - tud takrat k je mel vročino. Mah nej gre vse skp nekam.

Krysia - o krasno za kopanje. Je res, da k vidiš kolk uživajo se pol kr vprašaš, zakaj ne gremo večkrat. Mi zaenkrat lahk tole sam načrtujemo, lih tko k sneg, če dečko skos bolan. Drugače pa ti želim, da čimprej minejo tvoje bolečine.

Anita  - joj kolk je luštn prebirat kako se mate zdaj k ste štirje. Pismo ssmo že, vsaj jst, čist pozabla na krče, ki so nastale zarad tega pa onga. Bemuser posted image tvoje kg kr kopnijo, ti lahk dam še js kazga svojga- teb gre to bolje od rok kot meni.

Gajka - tud mene mal skrbi kako bomo Tiborja selili v veliko postlo, kr ta ni sam vrtavka, ta naredi en orng orkan po svojmu kinderpetu. To ponoč včasih sam škripa, k se okol vrti pa sem in tja zaganja, pa že tud kaka buška je padla, k se je preveč zarolal pa ga je stena zaustavla. Tko da mi še ne razmišljamo o veliki postelji - razumem, da je pri vas drugače. Js se kr tolažim z tejkino razlago, da k pridejo v veliko posteljo se umirijo - upam da res.

Pri nas drgač nič novga - tko kot vidim da večina naših mačkinov je tud Tibor vsak dan bolj navihan, zmer se spomne ene nove bedarije, sploh kadar je utrujen, takrat mu od nagajivih idej kr iz oči iskrice švigajo. Trenutno je pri nas najbolj zabavno metanje vsega kar mu pride pod roke, po stopnicah in se potem orng smejat, ker tolk fajn ropota. K kakšno bedarijo nardi se smeji tok k Momljač v risanki, ki so jo v mojih cajtih predvajali. Ampak midva uživava v tej njegovi nagajivosti...no sej sam to tud ni. Zadnje čase zloo rad pomaga, kjer koli, sam da on pomaga. Zadnjič sem ga v kopalnici "dobila" kako se igra - kao da cote pere. Je vse cote iz košare v pralni strok spravu, pa odprl tisto posodo k se mehčalc notr da - itak ma dost praznih posod in plasten in pol se kao dolival, pa prašek notr steral, pa take finte - js sm se tol smejala.
Tri dni nazaj je začel sam sebe klicat. Prej je govoru, če je hotu kej sam nardit "TI", zdej pa lepo reče "TIBOJ" Sam to zdej tolk pogosto ponavlja, da mam občutek, da nič več ne smem jst nardit - še kosilo bi on sam skuhal. Uživa k lahk pomaga, si prinese al pručko al pripelje veli stol in potem "maga" . Js se pa pač moram znajdit, da neke stvari, k drgač tehnično niso izvedljive v dvojicah, pač vseeno nardim v dvojici.

No mene je pa tud zagrablo eno kislo veselje do kuhanja, vsaj do priprave nekaterih jedi, k so kao čist običajne, ampak js jih še nisem nikol delala, ker pač nerada kuham. In zdej se malo igram v kuhinji - pa zaenkrat kr gre - Glede veselja do kuhanja, pa je res kriv naš mačkin, ker tolk uživa zraven, da mi pol res ni nič težko naredit, kljub temu, da pač v osnovi ne kuham rada.

Zdej pa šibam še kej konkretnega naredit, dokler še dečko spi, najprej pa mačke en štuk nižje potrajbat, so zgleda mele nočni izlet - zjutri sta me obe v kopalnici pričakale, itak jih nisem vidla k sm notr stopla - pol me je pa skor iz školjke vrgl k se je ena premaknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.1.2010 7:57:54   
Zoja Miša
Evo, danes hočem pa kavo postrečt in me prehitita kar dve!user posted image user posted image

Nič, potem moram nejprej prebrat!

Mi2 greva danes po nove škorenjčke, da Kaja Lina ne bo bosa.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.